FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MinjonKocka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MinjonKocka » 13 apr 2013, 18:22

Ovo je Željezničar :D
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

oldman
Kontakt:

Post Postao/la oldman » 13 apr 2013, 18:22

Heaed ,svaka cast za stream ,a onda Zelji za divan poklon.
Idemo dalje ,jest da nismo DIVOVI ali smo ipak jaki.
Namuci se poznaju junaci.
Svaka cast,ponosan sam na vas .

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 13 apr 2013, 18:23

Pitarska je tuga Zeljo :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 13 apr 2013, 18:23

plavetniloo je napisao/la:slika
Iduci put sapni sta onome hzsm ,valja mu se vaditi jadniku :lol: :lol: :lol:

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 13 apr 2013, 18:24

kao sto osim kaze danas su igraci opravdali da igraju za zelju...svaka cast momcima tri boda i to je to , ovima sto se prepucavaju sa pitarima ne kontam cemu to ko ih **** lakse im je izgleda reci zeljo kupio nego zeljo bolji al eto nek oni furaju svoje mi trebamo sebe gledati i to je to ...

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 13 apr 2013, 18:24

pinki je napisao/la:ZNAČI DO KRAJA SEZONE NEMA KRITIKA NIJEDNOM IGRAČU ŽELJE!
NE ZANIMA ME, PA MAKAR DAVALI AUTOGOLOVE, SVI SU ŽELJO I NA SLIJEDEĆOJ UTAKMICI I SVAKOJ DO KRAJA ZA SVAKI POTEZ IGRAČA ŽELJE IMA DA IDE APLAUZ I DA SE PRAVI TAKAV PRITISAK NA GOSTUJUĆE IGRAČE DA NE ZNAJU GDJE SU!
OVO JE TRENUTAK DA POKAŽEMO KO JE ŽELJO I SVI KOJI BUDU TRAŽILI MANE STAVITE IH NA IGNORE, A NA STADIONU NE SMIJE NIKO OPSOVATI NIJEDNOM IGRAČU ŽELJE!
Upravo je to bit ove Osimove izjave nakon završetka utakmice.

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 13 apr 2013, 18:24

SarajlijaTM je napisao/la:
plavetniloo je napisao/la:slika
Iduci put sapni sta onome hzsm ,valja mu se vaditi jadniku :lol: :lol: :lol:
'ta će on :lol:
p.s. ima tu još 3 para, barcelona 1.01 kvota, kiel 1.05 i bosna košarka vodi, ali taj Željo je bitan :D
Zadnja izmjena: plavetniloo, dana/u 13 apr 2013, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 13 apr 2013, 18:25

Svaka cast svima stvarno,nije bilo lahko sigurno k'o sto to rezultat pokazuje .
AMAR OSIM !
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 13 apr 2013, 18:25

KAKO TE SAMO VOLIM ZELJO
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 13 apr 2013, 18:26

pinki je napisao/la:ZNAČI DO KRAJA SEZONE NEMA KRITIKA NIJEDNOM IGRAČU ŽELJE!
NE ZANIMA ME, PA MAKAR DAVALI AUTOGOLOVE, SVI SU ŽELJO I NA SLIJEDEĆOJ UTAKMICI I SVAKOJ DO KRAJA ZA SVAKI POTEZ IGRAČA ŽELJE IMA DA IDE APLAUZ I DA SE PRAVI TAKAV PRITISAK NA GOSTUJUĆE IGRAČE DA NE ZNAJU GDJE SU!
OVO JE TRENUTAK DA POKAŽEMO KO JE ŽELJO I SVI KOJI BUDU TRAŽILI MANE STAVITE IH NA IGNORE, A NA STADIONU NE SMIJE NIKO OPSOVATI NIJEDNOM IGRAČU ŽELJE!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 13 apr 2013, 18:26

plavetniloo je napisao/la:
Svaka ti dala za ovo... :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 13 apr 2013, 18:26

Kako su nas samo sve obradovali ovi nasi igraci.Ovo je bila utakmica snova i za njih i za sve nas.Toliko borbe,rastrcanosti,zelje,motiva,pa to je nevjerovatno.Ponosan sam danas na sve njih,od prvog do zadnjeg,sto su natopili svoje dresove za sveti klub i sto su nam ovom utakmicom donijeli toliko radosti.
Svi igraci su od mene dobili cistu desetku za nastup! Maestralno,od Marjana,stopera Kerle i Cutuka kojima je ovo cini mi se bio prvi zajednicki nastup,pa borbenost Urdinova i B.Colica,pa odlicno vladanje loptom Tomica,zatvaranje Hasanovica,kapitenski odigrane utakmice kapitena Stanica,rastrcanog strijelca E.Colica,mladog i jako talentovanog Hodzica,pa do najbolje partije(bar za mene) Adilovica.Svi ali bas svi,cista desetka.BRAVO BRAVO BRAVO !
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 13 apr 2013, 18:31

hz033 je napisao/la:Vi samo kući možete kiksati, valjda vam ofirno kupovati domaće tekme! :roll:
Ah te komšije, vječno isti :lol: :lol: :lol:
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 13 apr 2013, 18:31

fantasticno,odusevljen sam igrom borbenoscu svi do jednog su ginuli za plavi dres,svaka cast naravno i momcima s tribine odlicno navijanje zasad toliko a maleni jbg nije im lako :mrgreen:
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 13 apr 2013, 18:33

boccaccio je napisao/la:Kako su nas samo sve obradovali ovi nasi igraci.Ovo je bila utakmica snova i za njih i za sve nas.Toliko borbe,rastrcanosti,zelje,motiva,pa to je nevjerovatno.Ponosan sam danas na sve njih,od prvog do zadnjeg,sto su natopili svoje dresove za sveti klub i sto su nam ovom utakmicom donijeli toliko radosti.
Svi igraci su od mene dobili cistu desetku za nastup! Maestralno,od Marjana,stopera Kerle i Cutuka kojima je ovo cini mi se bio prvi zajednicki nastup,pa borbenost Urdinova i B.Colica,pa odlicno vladanje loptom Tomica,zatvaranje Hasanovica,kapitenski odigrane utakmice kapitena Stanica,rastrcanog strijelca E.Colica,mladog i jako talentovanog Hodzica,pa do najbolje partije(bar za mene) Adilovica.Svi ali bas svi,cista desetka.BRAVO BRAVO BRAVO !
Napomeni i da je Adil predriblao igraca i to ne jednog vec dvojicu 8-)

Svaka cast za ovu ekipu,najbolji kad je najteze,to su pravi ŠAMPIONI ;)

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 13 apr 2013, 18:34

boccaccio je napisao/la:Kako su nas samo sve obradovali ovi nasi igraci.Ovo je bila utakmica snova i za njih i za sve nas.Toliko borbe,rastrcanosti,zelje,motiva,pa to je nevjerovatno.Ponosan sam danas na sve njih,od prvog do zadnjeg,sto su natopili svoje dresove za sveti klub i sto su nam ovom utakmicom donijeli toliko radosti.
:!:
Ja te volim, volim Željo..

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 13 apr 2013, 18:34

Zamolio bih ove sto tvrde da Zeljo kupuje utakmice vec 4 godine, da saberu koliko je to utakmica; pa procjena koliko para po utakmici; ja mislim da bi izaslo na 10 miliona, ali mrsko mi sabirati; pa molim nekoga, posebno pitare, jer oni vode precizne evidencije, znaju te dogovore itd...Zanima me koliko je para Zeljo potrosio na kupovinu igraca, pa da svi zajedno sumiramo vrijedili to ovih trofeja. Hvala!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 13 apr 2013, 18:35

ennis je napisao/la:Imam dobar osjecaj da cemo dobit ovu tekmu bez obzira na sve nedace,zivo me zanima kako se odigrat neki momci danas poput Urdinova Kerle Colica E. i od juniora ko dobije sansu naravno..
Sto imam neki dobar predosjecaj da ce Leotar sutra odigrati tekmu sezone i hladno upisati tri bobe :D
SLOBODA NAVIJAČIMA

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 13 apr 2013, 18:35

Iskreno i očekivao sam ovakvu pobjdu. Ne zbog kvaliteta našeg B sastava, već zbog fizičke spreme. Za većinu igrača Radnika ovo je bio treći susreta u 7 dana, a za većinu naših tek prvi. Visoki presing u prvih 20 minuta i lagana dva gola i riješeno pitanje pobjednika.

Najbolji Hodžić, Tomić i Hasanović, trio koji definitivno zaslužuje veću minutažu. Posljednja dvojica moraju imati prednost ispred Jamaka. Danas rutinski bez komplikovanja i peglanja lopte sve lagano od noge do noge.

Brine me ovo bezvezeno sakupljanje kartona, nisam siguran, ali mislim da Stanić propušta meč protiv Čelika, Urdinovu je ovo već bio treći ili četvrti u ove četiri odigrane utakmice.

Ali nećemo kritikovati danas nikoga, momcima hvala na ovom predivnom popodnevu i što mogu večeras izaći kao čovjek i razrahatit se maksimalno. :D
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 apr 2013, 18:36

amko27 je napisao/la:Zamolio bih ove sto tvrde da Zeljo kupuje utakmice vec 4 godine, da saberu koliko je to utakmica; pa procjena koliko para po utakmici; ja mislim da bi izaslo na 10 miliona, ali mrsko mi sabirati; pa molim nekoga, posebno pitare, jer oni vode precizne evidencije, znaju te dogovore itd...Zanima me koliko je para Zeljo potrosio na kupovinu igraca, pa da svi zajedno sumiramo vrijedili to ovih trofeja. Hvala!
To je zato sto mi imamo povrat PDV pa nije bas toliko na kraju godine :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ejnur, Hrasno15, Lokomotifa, Orvel i 49 gostiju.