Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
milan-napoli 1 2.30
zrinjski-slavija 1 2.20
stuttgart-m'gladbach 1 2.30
atl.madrid-granada 1 1.40
newcastle-sunderland 1 1.95
uplata:1 KM dobitak:31.77 KM
evo nesto od mene .
zrinjski-slavija 1 2.20
stuttgart-m'gladbach 1 2.30
atl.madrid-granada 1 1.40
newcastle-sunderland 1 1.95
uplata:1 KM dobitak:31.77 KM
evo nesto od mene .
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Stuttgart - M'gladbach zx2 1,95 ( 3+ golova )
Sarajevo - Leotar zx2 1,75 ( 3+ golova )
Chelsea - Man City zx2 1,75 ( 3+ golova )
Newcastle - Sunderland žk2 1,85 ( zbroj zutih kartona više od 5,5 )
Newcastle - Sunderland ck2 2,90 ( crveni karton - da )
PSV - Ajax pm2 3,74 ( pobjeda gosta i 3+ golova )
Uplata : 1,50 KM
Dobitak: 179,75
Sretno mi
Sarajevo - Leotar zx2 1,75 ( 3+ golova )
Chelsea - Man City zx2 1,75 ( 3+ golova )
Newcastle - Sunderland žk2 1,85 ( zbroj zutih kartona više od 5,5 )
Newcastle - Sunderland ck2 2,90 ( crveni karton - da )
PSV - Ajax pm2 3,74 ( pobjeda gosta i 3+ golova )
Uplata : 1,50 KM
Dobitak: 179,75
Sretno mi

Ja te volim, volim Željo..
Unicaja-Zaragoza 1 1,60 s.p.
Nakon sto je zavrsila EL,Unicaja se okrece domacem prvenstvu gdje i ne stoje bas najbolje,mislim da su kvalitetniji,iskusniji od gostiju plus domaci teren,sve ovo je vise nego dovoljno za pobjedu..............
Siena-Virtus -14,5 1
Ista prica kao i kod Unicaje,Siena se okrece domacem prvenstvu gdje su trenutno 5. morat ce se dobro potruditi da barem dohvate drugo mjesto jer je Varese dosta odmakao,Virtus nista posebno,imaju nekih problema sa ozljedama tako da ocekujem jednu uvjerljivu pobjedu domacina...........
Lakersi-San Antonio 2 1,45
.
Nakon sto je zavrsila EL,Unicaja se okrece domacem prvenstvu gdje i ne stoje bas najbolje,mislim da su kvalitetniji,iskusniji od gostiju plus domaci teren,sve ovo je vise nego dovoljno za pobjedu..............
Siena-Virtus -14,5 1
Ista prica kao i kod Unicaje,Siena se okrece domacem prvenstvu gdje su trenutno 5. morat ce se dobro potruditi da barem dohvate drugo mjesto jer je Varese dosta odmakao,Virtus nista posebno,imaju nekih problema sa ozljedama tako da ocekujem jednu uvjerljivu pobjedu domacina...........
Lakersi-San Antonio 2 1,45
.
Metalurg-Meskhov B. makedonci će igrati s drugom postavom jer se čuvaju za LP,zato 2 na bjeloruse 2.70 ili za malo opreznije x2 2.10 ili hendikep
- EmirSioux89
- Kontakt:
Mora jedna da zezneEmirSioux89 je napisao/la:EmirSioux89 je napisao/la:Roda - Vitese - 3+ (1.60)
U zadnjih 17 utakmica ova dva tima na 15 je doslo 3+.Ja cu da odigram 3+.Sretno ko prati
TRENUTNO 2-3
Breda - Njimegen (d/n) - DA (1.60)
U zadnjih 9 utakmica 8 je doslo oba daju gol.Bilo je dosta nerijesenih utakmica pa pokusati i X (3.40) i tr: 1-1(6.50)
Malaga - Osasuna - 1
Obje napadacke ekipe, Malaga je znate i sami kako ispala iz LP pa mislim da ce se iskalit na Osasuni koliko god im to Osasuna bude dopustala.Pokusati i X dosta utakmica izmedju ove dvije ekipe zavrsilo sa nerijesenim rezultatom i oba daju go se isto moze igrat.Na sve troje su dobre kvote.Sretno ko prati

Manchester United!
- Invincibles
- Kontakt:
bevanda4 je napisao/la:Lisowski - 10:4bevanda4 je napisao/la:za sutra ujutro jedan par snookera koji bi, ako ima još imalo pravde, trebao proći. (počinju u 11, a završit će oko 21 pa nadalje)
O'Brien - Lisowski 2 @1,40 Već sam par puta naglasio da je Lisowski trenutno jedan od najperspektivnijih mladih igrača.. Forma mu je u stalnom porastu i svima je želja da se kvalificira na svjetsko koje počinje za par dana, a mislim da bi,ako imalo drzi do sebe, i njemu samome to trebao biti primarni cilj! Fergal O'brien je ludi Irac koji bi mogao stvarat probleme, ali samo na račun imena i "stare slave" (mada nikad nije bio nešto slavan".. U zadnjih 10 mečeva ima samo dvije pobjede i to protiv Bonda koji je davno rekao svoje i već dugo ne igra u skladu sa prezimenom, te Selta koji nikad i nije ništa rekao
![]()
O'Brien i Lisowski dosad su se sureli samo jednom (2011) kad ga je Jack (tada 19-ogodišnjak) lagano whitewashao sa 4-0.
Sutra sve upućuje na duju i meni osobno ovaj par ide na glavni tiket.
---Od ostalih ne bi bilo loše u na manji ulog probat sljedeće:
Poomjaeng @2,30 (preporučio sam ga već 2 puta u zadnjih par dana, oba puta je prošao na kvotama i većim od ove, isplati ga se probat, kad je gospodin "on the run" )
White @2,20 (Higginson zadnjih par turnira igra toplo-hladno, ipak, iskustvo je na njegovoj strani i White je očekivani autsajder po kvoti.. Al ako Andrew sutra odluči igrat hladno, mislim da će mladi Michael to znat okrenut na svoj mlin)
Mcmanus @2,30 (prošao Mehtu i Bonda zadnja dva kola, donio mi pare preksinoć, zašto ne probat opet protiv nesigurnog (ali opasnog) Forda)
Poomjaeng - 10-3
White - 10-4
Mcmanus 5-4 (još igra)
--Nadam se da je netko ispratio.
@hamza tm87 što se formule tiče probaj ovako:
f. alonso 1. @4,00
(duel) vettel - alonso 2 @1,55
(duel) rajkonen - rosberg 1 @1,40

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Cedevita(h-18,5)-AlkarSin 1,85 1
gosti dolaze bez tri vrlo bitna igrača,a jedan od njih je kapetan,a Ceda je dobila Split s 20 razlike,a Split je jači od Alkara s toga se hendikep čini vrlo izglednim
HCVa/Zagr(24,5)-HCVardar 1,85 više
makedonci će imati veliku pomoć od sudaca,a ZG je primio od bjelorusa 29 golova,a kada znamo da Sršen igra centralnog halfa u ZG-u onda se ovo čini najboljom opcijom
MetSkopje(h-1,5)-MeshkBre 1,85 2
makedonci se čuvaju za LP i igraju s drugom postavom,a bjelorusi su kvalitetni i mogla bi doći 2 i bez hendikepa
UnicaMal-CAI Zaragoza 1,50 1
kad je ovo amarosim napisao mora da je sigurno,stoga sretno
gosti dolaze bez tri vrlo bitna igrača,a jedan od njih je kapetan,a Ceda je dobila Split s 20 razlike,a Split je jači od Alkara s toga se hendikep čini vrlo izglednim
HCVa/Zagr(24,5)-HCVardar 1,85 više
makedonci će imati veliku pomoć od sudaca,a ZG je primio od bjelorusa 29 golova,a kada znamo da Sršen igra centralnog halfa u ZG-u onda se ovo čini najboljom opcijom
MetSkopje(h-1,5)-MeshkBre 1,85 2
makedonci se čuvaju za LP i igraju s drugom postavom,a bjelorusi su kvalitetni i mogla bi doći 2 i bez hendikepa
UnicaMal-CAI Zaragoza 1,50 1
kad je ovo amarosim napisao mora da je sigurno,stoga sretno
Stoke - Man.Utd(s.t.) 14.4. 15:05 2 1,90
Kvitova - Vinci(s.t.) 14.4. 17:05 2 2,50
Newcastle - Sunderland 14.4. 13:00 X2 1,80
Lyon - Toulouse 14.4. 17:00 1 1,95
Iraklis 1908 - Vizas 14.4. 15:00 1 1,25
kvota: 20.84
Kvitova - Vinci(s.t.) 14.4. 17:05 2 2,50
Newcastle - Sunderland 14.4. 13:00 X2 1,80
Lyon - Toulouse 14.4. 17:00 1 1,95
Iraklis 1908 - Vizas 14.4. 15:00 1 1,25
kvota: 20.84
@bevanda kapa do poda majstore 

Neko je vec pisao menscini
ugl.newcastle-sunderland crveni kv.oko 3 ne pamtim kad nije pao u ovom derbiju a gledao sam ih bruku. Takodjer 1 je realan mislim da svrake nece propustiti priliku da gurnu ove prema championshipu! 

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
-
- Kontakt:
St. Louis - Chicago (NHL) zbroj golova 5.5 - manje (1.65)
St. Louis u velikoj je borbi za playoff i ova im je utakmica itkekako važna jer bi porazom jako kompromitirali svoje šanse. Protivnik im baš i nije lak. Najbolja obrambena ekipa lige - Chicago. Chicago igra vrhunsku obranu tokom cijele sezone, a nisi sada se nisu opustili jer su još u lovu na prvo mjesto konferencije. Domaćin u zadnje vrijeme igra fantastičnu obranu izuzev ovog zadnjeg nesretnog poraza od Columbusa no i u njemu su ostali u under. Zanimljivo dopustili su samo 19 udaraca no sreća im je okrenula leđa. U tri prethhodne utakmice upisali su shutout što zvuči nevjerojatno. Znači imamo vrlo veliku važnost utakmice, imamo ekipe koje igraju odlične obrane, a veliku ulogu u svemu igra to što St. Louisu nedostaju ček petorica napadača što ih uvelike ograničava u napadu pogtovo u zadnje vrijeme. Dvije od tri njihove ovosezonske utakmice ostale su ispod ove margine, vjerujem da će i danas. Chicago na gostovanjima igra još jaču obranu, St. Louis se neće lako otvarati, a i u odličnoj su obrambenoj formi tako da mislim kako je under ovdje praktički sigurna stvar...
St. Louis u velikoj je borbi za playoff i ova im je utakmica itkekako važna jer bi porazom jako kompromitirali svoje šanse. Protivnik im baš i nije lak. Najbolja obrambena ekipa lige - Chicago. Chicago igra vrhunsku obranu tokom cijele sezone, a nisi sada se nisu opustili jer su još u lovu na prvo mjesto konferencije. Domaćin u zadnje vrijeme igra fantastičnu obranu izuzev ovog zadnjeg nesretnog poraza od Columbusa no i u njemu su ostali u under. Zanimljivo dopustili su samo 19 udaraca no sreća im je okrenula leđa. U tri prethhodne utakmice upisali su shutout što zvuči nevjerojatno. Znači imamo vrlo veliku važnost utakmice, imamo ekipe koje igraju odlične obrane, a veliku ulogu u svemu igra to što St. Louisu nedostaju ček petorica napadača što ih uvelike ograničava u napadu pogtovo u zadnje vrijeme. Dvije od tri njihove ovosezonske utakmice ostale su ispod ove margine, vjerujem da će i danas. Chicago na gostovanjima igra još jaču obranu, St. Louis se neće lako otvarati, a i u odličnoj su obrambenoj formi tako da mislim kako je under ovdje praktički sigurna stvar...
-
- Kontakt:
Paderborn 07 - Regensburg 1 (1.70)
Iako je Paderborn kao i svaka momčad iz sredine ljestvice pomalo nepredvidiv, imam dojam da bi se ovdje mogli spotaknuti jedino u slučaju da opušteno uđu u utakmicu, bude li pristup pravi teško je zamisliti da bi im obezglavljeni i ozljedama prošarani Regensburg mogao ozbiljnije nauditi. Jer forma domaćina je definitivno u usponu, u posljednja dva susreta na svom terenu uvjerljivo su svladali Frankfurt i odigrali neodlučeno s Unionom u dvoboju koji su prema prikazanoj igri trebali glatko riješiti u svoju korist, danas im se još vraća Meha i protiv loše obrane gostiju će sigurno stvoriti određeni broj prigoda te vjerujem poneku i realizirati. U svakom slučaju barem jednu više od Regensburga, koji je u suštini već izgubio šanse da izbori ostanak i već polako razmišlja i o slijedećoj sezoni...
Iako je Paderborn kao i svaka momčad iz sredine ljestvice pomalo nepredvidiv, imam dojam da bi se ovdje mogli spotaknuti jedino u slučaju da opušteno uđu u utakmicu, bude li pristup pravi teško je zamisliti da bi im obezglavljeni i ozljedama prošarani Regensburg mogao ozbiljnije nauditi. Jer forma domaćina je definitivno u usponu, u posljednja dva susreta na svom terenu uvjerljivo su svladali Frankfurt i odigrali neodlučeno s Unionom u dvoboju koji su prema prikazanoj igri trebali glatko riješiti u svoju korist, danas im se još vraća Meha i protiv loše obrane gostiju će sigurno stvoriti određeni broj prigoda te vjerujem poneku i realizirati. U svakom slučaju barem jednu više od Regensburga, koji je u suštini već izgubio šanse da izbori ostanak i već polako razmišlja i o slijedećoj sezoni...
- EmirSioux89
- Kontakt:
Herenven - Willem II - 1
Palermo - Bologna (d/n) - DA
Stoke - Man.Utd - 2
Stutgart - Borusia.M (zg) - 3+
Atl.Madrid - Granada - 1
Milan - Napoli (d/n) - DA
Atl.Bilbao - Real.Madrid (d/n) - DA
Kvota : 32,17
Palermo - Bologna (d/n) - DA
Stoke - Man.Utd - 2
Stutgart - Borusia.M (zg) - 3+
Atl.Madrid - Granada - 1
Milan - Napoli (d/n) - DA
Atl.Bilbao - Real.Madrid (d/n) - DA
Kvota : 32,17
Manchester United!
Tenis
Brazil, Itajai challenger 2013
15:05 Jozef Kovalik - Steven Diez
Tip: 1h (-1.5) setova
Kvota: 2.4
Mozzarta bet
Analiza:
Mec polufinala Itajai challenger 2013 Izmedju Kovalika (314. ATP) i Dieza (274. ATP). Kovalik je pobedio u 9 meceva od poslednjih 10. Na ovom turniru je pobedio 2:0 na 4 od 5 meceva tako da nije puno vremena proveo na terenu i pun je samopouzdanja. U usponu je forme u poslednjih godinu dana.
Sa druge strane Diez stagnira vec duze vreme. Pre ovog turnira ispao je u prvom kolu na 5 od 6 turnira. U poslednjih 10 meceva ima samo 4 pobede od kojih je vecina upravo na challenger-u u Itajai gde nijedan mec nije dobio ubedljivo vec u 3 seta ili u taj brejku, tako da je sigurno umorniji od svog protivnika pred ovaj duel u koji ulazi sa daleko manje samo pouzdanja. Po mom misljenju Kovalik ce sigurno pobediti, a nadam se i sa ubedljivih 2:0.
Srecno!
Kladionica forum
Brazil, Itajai challenger 2013
15:05 Jozef Kovalik - Steven Diez
Tip: 1h (-1.5) setova
Kvota: 2.4
Mozzarta bet
Analiza:
Mec polufinala Itajai challenger 2013 Izmedju Kovalika (314. ATP) i Dieza (274. ATP). Kovalik je pobedio u 9 meceva od poslednjih 10. Na ovom turniru je pobedio 2:0 na 4 od 5 meceva tako da nije puno vremena proveo na terenu i pun je samopouzdanja. U usponu je forme u poslednjih godinu dana.
Sa druge strane Diez stagnira vec duze vreme. Pre ovog turnira ispao je u prvom kolu na 5 od 6 turnira. U poslednjih 10 meceva ima samo 4 pobede od kojih je vecina upravo na challenger-u u Itajai gde nijedan mec nije dobio ubedljivo vec u 3 seta ili u taj brejku, tako da je sigurno umorniji od svog protivnika pred ovaj duel u koji ulazi sa daleko manje samo pouzdanja. Po mom misljenju Kovalik ce sigurno pobediti, a nadam se i sa ubedljivih 2:0.
Srecno!
Kladionica forum
Kvitova - Vinci (17:05)
Kvitova je dugo vremena bila totalno van forme, gubila je od mnogo slabijih igračica. Ima mjesec-dva da se popravila, ali daleko je to od one igre kojom je osvojila Wimbledon. Vinci doživljava drugu mladost, par mjeseci sjajno igra. Jedino joj je bekhend slabija strana, ali to pokriva tako što se često izvlači na forhend. Na ovom turniru izgubila je malo gemova, više je Kvitova provela vremena na terenu. Ovdje lovim duha i igrao sam dvojku. Sigurniji tip je više gemova, očekujem veliku borbu i neizvjestan meč.
Newcastle je umoran od četvrtka nakon iscrpljujućeg susreta sa Benfikom. Igra sa konkurentom za ispadanje. Zbog pomenutog umora ne bih preporučio da se igra kec.
Srećno ko isprati.
Kvitova je dugo vremena bila totalno van forme, gubila je od mnogo slabijih igračica. Ima mjesec-dva da se popravila, ali daleko je to od one igre kojom je osvojila Wimbledon. Vinci doživljava drugu mladost, par mjeseci sjajno igra. Jedino joj je bekhend slabija strana, ali to pokriva tako što se često izvlači na forhend. Na ovom turniru izgubila je malo gemova, više je Kvitova provela vremena na terenu. Ovdje lovim duha i igrao sam dvojku. Sigurniji tip je više gemova, očekujem veliku borbu i neizvjestan meč.
Newcastle je umoran od četvrtka nakon iscrpljujućeg susreta sa Benfikom. Igra sa konkurentom za ispadanje. Zbog pomenutog umora ne bih preporučio da se igra kec.
Srećno ko isprati.
- EmirSioux89
- Kontakt:
PSV - Ajax - 1x
Kvitova - Vinci (21,5) - Vise
Augsburg - Frankfurth/gol - DA
Anderlecht - Club Brugge - 1
Milan - Napoli - 1
Kvota : 11,79
Kvitova - Vinci (21,5) - Vise
Augsburg - Frankfurth/gol - DA
Anderlecht - Club Brugge - 1
Milan - Napoli - 1
Kvota : 11,79
Manchester United!
-
- Kontakt:
Daaaaaaaanas Lyon u širokom luku zaobilazit treba, glupi Francuzi svaki put me obore !!
- rob do bagro
- Kontakt:
Oba daju igrat, najsigurnije.handballman je napisao/la:Daaaaaaaanas Lyon u širokom luku zaobilazit treba, glupi Francuzi svaki put me obore !!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Atl.Madrid-Granada 1
Stuttgart-Gladbach 1
Zaragoza-Barca 2
Fener-Eskisehir 1
Dinamo-Inter 1
Lille-Marseille 1
Rubin-Rostov 1
Lyon-Toulouse 1x
Basel-Zurich 1
Sarajevo-Leotar 1
Koeficijent: 98,76
Uplata: 2 KM
Stuttgart-Gladbach 1
Zaragoza-Barca 2
Fener-Eskisehir 1
Dinamo-Inter 1
Lille-Marseille 1
Rubin-Rostov 1
Lyon-Toulouse 1x
Basel-Zurich 1
Sarajevo-Leotar 1
Koeficijent: 98,76
Uplata: 2 KM
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Elvir me pitao za Almagra, ne znam zašto više nema njegovog posta.
Almagro bi mogao dobiti i blagi je favorit, ali kvota je nerealna (1.25). Da je barem 1.40 složio bih se da igraš taj par. Ovako bolje preskoči, nije Isner toliko loš igrač. Igra se na njegovom terenu, igra se kasno. Može biti kiša, pa da čekaš par do sutra. Ovako bolje nađi neki dvoznak fudbala, ponuda je bogata.
Almagro bi mogao dobiti i blagi je favorit, ali kvota je nerealna (1.25). Da je barem 1.40 složio bih se da igraš taj par. Ovako bolje preskoči, nije Isner toliko loš igrač. Igra se na njegovom terenu, igra se kasno. Može biti kiša, pa da čekaš par do sutra. Ovako bolje nađi neki dvoznak fudbala, ponuda je bogata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.