Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
namjesteno
Svaki komentar je suvišan. Gluho i daleko bilo, neko nam je sihir postavio. 

Sljedeća sezona je naša
Dokle god to budemo govorili a ne budemo ozbiljno pristupali svakoj utakmici nista od nas bez obzira kakve igrace imali i igrali sa pristupom lako cemo.
Ne mogu da shvatim da neko prima tolike pare sedmicno a igra ko na treningu...

Dokle god to budemo govorili a ne budemo ozbiljno pristupali svakoj utakmici nista od nas bez obzira kakve igrace imali i igrali sa pristupom lako cemo.
Ne mogu da shvatim da neko prima tolike pare sedmicno a igra ko na treningu...
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
ova utakmica je dokaz da je reading najlosiji tim u ligi cim su samo bod ovdje izvukli.
golman je dobro branio al nisu ovo bas sutevi neki strasni pola ih je islo ravno u njega... imam osjecaj kad bi lik stao na tribinu nasi bi ga i tu pogodili.
toliko smo losi da se i admir javio.
golman je dobro branio al nisu ovo bas sutevi neki strasni pola ih je islo ravno u njega... imam osjecaj kad bi lik stao na tribinu nasi bi ga i tu pogodili.
toliko smo losi da se i admir javio.
You are someone else I am still right here
samo ovdje bezveze komentarisete,nije bilo srece i . ajd cao
jes tako, je treba forum izbrisati bezveze ljudi pisu sta misleFCL je napisao/la:samo ovdje bezveze komentarisete,nije bilo srece i . ajd cao
- Imperator53
- Kontakt:
Stvarno je bruka ovakav Reading ne pobijedit',vjerovatno najlosija ekipa lige.Bili smo mnogo bolji,al' ko te to pita kad se golovi broje.
TRPAJ TE LEVATE I DALJE,I DALJE !!!
Admir_Sa je napisao/la:15mil funtiCarlo je napisao/la:Nije ba problem ni golman koliko ovi naši ne znaju pogoditi ni okvir gola, OKVIR GOLA. Evo gledaj ovog Sturridgea, tri metra ispred gola on puca na tribine, maloprije isto i Downing.
20mil funti

Šta je sa Borinjem jel' povrijeđen, jer ako nije onda nek' se povrijedi.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ima li lošijeg trenera u Premiershipu od Rodgersa?
I iznenadi nas, nismo izgubili. Sreća.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Sreću treba zaslužiti, da je neko bio malo jači od Readinga danas bi sigurno tricu primili. Downing se kako je ušao okuražio ali kakve fajde kad jedva loptu do golmana dobaci. Izgleda da ništa nije jeo prije utakmiceFCL je napisao/la:samo ovdje bezveze komentarisete,nije bilo srece i . ajd cao

- youngredcomps
- Kontakt:
sreca prati VelikeHenderson je napisao/la:Ima li lošijeg trenera u Premiershipu od Rodgersa?

postali smo ekipa u rangu WH,readinga a wigan,sweansa ,soton su nas davno prestigli .haj sto ne mogu pobjediti al ne mogu gol zabiti.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- reds_forever
- Kontakt:
Sto je jos gore, Everton je ispred nas na tabeli
Ja se ne sjecam kad smo zadnji put pobijedili kad je BHT prenosio utakmicu, haj sto inace kiksamo, ali kad je na njihovom kanalu tekma, tad pogotovo. Oni su krivi 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da Dalglish može pronaći posao u Premiershipu, ovo tvoje pitanje ne bi imalo nikakvog smisla. Doduše, nema ni sada, al' moradoh te cJEtirati čisto da ti fazon ne bi propao.Henderson je napisao/la:Ima li lošijeg trenera u Premiershipu od Rodgersa?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
baš si hejterMonolog je napisao/la:Da Dalglish može pronaći posao u Premiershipu, ovo tvoje pitanje ne bi imalo nikakvog smisla. Doduše, nema ni sada, al' moradoh te cJEtirati čisto da ti fazon ne bi propao.Henderson je napisao/la:Ima li lošijeg trenera u Premiershipu od Rodgersa?

I ja bih se samo smijao da mi je ekipa ispala u 1/4 EL, a ne kao neki odmah poslije grupne faze.
Ogroman napredak ove godine, u ligi će Liverpool imati vjerovatno nekih 6,7 bodova više nego prošle sezone a iz kupova ispali ranom zorom
.

Bolje da sam Kloppa gledao kako trpa 6 komada a ne ove sto gola ne mogu dati 2 tekme.
Pozitivna stvar sto ga ne primamo nikako.
Pozitivna stvar sto ga ne primamo nikako.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Reina danas opet fenomenalan, uostalom kao i cijela odbrana, pogotovo Glen Johnosn. Lucas u odbrani dobar, pasa ne može dodati na 5 metara. Henderson još gori. Gerardu svaka čast.
Suareza, Coutinha i Sturidga poslati u Želju a Armina dovesti nazad.
Koji je ovo majstor:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Suareza, Coutinha i Sturidga poslati u Želju a Armina dovesti nazad.
Koji je ovo majstor:
" onclick="window.open(this.href);return false;
- youngredcomps
- Kontakt:
apsolutno se slazem.dosta je bilo njegovih govana,ne moze zabiti readingu.da je bar sansu dao onoj djeci da igraju a izveo najjacii sastav koji imamo(ako se tako moze nazvati)gio10 je napisao/la:Vrijeme je da se Rodgersu kaze 'goodbye' .
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.