FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Gdje vam nestade website Udruženja?
Što očekujete u subotu? Ima li izostanaka, koliko očekujete ljudi na utakmici?
Hayley <3
UG "Prijatelji FK Sloboda"badblueboylivno je napisao/la:Gdje vam nestade website Udruženja?
Jučer
Poštovani Prijatelji, postoje male poteškoće za pristup web stranici cveno-crni.ba. Radi se na otklanjanju ovih nedostataka.
Pa kao i uvijek ocekujemo pobjedu, jer cemo bit u punom sastavu, znaci niko nece falit od igraca, a ako bude fino vrijeme moglo bi biti 1000 do 2000 gledalaca.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nijaz Gracic otjerao Sadikovica sa klupe Olimpica
aa poletio covjek za parama..nadam se da nece prici Slobodi vise,vec vidim izjave tipa : volio bih se vratit Sloboda je moj klub i bla bla
Ocekujem pobjedu protiv Troglava

Ocekujem pobjedu protiv Troglava

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:Nijaz Gracic otjerao Sadikovica sa klupe Olimpica![]()
![]()

- Probisvjet
- Kontakt:
Sta je ono sa Cejvanovica u Capljini? Kao da su ga poslale UN, pravi posmatrac. Ili je menzes imao? Umjesto da bude uzor mladjima on poceo da se seta.
Grado je uzor. Hoce li igrati u subotu?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sad gledam izvjestaj, i taman otvovri temu da podjem to napisat, Cejvanovic je visio, ja ne znam sta se snjim desava, jest da on nije stoper al brate dragi ne mozes ispadat ko iz kamiona.Probisvjet je napisao/la:Sta je ono sa Cejvanovica u Capljini? Kao da su ga poslale UN, pravi posmatrac. Ili je menzes imao? Umjesto da bude uzor mladjima on poceo da se seta.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
http://druga.tv/info/14170" onclick="window.open(this.href);return false;
Zoletić jeste dobio presudu, ali ona nije pravosnažna. Mi smo podnijeli zahtjev za vraćanje predmeta na početak. Želim istaći da je tužba dožla zbog nemarnosti tadašnje uprave Kluba koja se nije ni pojavila na ročištu. Sada je na nama da okončamo ovaj postupak i da dokažemo kako su stvarna potraživanja Muamera Zoletića 10, a ne 47 hiljada maraka", rekao je na današnjoj konferenciji za medije Mirsad Tinjić, potpredsjednik FK Sloboda.
Podsjetimo, Zoletić je potraživao plate od 1.000 KM za period juli 2010. – juli 2011. godine i avgust 2011. – juni 2012. godine, odnosno iznos od 22.000 KM. Uz to je potraživao i ugovorne rate, i to 10.000 KM za prvi ugovor i još 14.000 KM za ugovor koji je u augustu 2011. godine produžen aneksom, odnosno ukupno 24.000 KM.
Zoletić jeste dobio presudu, ali ona nije pravosnažna. Mi smo podnijeli zahtjev za vraćanje predmeta na početak. Želim istaći da je tužba dožla zbog nemarnosti tadašnje uprave Kluba koja se nije ni pojavila na ročištu. Sada je na nama da okončamo ovaj postupak i da dokažemo kako su stvarna potraživanja Muamera Zoletića 10, a ne 47 hiljada maraka", rekao je na današnjoj konferenciji za medije Mirsad Tinjić, potpredsjednik FK Sloboda.
Podsjetimo, Zoletić je potraživao plate od 1.000 KM za period juli 2010. – juli 2011. godine i avgust 2011. – juni 2012. godine, odnosno iznos od 22.000 KM. Uz to je potraživao i ugovorne rate, i to 10.000 KM za prvi ugovor i još 14.000 KM za ugovor koji je u augustu 2011. godine produžen aneksom, odnosno ukupno 24.000 KM.
Tri mlada člana FK Sloboda pozvani u bh. selekcije: Herić, Todorović i Gojković u dresu „Zmajeva“!

Ovih dana na adresu FK Sloboda stigli su pozivi iz NS BiH za tri mlada fudbalera koji bi se 15. aprila trebali pojaviti na okupljanjima U17 i U19 reprezentacija BiH.
Pouzdani stoper Renato Gojković bi nakon utakmice protiv Troglava trebao da otputuje u hotel Orion u Ormanici gdje se okuplja U19 reprezentacija BiH koja će igrati prijateljske utakmice protiv Makedonije (Srebrenik, 16. april i Modriča, 18. april).
Protiv istog protivnika (Makedonija) igraće i bh. reprezentativci U17, a poziv u ovu selekciju dobio je dvojac sa Tušnja: Elvedin Herić i Darko Todorović.
U17 reprezentacija BiH svoje mečeve takođe igra 16. i 18. aprila u Srebreniku i Modriči. Njihovo okupljanje je u hotelu Park u Srebreniku.
tuzlanski . ba

Ovih dana na adresu FK Sloboda stigli su pozivi iz NS BiH za tri mlada fudbalera koji bi se 15. aprila trebali pojaviti na okupljanjima U17 i U19 reprezentacija BiH.
Pouzdani stoper Renato Gojković bi nakon utakmice protiv Troglava trebao da otputuje u hotel Orion u Ormanici gdje se okuplja U19 reprezentacija BiH koja će igrati prijateljske utakmice protiv Makedonije (Srebrenik, 16. april i Modriča, 18. april).
Protiv istog protivnika (Makedonija) igraće i bh. reprezentativci U17, a poziv u ovu selekciju dobio je dvojac sa Tušnja: Elvedin Herić i Darko Todorović.
U17 reprezentacija BiH svoje mečeve takođe igra 16. i 18. aprila u Srebreniku i Modriči. Njihovo okupljanje je u hotelu Park u Srebreniku.
tuzlanski . ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
Bravo za momke zaslužili su 

svaka čast dječijem vrtiću, odlična igra u prvom poluvremenu, drugo poluvrijeme je bilo odrađivanje posla, iako smo i tu mogli zabiti još dva gola
aposlutno smo bili dominantnija ekipa, Troglav nije pokazao apsolutno ništa, al' imali su stativu nakon kornera, al' tad je već bilo 5-0
šteta za onaj Gradin projektil što nije završio u golu, kakav bi to gol bio
Forza Slobodo, volim te

Forza Slobodo, volim te
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Sad sa utakmice, 1 poluvrijeme 5 komada u mrezi Troglava, ja nisam gledao losiju ekipu na Tusnju, ne znam sta se desilo sa Troglava al nakon prvog gola se totalno pogubili na terenu sto su nasi momci iskoristili, u drugom poluvremenu sudija nije dao da Sloboda zabije vise golova
ono je presmijesno, koliko samo kontra faulova da ne mozes povjerovat. Vitez izgubio sad je -5 sto je odlicno.

Steta sto u drugom poluvremenu nismo nastavili gdje smo stali u prvom,ovo je odlicno,nadam se bodu protiv Branitelja i kiks konkurenata.. steta za Gradin sut sto ne udje..nego jel se meni ucinilo il je predsjednik Radnickog bio na Tusnju?
-
- Kontakt:
Sad napisa jedan na drugoj temu, bio je.harry_90 je napisao/la:Steta sto u drugom poluvremenu nismo nastavili gdje smo stali u prvom,ovo je odlicno,nadam se bodu protiv Branitelja i kiks konkurenata.. steta za Gradin sut sto ne udje..nego jel se meni ucinilo il je predsjednik Radnickog bio na Tusnju?
1921
1989
1989
Nije ti se učinilo. I nije to ništa čudno. Svi smo mi na Tušnju bili i bićemo kad god imamo vremena i kad nam se ne poklapaju utakmice. Isto kao što i Tuzlaci dođu na Jošik kad "nemaju pametnijeg posla"harry_90 je napisao/la:nego jel se meni ucinilo il je predsjednik Radnickog bio na Tusnju?

Čestitke na visokoj pobjedi.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Presjednik Azmir Husic ! Nakon pobjede nad Troglavom.

Jel ovo onaj kafic do intermezza ?
Jesmo li kupili sljedecu protiv Branitelja u gostima ?

jest vidis skelu sto je montirana na onoj staroj zgradiharry_90 je napisao/la:Jel ovo onaj kafic do intermezza ?![]()

-
- Kontakt:
Što i ovi pretjeruju sa Slobodom kao da su izmislili loptu.Kupovali prošlo kolo u Čapljini davali 23000km a ljudi im rekli doslovce 30000km ,marka ako fali ništa od dogovora ,tako je i bilo .
pozdrav druzeKorektorsedmica je napisao/la:Što i ovi pretjeruju sa Slobodom kao da su izmislili loptu.Kupovali prošlo kolo u Čapljini davali 23000km a ljudi im rekli doslovce 30000km ,marka ako fali ništa od dogovora ,tako je i bilo .

Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.