NK Troglav 1918 Livno

badblueboylivno
Kontakt:

Re: NK Troglav Livno

Post Postao/la badblueboylivno » 07 apr 2013, 16:45

Iznenađujuće je da još nema... vidim da ni nemaju slike na streamu iz grada, vjerojatno ima problema s internetom.
Hayley <3

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 07 apr 2013, 20:36

Sažetak Troglav - Radnički, koliko vidim dosta je toga izbacio (Kaićev proboj po lijevoj strani i udarac, 2 Perina zicera...): [youtube][/youtube]
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 12 apr 2013, 16:39

Najava sutrašnje utakmice http://nk-troglav.ba/index.php/novosti/ ... je-u-tuzli" onclick="window.open(this.href);return false;

Seniori su otišli danas, a i dobili su nove trenirke :D . Mislim da se može ostvariti dobar rezultat sutra.
Hayley <3

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 13 apr 2013, 18:16

badblueboylivno je napisao/la:Mislim da se može ostvariti dobar rezultat sutra.
zamalo :D ništa Troglav nije pokazao, znači ništa .. niti jedna ozbiljnija akcija .. imali su stativu nakon kornera pri rezultatu 5-0 i to je sve od Troglava .. samo skontaj da su dobili 5 komada u prvom poluvremenu i sve će ti biti jasno .. sretno u nastavku sezone
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 13 apr 2013, 18:22

:lol:

Ne znam što reći, isto mi kaže momak koji je bio na utakmici, zove i veli da ne zna koja je ovo ekipa - bio je ovdje i u subotu kad smo igrali 0-0 s Radničkim.

Ni sam ne shvaćam kako se ovo desilo, zašto, zbog čega? Ali hajde, bit će bolje.
Hayley <3

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 13 apr 2013, 18:24

badblueboylivno je napisao/la:Mislim da se može ostvariti dobar rezultat sutra.

:mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 13 apr 2013, 19:06

Mislim da ste nas podcijenili vi iz Livna zbog toga sto je mlada ekipa, ali vasi momci su danas bili haos na terenu, cak su se i potukli medjusobno, sudija ih rastavio, nista vise srece u sledecim utakmicama vam zelim.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 15 apr 2013, 13:13

DA li je trener podnio ostavku poslije ovako teškog poraza neznam,al poslije teško narušenih odnosa u ekipi koje traje duže vrijeme bi morao.Ova šaketanja ili vrijeđanja unutar ekipe traju već duže vrijeme i to se zataškava,a mislim da je dobrim djelom i trener kriv koji nekim igračima dozvoljava da igraju bez treninga i da se ponašaju kako hoće a drugima neda da progovore tako da su stvorena tri tabora u ekipi koja je postala vreća puna rogova.Nešto treba napraviti prije iskre i normalno bi bilo da se naprave trenerske promjene ala Kjupa ili nešto slično.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 apr 2013, 15:46

Sljedeće dvije utakmice su ključne, kako za trenera tako i za klub. Ako se protiv izravnih konkurenata u borbi za ostanak, od kojih je naš Troglav kvalitetnija momčad, ne uzmu četiri boda, mislim da će to presuditi i treneru i klubu. da nas dogodine opet čeka Druga liga.

Sad se treba mobilizirati i pobijediti u subotu, što je i trener na radiju rekao.
Hayley <3

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 15 apr 2013, 15:53

badblueboylivno je napisao/la:da nas dogodine opet čeka Druga liga
Velika šteta, ako ništa barem zbog onog travnjaka koji je uz Bilino polje možda i broj 1. u našoj državi (molim bez citiranja onih koji se ne slažu). Plus ekipa je stvarno jaka, ali očigledno je da je nešto muči, nas je mučilo prvih 6 kola, srećom progledasmo, a nadam se da će i Troglav - pa ako ostanemo mi u 1. federalnoj (a mislim da ipak hoćemo) da barem jedno korektno i gostovanje na koje s guštom ću otići.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 apr 2013, 15:54

Onda držimo palčeve pa da se opet sretnu dva plavobijela kluba. :D

Jasno, ako tvoj ne ode u viši rang. :D
Hayley <3

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 15 apr 2013, 22:11

Ja se nadam da naš Troglav neće u niži rang jer to ovi dečki nezaslužuju,trenera sam oprao jer poslije ovakve blamaže nešto se mora napraviti i uglavnom treneri podnose ostavke ili ih uprave mjenjaju pa to bude pozitivan efekt-za nas to nevrijedi,onda zasučimo rukave svi zajedno i sačuvajmo naš klub jer on je ispred sviju.

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 16 apr 2013, 20:17

plavobijeli je napisao/la:Ja se nadam da naš Troglav neće u niži rang jer to ovi dečki nezaslužuju,trenera sam oprao jer poslije ovakve blamaže nešto se mora napraviti i uglavnom treneri podnose ostavke ili ih uprave mjenjaju pa to bude pozitivan efekt-za nas to nevrijedi,onda zasučimo rukave svi zajedno i sačuvajmo naš klub jer on je ispred sviju.
Nije problem dati ostavku nego tko će doći? Žare je napravio solidan posao i na osnovu jedne utakmice govoriti o ostavci je besmisleno.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 20 apr 2013, 21:57

E MOJ TROGLAVE,CRNI TROGLAVE I SAD SE VIDI DA SAM BIO U PRAVU-TREBALO JE NEŠTO RAZBUCAT U EKIPI,A KAD SE TO RADI BEZ GLAVE NEIDE-ŠTA ĆEMO SAD,OĆEMO SJESTI PLAKATI ILI OPET NEŠTO NAPRAVITI JER VLAK ODE A MI OSTAŠMO-NEK NAM JE BOG U POMOĆI.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 20 apr 2013, 22:21

Trener bi trebao sam otići, trebalo bi napraviti pozitivni šok u momčadi pred utakmicu sezone u Krajini, što nam je posljednji vlak za Prvu ligu dogodine.
Hayley <3

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 21 apr 2013, 00:21

Bome vi napraviste najviše dobroga Slobodi. Šteta za onakav teren i za Livno.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 21 apr 2013, 09:16

evo sažetak od ovog šta se zove utakmica na relax livno.

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 21 apr 2013, 14:03

cekaj, mi u zadnji 8 utakmica, u 7 nismo dali gol???

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 apr 2013, 14:42

Da. Katastrofalna realizacija. Jedino mi nadu drži živom to što se sve mora negdje otvoriti, pa i Troglavu put do gola... nema idealnije situacije nego protiv ekipe s kojom dijelimo status najneefikasnije momčadi lige.
Hayley <3

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 21 apr 2013, 15:01

Meni je Troglav drazi od pola klubova u ovoj ligi, na to sve niste daleko od Bihaća, pa se lako moze doci i pogledati gostovanje Jedinstva, ali nazalost izgleda da je kod vas rasulo u pravom smislu te rijeci. Istina da sad gostujute slaboj Krajini, ali takvim pristupom i tamo ce vam bod biti najveci domet, a na to sve tek trebate pauzirati jedno kolo.

Zelim vam puno srece, iako ste ispred Jedinstva mislim da imate tezi posao od nas da opstanete.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.