FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
SVAKA CAST MOMCI, NAJBOLJI, KAD JE NAJTEZE! VOLIM TE ZELJO!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
gavran je napisao/la:HzSM je napisao/la:
[ Ja sam jos jutros znao da ce biti dvojka na Zelju i da ce utakmica zavrsiti sa 1:2.Nerado sam tako i odigrao na kladionici
![]()
![]()
Srami se pitaru!! Samo mi reci bil jos dusu grijesio i lagao po forumu kako ko fol znas da se tekme stele??

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Što boccaccio reče: Svima čista desetka. Svaka čast. Svi k'o jedan. Bravo!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
MISLIM DA BI SAD SVI TREBALI NA GRBAVICU DA DOCEKAMO NASE MOMKE ZASLUZILI SU, A DA NE SPOMINJEM KOLIKO SU ZASLUZILI DA PROTIV CELIA GRBAVICA BUDE KRCATA
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Kupicemo samo jednu domacu utakmicu, a ti skontaj kojuhz033 je napisao/la:Vi samo kući možete kiksati, valjda vam ofirno kupovati domaće tekme!

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Bol i tugu nakon prošle tekme je zamijenio ponos.Ponos na našu djecu.ponos na naše dostojanstvo.Igrači i struka su nam pokazali da nikada ne trebamo sumnjati u sve ono što je Željo.Hvala i momcima koji nisu štedjeli grla.Ma sjajno poslijepodne ali ne samo zbog rezultata.On je naravno važan ali mladost koja je danas igrala je naveći dobitak
-
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:To je zato sto mi imamo povrat PDV pa nije bas toliko na kraju godineamko27 je napisao/la:Zamolio bih ove sto tvrde da Zeljo kupuje utakmice vec 4 godine, da saberu koliko je to utakmica; pa procjena koliko para po utakmici; ja mislim da bi izaslo na 10 miliona, ali mrsko mi sabirati; pa molim nekoga, posebno pitare, jer oni vode precizne evidencije, znaju te dogovore itd...Zanima me koliko je para Zeljo potrosio na kupovinu igraca, pa da svi zajedno sumiramo vrijedili to ovih trofeja. Hvala!
Pa dobro kad smo već iskreni red bi bio da priznamo da ovu nismo kupili, ovo smo kolo Leotaru platili, za slijedeće smo već u nekim pregovorima i tako to....

Kako im samo nije dosadilo više cmizdriti !
JOŠ JEDNOM BRAVO AMARE, BRAVO MOMCI !!
- zeljo4life
- Kontakt:
mene malo bilo strah Cutuka,al boga mi Cutuce odigra pravo sigurno...stvarno su svi fantasticno odigrali,vidjelo se koliko smo svjeziji,i koliki je bio voljni trenutak kod nasih igraca...
Amare hvala ti...
ZA SVE TI HVALA AMARE !
Nisam se nadao ovoj pobjedi, jer smo bili osakaceni povredama i kartonima, ali drago mi je sto su me nasi igraci demantovali.
Sinoc sam napisao ukoliko pobjedimo na ovoj utakmici da to znaci odbrana TITULE...Mislim da smo ovom utakmicom ostatak konkurencije ubili psihicki i kada budu igrali protiv nas ovaj duel ce im uvijek biti u podsvjesti.
Nisam se nadao ovoj pobjedi, jer smo bili osakaceni povredama i kartonima, ali drago mi je sto su me nasi igraci demantovali.
Sinoc sam napisao ukoliko pobjedimo na ovoj utakmici da to znaci odbrana TITULE...Mislim da smo ovom utakmicom ostatak konkurencije ubili psihicki i kada budu igrali protiv nas ovaj duel ce im uvijek biti u podsvjesti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Greenfingers
- Kontakt:
Bravo PLAVI
- blueman-TM87
- Kontakt:
svaka čast za pobjedu protiv Radnika..baš mi bilo drago kad sam vidio rezultat..nadam se da osvajate prvenstvo opet
a da ćemo mi (Široki) zaustaviti Sarajevo idući tjedan

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Maestralna partija za nova tri boda
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... a-tri-boda" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... a-tri-boda" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Zeljo, Siroki, USA, Vlada iz sjene,islamski fanatici,italijanska mafija, masoni svi su protiv fksKevin je napisao/la:svaka čast za pobjedu protiv Radnika..baš mi bilo drago kad sam vidio rezultat..nadam se da osvajate prvenstvo opet![]()

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
hvala lijepoKevin je napisao/la:svaka čast za pobjedu protiv Radnika..baš mi bilo drago kad sam vidio rezultat..nadam se da osvajate prvenstvo opet![]()

i mi se nadamo, tj znamo

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- blueman-TM87
- Kontakt:
I marsovci naravnopile87 je napisao/la:Zeljo, Siroki, USA, Vlada iz sjene,islamski fanatici,italijanska mafija, masoni svi su protiv fksKevin je napisao/la:svaka čast za pobjedu protiv Radnika..baš mi bilo drago kad sam vidio rezultat..nadam se da osvajate prvenstvo opet![]()

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
- Imperator53
- Kontakt:
I sljedecu tekmu istu postavu izvest'.
Otprilike titula je skoro pa sigurna aBd.

TRPAJ TE LEVATE I DALJE,I DALJE !!!
ooooooooooo vi ste stokaaaa, ruglo grada.kraljlavova je napisao/la:**** vam svaki div mater retardiranu
Poslije Čelika da se lagano počne slaviti titula

Ja te volim, volim Željo..
- pintol_TM87
- Kontakt:
Mislim da nakon danasnjeg dana svi mozemo biti ponosni sto navijamo za pravi tim, za našeg Želju.
O igri i igračima svaka riječ je suvisna, svi su bili kao jedan , sad je NA NAMA da se ugledamo na igrače i da u SUBOTU , 21.04.2013 SVI BUDEMO NA GRBAVICI I ZAHVALIMO SE IGRAČIMA, STRUČNOM ŠTABU NA OVO STO RADE ZA NAS I STO NAS CINE PONOSNIM NAVIJAČIMA ŽELJE.
HVALA VAM !!! SVI PUTEVI VODE NA GRBAVICU !!!
O igri i igračima svaka riječ je suvisna, svi su bili kao jedan , sad je NA NAMA da se ugledamo na igrače i da u SUBOTU , 21.04.2013 SVI BUDEMO NA GRBAVICI I ZAHVALIMO SE IGRAČIMA, STRUČNOM ŠTABU NA OVO STO RADE ZA NAS I STO NAS CINE PONOSNIM NAVIJAČIMA ŽELJE.
HVALA VAM !!! SVI PUTEVI VODE NA GRBAVICU !!!
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 43 gosta.