Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gio10
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gio10 » 13 apr 2013, 18:48

youngredcomps je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Vrijeme je da se Rodgersu kaze 'goodbye' .
apsolutno se slazem.dosta je bilo njegovih govana,ne moze zabiti readingu.da je bar sansu dao onoj djeci da igraju a izveo najjacii sastav koji imamo(ako se tako moze nazvati)
Forsiranje Sturridgea i Coutinha mi nikako ne ide u glavu. Previše su se ubezobrazili. Prvi ne dodaje, drugi samo šuta. Znam da svako ima loš dan al oni pretjeruju u posljednjim utakmicama, bolje bi bilo da je pustio nekog mlađahnog da uđe da proba napraviti nešto sa njegovom željom. Al on ostaje samo na 1 izmjeni i to izvodi ofanzivnog veznog a uvodi krilo
Ja te volim, volim Željo..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 apr 2013, 18:48

Ja se ne slazem da Rodgers treba dobit otkaz,nista nam to pomoci nece samo ce doci novi koji ce prodat neke igrace,dovest svoje.Nece uciniti nista,opet cemo trazit otkaz.Doci ce neko drugi,prodat ove,dovest nove i tako u krug.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 apr 2013, 18:54

Henderson je napisao/la:Reina danas opet fenomenalan, uostalom kao i cijela odbrana, pogotovo Glen Johnosn. Lucas u odbrani dobar, pasa ne može dodati na 5 metara. Henderson još gori. Gerardu svaka čast.
Suareza, Coutinha i Sturidga poslati u Želju a Armina dovesti nazad.

Koji je ovo majstor:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Čovjek ima top u lijevoj nozi.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 13 apr 2013, 19:12

ako ne izvuku 17mil funti za andynatora budale su
btw. zna se na kome se prekidaju nizovi (oni loši)
Walk on, with hope in your hearts.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 apr 2013, 19:16

Brendan Rodgers believes Liverpool created enough opportunities to win 'two or three' matches after they were frustrated by an inspired goalkeeping performance in a 0-0 draw with Reading on Saturday
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 13 apr 2013, 19:18

Ponos Torina je napisao/la:Brendan Rodgers believes Liverpool created enough opportunities to win 'two or three' matches after they were frustrated by an inspired goalkeeping performance in a 0-0 draw with Reading on Saturday
Kakve crne šanse. Ko što neko napisa, svi su šutevi išli u golmana. Jedini šut koji je valjao je šut Gerrarda. Svaka čast njihovom golmanu i respect al gađali su ga loptom. Pa Suarez ga sa 7 metara pogodi u prsa, on ni kriv ni dužan uhvati loptu :ugeek:
Ja te volim, volim Željo..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 apr 2013, 19:23

nova promjena trenera ne bi nam nista dobro donijela zbog previse promijena na klupi i jesmo u ovoj situaciji.
You are someone else I am still right here

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 13 apr 2013, 19:31

Inace ovakve utakmcie gubimo, tako da je napredak sto smo bod izvukli :mrgreen:

Kako su pred pocetak i najavili vlasnici i Brendan u ovoj sezoni nista ne bi. Nadali se nekom kupu, al' i tu nam se omaklo :D Igra s pocetak sezone i sad je nebo i zemlja, plus imamo najmladju ekipu u ligi ubjedljivo(mi villa i arsenal, ostari u prosjeku stariji po 2-3godine) i ova sezona im je fina skola...

Sad lagano ove utakmice do kraja odigrat' i onda uz par ciljanih pojacanja sljedece godine konkurisat' za Evropu. Vjerujem da ce to bit' i prioritet sljedece sezone..

Rome wasn't built in a day

YNWA ;)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 apr 2013, 19:38

fanatic je napisao/la:Inace ovakve utakmcie gubimo, tako da je napredak sto smo bod izvukli :mrgreen:

Kako su pred pocetak i najavili vlasnici i Brendan u ovoj sezoni nista ne bi. Nadali se nekom kupu, al' i tu nam se omaklo :D Igra s pocetak sezone i sad je nebo i zemlja, plus imamo najmladju ekipu u ligi ubjedljivo(mi villa i arsenal, ostari u prosjeku stariji po 2-3godine) i ova sezona im je fina skola...

Sad lagano ove utakmice do kraja odigrat' i onda uz par ciljanih pojacanja sljedece godine konkurisat' za Evropu. Vjerujem da ce to bit' i prioritet sljedece sezone..

YNWA ;)
Jes jarane samo što je tokom sezone Brendan najavljivao pored četvrtog i drugo mjesto :D Neka on ostane, ali način rada mora promjeniti.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 13 apr 2013, 19:40

Ne znam na osnovu cega BR misli da ce napredovati sljedece sezone, svi klubovi koji se trenutno nalaze ispred Liverpoola ce uloziti u igracki kadar. Gledajuci igrace za koje se interesuje BR, mislim da ce i sljedeca sezona proteci na slican nacin.
Vlasnik je najveci krivac, ima nesposobne ljude u upravi, a i on nema nikakve veze sa fudbalom! Koliko je ne upucen u fudbalske tokove najbolje govori objavljivanje statusa na twitteru u kojem stoji da ce potrositi 50 miliona funti za pojacanja.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 13 apr 2013, 19:51

Carlo je napisao/la:
fanatic je napisao/la:Inace ovakve utakmcie gubimo, tako da je napredak sto smo bod izvukli :mrgreen:

YNWA ;)
Jes jarane samo što je tokom sezone Brendan najavljivao pored četvrtog i drugo mjesto :D Neka on ostane, ali način rada mora promjeniti.
Zanese se covjek :mrgreen: Glupo je bilo ista ocekivat' poslije fijaska u zadnjim danima prelaznog roka, kad smo ostali samo na Suarezu u napadu. Zbog tog' onaj bot i jest dobio otkaz, sportski direktor..

Ozren je napisao/la:Ne znam na osnovu cega BR misli da ce napredovati sljedece sezone, svi klubovi koji se trenutno nalaze ispred Liverpoola ce uloziti u igracki kadar. Gledajuci igrace za koje se interesuje BR, mislim da ce i sljedeca sezona proteci na slican nacin.
Vlasnik je najveci krivac, ima nesposobne ljude u upravi, a i on nema nikakve veze sa fudbalom! Koliko je ne upucen u fudbalske tokove najbolje govori objavljivanje statusa na twitteru u kojem stoji da ce potrositi 50 miliona funti za pojacanja.
A ti si toliko sposoban da nisi mog'o skontat' da je ta objava uradjena u PSu :mrgreen:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 13 apr 2013, 20:00

3 giganta:

1. Roy Hodgson 20 utakmica 7 pobjeda 4 remija 9 poraza 24:27 35.00% pobjeda;
2. Brendan Rodgers 32 utakmice 13 pobjeda 10 remija 9 poraza 59:40 40.63% pobjeda;
3. Graeme Souness 115 utakmica 47 pobjeda 34 remija 34 poraza 164:133 40.87% pobjeda.

In Brendan Rodgers I belive.

Nakon finala FA Cupa, nekako mi Martinez zvuči kao bolji izbor sa početka sezone. Šteta što se ne može vrijeme vratiti.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 apr 2013, 20:21

kad je souness imao preko 100 utakmica mogu vala i rodgersu jos jednu sezonu dati. souness je znao kupiti igraca koji se nikad nije bavio fudbalom :D po meni je on jedan od najgorih menađera u historiji fudbala pa je dobio svoje sanse...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 apr 2013, 20:23

slika

Ko bi reko cuda da se dese,pa Carroll mreze zatrese :lol: :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 apr 2013, 20:31

ako bude imao srece carroll mozda rodgers dobije otkaz pa se onda andy vrati u liverpool

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 13 apr 2013, 21:01

kakva je samo borba za prvog strijelca lige
suarez-ne zainteresovan
RVP-ispao iz forme
Bale-povrijedjen
Ko li ce na kraju biti najbolji
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 13 apr 2013, 21:17

Teška srca priznajem da su @Carlo i @Rizo bili u pravu... :x
ovo je ogromno nazadovanje u odnosu na prošlu sezonu.
You'll never walk alone.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 apr 2013, 21:20

Believe je napisao/la:Teška srca priznajem da su @Carlo i @Rizo bili u pravu... :x
ovo je ogromno nazadovanje u odnosu na prošlu sezonu.
po cemu?

zar ste na losijo poziciji na tabeli? koja je svrha promijenit sada rodgersa? doci ce neko novi i trebat ce opet dugo vremena za rezultate, a ako ne došu pobjede kao sada i tome novome cete trazit smjenu.

cekajte, strpljenja. ne mozes svake godine mijenjat trenera.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 apr 2013, 21:21

Nista preko noci nece doci pa tako ni uspjeh Liverpool-a niti povratak na stare slavne staze,uvijek neka negativnost paljba po treneru,nevalja ovo nevalja ono,trebao je ovog dovesti,ovaj flop ovaj nije los-posle par utakmica sve flopovi itd....kad zavrsi sledeca sezona onda kritikujte Rodgersa i cijelu upravu...Ako zelite uspjehe preko noci onda najbolje da pocnete navijati za Londonski"Cska" ili Quattar Fondation klubove....
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 13 apr 2013, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 13 apr 2013, 21:22

fera je napisao/la:ako bude imao srece carroll mozda rodgers dobije otkaz pa se onda andy vrati u liverpool
Ako Liverpool bude imao sreće, izvući će nekih 15 mil. funti za Carrolla. Kako su mi samo smiješni komentari da bi Rodgers trebao dobiti otkaz i sl. Vama k'o da je neko mozak popio na slamku :lol:

I još treba dovesti Carrolla nazad a Sturridga, Coutinha i ostale prodati :lol: , šta sve frustracije neće učiniti čovjeku. Morao je nekad doći i ovaj period sezone u kojem će biti kriza u postizanju golova, kad smo davali po 5 komada Swanseu onda je sve bilo OK, sad kad jednostavno ne ide onda Rodgersu treba dati otkaz jer Suarez i co. pogađaju golmana sa 7 metara... E jaki ste mi "navijači" Liverpoola ;)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.