Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ibra gdje god da dođe, ta ekipa NE osvoji CL. Tako da vam ta priča nema težinu. Moje lično mišljenje je da ne želim Ibru opet u našem dresu, čast igračkim kvalitetima ali preći u Inter (o rivalstvu između nas i njih ne treba pričati, sve se zna) i to prilikom izbacivanja Juventusa u Seriu B je pohlepa. Ne zovu ga bezveze "pobjeguša" ili "posvuduša" 

Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
-
- Kontakt:
Juventusu treba jos vremena da se vrati u sami evropski vrh. Jednostavno ne moze se to preko noci, sjecam se kako je Bayern bio slab pod palicom Klinsmana, te je primao petarde od nizerazrednih ekipa tipa Wolfsburg. Juventus ima trenera koji zna kako dovesti ovaj tim u sami vrh, te da ih tamo i zadrzi. Juventus je vec sada snazan, a kako ide koja godina i kvalitet ce se povecavati, tako je bilo i s Bayernom, samo treba vise forsirati i sopstvenu skolu, pa bi tako mogli i sacuvati nesto novca za vrhunska pojacanja. Prije duela s Juventusom ja licno kao navijac Bayerna nisam bio zadovoljan, prvo jer Juventus Bayernu kao ekipa u proslosti nije lezao, zatim zbog toga sto i bilo koji tim da je prosao je morao dobiti par kartona te tako deficitaran uci u polufinale. Isto tako mi je bilo zao sto ce jedna od ovih vrhunskih ekipa morati napustiti takmicenje ovako rano, medjutim siguran sam da bi Juventus igrao dosta bolje protiv bilo kojeg protivnika, jednostavno Bayern je ove sezone fantastican. Dakako da sam sretan sto je Bayern prosao dalje i nadam se da ce vec uspjeti da osvoje ove godine tu toliko zeljenu Ligu Prvaka, ali mi je isto zao sto je Juventus kao jedini tim u Italiji koji mi je drag morao ispasti. Nadam se da se u blizoj buducnosti Bayern i Juventus nece sretati tako cesto. Pozdrav svim navijacima Juventusa.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Izgleda smo kupili ili cemo uskoro zajedno sa Udineseom Joresa Okorea iz Nordsjelanda, 92 godiste.Da je vise radit sa Udinama, oni to bolje oko skautinga znaju od nas. 
p.s.GdS: Juve-Sánchez. Marotta is ready to negotiate, soon there will be contact with #Barcelona. #Juventus
eng.
[youtube][/youtube]

p.s.GdS: Juve-Sánchez. Marotta is ready to negotiate, soon there will be contact with #Barcelona. #Juventus
eng.
[youtube][/youtube]
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Trequartista
- Kontakt:
Ne želim dajvera u ekipi. Dosta mi je što se i oko očiglednih faulova polemiše po pet dana, šta će biti tek ako dođe Sanchez pa započne sa svojim simuliranjem koje je usavršio u Barceloni.
Sutra možda kvartet Pirlo, Pogba, Marchisio, Vidal na sredini. Conte najavio na press konferenciji.
Sutra možda kvartet Pirlo, Pogba, Marchisio, Vidal na sredini. Conte najavio na press konferenciji.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Ni ja ne želim Hollywood u JuventusuTrequartista je napisao/la:Ne želim dajvera u ekipi. Dosta mi je što se i oko očiglednih faulova polemiše po pet dana, šta će biti tek ako dođe Sanchez pa započne sa svojim simuliranjem koje je usavršio u Barceloni.

Što se tiče ove veze koju je najavio Conte za sutra, to je ono najbolje što imamo trenutno, samo se nadam boljoj igri Pirla i Marchisia u odnosu na onu u Ligi prvaka. Vidal i Pogba - bedem, nebesko plavi će teško da provlače lopte kroz vezni red

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nuzda ga haman natjerala da se vrati na 4 u zadnjoj liniji, i moglo bi to lijepo da izgleda.
a jbg niste mi jasni necete Sanceza glumac, Ibrahimovic placenik, Sancez rasista, Di Kanjo nacista...pa koga hocete ? i Ronaldu bi manu nasli, a uzdizemo u svetinju qarine i prosjeke poput Markizija, Djovinka, Pelusa itd itd
o Kvaljareli, Matriju , Padoinu ne zelim ni da pricam vise.
a jbg niste mi jasni necete Sanceza glumac, Ibrahimovic placenik, Sancez rasista, Di Kanjo nacista...pa koga hocete ? i Ronaldu bi manu nasli, a uzdizemo u svetinju qarine i prosjeke poput Markizija, Djovinka, Pelusa itd itd

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Marchisio ti prosjek? Vidi se koliko znaš o Juventusu! Kakve sad veze ima Di Canioultrasstyle_tz je napisao/la:nuzda ga haman natjerala da se vrati na 4 u zadnjoj liniji, i moglo bi to lijepo da izgleda.
a jbg niste mi jasni necete Sanceza glumac, Ibrahimovic placenik, Sancez rasista, Di Kanjo nacista...pa koga hocete ? i Ronaldu bi manu nasli, a uzdizemo u svetinju qarine i prosjeke poput Markizija, Djovinka, Pelusa itd itdo Kvaljareli, Matriju , Padoinu ne zelim ni da pricam vise.

- L'Avvocato
- Kontakt:
Cuj Marchisio prosjek
Ovaj ultrastyle bi haman najradije da se vratimo mrtvoj 4-4-2 iz Capellove ere i najdosadnijem fudbalu koji sam imao priliku gledati u zadnjem desetljecu.

Ovaj ultrastyle bi haman najradije da se vratimo mrtvoj 4-4-2 iz Capellove ere i najdosadnijem fudbalu koji sam imao priliku gledati u zadnjem desetljecu.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Trequartista
- Kontakt:
Sad se ide iz krajnosti u krajnost. Marchisio svojom savršenom partijom na Celtic parku donese 1/4 finale Juventusu nakon 7 godina i protiv Bayerna odigra loše kao i kompltena ekipa i onda automatski prosjek igrač.
Ako ćemo nakon dvomeča protiv Bayerna suditi ko je kakav onda su u ovom Juventusu svi prosječni igrači izuzev Vidala.
Na ljeto hoćemo novu rekonstrukciju tima, sve prodati i dovesti novih 10 igrača. Ovi trenutni nisu za Juventusa.
Ako ćemo nakon dvomeča protiv Bayerna suditi ko je kakav onda su u ovom Juventusu svi prosječni igrači izuzev Vidala.
Na ljeto hoćemo novu rekonstrukciju tima, sve prodati i dovesti novih 10 igrača. Ovi trenutni nisu za Juventusa.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Claudio Marchisio, dijete Juventusa. Od '93 do 2006 godine prošao sve mlađe uzraste. Od 2006 polako ulazi u prvi tim, i u 145 nastupa za Juve postiže 20 golova. Prošao sve kategorije i u reprezentaciji, i danas standardan i jedan od najboljih u repki. Jedna loša partija i odmah mu se sudi ! Smiješno, da ne može smiješnije biti !
Pa kud drvlje i kamenje na Marchisia, momak gine za nas, bas sto neko rece odigra par losih utakmica i odma prosjek. Uz vidala i odbranbeni trio spada meni u tu grupu igraca koje nikad ni za koje pare ne bi dao. Zaboravljate da momak uprkos godina koliko ima nema Evropskog iskustva, ne zbog njega samog vec zbog naseg izostanka u evropi, a da se gubi u vaznim utakmicama nije tacno, jer se jos sjecam prosle sezone i njegovog dominiranja Interom, pa par utakmica italije gdje je bio medju boljim na Euru, da ne spominjem da je svaku utakmicu u top 3 po kilometrazi i da svoj posao najvise radi u sjeni.... Tako da ohanite sa Marchisia, nije De Ceglie, nit je Molinaro, nit bilo koji flop nase skole, vec jedan od boljih igraca sto smo izbacili u zadnjoj deceniji, ma ne jedan od, vec najbolji.
Edit:
Kazete Zlaja nije jos osvojio LP gdje god da ode, pa zar vam se ne cini to kao sudbina? Majstor je ograjis'o kad je otisao, sad se tivra i idemo
Edit:
Kazete Zlaja nije jos osvojio LP gdje god da ode, pa zar vam se ne cini to kao sudbina? Majstor je ograjis'o kad je otisao, sad se tivra i idemo

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Ja sam ga u sezonama dok još nije stasao zvao duhom jer se izgubi u toku meča, i danas mu se to dešava, ali to je samo iz razloga što je uvijek podređen timu i iako se ne vidi, pogledate šta je sve uradio u toku meča, uvijek prvi po pretrčanim km, pas igra uvijek na nivou, daje golove.
U krajnjoj liniji, hoću da kažem da ko nešto ima kontra Marche, želim mu da vezni red Juventusa opet čine Almiron, Tiago, Poulsen i kompanija.
Stop Ibri.
U krajnjoj liniji, hoću da kažem da ko nešto ima kontra Marche, želim mu da vezni red Juventusa opet čine Almiron, Tiago, Poulsen i kompanija.
Stop Ibri.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma on je igrac identican kao i Vucinic, a vi isti koji osipate drvlje i kamenje na Vucinica sutite za Markizija- a u pitanju su IDENTICNI igraci po pristupu.. svjetska klasa kad im se igra, al je problem sto su raspolozeni jednom od pet meceva ( daj boze i tako), zato ce i njemu krajnji domet biti kao i Vucinicu. Nekako nikad nisam volio nekonzistentne igrace.
a sto se tice formacije i pojacanja, ne krijem da bih najradije gledao 4-3-3, pa i 4-4-2 Dijamant sa nekim dobrim AMC nego 3-5-2, kao da bih radije naredne sezone u prvoj postavi gledao Pogbu nego Pirla ili Markizija, u napadu prije svih igraca zelio Ibrahimovica ( osim mozda Suareza ali eto ni on nije dovoljno moralan
), ili zelio prije Alexisa nego Muriela, Dijamantija, Gabijadinija ili nekog levata iz Serije A.
sto se tice toga da li je pola ekipe prosjek- jest cim nas neko onako podere 2x...prosjek su 2 spica, prosjek je lijevi bocni, prosjek je jedan veznjak ( tj nije prosjek al mu se ne igra kao i u Milanu, i bit ce sve gori i gori kako sezone odmicu)..to je 4-5 startnih igraca , jbg pola ekipe
ne odstupam od toga da su jedine klase u ekipi Bufon, Kijelini, Listajner, Vidal i Pogba . Drugu grupu igraca koji imaju mjesto u Juventus cine Asamoa, Barzaglji, Kaseres, Bonuci, Markizio, Storari i Vucinic..to je 12 igraca , ostali ne pripadaju pravom Juventusu. Sa Pirlom ne znam gdje bi, klasa je neupitna , jedan od najvecih i najdrzaih talijanskih igraca, ali nazalost neupitno je i to da ga vise boli qrac.
a sto se tice formacije i pojacanja, ne krijem da bih najradije gledao 4-3-3, pa i 4-4-2 Dijamant sa nekim dobrim AMC nego 3-5-2, kao da bih radije naredne sezone u prvoj postavi gledao Pogbu nego Pirla ili Markizija, u napadu prije svih igraca zelio Ibrahimovica ( osim mozda Suareza ali eto ni on nije dovoljno moralan

sto se tice toga da li je pola ekipe prosjek- jest cim nas neko onako podere 2x...prosjek su 2 spica, prosjek je lijevi bocni, prosjek je jedan veznjak ( tj nije prosjek al mu se ne igra kao i u Milanu, i bit ce sve gori i gori kako sezone odmicu)..to je 4-5 startnih igraca , jbg pola ekipe

ne odstupam od toga da su jedine klase u ekipi Bufon, Kijelini, Listajner, Vidal i Pogba . Drugu grupu igraca koji imaju mjesto u Juventus cine Asamoa, Barzaglji, Kaseres, Bonuci, Markizio, Storari i Vucinic..to je 12 igraca , ostali ne pripadaju pravom Juventusu. Sa Pirlom ne znam gdje bi, klasa je neupitna , jedan od najvecih i najdrzaih talijanskih igraca, ali nazalost neupitno je i to da ga vise boli qrac.
Taj "Casper" odradi najviše zadataka u veznom redu. Zaustavlja napade, najviše pretrči, ode u napad asistira i ima dobar udarac šteta što ga ne koristi više.Pogba je napisao/la:Ja sam ga u sezonama dok još nije stasao zvao duhom jer se izgubi u toku meča, i danas mu se to dešava, ali to je samo iz razloga što je uvijek podređen timu i iako se ne vidi, pogledate šta je sve uradio u toku meča, uvijek prvi po pretrčanim km, pas igra uvijek na nivou, daje golove.
Stop Ibri.
Ma burazeru očigledno žele Ruben Oliveru nazad

Ibri poručujem da ide u Bundesligu, tamo nisi bio a dobre su pare kod švaba

Prvo, ne mozes porediti njih dvojicu, ne znam po cemo mjeris igre Marchisia, ok Vucinic po golovima i asistencijama, ostalo je ne bitno. Marchisio, jel trci? Trci. Jel uzima lopte? Uzima. Jel uvijek dobro postavljen na terenu? Jest. Jel proigrava Asamoah-a(ili ko vec je lijevo) i napadace? Proigrava. Jel asistira? Asistira. Jel zabija golove? Kad je raspolozenultrasstyle_tz je napisao/la:ma on je igrac identican kao i Vucinic, a vi isti koji osipate drvlje i kamenje na Vucinica sutite za Markizija- a u pitanju su IDENTICNI igraci po pristupu.. svjetska klasa kad im se igra, al je problem sto su raspolozeni jednom od pet meceva ( daj boze i tako), zato ce i njemu krajnji domet biti kao i Vucinicu. Nekako nikad nisam volio nekonzistentne igrace.

Vrlo rijetko se desi da on na utakmici nije prvi po bar jednoj od navedenih stavki, i to je bilo protiv Bayerna. Kad se Vucinicu ne igra, Vucko ladi muda u spicu, Marchisio ako nista uvijek trci i ore. Njegov pristup igri i Vuckov su nebo i zemlja. Marchisio gine za EKIPU, i koliko sam ga puta gledao u ovom nasem svetom dresu, stvarno se nikada ne sjecam da je bio sebican, da se kurcio, usutkivao saigrace, bunio treneru, pravio se mangup, glumio... za razliku od Vucka koji zivi i igra za slavu.
Edit: Sto Amauri rece, ja bi jedino zamjerio Marchisiu sto ne suta vise... Mada mislim da je to dosta do Contea, jer ni Pirlo, ni Vidal, ni Marcha ne pucaju mnogo. Jedino Pogba, ali i njegovi su se sutevi smaljili brojem u zadnjih par utakmica, ili mi se cini?

Zadnja izmjena: chi3llo, dana/u 14 apr 2013, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
- Cautinho
- Kontakt:
Kako bi samo Juveu dobro pao Mario Gomez...Kad bi njega doveli,imaju Llorentea,jedan-dva napadaca na klupu a ostalo-razlaz.
Keep walking.
Hahahahaha, kakav crni Gomez.Cautinho je napisao/la:Kako bi samo Juveu dobro pao Mario Gomez...Kad bi njega doveli,imaju Llorentea,jedan-dva napadaca na klupu a ostalo-razlaz.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i ja sam ga branio do prije par mjeseci kad sam govorio da su on i Vidal najbolji box-to-box igraci na svijetu, i mrsko mi trazit te postove koliko sam ga i ja prvi dizao u nebesa, ali nazalost/na radost imam oci
oko Vidala se nisam zaje.ao, oko Markizija haman da jesam.
Kasper ove sezone nije ni blizu na nivou prosle, a postoji milion meceva na kojim kao da nije ni igrao ( ne samo ove 2 protiv Bajerna gdje se nije sastavio sa loptom). trci on, al ko sto je i citav Juve trcao - uprazno. Pretrcali smo vise od Bajerna u oba meca, a njihova 2 igraca su uvijek oko naseg sa loptom, a mi 10 metara od Bajernovog igraca sa loptom nemamo nikog...mada slozio bih se nije sve do njega, ima i do Konteove amaterske taktike pa ljudi trce ko konji al dzaba, bez ikakvog smisla.
i ne idite u krajnost kakav tijago, olivera, vec Emerson, Davids, Desamp, Vijera, Konte, Kamoranezi
Nedveda i Zidana ne zelim da vrijedjam tim usporedbama..smatrao sam i ja do prije par mjeseci da ce Markizio biti bolji i znacajniji igrac od Maura iako ne igraju istu poziciju, ili recimo Kontea ili Emersona, medjutim budimo realni
a da ja vas sad nesto pitam, po vama ko bi imao mjesto u onom pravom Juventusu, Modjijevom Juventusu od ovih igraca, u startnoj postavi.

Kasper ove sezone nije ni blizu na nivou prosle, a postoji milion meceva na kojim kao da nije ni igrao ( ne samo ove 2 protiv Bajerna gdje se nije sastavio sa loptom). trci on, al ko sto je i citav Juve trcao - uprazno. Pretrcali smo vise od Bajerna u oba meca, a njihova 2 igraca su uvijek oko naseg sa loptom, a mi 10 metara od Bajernovog igraca sa loptom nemamo nikog...mada slozio bih se nije sve do njega, ima i do Konteove amaterske taktike pa ljudi trce ko konji al dzaba, bez ikakvog smisla.
i ne idite u krajnost kakav tijago, olivera, vec Emerson, Davids, Desamp, Vijera, Konte, Kamoranezi

a da ja vas sad nesto pitam, po vama ko bi imao mjesto u onom pravom Juventusu, Modjijevom Juventusu od ovih igraca, u startnoj postavi.
Let's agree to disagreeultrasstyle_tz je napisao/la:i ja sam ga branio do prije par mjeseci kad sam govorio da su on i Vidal najbolji box-to-box igraci na svijetu, i mrsko mi trazit te postove koliko sam ga i ja prvi dizao u nebesa, ali nazalost/na radost imam ocioko Vidala se nisam zaje.ao, oko Markizija haman da jesam.
i ne idite u krajnost kakav tijago, olivera, vec Emerson, Davids, Desamp, Vijera, Konte, KamoraneziNedveda i Zidana ne zelim da vrijedjam tim usporedbama..smatrao sam i ja do prije par mjeseci da ce Markizio biti bolji i znacajniji igrac od Maura iako ne igraju istu poziciju, ili recimo Kontea ili Emersona, medjutim budimo realni
![]()

Gigi, Giorgio, Barza, Vidal, Marcha, Licht. Al tesko je to rec jer smo igrali drugacijim mentalitetom i taktikom.
Znaci dodje l' nam ovaj kloc u napad, a nece, bar se nadam, ja prestajem pratiti utakmice Juveta......chi3llo je napisao/la:Hahahahaha, kakav crni Gomez.Cautinho je napisao/la:Kako bi samo Juveu dobro pao Mario Gomez...Kad bi njega doveli,imaju Llorentea,jedan-dva napadaca na klupu a ostalo-razlaz.
Kloc ranga Eldina Adilovica.....
Sto se tice Ibre, vidim podijeljena su misljenja, svako je u pravu, i ovi sto natezu da se vrati i ovi dr. sto ga ne zele.... Ja sam tu negdje izmedju.... IStina je da je ispao piz.da sto je presao medju kmetove u Milano, al' je istina da je to nevidjena klasa, vjerovatno najbolji napadac svijeta..... koji bi bio upgrade upgradeova nasim napadacima.....
Kad se dopustio povratak Cannavaru sto ne bi mogli i Ibri...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.