Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

gio10
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la gio10 » 13 apr 2013, 19:04

Dobro krilo - Holandija. Ali pošto nisu baš stameniti i jaki na nogama, podlozni povredama, trebaju se dovesti 2, a u Holandiji se mogu uzeti 2 kvalitetna da se prerade u prave igračine za otprilike 15mil, mozda malo više ;)
Ja te volim, volim Željo..

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 13 apr 2013, 19:14

gio10@ ja stvarno vas ne kontam sve one koji su za dolazak Izdajnika :evil: vi ce te preci preko svega sto je Juve dozivio samo da vidite ovo ..ovno :evil: u nasem dresu plus sto ima 32 god on jednostavno nije zasluzio da od Juve uzme ni centa vise :evil: :evil:

JUVE je institucija i kao takva za IZDAJNIKE nema mjesta da je moj rodeni otac
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 13 apr 2013, 19:18

Llorente, Vučinić, Giovinco. Matri, Quagliarela... vjerovatno će otići jedan od ove zadnje dvojice... lično sam protiv dovođenja Ibre ali... kvalitet je što jes' jes'... i Lippi je svojevremeno otišao u Inter pa je stigao klepiti dva Scudetta opet kad se vratio...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 13 apr 2013, 19:20

ultrasstyle_tz je napisao/la:
Bufon
Listajner- Barzaglji- Kijelini- ???
???- Pogba- Vidal- Markizio
Ibrahimovic- Ljorente.
Kakva crna 4-4-2?! Not gonna happen. Sve sem te debilne formacije za koju svakako nemamo igrace.

Marchisio tu moze igrati samo na fifi ili socceru, ne daj Boze nikome Capellove formacije i taktike. 3-5-2 ce se sigurno nastaviti i sljedece godine uz izuzetak sto cemo imati i kvalitetnije igrace za tu taktiku, a svakako treba ocekivati i vise meceva u 4-3-3 jer ove godine za razliku od prosle nemamo igrace za istu, bar ne po Conteu.

Vezni red od 3 igraca samo dolazi u obzir.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 13 apr 2013, 19:25

Yucca je napisao/la:gio10@ ja stvarno vas ne kontam sve one koji su za dolazak Izdajnika :evil: vi ce te preci preko svega sto je Juve dozivio samo da vidite ovo ..ovno :evil: u nasem dresu plus sto ima 32 god on jednostavno nije zasluzio da od Juve uzme ni centa vise :evil: :evil:

JUVE je institucija i kao takva za IZDAJNIKE nema mjesta da je moj rodeni otac

Ako osuđujete ljude, nemate vremena da ih volite.
Vjeruj ti meni paša, ako nam dođe Ibra, mi uzimamo CL ;)
Ja te volim, volim Željo..

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 13 apr 2013, 19:31

4-3-3 se igrala prošle godine čini mi se sve do tekme sa Interom kada nije išlo pa ju je promijenio u 3-5-2 u hodu...

kontao sam da će je promijeniti u 4-3-3 sad protiv Bayerna ali nije imao igrača za istu... moja želja je bila :

Buffon

Padoin Barzagli Bonucci Chiellini

Pogba Pirlo Marchisio

Isla Quagliarela Vučinić

nekad protiv Reala Capello je 2005 istupio :

Buffon

Zebina Thuram Cannavaro Zamrotta

Camoranesi Emerson Pessotto

Zalayeta Ibrahimović Del Piero

... Alex izašao u drugom pol, bez Nedveda koji je bio suspendovan

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 apr 2013, 19:37

ne znam kako ali zaboravio sam Asamou u onoj gore formaciji a on moze lijevo :D , tako da bi Markizio isao umjesto onog jednog upitnika na klupu, sto mu i jest haman najveci domet :D

sto se tice formacija opet kod mene je da se igra bilo sta osim ove usmrdjele 3-5-2 , naravno pricam za ozbiljne ekipe i takmicnja. 4-3-3, 4-5-1, 4-4-2 sve dolazi u obzir osim ovog predvidljivog i nefleksibilnog sra.nja... U seriji A protiv 80% ekipa moze i 3-5-2 koja to u sustini i nije jer protiv bunkera nema formacije, al hajd objasnjavao sam x puta do sad, mrsko mi ponovo.

@ramiral koliko se sjecam Trezege je poceo obje utakmice , ako mislis na neku od one 2 (3-1 i Zalajeta za 2-0 u produzetku), a 3-5-2 se i moze koristit kao faktor iznenadjenja i kao rezervni sistem kad ne ide, jer tad se protivnik ne moze prilagoditi jer je sistem neobican, ali kad se zna da se igra 3-5-2 dobrom treneru se prelako prilagoditi pripremiti ekipu ( ne mozes ti pripremati ekipu na terenu dok mec traje) i razbije je ko kantu, sto smo i vidjeli ove sezone.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 13 apr 2013, 19:49

@ultrasstyle-tz Trezeguet nije počeo onu protiv Reala na Delle Alpiu pod vodstvom Capella... zamijenio je Alexa ;)

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 13 apr 2013, 20:14

................Buffon
Lich----Barza----Chiellini----?

..........PirloVerratti

........Vidal---MarkisioPogba

Sanchez-----------DraxlerNani

.............Llorente

Et ovo bi bilo odlično, mislim da od Suareza nema ništa a Ibru navijači ne žele..Možda bi mogli Lamelu dovest :mrgreen: a Romi poslat Matrija ili Fabia + 10 mil.
A što se tiče LB tu će dovesti nekog iz Atalante ili Siene vjerovatno :mrgreen: Bilo bi lijepo dovest nekog od ovih Wakaso Mubarak, Alex Sandro, Patrick van Aanholt.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 13 apr 2013, 20:25

@ultrastyle_tz nije Pepe kvalitetan nego koristan igrac :mrgreen:

Ma fali on iako je ogranicen ipak fali. Za formaciju smo vec skoro svi dali misljenja ali ipak tome se pita Conte a sve su prilike da nece odstupati od svog sistema.
Alessandro Del Piero !

pendjercity
Kontakt:

Post Postao/la pendjercity » 13 apr 2013, 20:27

Yucca je napisao/la:Ja ne znam stvarno kako se ponasati u slucaju da IZDAJNIK :evil: dode nadam se da nece :D :D

Jer on samo dolazi da uzme pare boli njega neka stvar za Juveom kao i 2006 jer u Francuskoj stupa na snagu porez od 75% i zato bijezi

Sto se mene tice on je zavrsio sa Juveom :D :D
Svaka čast...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Volim te BOSNO !!!

J@72

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 13 apr 2013, 20:31

Cuadrado, Diamanti, Ogbona i Veratti ako Marotta zeli zadrzat posao, ako ovo ne moze rjesit onda nek Nedved preuzme a pored ovih naravno prvo Sancheza dovest.

slika

http://www.financialfairplay.co.uk/late ... ish-models" onclick="window.open(this.href);return false;

p.s. Italijani zaradju dobre pare od TV prava, cim uspiju naci model za dobru komercijalu tj.naprave model za dobru prodaju robe i ulaznica, sto podrazumjeva dobre stadione, bez problema ce recimo prevazic Bundesligu.

slika

Tale ce uvijek imat dobre pare za tv prava, barem sto se tice prva tri kluba, znamo koja su to, samo su stadioni problem.To je iz razloga sto Serie A ima tri konja, tri velika kluba a to niti jedna liga nema niti je imala.Samo treba znat iskoristit al sa Abeteom tesko, ko mu jbe mater.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 13 apr 2013, 20:54

Cuadrado je smiješan igrač , cirkusant , Isla je bolji 2x u najmanju ruku.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 13 apr 2013, 21:03

Ma kako je zlaja izdajnik, jedino sto je u Inter otisao, a nije bio ni prvi ni posljednji.... Uzet u obzir koliko je godina imao, kakva je karijera bila ispred njega, kakav je karakter, nema mu se sta zamjerit, cige tipa Zambrotte, Cannavara (kojeg smo sramotno vratili) su drugi slucaj.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 13 apr 2013, 21:03

Slazem se, Cuadrado je kad ga gledas veoma smijesan :D al za razliku od Isle, Pepea i slicnih moze preci igraca jedan na jedan i zapravo napravit neki napad, prec nekog, napravit nam prostora dok Isla, Pepe ili Lich protrce i na kraju centriraju u protivnika jer su nesposobni da nekog predju ili barem trznu i naprave prostor za obican centarsut.Al eto... :mrgreen:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 13 apr 2013, 21:04

slika
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 13 apr 2013, 21:09

Samo nemojte prizeljkivati polovnjake od 26+ godina iz Siena, Pescara, Genoa i sl... Pun **** vise polovnjaka, samo renomirane igrace dovodit, ili mlade prospekte tipa Pogbe. Padoin, Giach, Peluso i sl. moraju prestat.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 13 apr 2013, 21:36

EnzoFerrari je napisao/la:Slazem se, Cuadrado je kad ga gledas veoma smijesan :D al za razliku od Isle, Pepea i slicnih moze preci igraca jedan na jedan i zapravo napravit neki napad, prec nekog, napravit nam prostora dok Isla, Pepe ili Lich protrce i na kraju centriraju u protivnika jer su nesposobni da nekog predju ili barem trznu i naprave prostor za obican centarsut.Al eto... :mrgreen:
Cuadrado je igračina. Na stranu to što je prgav i bezobrazan, bio bi strašno pojačanje.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 13 apr 2013, 22:04

Ne želim više "anonimuse" u Juventusu da gledam. Mix naših mladih momaka iz kluba, sa par "zvijezda" i to je to. Dosta je svima nama parmaka ;)
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 14 apr 2013, 00:24

gio10 je napisao/la: Vjeruj ti meni paša, ako nam dođe Ibra, mi uzimamo CL ;)
Jarane moj, mi LP-a nismo uzeli i sa daleko mladjim Ibrom, niti ju je on ikada uzeo, a igrao je za najbolje klubove kontinenta.

Ne znam fakat zasto toliko ''vucete'' njemu. Igrac koji igra samo za sebe i svoju slavu nije potreban danasnjem Juventusu.

Na stranu njegova historija s Juventusom, cak i da nije igrao za nas i otisao kad smo izbaceni, opet ga ne bi volio vidjeti u nasem dresu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.