FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Makni se seljo, provjeri info pa se javi
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
puno je to para, da je 15-20.000 i dao bi im covjek al sve preko 20.000 je puno. prodavat ce se pred kraj prvenstva i za manje para tekme....
a od tog ne treba bjezati , ako zelimo da udjemo u premijer ligu vec ove sezone, 3-4 gostovanja se moraju kupiti jer kupovat ce ( i kupuju) i ostali konkurenti.
nazalost to je realnost naseg fudbala, od premijer lige, a o ovim sabanijama da ne pricam. ko misli da toga nema i da je njegov klub nesto cisto osvojio taj je u velikoj zabludi i ocigledno ne zna gdje zivi...I sam sam bio pa hajmo reci i svjedok svega i svacega , a da ne kazem sta sam cuo sve iz pouzdanih izvora. Uostalom mi najbolje znamo kako smo ispali iz premijer lige ( ili ostajali nekad prije).
a od tog ne treba bjezati , ako zelimo da udjemo u premijer ligu vec ove sezone, 3-4 gostovanja se moraju kupiti jer kupovat ce ( i kupuju) i ostali konkurenti.
nazalost to je realnost naseg fudbala, od premijer lige, a o ovim sabanijama da ne pricam. ko misli da toga nema i da je njegov klub nesto cisto osvojio taj je u velikoj zabludi i ocigledno ne zna gdje zivi...I sam sam bio pa hajmo reci i svjedok svega i svacega , a da ne kazem sta sam cuo sve iz pouzdanih izvora. Uostalom mi najbolje znamo kako smo ispali iz premijer lige ( ili ostajali nekad prije).
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Upravo tako druzeultrasstyle_tz je napisao/la:puno je to para, da je 15-20.000 i dao bi im covjek al sve preko 20.000 je puno. prodavat ce se pred kraj prvenstva i za manje para tekme....

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Svaka cast na ovome " mi najbolje znamo kako smo ispali iz premijer lige( ili ostajali nekad prije) "ultrasstyle_tz je napisao/la:puno je to para, da je 15-20.000 i dao bi im covjek al sve preko 20.000 je puno. prodavat ce se pred kraj prvenstva i za manje para tekme....
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
Znam i mi kako ste ispali iz lige, na svome terneu izgubili 16. bodova, igra i rezulati kriminalni, u zadnjem kolu kad ste sami sebi mogli osigurati opstanak protiv Slavije niste centar prosli.ultrasstyle_tz je napisao/la:puno je to para, da je 15-20.000 i dao bi im covjek al sve preko 20.000 je puno. prodavat ce se pred kraj prvenstva i za manje para tekme....
Da ne govorimo o problemima i kriminalcima koji su vam u klubu kao glavni krivic za sve to, naravo i los kadar igraca.
A vi i dalje tripuj te da je neko vas namjerno, ciljano izbacio iz lige. Nisu Zeljo, Velez, Sarajevo, Celik, krivi sto ste vi ispali.
A sad nekao neko napise da ste vi Real za sve ostale, ali eto na silu vas izbacili.
Druže moj Amerikanac ima keša da cijelu Čapljinu kupi a ne jednu tekmuKorektorsedmica je napisao/la:Što i ovi pretjeruju sa Slobodom kao da su izmislili loptu.Kupovali prošlo kolo u Čapljini davali 23000km a ljudi im rekli doslovce 30000km ,marka ako fali ništa od dogovora ,tako je i bilo .

Pobjeda je bolja od orgazma!
Popravni ispit sljedeci vikend u MostaruGorki je napisao/la:Druže moj Amerikanac ima keša da cijelu Čapljinu kupi a ne jednu tekmuKorektorsedmica je napisao/la:Što i ovi pretjeruju sa Slobodom kao da su izmislili loptu.Kupovali prošlo kolo u Čapljini davali 23000km a ljudi im rekli doslovce 30000km ,marka ako fali ništa od dogovora ,tako je i bilo .

SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
-
- Kontakt:
Očito da nije imao dovoljno da kupi prošlo kolo ili mu je bilo skupo.Uostalom ne interesira me on njemu njegov džep meni moj . Nego, govorimo svi ovdje aminujemo o poboljšanju lige,zatim da se iskorijeni 3za 3,da sudije budu što objektivnije odnosno da bolje sude da nam lige budu kvalitetnije a onda kad neko napiše protiv moga kluba nešto loše ,e tad mi kazujemo rade to i drugi .Nemože se s jednom g...na dvije stolice.Gorki je napisao/la:Druže moj Amerikanac ima keša da cijelu Čapljinu kupi a ne jednu tekmuKorektorsedmica je napisao/la:Što i ovi pretjeruju sa Slobodom kao da su izmislili loptu.Kupovali prošlo kolo u Čapljini davali 23000km a ljudi im rekli doslovce 30000km ,marka ako fali ništa od dogovora ,tako je i bilo .
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
fazon je sto su oni koji se busaju u prsa da su najacistiji ustvari do grla u gov.nima cak i vise od ovih ostalih koji su na glasu tipa Travnika, Leotara, Veleza, pa zasto ne i Slobode ili prije Orasja, Zepca ( dobro njih je tesko ko mogao nadmasiti).
a namjestanje je uzelo previse maha u fudbalu, od Lige Sampiona ( ne "grijese" sudije onoliko slucajno) preko velikih liga i kladionicarske mafije do nasih sabanija gdje bi trebalo najmanje da se namjesta, jer na svim ovim namjestanjima neko zaradi, a evo kontrektno Sloboda ili Radnicki, valja dat najmanje 60-70.000 KM za ulazak u PL , pa koji qrac jbt hocel se vratit te pare kad se udje u PL, nece nego ce se jos 60-70.000 morat dat da se ostane u istoj.
i taj kriminal bi se mogao prije iskorijeniti kod nas gdje nema povrata na "investicije" u namjestanje nego u zapadnim i jacim ligama gdje se na ulaganju u namjestanje odlicno i zaradi, ali kao sto rekoh bojim se da je kriminal previse usao u fudbal..cuj katar domacim svjetskog prvenstva, pa ako treba i na zimu cemo ga pomjerit.
a namjestanje je uzelo previse maha u fudbalu, od Lige Sampiona ( ne "grijese" sudije onoliko slucajno) preko velikih liga i kladionicarske mafije do nasih sabanija gdje bi trebalo najmanje da se namjesta, jer na svim ovim namjestanjima neko zaradi, a evo kontrektno Sloboda ili Radnicki, valja dat najmanje 60-70.000 KM za ulazak u PL , pa koji qrac jbt hocel se vratit te pare kad se udje u PL, nece nego ce se jos 60-70.000 morat dat da se ostane u istoj.
i taj kriminal bi se mogao prije iskorijeniti kod nas gdje nema povrata na "investicije" u namjestanje nego u zapadnim i jacim ligama gdje se na ulaganju u namjestanje odlicno i zaradi, ali kao sto rekoh bojim se da je kriminal previse usao u fudbal..cuj katar domacim svjetskog prvenstva, pa ako treba i na zimu cemo ga pomjerit.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
odlicna tekma..5 komada u mrezi protivnika...novi barjak i trans...ludilo na sjeveru...moja SLOBODA ponovo gali dusu..kakva subota
...sto se pobise igraci troglava kod 5. gola
..nesto se pokoskase njih 3 ica i zakuhase...

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
A ev druze upravu si ti to da smo mi prije Slavije trebali sebi osigurat PL al ja sam bio tu oko kluba u tom periodu, i ne sjecam se tacno skim sko igralim, mislim Celik i Vlatko Glavas ih vodio,i nakon utakimce prica on sa ljudima iz upave Slobode, i govori ma ljudi vi ispadate, to je gotovo nemate sanse da ostante kao eto vidicete na kraju, ja svojim usima cuo, a bilo je to najmanje 5-6 kola prije kraja.Rikardo je napisao/la: Znam i mi kako ste ispali iz lige, na svome terneu izgubili 16. bodova, igra i rezulati kriminalni, u zadnjem kolu kad ste sami sebi mogli osigurati opstanak protiv Slavije niste centar prosli.
Da ne govorimo o problemima i kriminalcima koji su vam u klubu kao glavni krivic za sve to, naravo i los kadar igraca.
A vi i dalje tripuj te da je neko vas namjerno, ciljano izbacio iz lige. Nisu Zeljo, Velez, Sarajevo, Celik, krivi sto ste vi ispali.
A sad nekao neko napise da ste vi Real za sve ostale, ali eto na silu vas izbacili.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa brate znalo se da ispadamo, samo sto ja nisam vjerovao u to ebiga kontam ipak smo mi Sloboda nesto cisto sumnjam ...ebiga znalo se da ce Slavija ostati ...darko je otisao zbog pretnji upravo od tih ljudi iz Slavije..ja sam vec spominjao djevojku koja radi u nogometnom savezu TK i koja mi je ovo govorila a ja se smijao
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kako bi nam sad dobrodosla 3 boda u mecu sa Braniteljem,al bice tesko,tako da se barem nadam jednom bodu iz ovog meca,s tim da Radnicki i Vitez kiksaju
Zna li neko ima li suspendovanih pred ovaj mec ?

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nema suspenzija, kompletni smoharry_90 je napisao/la:Kako bi nam sad dobrodosla 3 boda u mecu sa Braniteljem,al bice tesko,tako da se barem nadam jednom bodu iz ovog meca,s tim da Radnicki i Vitez kiksaju![]()

Mi moramo ići tamo po tri boda ako želimo da gledamo sljedeće sezone premijer ligu u Tuzli

-
- Kontakt:
ova tri se jako vesele,al dogodine ako bog da eto Vas u Livno pa ćemo da vidimo koće da se veseli,malo provokativno al nek Vam bude.
Istekla ti suspenzija a? Ne mož' ti bez da provociraš.plavobijeli je napisao/la:ova tri se jako vesele,al dogodine ako bog da eto Vas u Livno pa ćemo da vidimo koće da se veseli,malo provokativno al nek Vam bude.
Nigdje veze si stvarnoo, hajd razguli odavde sine . I ako ostanemo u ligi ovoj vi ce te ispasti u drugu Federaciju tako da nista od toga tvog navedenogplavobijeli je napisao/la:ova tri se jako vesele,al dogodine ako bog da eto Vas u Livno pa ćemo da vidimo koće da se veseli,malo provokativno al nek Vam bude.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ovako cete i poslije Branitelja slavit jer losa su ekipa mi smo im lagano dali 3 komada.Gorki je napisao/la:fukara87 je napisao/la:
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
- Probisvjet
- Kontakt:
Majka mu stara, livanjski sir odlican (inace to je moj favorit od svih svjetskih i nasih), pa cincar, pa mijeh... Pa kako mozes pricati tako uz odlican sir i Zilavku ili Blatinu? Da nisi sta konzumiro nedaj Boze sta iz uvoza?plavobijeli je napisao/la:ova tri se jako vesele,al dogodine ako bog da eto Vas u Livno pa ćemo da vidimo koće da se veseli,malo provokativno al nek Vam bude.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.