FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CARSON

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CARSON » 14 apr 2013, 01:02

dino lj je napisao/la:@katzenbrummen

Evo citam ove postove, i da niko nikome vise ne soli mozak, ja cu staviti zakljucak na sve ovo..

NAMA SE SVE STIMA, MI SVE UTAKMICE U LIGI KUPUJEMO A U EVROPI MAKET' NE MOZEMO. MI IMAMO IVICU I IVICA NAMA SVE SREDJUJE. RASTU NAM PARE NA DRVECU IZA JUGA I OKO STADIONA. NASI NAVIJACI NE ZNAJU NAVIJATI ZA SVOJ KLUB. DAJEMO PREMIJE DRUGIM EKIPAMA KOJE IGRAJU PROTIV VAS i tako dalje..

NA DRUGOJ STRANI STE VI.. JEDINI POSTENI U OVOJ LIGI, SVI SE UROTILI PROTIV VAS. NE MOZETE IZACI IZ KRIZE SVE DOK JE IVICE I AMARA JER SU NJIH DVOJICA KRIVI ZA SVE VASE NEUSPJEHE I KONSTANTNO VAS VUKU PREMA JOS DUBLJOJ KRIZI. U EVROPI STE UVIJEK FAVORITI I KADA IZGUBUTE TO JE ZBOG TOGA STO SU VASI IGRACI IMALI LOS DAN. NAVIJACI SU VAM NAJBOLJI U DRZAVI, AKO NE I NA PROSTORU BIVSE JUGE.

Ostali Zeljovci, MOLIM VAS da vise ne pisete na ovoj temi.. Pusti ih, dohakace oni sami sebi..

Ko god ima sta da kaze, neka salje PP.. Jer mi je ovo prvi, a i posljednji put da gledam/pisem na vasoj temi..

E EVOG COVJEKA I NJEGOVU MOLBU TREBAMO SVI POSLUSATI,JA SAM PRIJE DVADESETAK DANA REKAO DA NIKADA NECU NISTA NAPISATI NA TEMI KOMSIJA IAKO POSTUJEM VELIKI BROJ NJIHOVIH NAVIJACA.PUSTITE POJEDINCE NEKA UZIVAJU NA SVOJOJ TEMI I TJESE SE NASIM ZAVJERAMA I KRADJAMA.
znaci uvijek je bilo stimanja i uvijek ce biti koliko god smo mi stimali i oni su ali da bi bio prvak moras biti najbolji i moras imati srece da ne izgubis 36 utakmica u KUP-u (znaci pet GODINA ) moras imati Amara Osima ukratko

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 apr 2013, 01:04

Kako bi bilo drama da sutra Leotar uzme bod konama. :lol:

Slag na tortu po pitanju ovih namjestanja.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 14 apr 2013, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

katzenbrummen
Kontakt:

Post Postao/la katzenbrummen » 14 apr 2013, 01:05

Evo citam ove postove, i da niko nikome vise ne soli mozak, ja cu staviti zakljucak na sve ovo..

NAMA SE SVE STIMA, MI SVE UTAKMICE U LIGI KUPUJEMO A U EVROPI MAKET' NE MOZEMO. MI IMAMO IVICU I IVICA NAMA SVE SREDJUJE. RASTU NAM PARE NA DRVECU IZA JUGA I OKO STADIONA. NASI NAVIJACI NE ZNAJU NAVIJATI ZA SVOJ KLUB. DAJEMO PREMIJE DRUGIM EKIPAMA KOJE IGRAJU PROTIV VAS i tako dalje..

NA DRUGOJ STRANI STE VI.. JEDINI POSTENI U OVOJ LIGI, SVI SE UROTILI PROTIV VAS. NE MOZETE IZACI IZ KRIZE SVE DOK JE IVICE I AMARA JER SU NJIH DVOJICA KRIVI ZA SVE VASE NEUSPJEHE I KONSTANTNO VAS VUKU PREMA JOS DUBLJOJ KRIZI. U EVROPI STE UVIJEK FAVORITI I KADA IZGUBUTE TO JE ZBOG TOGA STO SU VASI IGRACI IMALI LOS DAN. NAVIJACI SU VAM NAJBOLJI U DRZAVI, AKO NE I NA PROSTORU BIVSE JUGE.

Ostali Zeljovci, MOLIM VAS da vise ne pisete na ovoj temi.. Pusti ih, dohakace oni sami sebi..

Ko god ima sta da kaze, neka salje PP.. Jer mi je ovo prvi, a i posljednji put da gledam/pisem na vasoj temi..

E EVOG COVJEKA I NJEGOVU MOLBU TREBAMO SVI POSLUSATI,JA SAM PRIJE DVADESETAK DANA REKAO DA NIKADA NECU NISTA NAPISATI NA TEMI KOMSIJA IAKO POSTUJEM VELIKI BROJ NJIHOVIH NAVIJACA.PUSTITE POJEDINCE NEKA UZIVAJU NA SVOJOJ TEMI I TJESE SE NASIM ZAVJERAMA I KRADJAMA.
Druze moj, pa njih niko ne moze upametiti.. Djaba im objasnjavati i dokazivati, djaba sve.. Oni godinama u zabludama zive i svake godine se ponadam da ce pronaci neku realnost ali uvijek ista prica sa njima.. Rahmet mi ocu, vise bi volio da djelimo tradiciju sa Olimpikom nego sa njima.. Sa njima se, naprosto, ne moze.. (Naravno, cast izuzecima, onim realistima)..

Nikad do danas nisam nista ni napisao na njihovoj temi iz prostog razloga jer me ne zanimaju, al' kad vidio danas sta pisu o gospodini Ivici Osimu, kao i svaki navijac ovog kluba, nisam mogao da nista ne napisem.. Nazivati gospodina Ivicu pogrdnim imenima je za zatvora.. Oni uopste ne znaju sta Ivica Osim znaci gradu Sarajevu, i sta grad Sarajevo znaci gospodinu Ivici Osimu.. A, izgleda da ne znaju ni da je FK Sarajevo prosle godine u Evropi igralo samo zbog doticnog gospodina..

Zali Boze pameti..
Zadnja izmjena: katzenbrummen, dana/u 14 apr 2013, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 apr 2013, 01:05

Elegant je napisao/la:Kako bi bilo drama da sutra Leotar uzme bod konama. :lol:

Slag na torut po pitanju ovih namjestanja.
Onda bi pocela prica da smo ih mi motivisali sa par milja maraka ako sto smo Radnika i ostale.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 14 apr 2013, 01:06

Sve je manje i manje tih koji imaju moje postovanje...
Amare hvala ti...

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 14 apr 2013, 01:11

Elegant je napisao/la:Nikad ova prica o kupovini i "namjestanju" nece prestati, kud ces dalje kad ovi iz Tuzle jos misle da su ispali radi namjestanja, pa sve i da se namjesta nema sanse da na svom terenu izgubis 16. bodova.

Kone da ne spominjemo, dok su imali onaj niz od osam pobjeda sve je bilo regularno. A onda Zeljo uzme stvar u svoje ruke pa je sve ne regularno.
Sloboda je sama sebe izbacila.
Gledao sam tekmu sa Slavijom u zadnjem kolu gdje pola nisu presli, Zeljo osigurao titule, igrao mjesovit sastav, Leotar se bori za opstanak.

Mada davno prezvakana tema.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 14 apr 2013, 01:18

Samo se pitam koga ce brko velicanstveni izbaciti ove godine, jer se izgleda za sve mi ovdje pitamo, vedrimo I oblacimo, dali cemo sutnuti GOSK, zvijezdu, Velez ili Travnik?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 14 apr 2013, 01:19

muXmania je napisao/la:Samo se pitam koga ce brko velicanstveni izbaciti ove godine, jer se izgleda za sve mi ovdje pitamo, vedrimo I oblacimo, dali cemo sutnuti GOSK, zvijezdu, Velez ili Travnik?
Ih, to je sitno, lagano.

Ako treba spasit' Gradinu, tu smo 8-)

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 14 apr 2013, 01:20

muXmania je napisao/la:Samo se pitam koga ce brko velicanstveni izbaciti ove godine, jer se izgleda za sve mi ovdje pitamo, vedrimo I oblacimo, dali cemo sutnuti GOSK, zvijezdu, Velez ili Travnik?
Po meni Travnik.
Izgleda da nisu spremni na saradnju, nismo ih dobili u gostima ne pamtim.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 14 apr 2013, 01:23

Ne trollaj temu više, rođendan ti ok, sretno ti bilo sve najljepše, ali ne moraš nas smarati s tom pričom oko rođendanske zabave.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 14 apr 2013, 01:24

Trequartista je napisao/la:Ne trollaj temu više, rođendan ti ok, sretno ti bilo sve najljepše, ali ne moraš nas smarati s tom pričom oko rođendanske zabave.
Kad već mogu smarati oko namještanja utakmica, zašto ja ne bi mogao oko rođendanske zabave ? pusa, ćao, hvala
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 14 apr 2013, 01:26

jedno je sigurno da za kaznu Slobodi necemo dati da ove godine udju u PL a za ispadanje treba jos vidjeti ko se bude najvise kurcio njemu dat nogu nista lakse ;) :lol:
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 14 apr 2013, 01:32

Pitari što konstano vrijeđaju Amara treba da mu budu zahvalni pa i njih Željo nije izbacio iz lige jer je dobro poznato da se za sve pita porodica Osim.

Kako su samo nezahvalni, mene bi stid bilo da sam na njihovom mjestu.

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 14 apr 2013, 01:39

sead bučan bi trebo potpisat za zelju? ako vec nije :D

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 apr 2013, 01:40

Ako vec kupujemo koja je svrha da potpisujemo igrace i dajemo pare jos i za to :? .

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 14 apr 2013, 01:41

amer_zeljoo je napisao/la:sead bučan bi trebo potpisat za zelju? ako vec nije :D
Ma sto bi platio Bucanu, mozes komotno kupiti tekmu protiv 2-3 fenjerasa, tako da..

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 apr 2013, 01:45

terabajt je napisao/la:Ako vec kupujemo koja je svrha da potpisujemo igrace i dajemo pare jos i za to :? .
A zato sto mozemo valjda. Ne kupuju bogatasi rolexe jer im trebaju, nego da pokazu status (iako je Bucan casio :mrgreen: :mrgreen: )
Sport je lijek za tijelo i duh.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 14 apr 2013, 01:46

Jedno malo pitance. Koji je broj imo Sadikovic na ledjima i kako je odigro zadnje minute? :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 14 apr 2013, 01:46

32

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 14 apr 2013, 01:52

Goooool za golooooom eto nove pobjedeeeeeeeee, s pobjedaaamaaa dolazeeee i tituleeeeeeeeeeee. Samo jedan gol može promjeeeeeenit sveeeeee, sve do kraja ŽELJO nema predajeeeeeeeeeeeeeeeeee. Oooooooooooooooooooo, jedaaaaaan gooooooooool, ooooooooooooooooooo ponovooooooooooooo, GRBAVICA puna i svi pjevaaaaaaaaju, MANIJACI proslavljajuuuuu tituluuuuuuu.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, pinki, Vanja8, voltron30 i 48 gostiju.