AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Bzvz,mora finale u Rimu da bude i to u vecernjem terminu,bilo bi ne zaboravno
samo da prodjemo mi u finale,a pesimistican sam sto se toga tice 

embrace the chaos
-
ako preko ovako slabog intera ne mozemo do finala, i to sa prednoscu od 2:1 onda smo fakat gori neko sto sam mislio 

totti na klupi, de stavite linkova i linkova jer na areni nema prenosa. znam da cu se djaba nervirat, al ajd
nema potpisa
Ja bih danas u Torinu izveo rezervni sastav npr.
--------------stekelenburg--------------
-piris--burdiso--romagnoli--balzareti-
----------bradley-----taxidis---------
--taddei-----perrotta-----dodo--
-------------osvaldo-----------------
Jer mišljenja sam da ni sa prvim timom nemožemo više od boda osvojiti. Evo Tottija odmara haj bar to. Ova s Interom nam je mnogo bitnija utak. Ako osvojimo kup (bice tesko i ako prođemo Intera protiv Lazia,ako budu igrali ko u prvom pol. u ovom zadnjem derbiju) sezona je "spašena"
--------------stekelenburg--------------
-piris--burdiso--romagnoli--balzareti-
----------bradley-----taxidis---------
--taddei-----perrotta-----dodo--
-------------osvaldo-----------------
Jer mišljenja sam da ni sa prvim timom nemožemo više od boda osvojiti. Evo Tottija odmara haj bar to. Ova s Interom nam je mnogo bitnija utak. Ako osvojimo kup (bice tesko i ako prođemo Intera protiv Lazia,ako budu igrali ko u prvom pol. u ovom zadnjem derbiju) sezona je "spašena"
- L'Avvocato
- Kontakt:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto imas tu linkova.
Eto imas tu linkova.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
ja al baš ne kontam koji qrac ovaj burdiso više igra, pa ovo nije humano koliko je on nas koštao koliko gira u romi 

nema potpisa
Burdisso direktni krivac za 10-ak primljenih golova u zadnjih 15-ak utakmica 

ovaj andreacoli se pogubio zadnjih mjesec dana samo tako, pa sta je ovo danas, sta mu gura dodo, sta mu igra perota, niko ne zna preci na polovinu torina, a da ne nabije loptu, pa ovo je užas šta mi igramo 

nema potpisa
-
ne stigoh na prvo poluvrijeme, kakva je situacija? vidim admir se zali na igru al' posto se on uvijek zali nisam siguran sta da mislim o prvom poluvremenu
burdisso kiksao OPET!?

burdisso kiksao OPET!?
Ma igra bez igre. Zakazali Pjanić i Lamela, ostali svakako i ne mogu bolje. Ako ova dvojica ne prorade crno nam se piše. Lijepo je vidjeti Perrottu s kapitenskom trakom 

nisu zakazali pjanic i lamela..nemaju s kim da igraju..ovo ostalo sve buranija..pjanica stavio iza osvalda i kao treba celo da mu prenses loptu..malo sutra..bezveze formacija
Unica grande amore
-
i onda kazu roma igra bolje bez tottija. totti star. totti usporava igru 

AllAbout je napisao/la:nisu zakazali pjanic i lamela..nemaju s kim da igraju..ovo ostalo sve buranija..pjanica stavio iza osvalda i kao treba celo da mu prenses loptu..malo sutra..bezveze formacija
Može se i tako reći. Mada su po meni nastavili lošu igru iz derbija. Lamela sa 6m ošuta preko gola, ono je gol šansa bila,iako mu je bio igrač na leđima,moro je bolje, veliki promašaj,skoro pa ko protiv Lazia glavom. Pjanić se mora više vraćati po loptu, više trčati,preuzeti odgovornost, a u derbiju s Laziom nije imo 2 tačna pasa. Jedino što je uradio je izboren penal. Dobar je i bod ovdje,a onda sve dati da se Inter prođe
Poslije današnjih rezultata,još sam veći optimista pred duel sa Interom. FORZA ROMA
šta reci, a ne zaplakati za bodovima protiv udina, palerma ili lazia. ebote dodje bologna kojoj nizasta netreba i ne zijani od palerma, a nama ko hljeb treba kao i njima i glat zijanimo
joj valjda burdiso nece igrati protiv intera

joj valjda burdiso nece igrati protiv intera
nema potpisa
-
svake sezone ista prica, svake sezone gubimo bodove u nekim bezveznim utakmicama i ama bas svake sezone nam fali tih par bodova za plasman ili u EL ili u LP. osvajanje kupa bi koliko toliko spasilo sezonu ali s obzirom na to da smo zakazali kad god to nismo smjeli, ne ocekujem previse 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.