dok je amara kone će nastavljati dobijati infarkte poslije mečeva

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
mojne mi čke i ostale prekodrinaške furke.. ugl nek je sretan, živioAsharaK je napisao/la:ajde 'čke čestitajte manijaku rođendan
Pa braaaate treba mu torta od Gračanice do Sarajevadino lj je napisao/la:Sretan ti rodjendan,i molim te stavi na tortu onoliko svijeca koliko smo kupili utakmica ove cetiri godine.
hvala .IB2000 je napisao/la:Svaka cast manijaci na odlicnom navijanju
@dino, nemoj to od njega tražiti molim te. Torta ćemu imati okus parafinadino lj je napisao/la:Sretan ti rodjendan,i molim te stavi na tortu onoliko svijeca koliko smo kupili utakmica ove cetiri godine.
Može li ti ovaj pomoći?black64 je napisao/la:ako moze link od videa na kojoj se pojavljuje ona velika zastava preko juga ? ne mogu nikako da nadjem pls eto ako nekome nije mrsko
to jaro hvalaAnonimac je napisao/la:Može li ti ovaj pomoći?black64 je napisao/la:ako moze link od videa na kojoj se pojavljuje ona velika zastava preko juga ? ne mogu nikako da nadjem pls eto ako nekome nije mrsko
[youtube][/youtube]
Jarane ja mislim da su nasi iz uprave oni hakeri sto su SOJICU SA BELA LADJA POKRALI ONE EURICE,pa imamo toliko love za kupovinu.invincible1921 je napisao/la:Zeljeznicar prema najnovijim informacijama rame uz rame sa najvecim klubovima svijeta kada je u pitanju financijska situacija.Prema spekulacijama koje se protezu po krugovima navijaca ostalih klubova u BiH,Zeljeznicar je u protekle 4 godine kupio preko 50 utakmica.Platini i celnici uefe i fife su ostali u cudu prvo kolicinom novca sa kojom pomenuti klub raspolaze i koji je ulozio u namjestanje jer bi logicnije bilo da se pomenuti novac potrosio na pojacanja i infrasturkturu.Platini je izjavio kako je razocaran i sa svojom nesposobnoscu jer su fifa i uefa u proteklih 10 godina uspijeli da otkriju namjesanja cak i u afrcikim ligama i to kada je tim namjestio jednu utakmicu,sada im nikako nije jasno kako je Zeljeznicar uspio da namjesti preko 50 utakmica u srcu Evrope njima bukvalno pred nosom.
Iz ovoga se zakljucuje da je neka veca sila u pitanju,neki bi to nazvali bozijom voljom dok je ipak bolje reci da je ...
ZELJEZNICAR INSTITUCIJA ! 1921!