FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
demonstracija sile velikana sa grbavice 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Veliku ulogu ima kontinuitet i 5 uzastopnih nastupa u evropi, nismo ni svjesni sta znači zrijeb i prolazak u treće pretkolo LP, pa i ako ispadnes ides u zadnju rundu EL.voltron30 je napisao/la:Što se mene tiče, dok god mi igramo na Koševu euro utakmice, mene Evropa ne zanima. Dobra stvar je jedino klepiti lovu od UEFA-e kao prvak. Nažalost, za ostale stvari niti smo sposobni, niti očekujem u doglednoj budućnosti da budemo sposobni. Posvetit' se nastavku maltretiranja ovih 15 haduma u ovoj ligi, a za nešto ozbiljnije što se tiče Evrope trebat će još vremena i još više novca.
Znaci 560.000 € samo od UEFA od participacije (ako bi se ispalo u play-offu Lige Evrope) + ostala zarada koja bi se ostvarila koja nebi bila minorna + reputacija koja bi se mogla dobiti, tj. prodati igraca ili dobiti nekog jakog generalnog sponzora.FCS je napisao/la:Veliku ulogu ima kontinuitet i 5 uzastopnih nastupa u evropi, nismo ni svjesni sta znači zrijeb i prolazak u treće pretkolo LP, pa i ako ispadnes ides u zadnju rundu EL.voltron30 je napisao/la:Što se mene tiče, dok god mi igramo na Koševu euro utakmice, mene Evropa ne zanima. Dobra stvar je jedino klepiti lovu od UEFA-e kao prvak. Nažalost, za ostale stvari niti smo sposobni, niti očekujem u doglednoj budućnosti da budemo sposobni. Posvetit' se nastavku maltretiranja ovih 15 haduma u ovoj ligi, a za nešto ozbiljnije što se tiče Evrope trebat će još vremena i još više novca.
-
- Kontakt:
ulaznice + tv prava u slucaju jakog kluba 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Al opet to su mizerne pare za evropu,i mi sa njima ne mozemo nista uraditi nazalost. Pa budzeti osrednjih ekipa su na desetine miliona eura a koliki je nas jedva 2 heheh.
Raja koliko moramo platiti Celiku za pobjedu!
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Priča se da ne kupujemo domaće, to nam je ofirno, tako da ćemo to odigrat nerješeno, jer nismo u stanju da pobijedimo. Al zato u Prijedor idemo s 20 kg jagnjetine iz Zdrave Vode, a lovu ćemo im prebacit preko Western Uniona, to će Dino odradit.dino lj je napisao/la:Raja koliko moramo platiti Celiku za pobjedu!
- storm_raider
- Kontakt:
Ja im zamjeram sto smo mogli stadion napraviti, umjesto da kupujemo titule.
Sport je lijek za tijelo i duh.
U prvenstvu nam je lahko kupiti tekmu. Neko se osigura, ne treba mu ni zašto, ni Evropa, ni ispadanje i zato kažem da nam je lahko to kupiti.
Pitarima nikada neće biti jasno kako kupimo utakmicu kada ljudima treba. Konkretno KUP. Nema 30 klubova. Jedan na jedan i mi evo peta godina zaredom kupujemo od direktnog konkurenta. Igrali već, čini mi se 34 utakmice i ko zna koliko protivnika, ali mi kupimo. Znamo to nam je u krvi. Kada pi torpederi uspjeti proći koje kolo u Kupu pa da se i sa njima sastanemo i da onda i od njih kupimo, ali nemaju sreće da se susretnemo. Bar bi nešto zaradili.
Istina jednu smo kasno keširali i ne izgubismo utakmicu, ali nam trofej pobježe (Borac).
Ove sezone smo u prvenstvu i Kupu odigrali 29 utakmica i na našu žalost tri ne kupismo i te utakmice izgubismo. Sljedeća važnija kupovina nam slijedi protiv Širokog u finalu Kupa. Moraćemo se izvaliti silnu lovu. Nekako ćemo se snaći.
Volio bih i da Pitari jednom konačno osvoje prvenstvo i da nam napokon isto bude regularno. S obzirom da ima još osam kola do kraja, još postoje nade da se sezona 2012/13 okarakteriše kao najregularnija nakon šest-sedam godina. Uzdravlje.
Pitarima nikada neće biti jasno kako kupimo utakmicu kada ljudima treba. Konkretno KUP. Nema 30 klubova. Jedan na jedan i mi evo peta godina zaredom kupujemo od direktnog konkurenta. Igrali već, čini mi se 34 utakmice i ko zna koliko protivnika, ali mi kupimo. Znamo to nam je u krvi. Kada pi torpederi uspjeti proći koje kolo u Kupu pa da se i sa njima sastanemo i da onda i od njih kupimo, ali nemaju sreće da se susretnemo. Bar bi nešto zaradili.
Istina jednu smo kasno keširali i ne izgubismo utakmicu, ali nam trofej pobježe (Borac).
Ove sezone smo u prvenstvu i Kupu odigrali 29 utakmica i na našu žalost tri ne kupismo i te utakmice izgubismo. Sljedeća važnija kupovina nam slijedi protiv Širokog u finalu Kupa. Moraćemo se izvaliti silnu lovu. Nekako ćemo se snaći.
Volio bih i da Pitari jednom konačno osvoje prvenstvo i da nam napokon isto bude regularno. S obzirom da ima još osam kola do kraja, još postoje nade da se sezona 2012/13 okarakteriše kao najregularnija nakon šest-sedam godina. Uzdravlje.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Tomić i Hodžić najbolji danas
Trebo bi Osim probat poslat ponudu za Hodžića Liverpoolu
hehe stvarno je šteta što je prerano otišao
Trebo bi Osim probat poslat ponudu za Hodžića Liverpoolu

E western je prava stvar,samo da nas pojedine komsije ne provale,njima spijunaze idu od ruke,valjda nasljedno iz proslog rezima.DukeOfWellington je napisao/la:Priča se da ne kupujemo domaće, to nam je ofirno, tako da ćemo to odigrat nerješeno, jer nismo u stanju da pobijedimo. Al zato u Prijedor idemo s 20 kg jagnjetine iz Zdrave Vode, a lovu ćemo im prebacit preko Western Uniona, to će Dino odradit.dino lj je napisao/la:Raja koliko moramo platiti Celiku za pobjedu!
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
I dva kanistera od po 5 litara domace rakije ( mislim da je šljiva ).DukeOfWellington je napisao/la:Priča se da ne kupujemo domaće, to nam je ofirno, tako da ćemo to odigrat nerješeno, jer nismo u stanju da pobijedimo. Al zato u Prijedor idemo s 20 kg jagnjetine iz Zdrave Vode, a lovu ćemo im prebacit preko Western Uniona, to će Dino odradit.dino lj je napisao/la:Raja koliko moramo platiti Celiku za pobjedu!
Pa da poslije tekme zalijemo svi zajedno.
Kad modu Ferguson i Mourinho, mogu i Amar i njihov trener.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ovako se isto pricalo i za siroki prije nekoliko godina kad su bili najbolji,kupili ovo kupili ono stariji ce se sjetiti toga.Opustite se i uzivajmo dok traje, pacenika ce biti uvijek.
ajde 'čke čestitajte manijaku rođendan 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Nek je sretanAsharaK je napisao/la:ajde 'čke čestitajte manijaku rođendan

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Nek je sretan i od meneAsharaK je napisao/la:ajde 'čke čestitajte manijaku rođendan

Vala si u pravu,bacismo nekoliko.stotina hiljada maraka na kupovinu utakmica a trazimo pomoc opcine,grada i drzave za izgradnju stadiona.Fuj kako nas nije stid.storm_raider je napisao/la:Ja im zamjeram sto smo mogli stadion napraviti, umjesto da kupujemo titule.
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pridružujem seceze je napisao/la:Nek je sretanAsharaK je napisao/la:ajde 'čke čestitajte manijaku rođendan

'Čko Gračanička, sretan rođendan sve najbolje od Amaurija sa Heroes Square-aAsharaK je napisao/la:ajde 'čke čestitajte manijaku rođendan

Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
- champions1921
Nije to nesto regularno.. Garant si kupio rodjendan uz Ivicinu pomocAsharaK je napisao/la:ajde 'čke čestitajte manijaku rođendan

Nek ti je sa srecom

BUDI ŽELJO !!!