Dobro hajde nek bude jesi li gledao utakmicu danas?A vidim gore boli istinagavran je napisao/la:sekac je napisao/la:Glupost evo pitanje za sviju : NAJJAČI SASTAV ŽELJE PROTIV RADNIKA NA GRBAVICI NE MOŽE DO POBJEDE- DANAS IGRAČI KOJI NISU OIGRALI 10 MINUTA SKUPA DANAS IZAĐU I TOLIKO TOG ISTOG RADNIKA "IZDOMINIRAJU" U BIJELJINI DA LJUDI NA GOOL NE OPALE I IZVEDU PRVI KORNER U 92 MINUTI I GLATKO GA DERNU 3-0 e sad pitanje koliko je ovo realno da zadovoljim ovu čokoladicu molimvas da odgovore neutralni hajde gavrane molim te ili svi ostali koji prate forum( bez nas i bez vas) i svi ovi koji su deanas ako su gledali utakmicu.MinjonKocka je napisao/la:Sve se moze procitati, ali da su TRI boda iz Bijeljine za JEDAN sa Grbavice kompenzacija ova dva kluba, to je vrhunac svega. Ja ne razumijem kad ce vise administracija ovog sekca smaknuti sa foruma radi gluposti koje pise
igrali bez publike kad su nam uzeli bod,adil se zayebavao pa petom nesto izvodio,bio pocetak prvenstva,imali los dan
danas puni motiva,prilika za dokazivanje ,brko ih stisko....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 13 apr 2013, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
KOMPLEKS
Ja stvarno ne znam, jesul' oni iz Želje normalni, pa namještaju utakmice u ligi u kojoj nemaju konkurenciju :ugeek:
Ja stvarno ne znam, jesul' oni iz Želje normalni, pa namještaju utakmice u ligi u kojoj nemaju konkurenciju :ugeek:
Ja te volim, volim Željo..
Ja da sam na vašem mjestu ja bi se objesio nema druge ništa vi nećete osvojiti godina i godina isto kakve babe samo se gurkate pravite neke fazone i startegije izmišljate gluposti, jedino ovaj hilmo Veliki gospodin na ovoj temi ovo ostalo je ubi bože. 

sekac je napisao/la:Glupost evo pitanje za sviju : NAJJAČI SASTAV ŽELJE PROTIV RADNIKA NA GRBAVICI NE MOŽE DO POBJEDE- DANAS IGRAČI KOJI NISU OIGRALI 10 MINUTA SKUPA DANAS IZAĐU I TOLIKO TOG ISTOG RADNIKA "IZDOMINIRAJU" U BIJELJINI DA LJUDI NA GOOL NE OPALE I IZVEDU PRVI KORNER U 92 MINUTI I GLATKO GA DERNU 3-0 e sad pitanje koliko je ovo realno da zadovoljim ovu čokoladicu molimvas da odgovore neutralni hajde gavrane molim te ili svi ostali koji prate forum( bez nas i bez vas) i svi ovi koji su deanas ako su gledali utakmicu.MinjonKocka je napisao/la:Sve se moze procitati, ali da su TRI boda iz Bijeljine za JEDAN sa Grbavice kompenzacija ova dva kluba, to je vrhunac svega. Ja ne razumijem kad ce vise administracija ovog sekca smaknuti sa foruma radi gluposti koje pise
hmmm, vodeći se tom logikom objasni ti meni/nama kako taj isti Željo u Mostaru lagano uzme Zrinjskog koji igra u najjačem sastavu u tekmi koje im je jedina šansa za izlazak u Evropu, dok na Grbavici protiv tima Zrinjskog u kojem igra 5-6 juniora i kojem ne treba ni za šta odigra samo neriješeno.
i ja kad bi vam duvao u muda bio bi veliki gospodin ali istina je takva kakva jeste pa makar me svi pljuvali a ti-vi nam reci-te ko je ko vidim ne smarate temu nikakoRadmilo je napisao/la:Ja da sam na vašem mjestu ja bi se objesio nema druge ništa vi nećete osvojiti godina i godina isto kakve babe samo se gurkate pravite neke fazone i startegije izmišljate gluposti, jedino ovaj hilmo Veliki gospodin na ovoj temi ovo ostalo je ubi bože.
Sarajevo ljubavi moja!
nisam gledao ali jesam golove celika(prva dva)za evrope tobe jarabi
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Nema potrebe da duvaš malo uključi mozak razmišljaj tom glavom ne pričaj gluposti o nekim urotama i nekoj kupovini, pa kupimo mi fino dva crvena kartona neriješen rezultat i tešku povredu na svom stadionu, pravo kupujemo ne budi bez mozga odakle pare još i za to.sekac je napisao/la:i ja kad bi vam duvao u muda bio bi veliki gospodin ali istina je takva kakva jeste pa makar me svi pljuvali a ti-vi nam reci-te ko je ko vidim ne smarate temu nikakoRadmilo je napisao/la:Ja da sam na vašem mjestu ja bi se objesio nema druge ništa vi nećete osvojiti godina i godina isto kakve babe samo se gurkate pravite neke fazone i startegije izmišljate gluposti, jedino ovaj hilmo Veliki gospodin na ovoj temi ovo ostalo je ubi bože.

Evo malo i bitnijih stvari...:
Emir Hadžić je u duelu sa GOŠK-om, u svom 29. nastupu u bordo dresu, postigao dvadeseti gol.
Utakmica protiv GOŠK-a, za Emira Hadžića je bila 29. zvanična utakmica otkako je stigao u FK Sarajevo, a gol kojeg je postigao sredinom prvog poluvremena, jubilarni 20. po redu.
Ovim golom, Hadžić je postao drugi najbrži igrač u historiji Kluba, koji je stigao do cifre od 20 zvaničnih golova u dresu FK Sarajevo. Rekord još uvijek drži Mile Novaković, koji je dres Sarajeva nosio u periodu od marta 1947. godine, do juna 1948. godine, a njemu su za skor od 20 golova bile potrebne tri utakmice manje. Naime, Novaković je u aprilu 1948. godine, u duelu sa beogradskim Partizanom, na stadionu "Šesti april", postigao svoj dvadeseti gol u 26. zvaničnom nastupu u dresu Sarajeva.
Hadžić nije uspio strušiti taj 65 godina star rekord, ali svakako imponuje činjenica da je sa svojim sjajnim učinkom, iza sebe uspio ostaviti mnoga druga slavna imena našeg Kluba. Sa brojkom od 29 utakmica, Hadžić je iza sebe ostavio Saliha Šehovića, kojem su za taj podvig trebala 34 susreta, Emira Obuću (35), Vahidina Musemića (37), Zijada Arslanagića (38) i mnoge druge.
Centarfor tima sa Koševa i prvi strijelac Lige, ima priliku da do kraja sezone, još popravi svoj učinak, a možda i struši neke druge rekorde ili barem da se probije u sami vrh po ostvarenom učinku. Recimo da Hadžić ozbiljno prijeti Emiru Obući da struši njegov rekord iz 2003. godine, kada je postigao rekordna 23 gola u jednoj prvoligaškoj sezoni. Također, njegov učinak od 20 golova u jednoj sezoni je već sada jedan od deset najboljih učinaka u cijeloj historiji Kluba, a uspije li do kraja sezone postići još barem četiri gola, to bi bio treći najbolji učinak svih vremena. Rekord po broju zvaničnih golova u jednoj sezoni drži Salih Šehović, koji je u sezoni 1957/58 postigao 36 golova, a za njim slijedi Emir Obuća sa 28 golova u sezoni 2002/03, te sa po 23 gola Vahidin Musemić u sezoni 1966/67 i Boško Antić godinu dana kasnije.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pa i to smo kupili, logično. Ti nisi znao da Željo nikad u svojoj historiji nije dobio utakmicu koju nije kupio? Dobrodošao na temu slobodnih mislilaca i emancipatora gdje se o tome priča bez zadrške.ublehas je napisao/la: hmmm, vodeći se tom logikom objasni ti meni/nama kako taj isti Željo u Mostaru lagano uzme Zrinjskog koji igra u najjačem sastavu u tekmi koje im je jedina šansa za izlazak u Evropu, dok na Grbavici protiv tima Zrinjskog u kojem igra 5-6 juniora i kojem ne treba ni za šta odigra samo neriješeno.
- zeljo4life
- Kontakt:
Tebi je ustvari neobicno sto vas je neko.pregazio ovako kod kuce? Pa moras skontati da ti je danas sampion protutnjao kroz tvoj grad...a ovo za HNL,hvalati sto nas poredis sa tim velikim klubom...pozdrav zeljovacBijeljina055 je napisao/la:Ljudi sve sto ste rekli oko trke za sampionsku titulu ste bili u pravu tj.da nema sanse da budete prvi ali ne zato sto ste losiji na terenu nego zbog nefudbalskih uslova!!!
Fk Radnik danas protiv sestog tima Zelje nije ni pruzio ni 30 % od svojih mogucnosti odnosno od igre koji je prikazao protiv FK Sarajeva na kraju polusezone!!!Ovo je sve drugo bilo sem prvenstvene utakmice,tj danas je u Bijeljini odigrana ""prijateljska"" utakmica sa poznatim ishodom!!!Ne pamtim kada je neko Radniku u Bijeljini u prvih 15 minutadao 2 komada!!!!! Ljudi ovaku ligu nema svrhe igrati!!!ovo sve vise lici na HNL gdje se na pocetku sezone zna ko je prvak!!!!

Amare hvala ti...
Nisu nam ni krivi zašto mi nismo pobjedili i u Bjeljini i u Zenici i Gradačcu i I. Sarajevu i Srebreniku..Head je napisao/la:Nisu nam Osimi krivi sto ne znamo utakmicu kupiti.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 13 apr 2013, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ja ti znas.likusa je napisao/la:Kupovali ste vi samo u pogresno vrijemeHead je napisao/la:Nisu nam Osimi krivi sto ne znamo utakmicu kupiti.
1946
- SarajlijaTM
napisah jedan fin tekst da vam onako komsijski,jaranski razjasnim neke stvari,mislim da se ne ofirate bezze,al onda se sjetim da se tako nesto godinama pise na ovoj temi i lijepo obrisem.jednostavno nema svrhe
as_roma je objasnio vecinu stvari,svaka cast drug,nadam se da nisam pogrijesio nick
@sekac-majka mu stara zalis se da manijaci dolaze i pisu o zelji,a ti isti u zadnjih 10-15 postova to isto radis.jbt,ko djete si zivota mi.ugasi komp haveru,odustani,bolje je za tebe.nije zezz
p.s.-nadam se da ce vam leotar makar bod uzeti sutra,pa da opet isto opletete
as_roma je objasnio vecinu stvari,svaka cast drug,nadam se da nisam pogrijesio nick
@sekac-majka mu stara zalis se da manijaci dolaze i pisu o zelji,a ti isti u zadnjih 10-15 postova to isto radis.jbt,ko djete si zivota mi.ugasi komp haveru,odustani,bolje je za tebe.nije zezz
- storm_raider
- Kontakt:
Pisite o Sarajevu, pustite se Zelje. Ja se izvinjavam na offtopicu, ali dodjem ovdje da vidim sta ima novo kod komsija, kad tamo se spominju Osimi, Zeljo, stimanja i gluposti. Samo naprijed, dok god vam je neko drugi kriv ja sam miran jer nam niste konkurentni.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 13 apr 2013, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
poštujem te jarane i neču sa tobom ulaziti u rapravu znam da si OK hvala na savjetu!SarajlijaTM je napisao/la:napisah jedan fin tekst da vam onako komsijski,jaranski razjasnim neke stvari,mislim da se ne ofirate bezze,al onda se sjetim da se tako nesto godinama pise na ovoj temi i lijepo obrisem.jednostavno nema svrhe
Sarajevo ljubavi moja!
Optuzivati druge za svoj neuspjeh je odraz neznanja. zeljo moze jednu kupiti (u sto ne vjerujem) al brate vi ste u zadnjih mozda 5-6 gostujucih utakmica pobijedili samo gosk najlosiju ekipu lige ispravite me ako griejsim. Pa do koga je ili vas ili nas.
Gradina je najlosija ekipe ligeterabajt je napisao/la:Optuzivati druge za svoj neuspjeh je odraz neznanja. zeljo moze jednu kupiti (u sto ne vjerujem) al brate vi ste u zadnjih mozda 5-6 gostujucih utakmica pobijedili samo gosk najlosiju ekipu lige ispravite me ako griejsim. Pa do koga je ili vas ili nas.

Salu na stranu,sve stoji,da je konkurencija kupila sve ove utakmice nebitno,mi da smo dobili gdje su svi drugi dobili asociram na Gradinu i na jos neke kikseve bili bi ispred njih,dakle jasan zakljucak da za ovaj neuspjeh tj zaostatak je zasluzna ekipa pod vodstvom Jovic Dragana kojem cu se sjetiti familije i u ovom trenutku
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
hilmo je napisao/la:Nisu nam ni krivi zašto mi nismo pobjedili i u Bjeljini i u Zenici i Gradačcu i I. Sarajevu i Srebreniku..Head je napisao/la:Nisu nam Osimi krivi sto ne znamo utakmicu kupiti.
Bravo razabu nikad niste bili blize tituli nego sada nakon 7 pobjeda igrate u travniku gdje dodje 2000 vasih navijaca i vi izgubite tu utakmicu protiv zvjezde imate igraca vise i vodstvo pa izgubite dva boda u lukavici opet gubite dva boda u Zenici gubite dva boda sa igracem vise gradina prekida niz od 12 uzastopnih poraza protiv Vas velez vam je isto kiks a imali ste sudenje za 10 znaci niko vam nije kriv sami sebe ste izbacili iz utrke za titulu mada nije jos gotovo
sekac drug, poredjenje te dvije tekme je aposlutno bezvezno. po tvojoj logici, kupili smo od zrinjskog revans utakmicu kupa u mostaru, jer, gle cuda, ne dobijemo ih dvije tekme na grbavici, a hladno dobijemo 0-2 u mostaru. i to sve u 15-tak dana.sekac je napisao/la:Glupost evo pitanje za sviju : NAJJAČI SASTAV ŽELJE PROTIV RADNIKA NA GRBAVICI NE MOŽE DO POBJEDE- DANAS IGRAČI KOJI NISU OIGRALI 10 MINUTA SKUPA DANAS IZAĐU I TOLIKO TOG ISTOG RADNIKA "IZDOMINIRAJU" U BIJELJINI DA LJUDI NA GOOL NE OPALE I IZVEDU PRVI KORNER U 92 MINUTI I GLATKO GA DERNU 3-0 e sad pitanje koliko je ovo realno da zadovoljim ovu čokoladicu molimvas da odgovore neutralni hajde gavrane molim te ili svi ostali koji prate forum( bez nas i bez vas) i svi ovi koji su deanas ako su gledali utakmicu.MinjonKocka je napisao/la:Sve se moze procitati, ali da su TRI boda iz Bijeljine za JEDAN sa Grbavice kompenzacija ova dva kluba, to je vrhunac svega. Ja ne razumijem kad ce vise administracija ovog sekca smaknuti sa foruma radi gluposti koje pise
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija