FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 apr 2013, 00:20

sretan manijače, širi našu religiju po svojoj mahali ;)

dok je amara kone će nastavljati dobijati infarkte poslije mečeva :lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

IB2000
Kontakt:

Post Postao/la IB2000 » 14 apr 2013, 00:22

Svaka cast manijaci na odlicnom navijanju :)

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 14 apr 2013, 00:22

AsharaK je napisao/la:ajde 'čke čestitajte manijaku rođendan :D
mojne mi čke i ostale prekodrinaške furke.. ugl nek je sretan, živio :)
Il club piu titolato al mondo!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 14 apr 2013, 00:23

Sretan ti rodjendan,i molim te stavi na tortu onoliko svijeca koliko smo kupili utakmica ove cetiri godine.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 14 apr 2013, 00:25

dino lj je napisao/la:Sretan ti rodjendan,i molim te stavi na tortu onoliko svijeca koliko smo kupili utakmica ove cetiri godine.
Pa braaaate treba mu torta od Gračanice do Sarajeva :) Šala, naravno. Treba mu 10 svijeća, jer je momak za čistu 10-tku, respect!
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 apr 2013, 00:25

IB2000 je napisao/la:Svaka cast manijaci na odlicnom navijanju :)
hvala .

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 14 apr 2013, 00:28

dino lj je napisao/la:Sretan ti rodjendan,i molim te stavi na tortu onoliko svijeca koliko smo kupili utakmica ove cetiri godine.
@dino, nemoj to od njega tražiti molim te. Torta ćemu imati okus parafina ;)

Jarane sretan rođendan, uz želju da naš Želju kupi do kraja ovo prvenstvo, a u međuvremenu i od Širokog da kupimo KUP. Ima se, neko nema ni za viršle, a neko kupuje DUPLE KRUNE.

Međutim još je rano, ko zna hoćemo li imati dovoljno para za ova dva trofeja ili će napokon prvenstvo biti regularno, a Pitari prvaci.

Sa srećom.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 14 apr 2013, 00:30

Za rodjendan poželi da Rudar taži neku razumnu cifru kad budemo kupovali tekmu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 14 apr 2013, 00:31

Oj ljudi, pa hvala vam na finim čestitkama :P
Uzet ćemo mi to sve lagano ;)

Pozdrav od najvjernijeg manijaka :D
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 14 apr 2013, 00:34

black64 je napisao/la:ako moze link od videa na kojoj se pojavljuje ona velika zastava preko juga ? ne mogu nikako da nadjem pls eto ako nekome nije mrsko :D
Može li ti ovaj pomoći?
[youtube][/youtube]
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 14 apr 2013, 00:35

Pitari sve ljuci i ljuci a ovaj sat samo kuca li kuca :arrow: CLICK

:mrgreen:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 14 apr 2013, 00:37

@katzenbrummen

Evo citam ove postove, i da niko nikome vise ne soli mozak, ja cu staviti zakljucak na sve ovo..

NAMA SE SVE STIMA, MI SVE UTAKMICE U LIGI KUPUJEMO A U EVROPI MAKET' NE MOZEMO. MI IMAMO IVICU I IVICA NAMA SVE SREDJUJE. RASTU NAM PARE NA DRVECU IZA JUGA I OKO STADIONA. NASI NAVIJACI NE ZNAJU NAVIJATI ZA SVOJ KLUB. DAJEMO PREMIJE DRUGIM EKIPAMA KOJE IGRAJU PROTIV VAS i tako dalje..

NA DRUGOJ STRANI STE VI.. JEDINI POSTENI U OVOJ LIGI, SVI SE UROTILI PROTIV VAS. NE MOZETE IZACI IZ KRIZE SVE DOK JE IVICE I AMARA JER SU NJIH DVOJICA KRIVI ZA SVE VASE NEUSPJEHE I KONSTANTNO VAS VUKU PREMA JOS DUBLJOJ KRIZI. U EVROPI STE UVIJEK FAVORITI I KADA IZGUBUTE TO JE ZBOG TOGA STO SU VASI IGRACI IMALI LOS DAN. NAVIJACI SU VAM NAJBOLJI U DRZAVI, AKO NE I NA PROSTORU BIVSE JUGE.

Ostali Zeljovci, MOLIM VAS da vise ne pisete na ovoj temi.. Pusti ih, dohakace oni sami sebi..

Ko god ima sta da kaze, neka salje PP.. Jer mi je ovo prvi, a i posljednji put da gledam/pisem na vasoj temi..

E EVOG COVJEKA I NJEGOVU MOLBU TREBAMO SVI POSLUSATI,JA SAM PRIJE DVADESETAK DANA REKAO DA NIKADA NECU NISTA NAPISATI NA TEMI KOMSIJA IAKO POSTUJEM VELIKI BROJ NJIHOVIH NAVIJACA.PUSTITE POJEDINCE NEKA UZIVAJU NA SVOJOJ TEMI I TJESE SE NASIM ZAVJERAMA I KRADJAMA.
življenja i ponašanja.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 apr 2013, 00:42

Zeljeznicar prema najnovijim informacijama rame uz rame sa najvecim klubovima svijeta kada je u pitanju financijska situacija.Prema spekulacijama koje se protezu po krugovima navijaca ostalih klubova u BiH,Zeljeznicar je u protekle 4 godine kupio preko 50 utakmica.Platini i celnici uefe i fife su ostali u cudu prvo kolicinom novca sa kojom pomenuti klub raspolaze i koji je ulozio u namjestanje jer bi logicnije bilo da se pomenuti novac potrosio na pojacanja i infrasturkturu.Platini je izjavio kako je razocaran i sa svojom nesposobnoscu jer su fifa i uefa u proteklih 10 godina uspijeli da otkriju namjesanja cak i u afrcikim ligama i to kada je tim namjestio jednu utakmicu,sada im nikako nije jasno kako je Zeljeznicar uspio da namjesti preko 50 utakmica u srcu Evrope njima bukvalno pred nosom.
Iz ovoga se zakljucuje da je neka veca sila u pitanju,neki bi to nazvali bozijom voljom dok je ipak bolje reci da je ...

ZELJEZNICAR INSTITUCIJA ! 1921! 8-)
=\_1921_/=

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 14 apr 2013, 00:43

Anonimac je napisao/la:
black64 je napisao/la:ako moze link od videa na kojoj se pojavljuje ona velika zastava preko juga ? ne mogu nikako da nadjem pls eto ako nekome nije mrsko :D
Može li ti ovaj pomoći?
[youtube][/youtube]
to jaro hvala :D

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 14 apr 2013, 00:47

invincible1921 je napisao/la:Zeljeznicar prema najnovijim informacijama rame uz rame sa najvecim klubovima svijeta kada je u pitanju financijska situacija.Prema spekulacijama koje se protezu po krugovima navijaca ostalih klubova u BiH,Zeljeznicar je u protekle 4 godine kupio preko 50 utakmica.Platini i celnici uefe i fife su ostali u cudu prvo kolicinom novca sa kojom pomenuti klub raspolaze i koji je ulozio u namjestanje jer bi logicnije bilo da se pomenuti novac potrosio na pojacanja i infrasturkturu.Platini je izjavio kako je razocaran i sa svojom nesposobnoscu jer su fifa i uefa u proteklih 10 godina uspijeli da otkriju namjesanja cak i u afrcikim ligama i to kada je tim namjestio jednu utakmicu,sada im nikako nije jasno kako je Zeljeznicar uspio da namjesti preko 50 utakmica u srcu Evrope njima bukvalno pred nosom.
Iz ovoga se zakljucuje da je neka veca sila u pitanju,neki bi to nazvali bozijom voljom dok je ipak bolje reci da je ...

ZELJEZNICAR INSTITUCIJA ! 1921! 8-)
Jarane ja mislim da su nasi iz uprave oni hakeri sto su SOJICU SA BELA LADJA POKRALI ONE EURICE,pa imamo toliko love za kupovinu.
življenja i ponašanja.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 apr 2013, 00:51

Hajde barem je jedna sezona u zadnjih 10 godina regularna... :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 14 apr 2013, 00:52

Nešto kontam, sjecate se one price da se otvori fond za rekonstrukciju Grbavice ?
E pa sad napraviti fond za kupovinu tekmi, ali ne da bude ofirno, taman da nam ta rekonstrukcija Grbavice bude paravan.
Nije fer da klub sam snosi tolike troskove a da mi zivimo u zabludi kako znaju igrati fudbala.
Pa nek` svako da koliko moze, mada najvise ocekujem od dijaspore, one skandinavske.
Zadnja izmjena: ceze, dana/u 14 apr 2013, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 14 apr 2013, 00:59

boli nas k. onaj nas Bjeljinac poredi sa Z. Dinamom,jesmo zajebani... :D Kaze decko "ova liga pocela liciti na HNL,na pocetku lige se zna ko je sampion"...il smo pravo dobri il Dinamo namjesta tekme,u sta cisto sumnjam :D
Amare hvala ti...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 apr 2013, 00:59

Nikad ova prica o kupovini i "namjestanju" nece prestati, kud ces dalje kad ovi iz Tuzle jos misle da su ispali radi namjestanja, pa sve i da se namjesta nema sanse da na svom terenu izgubis 16. bodova.

Kone da ne spominjemo, dok su imali onaj niz od osam pobjeda sve je bilo regularno. A onda Zeljo uzme stvar u svoje ruke pa je sve ne regularno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 14 apr 2013, 01:00

Kako mi je sve fino za ovaj rođendan, Željo ti ga nabrije tristo , još samo da škola ne muči haha
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Burberry46, edinedin, TefalTava i 74 gosta.