FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Dobro budite realni i priznajte da vam je teren očajan.ali koliko imate probleme u i oko kluba to je cini mi se najmanji problem,kako god realno ste najjaci u ligi po imenima!Da su vam druge strukture jake kao igrački kadar ne znam gdje bi vam bio kraj!
ako je ko gledao ranije borac (prijasnjih godina) mogao je vidjeti da je teren u banjaluci bio uvijek solidno pripremljen, al ove sezone, niko ne dobija platu, kako igraci tako i pomocno osoblje i posto ljudi nemaju novca za hljeba, naravno da se ne pridaje paznja terenu - probajte to shvatit
kad dodje neki priliv novca ja sam SIGURAN da ce se i terenu pristupiti bolje 
p.s. sto se tice danasnje pobjede, jos jedan korak ka evropi
odlicno 

p.s. sto se tice danasnje pobjede, jos jedan korak ka evropi

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Mogul znati sto je pola kopa lesinara cijelovrijeme gledala u Robiju na utakmici?
cestitke na pobijedi sretno do evrope

cestitke na pobijedi sretno do evrope
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Kako se bolan nema za hljebadelko je napisao/la:ako je ko gledao ranije borac (prijasnjih godina) mogao je vidjeti da je teren u banjaluci bio uvijek solidno pripremljen, al ove sezone, niko ne dobija platu, kako igraci tako i pomocno osoblje i posto ljudi nemaju novca za hljeba, naravno da se ne pridaje paznja terenu - probajte to shvatitkad dodje neki priliv novca ja sam SIGURAN da ce se i terenu pristupiti bolje
p.s. sto se tice danasnje pobjede, jos jedan korak ka evropiodlicno

::::SAMO ČELIK::::
Gledali su u vas jer ste fascinantni vjerovatno.mladicu gostovale su puno ozbiljnije grupe od vas na gradskom stadionu pa ih niko ne ferma ni 2% a kamoli da vi privlacite neku paznju osim da vam je stajling i ponasanje tipa torcida 90tih godina.fale samo dresovi milana a mozda je i tog bilo.sto se tice terena ocajan je tu treba traziti neko rjesenje jer je sramota za klub kao sto je borac jedan respektabilan kolektoiv sa tradicijom.ali para se nema i cudo je i ovo sto se trenutno desava.zenica se nasla jjavljati za teren a zahvalite bogu sto je reprezentacija odabrala vas stadion za utakmice inace bi igrali u istoj kaljuzi kao i mi i kao svi ostali
Zato sto su se iznenadili vasom brojnoscu,doslo vas je preko 20 i cak ste navijali,obicno vas dodje desetak i igrate zuje pa bilo im zanimljivo vidjeti da vi i navijate...Mogul znati sto je pola kopa lesinara cijelovrijeme gledala u Robiju na utakmici?
Eh kad te indijanci prozivaju
Vi nekom o facama i stajlingu,vi rumeni s okolnih brda,nemojte molim vas
Lesevi sa ultra mentalitetom,pjevaju o odredjenim religijskim pripadnicima,o vjerskim objektima,o stranim drzavama,silovanju i cemu vec ne i kako da vas neko ne smatra indijancima..
Ima da sutite da ne bi Mileta zvao da vam zastitare posalje
Inace i vama strasno jaka brojnost,jadan li je Borac ako ga vas dvadeset placenika i jos dvjesto blejaca spasava

Vi nekom o facama i stajlingu,vi rumeni s okolnih brda,nemojte molim vas

Lesevi sa ultra mentalitetom,pjevaju o odredjenim religijskim pripadnicima,o vjerskim objektima,o stranim drzavama,silovanju i cemu vec ne i kako da vas neko ne smatra indijancima..
Ima da sutite da ne bi Mileta zvao da vam zastitare posalje

Inace i vama strasno jaka brojnost,jadan li je Borac ako ga vas dvadeset placenika i jos dvjesto blejaca spasava

Ne znam kome se obracas ovde nema lesinara,ja sam rekao da pretpostavljam da su bili odusevljeni jednom velikom navijackom grupom,ma da ste iskreno meni bili zanimljiviji kad ste igrali zuje,al o ukusima se ne treba raspravljati...
Ostavite se vi Borca gledajte u svoje dvoriste,Borac ce igrati i sledece godine Evropu a vi "gonjajte" loptu po nekim poljima kad ne mozete na svom stadionu....
Ostavite se vi Borca gledajte u svoje dvoriste,Borac ce igrati i sledece godine Evropu a vi "gonjajte" loptu po nekim poljima kad ne mozete na svom stadionu....
Niko Borac nije ni dirao,opusteno,ako,dao Bog da ove godine prodjete gigante tipa naseg imenjaka iz NiksicaPapalukas je napisao/la: Ne znam kome se obracas ovde nema lesinara,ja sam rekao da pretpostavljam da su bili odusevljeni jednom velikom navijackom grupom,ma da ste iskreno meni bili zanimljiviji kad ste igrali zuje,al o ukusima se ne treba raspravljati...

Al pazi,i to polje je uslovnije od vaseg gradskog,ako nista trava je prirodne zelenkaste boje,iskreno brate,kod vas tobla do koljena,sto bi kolega fredi rekao,kao na Poljudu 90tih ..
Izvinjavam se,mislio sam da ste pripadnici te "navijacke" skupine,vi se haman samo oni sto im aplaudiraju s vremena na vrijeme nakon simfonijske izvedbe vec navedenog repertoara pjesama..Ajde,makar im prenesite da su prevazidjeni,to konstantno ponavljanje je prevazislo u retardiranost i poceli su gubiti prvobitnu orginalnost,.
Ne obracati paznju na raznorazne jazavce.Možete samo misliti kako je kad nekog mrzis iz dna duse,a vec 7 godina te handri u (zdrav?)mozak
Zato ne zamjerite pojedincima,sedam godina su u nokautu,pakas im je fi 120,od nabijanja,tako da oni imaju problem s nama,a sto se mene tice,oni su jedna simpaticna ekipica koja uvijek dobije po labrnji gdje god da se igra
.Tako da su već arhivirani,padaju u zaborav do sljedeceg susreta.
NEXT PLEASE

NEXT PLEASE
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Ljudi kanite se gluposti , o terenu Borca. Tri boda se pisu Evropa se smijesi . Idemo Borac po pobjedu u Prijedor ! 

<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
-
- Kontakt:
Borčeva proljećna renesansa
Sa 14 osvojenih bodova i 12 postignutih golova u šest kola, Borac je apsolutni hit proljećnog dijela BH Telecom Premijer lige BiH i samouvjereno drži mjesto koje vodi na međunarodnu scenu.
U nastavku sezone "crveno-plava" četa srušila je lidera Željezničar (2:0), Slaviju u Istočnom Sarajevu (2:1), te Zrinjski (5:1) i Čelik (2:0) na Gradskom stadionu u Banjaluci, a samo su Zvijezda (1:1) i Radnik (0:0) ostali neporaženi. Renoviranje tima iz Platonove ulice u zimskom prelaznom roku urodilo je plodom, a to se posebno odrazilo na položaj na tabeli, jer je Borac napredovao za čak četiri mjesta. Nešto lošija jesen onemogućila je Banjalučane da se bore za titulu, jer lider "Željo" ima prednost od 10 bodova.
Odlične partije fudbalera na terenu privukle su i publiku na trbine, koja sada može da uživa u sjajnim potezima svojih ljubimaca koji već devet mečeva ne znaju šta je poraz. "Crveno-plavi" su najefikasnija ekipa proljeća (12), ali i tim koji je primio najmanje pogodaka (tri). Možda najbolji meč u posljednjih nekoliko sezona igran je sa "plemićima", koje su ispratili sa pet golova u mreži, a posljedni susret pratilo je oko 2.500 pristalica koje su mogle da vide i evrogol Joce Stokića sa oko tridesetak metara.
"Teren je težak na početku proljećnog dijela prvenstva i to nas je onemogućilo da u nekim utakmicama pokažemo fudbalsko znanje. Kako vrijeme bude odmicalo uslovi za igru će biti mnogo bolji, a to nama ide u prilog", rekao je Slobodan Starčević, trener Borca.
Rame uz rame Borcu, kada je u pitanju proljeće, stoji ekipa Željezničara, koja i uprkos porazu na Gradskom stadionu, borbu za titulu drži u svojim rukama. "Željo" je jedna od pet ekipa koje su u ovih šest kola doživjele samo jedan poraz, a uz četiri pobjede imaju u remi sa Zrinjskim na "Grbavici" (0:0). U posljednjih devet kola "plavi" će gostovati pet puta, ali s obzirom na prednost koju ima četa Amara Osima, ne bi trebalo da imaju problema u borbi za titulom.
"Imamo četiri boda prednosti u odnosu na Sarajevo, devet kola prije kraja, i sve je u našim rukama. Istina, mogli smo imati i šest, ali isto tako i samo bod. Ostalo je još dosta utakmica do kraja", kazao je Osim.
Iako se na tabeli nalazi između Željezničara i Borca, ekipa Sarajeva je u najslabijoj formi kada je vodeći trio u pitanju. "Bordo" tim ima jedan poraz, ali dva remija udaljila su ga od borbe za titulu i ugrozila drugu poziciju na koju je oko bacila ekipa iz grada na Vrbasu. Četa Husrefa Musemića do kraja prvenstva ide na noge glavnim rivalima, ali ima i susret više kod kuće od i to može da bude presudno kada je u pitanju konačan poredak na tabeli.
Sjajne partije ovog proljeća bilježi i Radnik, kojem veoma malo nedostaje da ovjeri opstanak u društvu najboljih iako je bio u teškoj situaciji na kraju jeseni.
Sa 14 osvojenih bodova i 12 postignutih golova u šest kola, Borac je apsolutni hit proljećnog dijela BH Telecom Premijer lige BiH i samouvjereno drži mjesto koje vodi na međunarodnu scenu.
U nastavku sezone "crveno-plava" četa srušila je lidera Željezničar (2:0), Slaviju u Istočnom Sarajevu (2:1), te Zrinjski (5:1) i Čelik (2:0) na Gradskom stadionu u Banjaluci, a samo su Zvijezda (1:1) i Radnik (0:0) ostali neporaženi. Renoviranje tima iz Platonove ulice u zimskom prelaznom roku urodilo je plodom, a to se posebno odrazilo na položaj na tabeli, jer je Borac napredovao za čak četiri mjesta. Nešto lošija jesen onemogućila je Banjalučane da se bore za titulu, jer lider "Željo" ima prednost od 10 bodova.
Odlične partije fudbalera na terenu privukle su i publiku na trbine, koja sada može da uživa u sjajnim potezima svojih ljubimaca koji već devet mečeva ne znaju šta je poraz. "Crveno-plavi" su najefikasnija ekipa proljeća (12), ali i tim koji je primio najmanje pogodaka (tri). Možda najbolji meč u posljednjih nekoliko sezona igran je sa "plemićima", koje su ispratili sa pet golova u mreži, a posljedni susret pratilo je oko 2.500 pristalica koje su mogle da vide i evrogol Joce Stokića sa oko tridesetak metara.
"Teren je težak na početku proljećnog dijela prvenstva i to nas je onemogućilo da u nekim utakmicama pokažemo fudbalsko znanje. Kako vrijeme bude odmicalo uslovi za igru će biti mnogo bolji, a to nama ide u prilog", rekao je Slobodan Starčević, trener Borca.
Rame uz rame Borcu, kada je u pitanju proljeće, stoji ekipa Željezničara, koja i uprkos porazu na Gradskom stadionu, borbu za titulu drži u svojim rukama. "Željo" je jedna od pet ekipa koje su u ovih šest kola doživjele samo jedan poraz, a uz četiri pobjede imaju u remi sa Zrinjskim na "Grbavici" (0:0). U posljednjih devet kola "plavi" će gostovati pet puta, ali s obzirom na prednost koju ima četa Amara Osima, ne bi trebalo da imaju problema u borbi za titulom.
"Imamo četiri boda prednosti u odnosu na Sarajevo, devet kola prije kraja, i sve je u našim rukama. Istina, mogli smo imati i šest, ali isto tako i samo bod. Ostalo je još dosta utakmica do kraja", kazao je Osim.
Iako se na tabeli nalazi između Željezničara i Borca, ekipa Sarajeva je u najslabijoj formi kada je vodeći trio u pitanju. "Bordo" tim ima jedan poraz, ali dva remija udaljila su ga od borbe za titulu i ugrozila drugu poziciju na koju je oko bacila ekipa iz grada na Vrbasu. Četa Husrefa Musemića do kraja prvenstva ide na noge glavnim rivalima, ali ima i susret više kod kuće od i to može da bude presudno kada je u pitanju konačan poredak na tabeli.
Sjajne partije ovog proljeća bilježi i Radnik, kojem veoma malo nedostaje da ovjeri opstanak u društvu najboljih iako je bio u teškoj situaciji na kraju jeseni.
sreca nasa pa smo na polusezoni imali vec solidnu prednost u odnosu na vas. jer je moje misljenje da je borac im'o ovu ekipu od pocetka sezone,da bi' se prosetali ligom bez vecih problema ...
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Borac dana ide u Prijedor na utakmicu od 16:30 protiv Rudara. Trener Starcevic ne moze racunati na Avdukica i Teinovica. Tako da se ocekuje ovakav sastav :
Marcetic - Zeljkovic Zaric Raspudic Trivunovic - Grahovac Grujic Kantar Maletic - Stokic Bilbija
Aj Borac po nova 3 boda ! Jaci smo od brace iz Prijedora !
Marcetic - Zeljkovic Zaric Raspudic Trivunovic - Grahovac Grujic Kantar Maletic - Stokic Bilbija

<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
znao sam da cemo uvaljati neki go na kraju ipakmajki3 je napisao/la:Borac dana ide u Prijedor na utakmicu od 16:30 protiv Rudara. Trener Starcevic ne moze racunati na Avdukica i Teinovica. Tako da se ocekuje ovakav sastav :

a kakva su nam to oni braca ?

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
Po izvještajima možemo itekako biti zadovoljni bodom iz Prijedora, koji je bio bolji u ovoj utakmici. Naši nisu nešto baš odigrali, još bez Avdukića na golu, i Teinovića... Svaka čast navijačima Rudara na transparentu: NEDAMO BORAC, što je još jedan dokaz koliki je Borac klub, i ne smije nikad mu se dešavati ovo pto mu se dešava i dešavalo, da nema uprave, da igrači ne primaju platu po par mjeseci... Najbitnije je da smo ostali ne poraženi i dalje u proljetnom dijelu i da smo 3. na tabeli. Jedva čekam sutra pregled lige i da vidim gol u zadnjoj minuti za veoma bitan bod!
Braca u smislu ljudi . To su dokazali i svojim transparentom . Svaka cast , dobar je i jedan bod . Idemo daljedelko je napisao/la:znao sam da cemo uvaljati neki go na kraju ipakmajki3 je napisao/la:Borac dana ide u Prijedor na utakmicu od 16:30 protiv Rudara. Trener Starcevic ne moze racunati na Avdukica i Teinovica. Tako da se ocekuje ovakav sastav :
Aj Borac po nova 3 boda ! Jaci smo od brace iz Prijedora !![]()
a kakva su nam to oni braca ?ili ti to onako kazes "braca" u smislu "ljudi" ???

<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
- Armageddon2012
- Kontakt:
rudar je bio bolji i da je juce pobjedio ne bi bilo nimalo nezasluzeno...mi smo uzeli bod najvise na iskustvo...a imali smo i "zeljeznicarsko" sudjenje
...to je ono kad sudija nista krucijalno ne pogrijesi,ali se iz svake odluke,svakog zvizduka,vidi da bi volio da borac pobjedi...nisam navikao na tako nesto ni u banjaluci,i cak mi je bilo malo neprijatno juce zbog nasih domacina u prijedoru.
sreca pa nam gradina sada dolazi,jer ova nasa odbrana bez avduke djeluje konfuzno...
aj borac!!

sreca pa nam gradina sada dolazi,jer ova nasa odbrana bez avduke djeluje konfuzno...
aj borac!!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Odlično je da postoji ovako jedno rivalstvo u Republici Srpskoj. Rudar zaslužio pobjedu ali Borac izvukao bod na iskustvo i zadnjim sekundama. Obe ekipe da nastave ovakvu igru u ovom sastavu i iduće sezone i mogu daleko dogurati. Prijedor i Banja Luka veoma povezani gradovi u mnogo čemu pa tako i u sportu. Dao Bog da jednog dana svi zajedno navijamo za našu reprezentaciju u Banja Luci ili čak i u Prijedoru
kakva bi samo to ludnica bila 

$ ' све ? " & ње
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -
-
- Kontakt:
Nisu sudije nista vise sudile za Borac, bezze bi bilo reci da je to nesto uticalo na rezultat. Odlicno bilo, brdo nekih akcija, trcanja..kao da nije nasa liga. Rascic kao Atila Han..dzinovnjak.Dosta ljudi iz BL, najvise se vidjelo poslije izjednacujuceg gola.
Najpozitivnije od svega sto bas niko nikome nije rekao nista ruzno (pricam o zapadnoj tribini). Slobo Radulj bas faca. Bio je i Pavic (nas Gradonacelnik) a bio je i vas Gavranovic (ili neko potpuno isti on), sa Raduljem. Zanimljivo je da Borac vode ljudi iz PD (Radulj citav zivot proveo u PD iako je rodjen u Piskavici kao i Veselinovic, predsjednik skupstine).
Lesevi standard, pozitivan trans ABPD..Sve u svemu, lijepo subotnje popodne.
Pozdrav Banja Luci..i banjalučankama

Lesevi standard, pozitivan trans ABPD..Sve u svemu, lijepo subotnje popodne.
Pozdrav Banja Luci..i banjalučankama

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.