FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BavaracZenica
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BavaracZenica » 13 apr 2013, 17:25

Drago mi je da Jupp odmara igrace ipak sad treba u kupu odigrat :) Neuer, Lahm, Dante, Alaba, Svajni, Javi Martinez, Robben, Muller,Mandzo.. Vec povredjeni Kroos i Badstuber, samo pokazuje koliko je i klupa Bayerna jaka :)

i sa drugim timom smo nadigrali Nurnberg, drago mi je izuzetno sto sui sanse dobili Emre Can a kasnije i Hojbjerg mali, sigurno ce oni sljedece godine sa Pepom imat jos utakmica :)

Pozitivno me ponovo iznenadio golman Starke( Jaki ) koji je skinuo onaj penal i odlicno branio :) sto kazu NO Manu no Problem :D jer je Starke tu :)
FC Bayern !!!!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 apr 2013, 17:33

Vidim bavarci previse samouvjereni :mrgreen: Neka, volim ovo 8-)

Za Barcelonu je vazno samo da odigra presing kako zna, u zadnje vrijeme kao da nemaju zelje za to, zadnji put su to vrhunski uradili u uzvratnoj utakmici protiv Milana.

Moja prognoza: prva X, u drugoj cemo vas rastavit, zivi bili pa vidjeli ;)
27.10.2020

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 13 apr 2013, 17:36

leorey je napisao/la:Vidim bavarci previse samouvjereni :mrgreen: Neka, volim ovo 8-)

Za Barcelonu je vazno samo da odigra presing kako zna, u zadnje vrijeme kao da nemaju zelje za to, zadnji put su to vrhunski uradili u uzvratnoj utakmici protiv Milana.

Zivi bili pa vidjeli. :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 apr 2013, 17:38

leorey je napisao/la:Vidim bavarci previse samouvjereni :mrgreen: Neka, volim ovo 8-)

Naravno da ćemo biti samouvjereni i puni samopouzdanja jer imamo razloga za takvo nešto.Odlično smo pokriveni na svim pozicijama i u najboljoj formi smo u Europi.

I da se sjetimo rečenice Magatha - "Bayern je trenutno najbolja ekipa Evrope. Ako će Barcelona igrati kao protiv PSG-a u četvrtfinalu, onda nema nikakvih šansi protiv Bayerna"

8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 apr 2013, 17:38

Rutinski. 8-)

Cekamo Vukove da ih po ko zna koji put ocerupamo.

Finale i Berlin nam se smijese. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 apr 2013, 17:44

Saurman je napisao/la:

Naravno da ćemo biti samouvjereni i puni samopouzdanja jer imamo razloga za takvo nešto.Odlično smo pokriveni na svim pozicijama i u najboljoj formi smo u Europi.

I da se sjetimo rečenice Magatha - "Bayern je trenutno najbolja ekipa Evrope. Ako će Barcelona igrati kao protiv PSG-a u četvrtfinalu, onda nema nikakvih šansi protiv Bayerna"

8-)
Slazem se da ako budemo igrali kao protiv PSG-a ili prvu protiv Milana ispadamo 100 % :mrgreen: ali isto tako nemojte misliti da je Barcelona= Juventus ;)
27.10.2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 apr 2013, 17:45

Igra i Bayern stalni presing ove sezone ;)

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 13 apr 2013, 17:53

Stvarno pojedini navijaci Barcelone su toliko ne znam kak bi opisao.. pa sta sad mi trebamo spustit glavu pisat kak smo losi kak ce nas Barca rastavit, normalno da smo puni samopouzdanja i da nas izbacite kakve veze ima.. nase vrijeme dolazi.. cijenim Barcelonu i vase navijace al znajte da nece samo Barca igrat na terenu vec i Bayern.. nismo Milan ni PSg, nit nas zanima kad ste zadnji put igrali presing il kad je zadnji put Messi nekom dao 4 komada..

Zanima nas Bayern i nasa igra, uz veliku dozu samopouzdanja i srece ( pod ovim srece podrazumjevam srecu sa sudijama da nam nece unistit igru i vama i nama :) zivi bili pa vidjeli nek bolja momcad prodje.. ;) ;)
FC Bayern !!!!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 apr 2013, 17:55

Kao sto smo i ocekivali opet se ide na to da se igra El Classico u finalu, medjutim nece moci.
Bayernu je jednostavno preodredjeno ove godine da osvoji LP, od osmine finala Bayern je klub koji je imao najteze protivnike od svih ucesnika u Lp-u, a opce je poznato kako su u blizoj proslosti upravo Ligu Prvaka osvajali timovi koji su do finala imali najtezi raspored. Bayern je ionako trenutno najjaci tim na svijetu, samo je jedna otezavajuca okolnost ta da se protiv ovako snaznih protivnika dobije dosta zutih kartona, te Bayern zbog toga biva nesto oslabljen.
Hrvata Mandzukica ne volim zbog njegove prgavosti i olakog dobijanja zutih kartona, to je vec iskazao po ko zna koji put, te zbog toga nece moci igrati prvu utakmicu protiv Barcelone. Ko god igrao u spicu, Gomez ili Pizzaro treba da vrse presing na nesigurnu zadnju liniju Barcelone, a u tome ce im uveliko pomagati Muller,Ribery i Robben. Neko je ovdje rekao da se kartoni brisu nakon cetvrtfinalnih susreta, a dobro se sjecam da se prethodnih godina nisu brisali kartoni. Tako je bilo i sada. Bayern je protiv Juventusa jednostavno morao dobiti par kartona, kao i protiv Arsenala dok su ostale ekipe imale laksi raspored od Baye. Bayern je posteno izdominirao Juventusa, steta za Juve sto je morao igrati bas protiv Bayerna, siguran sam da bi protiv bilo koje druge ekipe puno bolje stajali na terenu, Bayern im ocito posljednjih godina ne lezi. Protiv Barcelone, Bayern ide pokazati sav svoj potencijal i napokon ide po taj toliko zeljeni trofej Lp-a. Nadam se da Dante i cini mi se Lahm nece dobiti kartone jer bi morali propustiti sljedecu utakmicu.
Sto se tice Bundeslige, ostvarila se i 12 uzastopna pobjeda s drugom postavom na terenu koja je odigrala odlicno.
Sada Bayo ide i po preostala dva trofeja protiv Wolfsburga odnosno Barcelone i Dortmunda ili Reala.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 apr 2013, 18:42

slika

:D
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 13 apr 2013, 22:33

Kakve su ovo gluposti da Guardiola želi Koscielnya na ljeto?! Kraj ovakve obrane, on želi ovog polovnjaka?

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 13 apr 2013, 22:37

Eno cigani uskoro igraju prijateljsku utakmicu sa židovima u Tel-Avivu, danas Palestinci palili njihove ciganske dresove. Još jedan u nizu razloga zašto navijam za vas protiv cigana.
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 13 apr 2013, 22:43

Amauri je napisao/la:Eno cigani uskoro igraju prijateljsku utakmicu sa židovima u Tel-Avivu, danas Palestinci palili njihove ciganske dresove. Još jedan u nizu razloga zašto navijam za vas protiv cigana.
Đe si Palestinac.

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 13 apr 2013, 22:43

Evo me javljam se uživo iz Gaze ;)
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 apr 2013, 23:28

Danas sve odlicno odradjeno. Odmoreni glavni igraci i osvojena nova 3 boda. Jupp je pruzio priliku igracima koji su igrali veoma malo ove sezone i momci su pokazali zelju za igrom. Rastavili su Nurnberg na proste faktore i pokazali da se na njih moze racunati u svakom trenutku.

Sto se tice Barce, mislim da tu ne treba dizati neku euforiju. Jesmo jaki i svjesni smo svojih kvaliteta, ali mislim da treba spustiti loptu na zemlju i tako uci u ovaj dvomec. Prepustiti im ulogu favorita i igrati svoju igru, pa sta bude.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 apr 2013, 23:34

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 13 apr 2013, 23:44

šta mislite o pjanketu u minhenu ? :)
Odlazi Safete.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 13 apr 2013, 23:44

Gledajuci realno,Barcelona je najbolja ekipa na svijetu dok je Bayern u najboljoj formi na svijetu tako da ce sasvim sigurno to biti dvije zanimljive utakmice.Osobno imam samo jednu zelju,a to je da sudci opet ne budu u sredistu pozornosti.Sto se tice ozljeda,iako imamo najjacu klupu na svijetu,malo sam zabrinut jer cemo igrat bez tri igraca iz prve postave.Moje misljenje je da cemo mi proci i osvojiti ligu prvaka.

Ova ekipa to zasluzuje vise nego i jedna druga.
Nikad nisam gledao bolji Bayern i odusevljavaju me iz dana u dan.Ovo je za mene i dalje nestvarno a mnogi od nas jos nisu ni svjesni sto pokazujemo,kakve su to igre,rezultati,trofeji,rekordi.Ja sam preponosan na ovu ekipu.Ova ekipa pise povijest.Vec smo osvojili dva trofeja,superkup i bundesligu,a moje misljenje je da cemo uzet i kup i ligu prvaka.Svi smo mi svjedoci jedne od najjacih generacija u povijesti kluba.S time se mozemo ponositi.Nevjerojatno je ovo sto mi radimo:U 29 kola u Bundesligi samo 1 poraz ili recimo samo 13 primjenih golova a zabijenih 83.Fascinantno.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 apr 2013, 23:52

Bayo ovakvu sezonu tesko da ce ponoviti sve dok Bundesliga ne uvede 2 dodatna kluba, te se broj kola u sezoni produzi do 38. Kvalitet Bundeslige ne bi opao, a ljudi bi mogli uzivati u dodatna 4 kola u uvijek zanimljivoj i atraktivnoj Bundesligi. Bayern je do sada vec oborio mnoge rekorde, mnoge ce oboriti do kraja tekuce sezone, tako da ce tesko biti da to ponovi u dogledno vrijeme, barem dok se liga ne prosiri. Klubovi bi trebali razmisliti o tome, ma sta razmisliti, to se treba uraditi sto prije. Povecali bi godisnji profit s dodatne 4 utakmice, a usto bi zadovoljili i apetite mnogobrojnih gledaoca sirom svijeta.
AeGon099 je napisao/la:šta mislite o pjanketu u minhenu ? :)
To je moja velika zelja, Pjanic je odlican igrac vec sada, za mene najbolji u nasoj reprezentaciji, a kakav bi tek bio kada bi igrao u jednom klubu kao sto je Bayern. Pored toga sto bi Bayern jos dobio na snazi, tako bi i reprezentacija BiH bila mnogo jaca. Nije svejedno kada neki nas igrac igra u tako velikom klubu. Pojavile su se i odredjene price da je Bayo zainteresovan za Pjanica, te da je poslao neku ponudu, sada ne znam koliko je to istina, ali bih volio da jeste.
Bayern je vec bio zainteresovan za Pjanica kada je ovaj otisao u Lyon, rekao je da jednostavno nije bio spreman za tako veliki klub jer je bio previse mlad.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 13 apr 2013, 23:55

AeGon099 je napisao/la:šta mislite o pjanketu u minhenu ? :)
Ja sam ZA :) Mislim da bi pod vodstvom Pepa sljedece sezone on dobio strasnu ulogu u Bayernu, naravno ak bi dosao.. imamo Kroosa al Pjanic je zaista strasan igrac, ne govorim to zato sto je sa nasih prostora vec jednostavno igre u Lyonu, ove i Romi, uzmimo samo u obzir da je on premlad :) a vec igra vaznu ulogu u svijetu nogometa :)

Mnogi su culi za njega a i cuce jos vise :)

Znaci sto se mene tice brate bujrum 8-)
FC Bayern !!!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen i 4 gosta.