Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Kakav majstor, ne sjecam se kad smo ovakovg talenta imali u ekipi, mozda bas od Zidana i nismoPogba je napisao/la:Zizou!

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Jao braaateee poređenja. Mario Gomez i Eldin AdilovićMrMuscle je napisao/la:Znaci dodje l' nam ovaj kloc u napad, a nece, bar se nadam, ja prestajem pratiti utakmice Juveta......chi3llo je napisao/la:Hahahahaha, kakav crni Gomez.Cautinho je napisao/la:Kako bi samo Juveu dobro pao Mario Gomez...Kad bi njega doveli,imaju Llorentea,jedan-dva napadaca na klupu a ostalo-razlaz.
Kloc ranga Eldina Adilovica.....
Sto se tice Ibre, vidim podijeljena su misljenja, svako je u pravu, i ovi sto natezu da se vrati i ovi dr. sto ga ne zele.... Ja sam tu negdje izmedju.... IStina je da je ispao piz.da sto je presao medju kmetove u Milano, al' je istina da je to nevidjena klasa, vjerovatno najbolji napadac svijeta..... koji bi bio upgrade upgradeova nasim napadacima.....
Kad se dopustio povratak Cannavaru sto ne bi mogli i Ibri...

Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
- Burberry46
- Kontakt:
Svi smo mi tad bili ljuti na Ibru, ali sad kad bolje razmislim, on je tad bio zeljan dokazivanja, nije uopste bio dijete Juventusa, niti je bio dugo u klubu, logicno da nije htio ostati, zelio je trofeje, vise mi je Canavaro izdajnik.
Ja sam za povratak Zlatana ukoliko bi do tog doslo! Juve bi dobio klasu a to je najbitnije!
Ja sam za povratak Zlatana ukoliko bi do tog doslo! Juve bi dobio klasu a to je najbitnije!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kao treneru Conteu je vjerovatno mnogo ''pomoglo'' ovo ispadanje od strane Bayerna i taktičko razbijanje o iskustvo Juppa, vjerujem da može boljei da će izvući pouke iz ovoga.
Ne upratih ali mi se čini da se najavljuju zajedno Pogba, Vidal, Pirlo i Marchisio
To će možda biti blaža varijanta 3-5-2 gdje Pogba biva korektor Lichtu na desnoj strani a i osigurač u slučaju da Andrea koji put izgubi loptu (što mu se već dešavalo u zadnje 3-4 utakmice).
Nisam za povratak Ibre što se tiče navijačke ''ljutnje'', kao što neko reče nije dijete Juvea a bio je u najboljim godinama i nije mu se isplatilo igrati protiv Avellina i zdipi materina...
Ako dođe j.bat ću mu od do dok ne postigne gol u finalu LP ... vrijeme mu je da je digne
Ne upratih ali mi se čini da se najavljuju zajedno Pogba, Vidal, Pirlo i Marchisio

To će možda biti blaža varijanta 3-5-2 gdje Pogba biva korektor Lichtu na desnoj strani a i osigurač u slučaju da Andrea koji put izgubi loptu (što mu se već dešavalo u zadnje 3-4 utakmice).
Nisam za povratak Ibre što se tiče navijačke ''ljutnje'', kao što neko reče nije dijete Juvea a bio je u najboljim godinama i nije mu se isplatilo igrati protiv Avellina i zdipi materina...
Ako dođe j.bat ću mu od do dok ne postigne gol u finalu LP ... vrijeme mu je da je digne

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
samo moliti Boga da se ovaj imobile ne vrati u juve... propali talenat 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Upravo tako, i plus svemu tome, Zlatan je u svojoj karijeri ispljuvao Boga Oca, ali protiv Juventusa nije rijeci rekao, cak sta vise, u knjizi kaze da je ubjedljivo najvise u karijeri naucio u Juventusu i od Capella... Djeca mu za Juve navijajuBurberry46 je napisao/la:Svi smo mi tad bili ljuti na Ibru, ali sad kad bolje razmislim, on je tad bio zeljan dokazivanja, nije uopste bio dijete Juventusa, niti je bio dugo u klubu, logicno da nije htio ostati, zelio je trofeje, vise mi je Canavaro izdajnik.

Edit, Tigre, ja bi vidis sa ta 4 igraca na terenu volio vidjeti Pogbu kao poluspica vise nego vode se napit, sa Lichtom i Asom na stranama, matri ili vucko ispred

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
'vako nešto @chiello :
Buffon
Licht Barzagli Chiellini Asamoah
Pirlo
Vidal Marchisio
Pogba
Vučinić Matri
Buffon
Licht Barzagli Chiellini Asamoah
Pirlo
Vidal Marchisio
Pogba
Vučinić Matri
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- Trequartista
- Kontakt:
Što je danas lijep i sunčan dan... 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Dominacija je neminovnost!
- EnzoFerrari
- Kontakt:
E cuj kloca Gomeza da dovodimo
Njemu kloc Mandzukic uzeo mjesto, a imas Llorentea kojeg smo dzaba doveli.Eeee logike.

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Šta misliš O Ibarbu?Trequartista je napisao/la:Što je danas lijep i sunčan dan...

Ima jedan defekt, a to je da ne daje golove, ali je strašan, mislim da bi Conte izvukao iz njega sav potencijal, jednostavno mi se čini idealnim za naš napad, radi ono što naš niti jedan ne radi, zna primiti loptu, zagraditi se i sačekati suigrače, mada, vrlo je sličan našem Boakyeu kojem bih ipak prije dao šansu.
Od igrača koji mi se još sviđaju je Sansone iz Parme, mislim da je ove sezone dao golove svim velikim klubovima, 91 godište, nekako podcijenjen igrač, nisam vidio da ga se dovodi u kontekst sa velikim ekipama u ligi.
Mislim da bi nam, od ovih manje poznatih igrača, baš legao, mnogo bolja verzija Giacka recimo, baš igrač za rotacije. Prošao omladinske kategorije Bayerna.
EDIT: Večeras gledajte Bilbao - Real M., najavljen je Llorente od početka.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 14 apr 2013, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
Trequartista je napisao/la:Što je danas lijep i sunčan dan...

Prelijep dan

Da bI Suareza dovesti .. kakvi Gomez i Ibra ... nula bodova.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Jel ono Guarin bi bolji od Pogbe, a po nekima i od Vidala.
Eeee jadi moji. 

- Trequartista
- Kontakt:
U Seriji A ima dosta dobrih igrača za rotacije, ali sve je to tanko za Evrope. Nama sad trebaju igrači uz koje ćemo napraviti iskorak u Ligi šampiona.
Cuadrado i Jovetić mi se nekako čine jedinim koji bi baš bili pojačanje.
Svakako da je seconda punta prioritet, jer smo već doveli Llorentea kao prima puntu. Hoću da kažem da bih i ja radije Suereza nego Ibrahimovića, ali ako dođe jedan od ove dvojice bit ću presretan.
Cuadrado i Jovetić mi se nekako čine jedinim koji bi baš bili pojačanje.
Svakako da je seconda punta prioritet, jer smo već doveli Llorentea kao prima puntu. Hoću da kažem da bih i ja radije Suereza nego Ibrahimovića, ali ako dođe jedan od ove dvojice bit ću presretan.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
- Cautinho
- Kontakt:
Ako je vama Gomez flop,onda nista bolje od Matrija i Giovinca ni ne zasluzujete.Uz duzno postovanje.
Keep walking.
- IlCapitano
- Kontakt:
Muriel sa kojim se povezujemo već duže vrijeme danas postigao 2 gola i u velikoj mjeri zaslužan za treći gola Udinesea. 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Nije on flop, daje on golove, nego je klotz.Cautinho je napisao/la:Ako je vama Gomez flop,onda nista bolje od Matrija i Giovinca ni ne zasluzujete.Uz duzno postovanje.

Nije flop, nego je flopina..... Dugo goreg i smotanijeg napadaca nisam gledao.... Kao sto ranije rekoh njemacka verzija Ede Adilovica....Cautinho je napisao/la:Ako je vama Gomez flop,onda nista bolje od Matrija i Giovinca ni ne zasluzujete.Uz duzno postovanje.
Bolan Mandzukic da ti uzme mjesto, e to je vec ponizenje koji je malo kvalitetniji od nasih hadalja u napadu....
Stvarno grehota od igraca....
Znam da se sa nama dovodio u kontekst kad smo se vratili u Seriu A i lafo nismo htjeli dati 40mil

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Ma kakav crni Gomez, nemoj mi baksuzirati na temuCautinho je napisao/la:Ako je vama Gomez flop,onda nista bolje od Matrija i Giovinca ni ne zasluzujete.Uz duzno postovanje.

Ibra aBd da se vrati

Ja te volim, volim Željo..

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.