BavaracZenica je napisao/la:Malo sam samo upratio o cemu se pise zadnje 2 stranice heheh ludilo
Uglavnom necemo o ratu, o ubijanju, sve znamo i ko je kriv i da ce sve to platit znaci ovdje je tema nogomet i utakmice Bayerna a posto se igra sa Barcom i utakmice Barcelone
Romario jeste dosadan sa tim nekim cinjenicama mozda i sve, al koliko sam ja shvatio covjek samo zeli da mi ne smatramo pojedini Barcelonu tako olako ili da je podcjenimo il slicno..
Mislim ona zadnja tekma na Camp Nou sa Barcom gdje su nas ljudi deklasirali posteno, i time se mogu hvalit jos do tog vremena kad mi njima tako slicno nest ne vratimo 
Sve u svemu bice fina utakmica pardon utakmice

bez ikakvih ljutnji prema navijacima Barcelone neka pobjedi boljii.. zivot je lijep

Zar i ti sine Brute ?
Prvo, ovdje je skoro svaki post bio napisan u fazonu: " Barca nije ona stara, ali opasna je ", " Svaka ekipa koja ima Messija, Xavia i Iniestu je opasna " i sl.
Tako da niko ovdje Barcu nije shvatio olako i ti to dobro znas.
Nadalje, kazes da romario ima svoje cinjenice, e pa sta je ovdje cinjenica ?
Romariooo je napisao/la:
jest da je odbrana jaca strana bayerna, al zna se sta odlucuje ovakve utakmice, magicni trougao xavi,iniesta i messi, taj trokut donosi prevagu, sve ostao je mane bitno, magicni trougao ce rijesiti i bayerna, i tek tada ce napaljeni i nerealni kobasicari uvidjeti svoje zablude
Romariooo je napisao/la:zadnji susret ova dva protivnika obiljezilo je demoliranje bayern u prvih pola sata kad su kobasicari popili 4 komada, sto je jedna od najvecih poderochina u modernoj istoriji lige prvaka
Romariooo je napisao/la:
svi parametri ukazuju na to da bayern nije nikakav favorit nego da je autsajder u ovom dvomecu, slabiji igraci, manje iskustva, manje samopouzdanja,vidjeli smo taj odnos snaga donekle i na reprezentativnom planu u duelima spanije i njemacke, a te reprezentacije su u velikoj mjeri slikabarce i bayerna, vidjeli smo istu sliku, svabe deru od reda sve, dignu se do neba, pa onda uslijedi prizemljenje i uzemljenje od xavija, inieste i ostalih amigosa, njemacki fudbal zaista izgleda mocno dok ne naleti na tika-taku, tako da ce zavrsiti i bayernova prica
I za kraj, Barca je pobijedila Bayern koji sa danasnjim ima samo jednu dodirnu tacku - ime.
Niti sastav, niti klupa, niti trener, niti dresovi, nista nije isto.
Isto tako se navijaci Bayerna mogu hvaliti da su bolji u medjusobnom omjeru, da su Barcu pobijedili na Nou Campu prije te famozne tekme iz 2009. godine i slicno.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...