FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zeljo4life
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zaustavljali ili ne i kup ćemo uzet'Kevin je napisao/la:svaka čast za pobjedu protiv Radnika..baš mi bilo drago kad sam vidio rezultat..nadam se da osvajate prvenstvo opet![]()
a da ćemo mi (Široki) zaustaviti Sarajevo idući tjedan

NEZAUSTAVLJIVI 1921
DRUG NEBI TI PUNCA
- katzenbrummen
- Kontakt:
I Shemsa Suljakovic je masonpile87 je napisao/la:Zeljo, Siroki, USA, Vlada iz sjene,islamski fanatici,italijanska mafija, masoni svi su protiv fksKevin je napisao/la:svaka čast za pobjedu protiv Radnika..baš mi bilo drago kad sam vidio rezultat..nadam se da osvajate prvenstvo opet![]()

PS. Od srca se zahvaljujem onom Head ili kako vech momku za link od streama.. Hvala ti druzhe!!
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
NEKA NOCAS BUDE SVE U PLAVO BIJELOM SLAVIT' CE SE SAMPIONSKA TITULA ...
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Nećemo valjda 2. godinu zaredom titulu osigurati na derbiju 

Ja te volim, volim Željo..
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sad sam provjerio... stanic igra protiv celika... ima dva zuta kartona...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
red je da na derbiju oni prvo izadju i cekaju nase sa aplauzom kakav i dolici sampionima 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Hvala Amare, hvala svim igracima koji su iznjeli danasnji teret koji se stvorio nakon proslog kola, hvala za onaku borbenost, hvala na uljepsanom danu, HVALA ŽELJO
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- MinjonKocka
- Kontakt:
Kevin je napisao/la:svaka čast za pobjedu protiv Radnika..baš mi bilo drago kad sam vidio rezultat..nadam se da osvajate prvenstvo opet![]()
Hvala ti na iskrenim čestitkama

Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Dino Pekic
Hvala Igracima,Hvala Navijacima....Dusmani napusite se.Hvala
Like · · Share · 4 seconds ago via Mobile ·
Dinooooo, ljubim te u tuki

Dinooooo, ljubim te u tuki

Il club piu titolato al mondo!
Čestitke na pobijedi i gotovo osiguranoj tituli.Nadam se da slijedeće kolo kiksati a poslijenjega sto se mene tice sve mozete da pobijedite.Vidimo se u subotu mali plavi. 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Neki pisu vidim da ih je Tomic iznenadio, a momak je svaku svoju priliku koju je dobio iskoristio, ali izgleda nije ni to dovoljno jer nam je vezni red strasan. Konkurencija je velika.Ali je decko veoma zahvalan momak i do sada je svaku priliku i sansu odlicno iskoristio.
Protiv Goska mi ga je zao bilo, zagrijavao se citavo drugo poluvrijeme da bi amar kao zadnju izmjenu iskoristio smajica, gledam njega ode na klupu ko popisan sjede bas mi ga zao bilo.
Momak suti i radi i igra bas fino na sredini terena , na treninzima je odlican ,ma super momak.Nadam se da idu bolji dani za njeg
Protiv Goska mi ga je zao bilo, zagrijavao se citavo drugo poluvrijeme da bi amar kao zadnju izmjenu iskoristio smajica, gledam njega ode na klupu ko popisan sjede bas mi ga zao bilo.
Momak suti i radi i igra bas fino na sredini terena , na treninzima je odlican ,ma super momak.Nadam se da idu bolji dani za njeg

Zadnja izmjena: BigBang, dana/u 13 apr 2013, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
- zeljo4life
- Kontakt:
on fakat nije normalanDonPippo9 je napisao/la:Dino Pekic
Dinooooo, ljubim te u tuki![]()
![]()

Amare hvala ti...
Danasnja pobjeda Celika i Zelje dobra uvertira pred mec starih rivala, ali na zalost bodovi ostaju na Grbavici.samocelik je napisao/la:Čestitke na pobijedi i gotovo osiguranoj tituli.Nadam se da slijedeće kolo kiksati a poslijenjega sto se mene tice sve mozete da pobijedite.Vidimo se u subotu mali plavi.

- zeljo4life
- Kontakt:
danas je fantastican bio,vidi se da je decko profesionalac...i spreman je ko raketa.BigBang je napisao/la:Neki pisu vidim da ih je Tomic iznenadio, a momak je svaku svoju priliku koju je dobio iskoristio, ali izgleda nije ni to dovoljno jer nam je vezni red strasan. Konkurencija je velika.Ali je decko veoma zahvalan momak i do sada je svaku priliku i sansu odlicno iskoristio.
Momak suti i radi i igra bas fino na sredini terena na treninzima je odlican ma super momak.Nadam se da idu bolji dani za njeg
Amare hvala ti...
a jel se meni ucinilo ili je adilovic dobio aplauz objektivne bjeljinske publike 

---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---
Čestitke igračima. Ovo je pobjeda vrijedna titule. Ko ima slobodno popodne a željan je smijeha i komedije, preporučujem određene menzis stranice, ima komentara za upišat' se.
Sada odmor 7 dana, pa Čelik. Idući vikend očekujem samo dvije stvari, bar 5000 navijača i žestok ulazak u utakmicu, da sameljemo Čelik već u 1. poluvremenu. Zrinjski nam se definitivno više ne smije ponoviti, jer 100% sam ubijeđen da se iduće kolo rješava prvenstvo.
Sada odmor 7 dana, pa Čelik. Idući vikend očekujem samo dvije stvari, bar 5000 navijača i žestok ulazak u utakmicu, da sameljemo Čelik već u 1. poluvremenu. Zrinjski nam se definitivno više ne smije ponoviti, jer 100% sam ubijeđen da se iduće kolo rješava prvenstvo.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pazi... sad ce imati priliku da se dokaze u narednih 10 utakmica... ja vjerujem u tomu...BigBang je napisao/la:Neki pisu vidim da ih je Tomic iznenadio, a momak je svaku svoju priliku koju je dobio iskoristio, ali izgleda nije ni to dovoljno jer nam je vezni red strasan. Konkurencija je velika.Ali je decko veoma zahvalan momak i do sada je svaku priliku i sansu odlicno iskoristio.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
korektna utakmica, prava prvenstvena 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Brate rekoh ja tebi da smo najaci kada nam je najteze.dino lj je napisao/la:Jarane uzimamo tri boda,mi u najtezim situacijama igramo najbolje,budi siguran da bez obzira ko istrci u Bijeljini da ce ginuti na terenu,fali nam dosta igraca ali nas inat ce to nadomjestiti a bez obzira na sve nedace koje su nas zadesile imamo dosta solidnu ekipu za ovu ligu.Buu je napisao/la:Sto jednostavno levata ne ignorisete ?
Svraka, Bekric, Zolotic, Jamak, Vasilic. Bez 5 bitnih igraca Radniku gostujemo koji na domacemo terenu ne zna za poraz. I sa bodom cu biti zadovoljan
A za ove levate si u pravu,da im se ne odgovara na postove manje bi bili prisutni i manje bi pisali.
@ado-hz
prijatelju respekt i svaka cast na postu koji si maloprije napisao na vasoj teme,najveci problem mase navijaca sa obadvije strane je sto za sopstveni neuspjeh pljuju po tudjem uspjehu,hajde nekako za ove mladje me i ne cudi ali cudi me kada se tako ponasaju oni sto se deklarisu kao stariji.Svi treba da pocistimo svoje avlije i da tudje ostavimo na miru.Sve najbolje u nastavku prvenstva.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Majestic-12 [Bot], Proximic i 58 gostiju.