Sad zalim za njom19TM87 je napisao/la:
evo slike majice ali se to moralo naruciti do 18.11.09

Nisam ni imao pojma da je u prodaji (narudzbi).
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sad zalim za njom19TM87 je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Sad zalim za njom19TM87 je napisao/la:
Nisam ni imao pojma da je u prodaji (narudzbi).
kinone je napisao/la:majice su se mogle naruciti od ponedjeljka do srijede (16.11-18.11) bila je i ova boja
AnnesTM87 je napisao/la:A jbt sto ovako rade,trebali su sve obavjesiti sada ce samo 50tak ljudi imati majice ostali ce gledati odakle sta ovi nose i to
Hahah kako cu vidjeti na forumu mene poslali u Banovice prije godinu dana bez razlogaTheManiacs je napisao/la:AnnesTM87 je napisao/la:A jbt sto ovako rade,trebali su sve obavjesiti sada ce samo 50tak ljudi imati majice ostali ce gledati odakle sta ovi nose i to
Hebiga bila je obavijest na forumu(ne ovom) da se prodaju
Ali sreca narucio sam je
Eh znaci ove majice nemozes vise narucit nestalo jeBlueLudak je napisao/la:Kako mogu kupiti majicu i jeli moram biti clan udruge?
poz
Jos niko nije dobio ban bez razlogaAnnesTM87 je napisao/la:Hahah kako cu vidjeti na forumu mene poslali u Banovice prije godinu dana bez razlogaTheManiacs je napisao/la:AnnesTM87 je napisao/la:A jbt sto ovako rade,trebali su sve obavjesiti sada ce samo 50tak ljudi imati majice ostali ce gledati odakle sta ovi nose i to
Hebiga bila je obavijest na forumu(ne ovom) da se prodaju
Ali sreca narucio sam je![]()
Hahah et ja jesam kada je bila guzva prosle godine kada su provali ono ja sam banovan bez razloga samo sam smirivao ljude ako ci clan tm.org mozesh i provjeriti ako me nisu dosada skroz pobrisali :SJos niko nije dobio ban bez razloga![]()
Za svaki slucaj odite i upitaj te da li se jos moze naruciti i pored vec zakazanog roka,ako vec tako zarko zelite majicu...
koje oni pare gube samo jer nisu "otvoreni" za javnost...umjesto cca100 majica oni ce prodati cca10 i tako im je za sve...bistrikboy je napisao/la:Jos niko nije dobio ban bez razloga![]()
Za svaki slucaj odite i upitaj te da li se jos moze naruciti i pored vec zakazanog roka,ako vec tako zarko zelite majicu...
Hheh znaci ocekuje se prvo evropsko gostovanjeTheManiacs je napisao/la:
Samo reci Ako Bog da
Kako kome ..AnnesTM87 je napisao/la:Hheh znaci ocekuje se prvo evropsko gostovanje