FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bilall
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bilall » 14 apr 2013, 11:05

ceze je napisao/la:
Bilall je napisao/la:
ceze je napisao/la: Jesam :D
Bio je i Lahm na klupi i to je to.
Moja greska, ;) nasao sam i ja evo sada na goal.com.
Ma i dalje je glupa usporedba, Bastian, Lahm, Ribery nisu bili ni blizu nivoa na kojem su danas.
Da ne pominjem vjerovatno najgoru odbranu Bayerna koja je istrcala u zadnjih par godina sa Lellom, Oddom, Demichelisom i Brenom ( Lucio bio povrijedjen ili suspendovan tada ).
Mislio sam da je i Ribery imao neku povredu ali eto pogrijesio sam. Bio je Ribery u to vrijeme igracina, mozda i u boljoj formi nego sada a i fizicki izdrzljiviji sto je razumljivo.
Laham nije igrao na toj utakmici jer se sjecam presice pred uzvrat u Munchenu gdje je Klinsmann tada predstavio Lahma kao igraca koji ce zaustaviti Mesia. Znaci 2 igraca koja danas igraju su bila u toj ekipi koja je izgubila 4 : 0.

Usput, odlicna utakmica jucer i to sa drugim sastavom.
Shaqiri me pozitivno iznenadjuje nekim potezima i ocekujem da ce jos da uznapreduje.
Ribery mi je preozbiljan na terenu kada nosi kapitensku traku :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 apr 2013, 11:42

Spremne su i premije od 4 mil € za osvojenu Bundesligu po 200 000 € na kafu onim najboljim. :D Novac je uvijek bio snažan motivator, koliko bi tek dobili za eventualno osvajanje CL ehh. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 apr 2013, 12:37

u tom cuvenom stradavanju bayerna na kamp nou igrali su:

butt, demikelis, palikuca breno, lell, masimo oddo, ze roberto, altintop, van bomel, sweinsteiger, riberi i luca toni

za barcu su igrali anri, eto, yaya, markez, igraci koji vise nisu tu, dakle nema veze ta utakmica puno s ovom koju cemo gledati u polufinalu, ja sam spomenuo to samo u kontekstu da navijaci bayerna koji barcu smatraju autsajderom i nazivaju pogrdnim imenima trebaju imati ipak nego postovanje prema klubu koji ih je u zadnjem medjusobnom susretu posteno razmontirao

to jedna od najvecih poderochina u ligi prvaka, naravno kada gledamo renome klubova, iako je bayern te iste sezone mislim dao 7 golova sportingu, al oni su ipak treca klasa, i taj bayern isti koji je razmontirao sportinga, fasaovao je 4 komada, i a mogao je komotno i 5-6 komada primiti, jos jedan cist penal nije sviran, omjer u sutevima na gol bio je 7:1, korneri 12:1...

jednom rijecju - masakr
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 14 apr 2013, 12:45

To vam je i jedina pobjeda koliko ste dosad igrali sa Bayernom, haj vozdra.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 14 apr 2013, 12:58

Romariooo je napisao/la:u tom cuvenom stradavanju bayerna na kamp nou igrali su:

butt, demikelis, palikuca breno, lell, masimo oddo, ze roberto, altintop, van bomel, sweinsteiger, riberi i luca toni

za barcu su igrali anri, eto, yaya, markez, igraci koji vise nisu tu, dakle nema veze ta utakmica puno s ovom koju cemo gledati u polufinalu, ja sam spomenuo to samo u kontekstu da navijaci bayerna koji barcu smatraju autsajderom i nazivaju pogrdnim imenima trebaju imati ipak nego postovanje prema klubu koji ih je u zadnjem medjusobnom susretu posteno razmontirao

to jedna od najvecih poderochina u ligi prvaka, naravno kada gledamo renome klubova, iako je bayern te iste sezone mislim dao 7 golova sportingu, al oni su ipak treca klasa, i taj bayern isti koji je razmontirao sportinga, fasaovao je 4 komada, i a mogao je komotno i 5-6 komada primiti, jos jedan cist penal nije sviran, omjer u sutevima na gol bio je 7:1, korneri 12:1...

jednom rijecju - masakr

Dakle igrali su dvojica ribery i swajni a kod vas 6 iz danasnje postave xavi,pike,iniesta valdes,mehsi :D ,alves ,da ne racunam puyola koji je povrijeden ,ova momcad barce je manje vise identicna onoj iz zadnjeg naseg sureta gdje ste nam odrzali lekciju ,ali ovo je sada potpuno novi bayern ,nova igra novi igraci sve novo ,ova momcad je bayerna na vrhuncu puna snage svega zelje,gladna trofeja i sve ce dati da odu u finale i dignu toliko ocekivani trofej ,jedan od nasih najacih auduta je jup stari fox koji moze biti i presudan.

UltraTz
Kontakt:

Post Postao/la UltraTz » 14 apr 2013, 13:10

Dajte nam tu malu Barcelonu da se igramo s njima :)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 apr 2013, 13:13

GAL je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:u tom cuvenom stradavanju bayerna na kamp nou igrali su:

jednom rijecju - masakr

Dakle igrali su dvojica ribery i swajni a kod vas 6 iz danasnje postave xavi,pike,iniesta valdes,mehsi :D ,alves ,da ne racunam puyola koji je povrijeden ,ova momcad barce je manje vise identicna onoj iz zadnjeg naseg sureta gdje ste nam odrzali lekciju ,ali ovo je sada potpuno novi bayern ,nova igra novi igraci sve novo ,ova momcad je bayerna na vrhuncu puna snage svega zelje,gladna trofeja i sve ce dati da odu u finale i dignu toliko ocekivani trofej ,jedan od nasih najacih auduta je jup stari fox koji moze biti i presudan.
ma normalno, ovaj bayer je za tri klase jaci od tadasnjeg, tu nema dileme, nikakve veze nema ta utakmica, samo moze posluziti kao opomena onima koji strasno potcjenjuju i podhebavaju barcu

prva utakmica na alianz areni mogla bi biti presudna, narocito zbog kartona, kod nas je situacija posebno dramaticna, ako pike i alba dobiju zuti, nece igrati revans, a to bi znacilo da bi u revansu morali igrati juniori. Kod bayerna je hendikep ako lahm dobije zuti, a u ovakvim utakmicama naprosto tih zutih za odbrambene naprosto mora biti, tako da ce biti zanimljivo vidjeti s kakvim ce se postavama uopste igrati revans na kamp nou

Postao/la UltraTz dana 14 apr 2013, 13:10

Dajte nam tu malu Barcelonu da se igramo s njima

kako je mala, mozes pogledati nekoliko postova unazad, tamo gdje je jedan bayernovac postavio grafikon koliko je puta ko igrao polufinale
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 14 apr 2013, 13:19

Vi ubjedljivo najvise zasluzujete Klempu, znaci 100% sam ubjedjen da uzimate Barcu bez vecih problema, al' imam osjecaj da gubite finale :)

Edit: Prije utakmice sa nama, mislio sam da se mozemo nositi, da cemo vas pobjediti, mrzio sam Bayern do nase prve utakmice, jer mrzim Bayern godinama, jos iz dana Elbera, ne znam zasto jednostavno mi niste lezali, ali ovakav odnos prema igri, i sama igra, borbenost protiv nas, koje sam smatrao najborbenijim timom u Evropi mi je uspjela promjeniti misljenje i sada samo imam respect za vas klub. Stvarno bi mi bilo drago da dignete Klempu, ali ponavljam, imam taj neki feeling da cete popusit finale :D
Zadnja izmjena: chi3llo, dana/u 14 apr 2013, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 14 apr 2013, 13:19

Romario, ni ja nisam navijač Bayerna, navijam za Juventus ali ekipi koja razbije italijansku taktiku i odbranu treba skinuti kapu i priznati da igraju ljepšu igru od otrcane i dosadne igre Barse. Smaraš ljude, idi malo na temi o Barsi pričaj sa svojim navijačima, raspravljajte hoće li Messi igrati večeras protiv Zaragoze i tako te stvari. Popusti malo!
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 apr 2013, 13:27

Amauri je napisao/la:Romario, ni ja nisam navijač Bayerna, navijam za Juventus ali ekipi koja razbije italijansku taktiku i odbranu treba skinuti kapu i priznati da igraju ljepšu igru od otrcane i dosadne igre Barse. Smaraš ljude, idi malo na temi o Barsi pričaj sa svojim navijačima, raspravljajte hoće li Messi igrati večeras protiv Zaragoze i tako te stvari. Popusti malo!
razocarani zabari se jos nisu presabrali nakon pushione, a i vi ste bili simpaticni kako ste se digli, juventus ide do kraja ovo ono heh

jaka vam je taktika bila nema sta, sve do gola alabe sjajno ste bili postavljeni i uzivali smo u genijalnim taktickim varijantama

vi zabra uopste niste ni mjerodavni, propali ste kao kauč, vidjeli smo i kako barca na kamp nou razbija tu talijansku odbranu i taktiku heh, vidjeli smo i kako reprezentacija spanije u kojoj su uglavnom nasi igraci razbija tu zabarsku genijalnu odbrana, u oba ogledna primjera vidjeli smo po 4 gola u mrezi, tako da niste neko mjerilo, a psg protiv kojeg su nasi igrali je spejs satl za juventus
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 14 apr 2013, 13:27

romario@ vidi drug ja kazem i ponavljam svako ima pravo pisati sa i kako hoce i ako neko nesto takvo prica to je njegovo pravo ,imaju kontraargumenti da se takvo pisanje ospori ,iali ako neko smatra da je to tolika glupost za njega ne treba uopste komentaristai ,ako neko nesto pise kao sto si pomenuo ne znaci da savki forumas misli kao i ta doticna osoba tj.forumas ,Sto kazu svako svoga konja hvali,licno ja ne pada mi na pamet da podcjenim barcu ,jasan je dokaz sta u zadnjih 6,7 godina,rade u evropi i sigurno da ce biti zestoka tekam ali da ce isto tako po meni biti presudne nekesitne stvari kao primjerice kartoni kao sto kazes eventualno radikalne grske sudija nadam se dobroj pravoj fudbalskok tekmi fer i postenoj i naravno prolasku svoga najdrazega kluba.

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 14 apr 2013, 13:36

Bayern igra tri puta ljepši nogomet od Barcelone.

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 14 apr 2013, 13:37

sock56 je napisao/la:Bayern igra tri puta ljepši nogomet od Barcelone.
Potpisujem. Dosta je više bilo "tika-take"
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 14 apr 2013, 13:53

nego momci zna li ko koliko bi prihhodi mogli biti od Lp u slucaju da dodjemo in final i uzemo klempotresa kolko bi zaradili danke . :D

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 14 apr 2013, 14:11

Inace sto se utakmice tice, blagu prednost dajem Bayernu, iskljucivo zbog Barcine odbrane koja je katastrofalna. Dosta ce ovisiti i o Bayernovom presingu na sredini terena, ako dobiju bitku protiv najboljeg veznog reda na svijetu, u finalu ste.
Uglavnom ocekujem spektakl, pa neka tako i bude. :)
Don't hate what you don't understand.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 apr 2013, 14:20

Inace Bayern je primio vise od 200 hiljada zahtjeva za polufinalnu utakmicu koja se igra na Alianz Areni a kapacitet je 71.000. :D
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 14 apr 2013, 14:51

sock56 je napisao/la:Bayern igra tri puta ljepši nogomet od Barcelone.
Od trenutne Barcelone koja besciljno gura loptu u krug da, ali ne od one Barce u zenitu Guardiole! Bayern stvarno igra power fudbal ove sezone!

Ali sačekajmo polufinale .... to bi moglo biti zabavno :mrgreen:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 14 apr 2013, 16:11

Malo sam samo upratio o cemu se pise zadnje 2 stranice heheh ludilo :)

Uglavnom necemo o ratu, o ubijanju, sve znamo i ko je kriv i da ce sve to platit znaci ovdje je tema nogomet i utakmice Bayerna a posto se igra sa Barcom i utakmice Barcelone :)
Romario jeste dosadan sa tim nekim cinjenicama mozda i sve, al koliko sam ja shvatio covjek samo zeli da mi ne smatramo pojedini Barcelonu tako olako ili da je podcjenimo il slicno..

Mislim ona zadnja tekma na Camp Nou sa Barcom gdje su nas ljudi deklasirali posteno, i time se mogu hvalit jos do tog vremena kad mi njima tako slicno nest ne vratimo :)

Sve u svemu bice fina utakmica pardon utakmice :) bez ikakvih ljutnji prema navijacima Barcelone neka pobjedi boljii.. zivot je lijep :D
FC Bayern !!!!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 apr 2013, 16:26

Usput da kazem kako je BAyern zainteresovan za jednog od najvećih portugalskih talenata Brumu igrača Sporting. Neki će ga se sjetiti sa Koševa i kvalifikacija do 17 godina prije 2-3 godine kad je dominirao. Ima 18 godina i igra na poziciji lijevokrilnog napadača.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 14 apr 2013, 16:27

BavaracZenica je napisao/la:Malo sam samo upratio o cemu se pise zadnje 2 stranice heheh ludilo :)

Uglavnom necemo o ratu, o ubijanju, sve znamo i ko je kriv i da ce sve to platit znaci ovdje je tema nogomet i utakmice Bayerna a posto se igra sa Barcom i utakmice Barcelone :)
Romario jeste dosadan sa tim nekim cinjenicama mozda i sve, al koliko sam ja shvatio covjek samo zeli da mi ne smatramo pojedini Barcelonu tako olako ili da je podcjenimo il slicno..

Mislim ona zadnja tekma na Camp Nou sa Barcom gdje su nas ljudi deklasirali posteno, i time se mogu hvalit jos do tog vremena kad mi njima tako slicno nest ne vratimo :)

Sve u svemu bice fina utakmica pardon utakmice :) bez ikakvih ljutnji prema navijacima Barcelone neka pobjedi boljii.. zivot je lijep :D
Zar i ti sine Brute ?

Prvo, ovdje je skoro svaki post bio napisan u fazonu: " Barca nije ona stara, ali opasna je ", " Svaka ekipa koja ima Messija, Xavia i Iniestu je opasna " i sl.
Tako da niko ovdje Barcu nije shvatio olako i ti to dobro znas.

Nadalje, kazes da romario ima svoje cinjenice, e pa sta je ovdje cinjenica ?
Romariooo je napisao/la: jest da je odbrana jaca strana bayerna, al zna se sta odlucuje ovakve utakmice, magicni trougao xavi,iniesta i messi, taj trokut donosi prevagu, sve ostao je mane bitno, magicni trougao ce rijesiti i bayerna, i tek tada ce napaljeni i nerealni kobasicari uvidjeti svoje zablude
Romariooo je napisao/la:zadnji susret ova dva protivnika obiljezilo je demoliranje bayern u prvih pola sata kad su kobasicari popili 4 komada, sto je jedna od najvecih poderochina u modernoj istoriji lige prvaka
Romariooo je napisao/la: svi parametri ukazuju na to da bayern nije nikakav favorit nego da je autsajder u ovom dvomecu, slabiji igraci, manje iskustva, manje samopouzdanja,vidjeli smo taj odnos snaga donekle i na reprezentativnom planu u duelima spanije i njemacke, a te reprezentacije su u velikoj mjeri slikabarce i bayerna, vidjeli smo istu sliku, svabe deru od reda sve, dignu se do neba, pa onda uslijedi prizemljenje i uzemljenje od xavija, inieste i ostalih amigosa, njemacki fudbal zaista izgleda mocno dok ne naleti na tika-taku, tako da ce zavrsiti i bayernova prica
I za kraj, Barca je pobijedila Bayern koji sa danasnjim ima samo jednu dodirnu tacku - ime.
Niti sastav, niti klupa, niti trener, niti dresovi, nista nije isto.
Isto tako se navijaci Bayerna mogu hvaliti da su bolji u medjusobnom omjeru, da su Barcu pobijedili na Nou Campu prije te famozne tekme iz 2009. godine i slicno.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.