Ubjedlivo je najteze prvih 10 godina Zeljine dominacije kasnije se covjek navikne i prestane da prati fudbal. Tako da svoj opravak mozes ocekivati za nekih 5-6 godina.Nek ti je sretno i bericetno i da nam se vratis normalan.HZ_ilidzaa je napisao/la:Komšije znate da nisam neki provokator,s vremena na vrijeme katkad pecnem ovdje, ali onaj gol Hodzica da **** rak raka 101% forumaša bi odbranilo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma postavio im je neko dobro pitanje, odnosno dao konstataciju u 7 dana Zeljo okrene Slaviju, a Slavija se bori za Evropu, kazu stela, dobije Zrinjskog u polufinalu kupa bez problema, i onda od juniora Zrinjskog prospe bodove i vrati ih u zivot; e sad kao sve je to moguce a nije moguce da nakav 6-ti tim Zelje razvali radnika. Kao kombinovani tim a igra Kerla koji je bolji od oba prva stopera Zelje, igra Tomovic perfektno, igra mali Hodzic koji je najveci talenat poslije Dzeke iz Zelje, zapravo novi Dzeko ostalo manje vise standardni igraci;Amauri je napisao/la:Danas im legendi kluba rođendan, umjesto da o tome pišu na svojoj temi, oni se bakću sa Željom - ali šta ćeš komplex je čudo! 7 godina posta (be continued)
Druga stvar svaku utakmicu u gostima je Zeljo kupio; ma pitare nikad nije niko shvatio, jednostavno to je takva sorta, al ne mogu da shvatim ove nase sto se peglaju snjima i objasnjavaju im se; Zeljo nema para pomocni stadion da napravi dok mu ga kanton ne napravi; Zeljina djeca se godinama gusila u onoj Sljaci, reflektore 20 godina cekali; a kao imamo pola miliona-milion maraka da kupimo 7-8 utakmica u sezoni;
Zadnja izmjena: amko27, dana/u 13 apr 2013, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
- themaniaks
- Kontakt:
Ma oni prvim beharom prestaju pratiti nasu ligu,jer im je fuserska.Pitam se sto li 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Postao/la terabajt dana 13 apr 2013, 20:57
Optuzivati druge za svoj neuspjeh je odraz neznanja. zeljo moze jednu kupiti (u sto ne vjerujem) al brate vi ste u zadnjih mozda 5-6 gostujucih utakmica pobijedili samo gosk najlosiju ekipu lige ispravite me ako griejsim. Pa do koga je ili vas ili nas.
Mi smo im krivi,trebali smo im kupiti te utakmice,ljudi su u finansijskoj krizi mi imamo i previse para,jer da nemamo nebi mogli kupiti pedesetak utakmica na strani u zadnje cetiri godine.
Jarane necu da te citiram na njihovoj temi,smorise vise o zavjerama,dzaba ti pojedim objasnjavas da uzroke svojih neuspjeha potraze u svojoj avliji.
Optuzivati druge za svoj neuspjeh je odraz neznanja. zeljo moze jednu kupiti (u sto ne vjerujem) al brate vi ste u zadnjih mozda 5-6 gostujucih utakmica pobijedili samo gosk najlosiju ekipu lige ispravite me ako griejsim. Pa do koga je ili vas ili nas.
Mi smo im krivi,trebali smo im kupiti te utakmice,ljudi su u finansijskoj krizi mi imamo i previse para,jer da nemamo nebi mogli kupiti pedesetak utakmica na strani u zadnje cetiri godine.
Jarane necu da te citiram na njihovoj temi,smorise vise o zavjerama,dzaba ti pojedim objasnjavas da uzroke svojih neuspjeha potraze u svojoj avliji.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Ima jedna cudna bolest kod nas a to je pitarluk....svi su nam krivi, svi su protiv nas. Ko nas hebe kad neznamo nista, kad nam je glavni covjek u klubu neki polumenadjer koji vedri i oblaci, kad su nam treneri Seneri, Jovici i ostale marionete kojima drugi sastavljaju ekipu. Kad prodajemo najbolje igrace ili bolje receno dajemo ih dzaba tj poklanjamo, i dovodimo po 10-15novih svake sezone a za njih 90% niko nikad nije cuo. Kad tjeramo nasu djecu i pljujemo po njima, jer smo mi najpametniji i svi znamo pravu istinu o Skori, Pelaku i ostalima. Kad ne mozemo da pobijedimo Radnika, Travnika, Celika, Veleze. Gradinu na strani...i tu su nam drugi krivi. Kad kup BiH nismo ocima vijedjeli Boga pitaj koliko godina da neznam ni kako izgleda jer ispadamo u 1/8 ili 1/4 finalu. Kad slavimo titulu u 10 kolu a ima jos 20 kola do kraja. Kad se radujemo sto prodjemo Levskog a ispadnemo od Zete. Kad pobijedimo komsinice u 100 derbiju pa nam onda ljudi pobjegnu 7 bodova nakon toga a do kraja jos toliko. Kad sa istoka mozes da cujes najgore psovke koje ni najvecem dusmanu nebi rekao a to govorimo nasim igracima koje kao volimo. Kad ih hebemo sve nakon 0:0 prvog poluvremena jer mi zelimo da vodimo 5:0 odmah. Kad smo od 1995 do 2012 bili 2 puta sampioni a kao "veliki smo i najveci klub". Kad neznamo da kupimo utakmicu a to svi u svijetu rade, samo mi neznamo. Kad nam mazu oci 18 godina a mi ko blečci vjerujemo i mislimo da ce biti bolje. Kad nas lazu da ce nas kupiti neki Svabo, napraviti trening centar a igraci nam nemaju za kifle. Sve sto valja kod nas je par stotina momaka koji idu na sva gostovanja i bodre klub koji im za uzvrat nista ne vraca....tuzna je nasa sudbina.
Vala trebali smo im jednu kupit nek se jos nadaju tituli :p.dino lj je napisao/la:Postao/la terabajt dana 13 apr 2013, 20:57
Ma sta da se kaze,ko je god gledao utakmicu samo mu se sve reklo-koliko god smo bili tuzni poslije Svinjskog i povrede Zole danas smo srecni i ponosni,onako desetkovani odigrali smo odlicno,sta reci Hvala ti Amare,hvala igracima 

Muharemovicu odlazi iz Zelje
Eno pitari se tjese da je tekma namjestena, dobro je i to
Dupla kruna pitarima c...

Dupla kruna pitarima c...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Birani pretplatnik je trenutno nedostižan

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
NEMOĆ !DooVe je napisao/la:Kako im ba ne dosadi više izmišljat ove teorije zavjere. Majke mi postaje bolesno.....
To je nemoć protivnika naspram najboljeg, najuspješinjeg kluba BiH FK Željezničar !
Čestitke na zasluzenoj pobjedi.Ja sam i napisao da će te ih i oslabljeni dobiti.Ne znam samo kako sa Borcom bi u Bijeljini 0-0.,pa u Trebinju mislim remi.otprilike zna se kako.Neka ste ih spustili,jesu stali mi ovo,mi ono.kakva god nam je liga,ipak u ovom hamelju vi ste na tronu.sretno 

Recimo da je tako, a nije.HZ_ilidzaa je napisao/la:Komšije znate da nisam neki provokator,s vremena na vrijeme katkad pecnem ovdje, ali onaj gol Hodzica da **** rak raka 101% forumaša bi odbranilo.
Isto vrijedi i za ovaj gol, sta je tvoja poenta ?
" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
E bravo, to je tajMinjonKocka je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Amauri je napisao/la:A šta tek reći za Hadžićev gol (ne znam tačno protiv koga, danas na Tv-u vidio, uglavnom na Koševu se igralo), pa lopta bukvalno kao na ponovljenom snimku ušetala u gol, a golman stoji i gleda (valjda mu se mrsko baciti) ??HZ_ilidzaa je napisao/la:Komšije znate da nisam neki provokator,s vremena na vrijeme katkad pecnem ovdje, ali onaj gol Hodzica da **** rak raka 101% forumaša bi odbranilo.
Haha,svaki put iznova oplačem

Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
AsharaK je napisao/la:
Dugo jače nisam čuo. Dobra.
mali pogled u buducnost, u PL se mozemo krpiti, ali u prvoj evropskoj utakmici nema: b. colica, svrake, stanica (crveni kartoni), zolotica, kvesica... 

Sasa Kajkut pitarima tabut!
- bistrikboy
- Kontakt:
Tako sam ponosan na igrace,Amara,Dinu itd. jednostavno hvala vam!
O tekmi se nema sta puno reci,ubili smo ih!
O tekmi se nema sta puno reci,ubili smo ih!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ma ima do toga jos puno, mozda se prodaju neki i dodju zamjene, mozda dodje neki predstavnik San Marina, svasta nesto.SB90 je napisao/la:mali pogled u buducnost, u PL se mozemo krpiti, ali u prvoj evropskoj utakmici nema: b. colica, svrake, stanica (crveni kartoni), zolotica, kvesica...
Uglavnom rano je

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
ahhahaarbitraža je napisao/la:AsharaK je napisao/la:
Dugo jače nisam čuo. Dobra.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
-
- Kontakt:
Uh kako me momci odusevise,to nije normalno...
Jedan je ljoZe!!!
Jedan je ljoZe!!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, pinki, zeljovolimte i 36 gostiju.