ako nista bit ce bar oba go evo im sad statistike http://prntscr.com/10fra9" onclick="window.open(this.href);return false; ljudi dobro napadajubevanda4 je napisao/la:nije ni ovo iskljuceno :/ nemam uzivo za odigrat coventryadr.van nostrand je napisao/la:[/img]
Sto ne bi dosao Crawley-Coventry 1/2
@gundul, a ne bi zna brate.. neću to igrat!
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Info,Coventry ne igra sa najacim sastavom. Citam da su kaznjeni sa -10 bodova,tako da nemaju sanse za promociju
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
hladno ste me odgovorili od želje... (i to navijači da stvar bude goraanonimni je napisao/la:bašasunsao je napisao/la:@anonimni sto zayebasmo covjeka![]()
haj nema veze, i najboljim se to dešava

stavio bio 1x.. pa u zadnji sekund odustao. - sreća!
U desetom selu živi Antuntun!
Zdravo, novi sam na forumu, samo da par pitanja pitam, koji su mi kladionice najbolje za online klađenje, i koliko moram imat na računu da ja to uplatim i da se kladim i tako to? Hvala
Dobrodošlica na forumNeim je napisao/la:Zdravo, novi sam na forumu, samo da par pitanja pitam, koji su mi kladionice najbolje za online klađenje, i koliko moram imat na računu da ja to uplatim i da se kladim i tako to? Hvala
Molim vas da ovdje postavljate samo parove, imate temu za chat i pitanja

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=19320" onclick="window.open(this.href);return false;
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Hvala lijepoCashMan je napisao/la:Dobrodošlica na forumNeim je napisao/la:Zdravo, novi sam na forumu, samo da par pitanja pitam, koji su mi kladionice najbolje za online klađenje, i koliko moram imat na računu da ja to uplatim i da se kladim i tako to? Hvala
Molim vas da ovdje postavljate samo parove, imate temu za chat i pitanja![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=19320" onclick="window.open(this.href);return false;

evo ja sam prosao na valladolidu http://prntscr.com/10fz9n" onclick="window.open(this.href);return false; ako bude opet sta sumljivo postavljamgundul je napisao/la:a sta mislis na valladolid staviti 1 sad na poluvremenu???bevanda4 je napisao/la:hull - ipswich zadnju išli 2/1...
sad je ipswich domaćin, mogli bi hladno vratit to!
treba probat da ipswich okreće.. trenutno je kvota 7,00.. ako ovako ostane na poluvremenu, računam da će bit oko 12
- corleone87
- Kontakt:
Željo je pokazao i dokazao da je institucija za ovu ligu
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Roda - Vitese - 3+ (1.60)
U zadnjih 17 utakmica ova dva tima na 15 je doslo 3+.Ja cu da odigram 3+.Sretno ko prati
Breda - Njimegen (d/n) - DA (1.60)
U zadnjih 9 utakmica 8 je doslo oba daju gol.Bilo je dosta nerijesenih utakmica pa pokusati i X (3.40) i tr: 1-1(6.50)
Malaga - Osasuna - 1
Obje napadacke ekipe, Malaga je znate i sami kako ispala iz LP pa mislim da ce se iskalit na Osasuni koliko god im to Osasuna bude dopustala.Pokusati i X dosta utakmica izmedju ove dvije ekipe zavrsilo sa nerijesenim rezultatom i oba daju go se isto moze igrat.Na sve troje su dobre kvote.Sretno ko prati
U zadnjih 17 utakmica ova dva tima na 15 je doslo 3+.Ja cu da odigram 3+.Sretno ko prati

U zadnjih 9 utakmica 8 je doslo oba daju gol.Bilo je dosta nerijesenih utakmica pa pokusati i X (3.40) i tr: 1-1(6.50)
Malaga - Osasuna - 1
Obje napadacke ekipe, Malaga je znate i sami kako ispala iz LP pa mislim da ce se iskalit na Osasuni koliko god im to Osasuna bude dopustala.Pokusati i X dosta utakmica izmedju ove dvije ekipe zavrsilo sa nerijesenim rezultatom i oba daju go se isto moze igrat.Na sve troje su dobre kvote.Sretno ko prati
Zadnja izmjena: EmirSioux89, dana/u 13 apr 2013, 18:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Manchester United!
Zadar - Kvarner h1 (+12,5) 1.85
Zadar vrlo dobro igra playoff, i ovo im je vazna utakmica za borbu medju prva 4 tima. Po meni bi trebali prebaciti ovaj hendikep, jer su mnogo kvalitetniji od protivnika
Sretno !
Zadar vrlo dobro igra playoff, i ovo im je vazna utakmica za borbu medju prva 4 tima. Po meni bi trebali prebaciti ovaj hendikep, jer su mnogo kvalitetniji od protivnika

Sretno !
Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !
sinj nekim čudom pobijedio 3-2.. a solin gorica remizirali bez golovabevanda4 je napisao/la: hrvatska 2.
šibenik - hrv. dragovoljac X @3,20 (na račun dosadašnjih međ. omjera.. ako je vjerovat statistici, ostat će 2-2)
junak sinj - zelina 2 @3,00 / X2 @1,55 (voli sinj namjestit, nije to tajna)
hnk gorica - solin tim2 daje gol @1,50 (gorici pod hitno trebaju bodovi.. a ne bi se ni solin bunio, pošto su samo 3 boda ispod prvoplasiranog hrv. dragovoljca, mislim da su u stanju zabit danas)

Loše, al bar je pogođen točan rezultat prve utakmice

Zadar bez Vrbanca, Kaštropila,Thorna i Morovića.semih23 je napisao/la:Zadar - Kvarner h1 (+12,5) 1.85
Zadar vrlo dobro igra playoff, i ovo im je vazna utakmica za borbu medju prva 4 tima. Po meni bi trebali prebaciti ovaj hendikep, jer su mnogo kvalitetniji od protivnika![]()
Sretno !
Sta je bolje igrati?
Hajduk - Cibalia 1
ili Hajduk - Cibalia 3+
Hvala
Hajduk - Cibalia 1
ili Hajduk - Cibalia 3+
Hvala

http://freeskidrowgames.tk/
3+vlado je napisao/la:Sta je bolje igrati?
Hajduk - Cibalia 1
ili Hajduk - Cibalia 3+
Hvala
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Ako je tko pratio ona 4 snookera šta sam sinoć predložio, zasad sve ide kako treba:
lisowski i white vode po 6-3, poomjaeng velikih 8-1, a mcmanus se očekivano muči, al ima vodstvo 5-4. Cilj je doć do 10 prije protivnika!
Trenutno je midsession, prva 3 para završavaju večeras, dok ćemo mcmanusa morat čekat do sutra (doslovno - do sutra
)
A što se sutrašnjih parova tiče, moram spomenit jednoga:
r. milkins - j. white 2 @3,00
(Jimmy.. šta reći. People's champion! Miljenik publike, igračina i gospodin u najmanju ruku! Iako je već u godinama ljudima se teško naviknit da nije to onaj Jimmy šta je 80-ih i 90-ih proslog stoljeca vladao snooker salama. Nema osobe koja prati snooker i koja ne bi željela ovoga tipa vidit u daljnjoj fazi natjecanja. Kladione ga s pravom već dugi niz godina otpisuju, ali, zadnje kolo kvalifikacija, prije 2 dana, deklasirao je perspektivnog kineza Guodonga (10-4). Je li to bio samo bljesak nekad velikog šampiona (u p. materinu jesam poeta!!) ili najava velikog comebacka ove snooker legende - ostaje nam da saznamo. Bez razmišljanja ću opalit duju, a vi odlučite
I za kraj, evo kako izgleda kad se jedan snookeraš (Jimmy) odluči okušat u 9-ballu protiv kralja te discipline - Efrena "Bate" Reyesa. http://www.youtube.com/watch?v=D2KzJxltQCI(obratite pažnju na 4:40 (white), te 7:02 (reyes)... bolje od ovog ne ide
)
lisowski i white vode po 6-3, poomjaeng velikih 8-1, a mcmanus se očekivano muči, al ima vodstvo 5-4. Cilj je doć do 10 prije protivnika!
Trenutno je midsession, prva 3 para završavaju večeras, dok ćemo mcmanusa morat čekat do sutra (doslovno - do sutra

A što se sutrašnjih parova tiče, moram spomenit jednoga:
r. milkins - j. white 2 @3,00
(Jimmy.. šta reći. People's champion! Miljenik publike, igračina i gospodin u najmanju ruku! Iako je već u godinama ljudima se teško naviknit da nije to onaj Jimmy šta je 80-ih i 90-ih proslog stoljeca vladao snooker salama. Nema osobe koja prati snooker i koja ne bi željela ovoga tipa vidit u daljnjoj fazi natjecanja. Kladione ga s pravom već dugi niz godina otpisuju, ali, zadnje kolo kvalifikacija, prije 2 dana, deklasirao je perspektivnog kineza Guodonga (10-4). Je li to bio samo bljesak nekad velikog šampiona (u p. materinu jesam poeta!!) ili najava velikog comebacka ove snooker legende - ostaje nam da saznamo. Bez razmišljanja ću opalit duju, a vi odlučite

I za kraj, evo kako izgleda kad se jedan snookeraš (Jimmy) odluči okušat u 9-ballu protiv kralja te discipline - Efrena "Bate" Reyesa. http://www.youtube.com/watch?v=D2KzJxltQCI(obratite pažnju na 4:40 (white), te 7:02 (reyes)... bolje od ovog ne ide

- rob do bagro
- Kontakt:
1:1 zavrsi, steta za penal, jbg ako sam zajebo koga nije mi to cilj, nemojte zamjerit rodjaci.corleone87 je napisao/la:Aj sranja odbrani mu penal za 1:2 ali evo ovi su crveni dobilisamozeljo1987 je napisao/la:Druze de ti opet javi kad bude tako šta izbacio,, kod njih svaka druga utakmica prelaz.rob do bagro je napisao/la:TKI Tav. Linyitspor - 1461 Trabzon 1/2
Ovo sam vidio kod jednog turcina na zidu na fb, jucer je pogodio Leicester-Birmingham iz 1/X, First Vienna-St.Polten X.
Pa ko hoce probat na sicu, nek izvoli.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- EmirSioux89
- Kontakt:
EmirSioux89 je napisao/la:Roda - Vitese - 3+ (1.60)
TRENUTNO 2-3
Malaga - Osasuna - 1
Manchester United!
EDIT:semih23 je napisao/la:Zadar - Kvarner h1 (+12,5) 1.85
Zadar vrlo dobro igra playoff, i ovo im je vazna utakmica za borbu medju prva 4 tima. Po meni bi trebali prebaciti ovaj hendikep, jer su mnogo kvalitetniji od protivnika![]()
Sretno !
Bold prognoze

RUDAR - SIROKI 1 2.65
ZADAR - KVARNER H1 1.85
2/2
Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !
Pozdrav društvo
~ Idemo jedan brzinski tiket, pa ko želi može i ispratiti na manji ulog.
@Dupli tiket >
>

@Što se tiče kornera na utakmici Mallaga - Osasuna (-11,5+) - OVER ; Danas je u preostalim mečevima bilo kornera, na nekim uz dosta sreće, ali srećom
svi su došli OVER. Takođe, ova večerašnja utakmica moglo bi biti kornera, jer je u nekoliko njihovih međusobnih mečeva sve dolazio OVER kad je riječ o kornerima.
@Isner - Monaco (-9,5+) - OVER prvi set. Šta reći o ovom Amerikancu, nego ako ga servis bude slušao ide ovo tiebreak u prvom setu, a Monako je klasični igrač na ovoj podlozi( Zemlja ), tako da sumnjam da će moći Isner do breaka lahko.
@Bagnis, sam odigrao čisto onako ~ jer ne poznajem ovog sokola ^^
@Sretno !
@EDIT : Izvinjavam se svima što sam malo kasno postavio tiket, ali ako neko želi ispratiti, ove parove mogu igrati LIVE !

~ Idemo jedan brzinski tiket, pa ko želi može i ispratiti na manji ulog.

@Dupli tiket >
>

@Što se tiče kornera na utakmici Mallaga - Osasuna (-11,5+) - OVER ; Danas je u preostalim mečevima bilo kornera, na nekim uz dosta sreće, ali srećom

@Isner - Monaco (-9,5+) - OVER prvi set. Šta reći o ovom Amerikancu, nego ako ga servis bude slušao ide ovo tiebreak u prvom setu, a Monako je klasični igrač na ovoj podlozi( Zemlja ), tako da sumnjam da će moći Isner do breaka lahko.
@Bagnis, sam odigrao čisto onako ~ jer ne poznajem ovog sokola ^^
@Sretno !
@EDIT : Izvinjavam se svima što sam malo kasno postavio tiket, ali ako neko želi ispratiti, ove parove mogu igrati LIVE !
Lisowski - 10:4bevanda4 je napisao/la:za sutra ujutro jedan par snookera koji bi, ako ima još imalo pravde, trebao proći. (počinju u 11, a završit će oko 21 pa nadalje)
O'Brien - Lisowski 2 @1,40 Već sam par puta naglasio da je Lisowski trenutno jedan od najperspektivnijih mladih igrača.. Forma mu je u stalnom porastu i svima je želja da se kvalificira na svjetsko koje počinje za par dana, a mislim da bi,ako imalo drzi do sebe, i njemu samome to trebao biti primarni cilj! Fergal O'brien je ludi Irac koji bi mogao stvarat probleme, ali samo na račun imena i "stare slave" (mada nikad nije bio nešto slavan".. U zadnjih 10 mečeva ima samo dvije pobjede i to protiv Bonda koji je davno rekao svoje i već dugo ne igra u skladu sa prezimenom, te Selta koji nikad i nije ništa rekao
![]()
O'Brien i Lisowski dosad su se sureli samo jednom (2011) kad ga je Jack (tada 19-ogodišnjak) lagano whitewashao sa 4-0.
Sutra sve upućuje na duju i meni osobno ovaj par ide na glavni tiket.
---Od ostalih ne bi bilo loše u na manji ulog probat sljedeće:
Poomjaeng @2,30 (preporučio sam ga već 2 puta u zadnjih par dana, oba puta je prošao na kvotama i većim od ove, isplati ga se probat, kad je gospodin "on the run" )
White @2,20 (Higginson zadnjih par turnira igra toplo-hladno, ipak, iskustvo je na njegovoj strani i White je očekivani autsajder po kvoti.. Al ako Andrew sutra odluči igrat hladno, mislim da će mladi Michael to znat okrenut na svoj mlin)
Mcmanus @2,30 (prošao Mehtu i Bonda zadnja dva kola, donio mi pare preksinoć, zašto ne probat opet protiv nesigurnog (ali opasnog) Forda)
Poomjaeng - 10-3
White - 10-4
Mcmanus 5-4 (još igra)
--Nadam se da je netko ispratio.
@hamza tm87 što se formule tiče probaj ovako:
f. alonso 1. @4,00
(duel) vettel - alonso 2 @1,55
(duel) rajkonen - rosberg 1 @1,40
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.