FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 13 apr 2013, 18:17

Ko je šta skandirao?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 13 apr 2013, 18:17

jos jedan tuzan vikend hahh, pa dokle vise, ahhahahha

kazu
Kontakt:

Post Postao/la kazu » 13 apr 2013, 18:18

ima li i jedan realan i pošten pitar danas živ?

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 13 apr 2013, 18:21

hz033 je napisao/la:
htcxone je napisao/la:2 GODINE BEZ PORAZA
nisu ih dobili svi klubovi iz vrha
borac igrao 90 minuta na svojoj polovini jedva bod izvukli

A onda dodje ž**** i sa drugim timom :lol: :lol: :lol: zabije 2 gola za 20 min :D na to sve, ovi centra ne pređu
treba li podsjetiti na to da se igraci radnika vrte oko centra vec 75 minuta i ne pomisljaju da napadnu? :lol: :lol:

sreca pa evropa sve pokaze
Ma liga nam je svakako u klincu, a željine kupovine utakmica su presmješne, kao i namještanje utakmica. Sjeti se Leotara i cirkusa. Sad ova blamaža gdje ih ljudi opšte ne napadaju :lol: .
Nemoj da se rapravljamo, kad ste imali onaj niz od osam pobjeda sve je bilo regularno, vi najbolji u drzavi, gradu, divovi...itd. A onda kad je Zeljo podigao rucnu i vratio se u vrh, onda sve je postalo ne regularno, opet sudije krive, dva Osima, ne znam ko vise, vanzemaljci.

Dobro si to rekao da sve Europa pokaze, da oba kluba jako mocni klubovi kao Makabi, Hapoel, Sparta, Maribor dobro naklepaju, pa cak i ovi mali kao Zeta, ovi vatrogasci sa Malte.

Na stranu sve to, nego vi pogledaj te istinu u oci a to je da niste najbolji u drzavi, gradu, generalno u BIH, da prekinete traziti krivca u drugome, da ne krivite Zeljo, Osime, "kupovine", da svaku sezonu - polu sezonzo ne mjenjate trenere, dovodite po 5-10 novih igraca.

Semirr
Kontakt:

Post Postao/la Semirr » 13 apr 2013, 18:23

http://pokit.org/get/?c0c204554b92f0901 ... 6d4eac.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

:| :roll:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 13 apr 2013, 18:25

jadno je ovo al dobro koo nas **** kad mi ne znamo kupiti nisu ih mogli dobiti u najjačem sastavu kad su bili na Grbavici(čitaj dali im bod) sad ih razvalili ali za one koji nisu gledali.A nas ko jhebe kad ne znamo
Sarajevo ljubavi moja!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 13 apr 2013, 18:26

svaka po vama kupljena :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sto onaj rece pitari mwah
Zadnja izmjena: old school, dana/u 13 apr 2013, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 13 apr 2013, 18:27

sekac je napisao/la:jadno je ovo al dobro koo nas **** kad mi ne znamo kupiti nisu ih mogli dobiti u najjačem sastavu kad su bili na Grbavici(čitaj dali im bod) sad ih razvalili ali za one koji nisu gledali.A nas ko jhebe kad ne znamo
Pa ovo ti je bilo 3 za 3. Sarajevo dalo Radniku 3 boda, Radnik Želji.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 13 apr 2013, 18:27

Rikardo je napisao/la:
hz033 je napisao/la:
htcxone je napisao/la:2 GODINE BEZ PORAZA
nisu ih dobili svi klubovi iz vrha
borac igrao 90 minuta na svojoj polovini jedva bod izvukli

A onda dodje ž**** i sa drugim timom :lol: :lol: :lol: zabije 2 gola za 20 min :D na to sve, ovi centra ne pređu
treba li podsjetiti na to da se igraci radnika vrte oko centra vec 75 minuta i ne pomisljaju da napadnu? :lol: :lol:

sreca pa evropa sve pokaze
Ma liga nam je svakako u klincu, a željine kupovine utakmica su presmješne, kao i namještanje utakmica. Sjeti se Leotara i cirkusa. Sad ova blamaža gdje ih ljudi opšte ne napadaju :lol: .
Nemoj da se rapravljamo, kad ste imali onaj niz od osam pobjeda sve je bilo regularno, vi najbolji u drzavi, gradu, divovi...itd. A onda kad je Zeljo podigao rucnu i vratio se u vrh, onda sve je postalo ne regularno, opet sudije krive, dva Osima, ne znam ko vise, vanzemaljci.

Dobro si to rekao da sve Europa pokaze, da oba kluba jako mocni klubovi kao Makabi, Hapoel, Sparta, Maribor dobro naklepaju, pa cak i ovi mali kao Zeta, ovi vatrogasci sa Malte.

Na stranu sve to, nego vi pogledaj te istinu u oci a to je da niste najbolji u drzavi, gradu, generalno u BIH, da prekinete traziti krivca u drugome, da ne krivite Zeljo, Osime, "kupovine", da svaku sezonu - polu sezonzo ne mjenjate trenere, dovodite po 5-10 novih igraca.
Strasan post,respect,sve receno kratko jasno
SLOBODA NAVIJAČIMA

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 apr 2013, 18:29

Ovo je tema FK Sarajevo :!: :!:

Molim pitare da ne pisu o FK Zeljeznicaru :lol: :lol: Trolate bezveze vlastitu temu :lol: :lol:
BUDI ŽELJO !!!

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 13 apr 2013, 18:30

" onclick="window.open(this.href);return false;

Smijesni ste :lol:

Pitarska je tuga pregolema! :lol:

Adio dogodine :D
Razumijes ti mene burazere moj :)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 apr 2013, 18:33

Trequartista je napisao/la:
sekac je napisao/la:jadno je ovo al dobro koo nas **** kad mi ne znamo kupiti nisu ih mogli dobiti u najjačem sastavu kad su bili na Grbavici(čitaj dali im bod) sad ih razvalili ali za one koji nisu gledali.A nas ko jhebe kad ne znamo
Pa ovo ti je bilo 3 za 3. Sarajevo dalo Radniku 3 boda, Radnik Želji.
:mrgreen:
mma_hz je napisao/la:A snazni Travnik sa Varupom na celu vodi u Srebreniku...a mi jedva bod izvukosmo i hocemo titulu..eee kita.. ;)
Nit' ste uzeli Travnika, nit' Gradinu a hoćete titulu.Malo morgen ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 apr 2013, 18:42

Ima jedna cudna bolest kod nas a to je pitarluk....svi su nam krivi, svi su protiv nas. Ko nas hebe kad neznamo nista, kad nam je glavni covjek u klubu neki polumenadjer koji vedri i oblaci, kad su nam treneri Seneri, Jovici i ostale marionete kojima drugi sastavljaju ekipu. Kad prodajemo najbolje igrace ili bolje receno dajemo ih dzaba tj poklanjamo, i dovodimo po 10-15novih svake sezone a za njih 90% niko nikad nije cuo. Kad tjeramo nasu djecu i pljujemo po njima, jer smo mi najpametniji i svi znamo pravu istinu o Skori, Pelaku i ostalima. Kad ne mozemo da pobijedimo Radnika, Travnika, Celika, Veleze. Gradinu na strani...i tu su nam drugi krivi. Kad kup BiH nismo ocima vijedjeli Boga pitaj koliko godina da neznam ni kako izgleda jer ispadamo u 1/8 ili 1/4 finalu. Kad slavimo titulu u 10 kolu a ima jos 20 kola do kraja. Kad se radujemo sto prodjemo Levskog a ispadnemo od Zete. Kad pobijedimo komsinice u 100 derbiju pa nam onda ljudi pobjegnu 7 bodova nakon toga a do kraja jos toliko. Kad sa istoka mozes da cujes najgore psovke koje ni najvecem dusmanu nebi rekao a to govorimo nasim igracima koje kao volimo. Kad ih hebemo sve nakon 0:0 prvog poluvremena jer mi zelimo da vodimo 5:0 odmah. Kad smo od 1995 do 2012 bili 2 puta sampioni a kao "veliki smo i najveci klub". Kad neznamo da kupimo utakmicu a to svi u svijetu rade, samo mi neznamo. Kad nam mazu oci 18 godina a mi ko blečci vjerujemo i mislimo da ce biti bolje. Kad nas lazu da ce nas kupiti neki Svabo, napraviti trening centar a igraci nam nemaju za kifle. Sve sto valja kod nas je par stotina momaka koji idu na sva gostovanja i bodre klub koji im za uzvrat nista ne vraca....tuzna je nasa sudbina.

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 13 apr 2013, 18:44

kazu, ne moze sarajevo uzeti titulu jer zeljo kupuje. ali zato evo vec 4 godine igraju u finalu kupa, jer tu ne ovise o zelji. i ekipu imaju skoro isto evo vec 4 godine, a zeljo promijenio 100 igraca i nekoliko trenera, pliek, jovic, zalizani, itd., itd.

7 godina bez trofeja, shvatite ih, ljudi. i pustite ih, muda u grlu, nije lako.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 13 apr 2013, 18:47

Ti rece da si stariji navijac pa cu tebi postavit jedno pitanjce nadam se iskrenom odgovoru :)
Zeljo kupio tekmu velis i redovno kupuje OK. po tvojoj procjeni koliko kosta jedna tekma i koliko smo do sad tekmi u zadnje 4 godine kupili, onako odokativno 50-60 e onda mi reci koliko je to sve kostalo nas para.
Jel mozda kontas da Euri rastu na onom drvecu iza juga na Grbavici :?:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 13 apr 2013, 18:47

ko o cemu divovi o Zelji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 apr 2013, 18:52

ado-hz je napisao/la:Ima jedna cudna bolest kod nas a to je pitarluk....svi su nam krivi, svi su protiv nas. Ko nas hebe kad neznamo nista, kad nam je glavni covjek u klubu neki polumenadjer koji vedri i oblaci, kad su nam treneri Seneri, Jovici i ostale marionete kojima drugi sastavljaju ekipu. Kad prodajemo najbolje igrace ili bolje receno dajemo ih dzaba tj poklanjamo, i dovodimo po 10-15novih svake sezone a za njih 90% niko nikad nije cuo. Kad tjeramo nasu djecu i pljujemo po njima, jer smo mi najpametniji i svi znamo pravu istinu o Skori, Pelaku i ostalima. Kad ne mozemo da pobijedimo Radnika, Travnika, Celika, Veleze. Gradinu na strani...i tu su nam drugi krivi. Kad kup BiH nismo ocima vijedjeli Boga pitaj koliko godina da neznam ni kako izgleda jer ispadamo u 1/8 ili 1/4 finalu. Kad slavimo titulu u 10 kolu a ima jos 20 kola do kraja. Kad se radujemo sto prodjemo Levskog a ispadnemo od Zete. Kad pobijedimo komsinice u 100 derbiju pa nam onda ljudi pobjegnu 7 bodova nakon toga a do kraja jos toliko. Kad sa istoka mozes da cujes najgore psovke koje ni najvecem dusmanu nebi rekao a to govorimo nasim igracima koje kao volimo. Kad ih hebemo sve nakon 0:0 prvog poluvremena jer mi zelimo da vodimo 5:0 odmah. Kad smo od 1995 do 2012 bili 2 puta sampioni a kao "veliki smo i najveci klub". Kad neznamo da kupimo utakmicu a to svi u svijetu rade, samo mi neznamo. Kad nam mazu oci 18 godina a mi ko blečci vjerujemo i mislimo da ce biti bolje. Kad nas lazu da ce nas kupiti neki Svabo, napraviti trening centar a igraci nam nemaju za kifle. Sve sto valja kod nas je par stotina momaka koji idu na sva gostovanja i bodre klub koji im za uzvrat nista ne vraca....tuzna je nasa sudbina.
Svaka cast na postu i pozdrav svim normalnim komsijama. Nama je eto Amar donio toliko toga i skupio je dosta finu ekipicu oko sebe. Sada iz godine u godinu sistematski se tjera onaj sljam sto se skupljao oko i u klubu svo vrijeme i dovode pravi sportski radnici. Vi imate mnogo legendi koji vas mogu vratiti na pravi kolosjek i trebate poceti sebe da gledate, a ne nas. Jer iskreno, ovo sve sto se desava kod vas je kampanjski i instant. Sportski pozdrav i sretno. Okrenite se vlastitoj djeci, u gradu Sarajevu ce uvijek biti talentovane djece.
Sport je lijek za tijelo i duh.

kazu
Kontakt:

Post Postao/la kazu » 13 apr 2013, 19:01

ado-hz je napisao/la:Ima jedna cudna bolest kod nas a to je pitarluk....svi su nam krivi, svi su protiv nas. Ko nas hebe kad neznamo nista, kad nam je glavni covjek u klubu neki polumenadjer koji vedri i oblaci, kad su nam treneri Seneri, Jovici i ostale marionete kojima drugi sastavljaju ekipu. Kad prodajemo najbolje igrace ili bolje receno dajemo ih dzaba tj poklanjamo, i dovodimo po 10-15novih svake sezone a za njih 90% niko nikad nije cuo. Kad tjeramo nasu djecu i pljujemo po njima, jer smo mi najpametniji i svi znamo pravu istinu o Skori, Pelaku i ostalima. Kad ne mozemo da pobijedimo Radnika, Travnika, Celika, Veleze. Gradinu na strani...i tu su nam drugi krivi. Kad kup BiH nismo ocima vijedjeli Boga pitaj koliko godina da neznam ni kako izgleda jer ispadamo u 1/8 ili 1/4 finalu. Kad slavimo titulu u 10 kolu a ima jos 20 kola do kraja. Kad se radujemo sto prodjemo Levskog a ispadnemo od Zete. Kad pobijedimo komsinice u 100 derbiju pa nam onda ljudi pobjegnu 7 bodova nakon toga a do kraja jos toliko. Kad sa istoka mozes da cujes najgore psovke koje ni najvecem dusmanu nebi rekao a to govorimo nasim igracima koje kao volimo. Kad ih hebemo sve nakon 0:0 prvog poluvremena jer mi zelimo da vodimo 5:0 odmah. Kad smo od 1995 do 2012 bili 2 puta sampioni a kao "veliki smo i najveci klub". Kad neznamo da kupimo utakmicu a to svi u svijetu rade, samo mi neznamo. Kad nam mazu oci 18 godina a mi ko blečci vjerujemo i mislimo da ce biti bolje. Kad nas lazu da ce nas kupiti neki Svabo, napraviti trening centar a igraci nam nemaju za kifle. Sve sto valja kod nas je par stotina momaka koji idu na sva gostovanja i bodre klub koji im za uzvrat nista ne vraca....tuzna je nasa sudbina.
Aferim paša!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 13 apr 2013, 19:04

" onclick="window.open(this.href);return false;

hihihi :*
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 13 apr 2013, 19:06

propuh je napisao/la:
sekac je napisao/la:jadno je ovo al dobro koo nas **** kad mi ne znamo kupiti nisu ih mogli dobiti u najjačem sasta92vu kad su bili na Grbavici(čitaj dali im bod) sad ih razvalili ali za one koji nisu gledali.A nas ko jhebe kad ne znamo
Ti rece da si stariji navijac pa cu tebi postavit jedno pitanjce nadam se iskrenom odgovoru :)
Zeljo kupio tekmu velis i redovno kupuje OK. po tvojoj procjeni koliko kosta jedna tekma i koliko smo do sad tekmi u zadnje 4 godine kupili, onako odokativno 50-60 e onda mi reci koliko je to sve kostalo nas para.
Jel mozda kontas da Euri rastu na onom drvecu iza juga na Grbavici :?:
Govorimo o ovom danas jesi li gledao ja jesam čorav nisam. Rekao sam i da je Sarajevo kupilo u Trebinju utakmicu ali ovo smeće od igre i ovakav odnos igrača Radnika nikad nisam vidio nigdje ni Leotar vam se nije sklanjao kao ovi al dobro. Vidi ako si pošten mislim da jesi niste ih dobili u najjačem sastavu na vašem stadionu a sad kao vi sa juniorima dominacija glatko 3-0 ima li realnosti, šta bi rekao da je obrnuto da smo mi dobili ovako? Odakle pare ne znam nisam ni rekao ništa o parama,možda je kompenzacija za bod na Grbavici. U zadnje 4 godine mnogo tog smrdi ne samo u Želji i oko želje nego u cijeloj ligi a koliko se para dobiva za titulu a drugo vjeruj mi da nisam gledao vidio bi rezultat i mirno skontao ovako **** me otac kad sam gledao pa sad raspredam ovde sa vama. Domaći tim koji uzgred rečeno gubi 2-0 prvi korner izvodi u 92 minuti ne znam ako je tebi to ok onda mi ne znamo šta je fudbal samo vi znate .A tek koliko su puta opalili po golu ili niko se ne buni kod poništenog gola (ne znam, malo sumnjiv a možda je i bio ali nebitno ) a znajuči mentalitet naših igrača ja mislim da bi pojeli nogu sudiji jer 2-1 u 69 minuti u igri si a oni ništa mrtvi hladni a ovi na tribinama navijači im urlaju.A vidim puca vas euforija ako,ako i nas bi ali dominacija Želje da ljudi ne mogu potrčati e to je već zabrinjavajuče da ne opale po golu 90 minuta, **** majku pofalićki bi bar jednom pored onog Čutuka opalio koja je ono letva ali dobro nadam se da sam pojasnio šta mislim sretno uživajte u ljepoti Željine igre i u velikoj pobjedi.
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.