FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 24 nov 2008, 19:54

FC BAYERN je napisao/la:
davud87 je napisao/la:Jao Hoenessa izjavio da neće nikog dovodit, osim Donovana na posudbu do marta... JAO KLOCA... a ne može nijedan koga bi doveo na zimskom roku igrat LP, a za Bundes mu ne treba... tako da 100% na ljeto dovode par prejakih igrača, u to se mogu kladit, zaštekali su love ove sezone...
joj kad ovo cujem, place mi se, pa ja bi ubio tog hoenessa sta on konta da smo bogovi ! dabogda hoffenheim osvojio i dabogda pregazili bayern samo radi ovog kloca, pa da skonta da nisu bogovi !
Heness je ovaj put sigurno u pravu,pojacanja bi mu jedino trebala za LP,za prvenstvo ce biti dovoljno i ovo sto ima :!: Uzevsi u obzir da je glavni rival Werder ove godine veoma los,predprosli prvak Stuttgart jos gori,Schalke osrednji,znaci pravi rival mu jos moze biti HSV,Leverkusen(posebno zbog neigranja u evropi i u kupu)i nadajmo se i Hoffenheim ;)
Vom Jäger zum Gejagten

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 24 nov 2008, 19:58

Upravo to htjedoh rec, kojeg kod da kupimo, moze igrat samo u BL, a tu bas i nije neophodno neko veliko pojacanje. Ali ako preko ljeta nista ne kupe, onda ga je*ai

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 25 nov 2008, 12:25

Pa dobro sada ko je njemu reko da tje on osvojiti Bundes da nije sa dzazirom mozhda pricao?

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 25 nov 2008, 12:32

Realno je da osvojimo BL. Ove godine, kup me ne zanima, zapravo bi mozda bilo bolje da ispadnu od VFB-a u januaru, da se okrenu ligi prvaka. Titula u bundesligi i polufinale LP bi meni bilo dovoljno. Al' sam skroman :mrgreen:

diVi riberyu kopacki :mrgreen:
slika

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 nov 2008, 15:09

Evo kažu Podolski ode u januaru iz Bayerna.Ma i bolje mu je da ode.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 25 nov 2008, 15:18

Suplja priča jel enes neki dan reko niko ne ide niti dolazi na zimu osim donovana podvlačim opet "niko ne ide "

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 nov 2008, 17:41

boys_ama je napisao/la:Suplja priča jel enes neki dan reko niko ne ide niti dolazi na zimu osim donovana podvlačim opet "niko ne ide "
Znači loša vijest za Podolskog!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 nov 2008, 17:44

Ali je danas u njemackim novinama taj isti Henes izjavio da on nikoga ne moze drzati da igra za Bayern ako taj nece, sto po mom misljenju u prevodu znaci ako dodje ponuda koja Bayernu odgovara da ce mu zeleno svijetlo da ide.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 nov 2008, 18:51

amerosm je napisao/la:Ali je danas u njemackim novinama taj isti Henes izjavio da on nikoga ne moze drzati da igra za Bayern ako taj nece, sto po mom misljenju u prevodu znaci ako dodje ponuda koja Bayernu odgovara da ce mu zeleno svijetlo da ide.
enit danas potpisao sa semshovom na 4 godine,on je kazu zamjena za tymoshuck-a sto bi znacilo da je sa njim sve zavrseno 8-)
rummenige je izjavio da je samo 1 ime tacno od ovih s kojima se barata kao pojacanja i da ce klub tog igraca vjerovatno i dovest 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 nov 2008, 19:02

bistrikboy je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Ali je danas u njemackim novinama taj isti Henes izjavio da on nikoga ne moze drzati da igra za Bayern ako taj nece, sto po mom misljenju u prevodu znaci ako dodje ponuda koja Bayernu odgovara da ce mu zeleno svijetlo da ide.
enit danas potpisao sa semshovom na 4 godine,on je kazu zamjena za tymoshuck-a sto bi znacilo da je sa njim sve zavrseno 8-)
rummenige je izjavio da je samo 1 ime tacno od ovih s kojima se barata kao pojacanja i da ce klub tog igraca vjerovatno i dovest 8-)

Naravno da je Zenit završio sa Timoščukom jer mu je istekao ugovor.A i ovaj Semshov je odličan igrač.Bio je standardan u reprezentaciji Rusije na EURU.

Timoščuk bi odlično legao ispred zadnje linije u Bayernu.
RIP Adis Selmanović

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 nov 2008, 20:18

.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 09 dec 2018, 06:51, ukupno mijenjano 2 puta.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 26 nov 2008, 01:15

Ne primismo večeras gol ... za divno čudo :-)

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 26 nov 2008, 01:17

ribery je napisao/la:Realno je da osvojimo BL. Ove godine, kup me ne zanima, zapravo bi mozda bilo bolje da ispadnu od VFB-a u januaru, da se okrenu ligi prvaka. Titula u bundesligi i polufinale LP bi meni bilo dovoljno. Al' sam skroman :mrgreen:

diVi riberyu kopacki :mrgreen:
slika
ma to su nove najkice lafo pink panther.. ma ekstra... Ribery je ČUDO neviđeno... lijeva strana Lahm, Ribery, Ze Roberto, po meni najjača lijeva strana na svijetu :-P

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 26 nov 2008, 15:52

Gledao sam pregled sinoc i mogu reci da su odlicno odigrali, pogoto Klose i Ribery. Mogli smo dat jos 2-3 gola, ali super je i ovako. I da, konacno nismo primili goooool :lol:

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 26 nov 2008, 18:23

Jao Pantera kako igra čoodo sinotj dvije assistencije odradio u bundes ligi 6 utakmica 6 golova ma strašno najjače lijevo krilo nema mu se shta retji samo on nama na ljeto mozhe vrlo glatko otici jer on zasluzuje barem dva puta vetju platju koja mu ionako nije mala ali svakako zasluzuje i duplu :)

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 26 nov 2008, 18:36

Ja mislim da je do kopački :) Čovjek igra u vrhunskoj formi (usudio bih se reći, najbolje partije u Bayernu do sada) i trebaće nam u naredne 3 utakmice BL-a, kao i ostala ekipa.
“Franck Ribéry, Miroslav Klose and I make a fantastic trio. We’ve built up a great understanding. That’s the secret here at Bayern. It’s going well, and everything’s worked out for us in the group. It’s really enjoyable at the moment.“ reče Toni, a ja s njim slažem
Sent from my Philips Smart TV.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 nov 2008, 23:34

Frenki Fantanstiko je trenutno igrac br.1 u Evropi,tek je se raspuco,steta sto se pauza priblizava. :cry:
Vom Jäger zum Gejagten

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 27 nov 2008, 12:00

Samo da se ne zasiti Bayerna... treba mu ponudit ugovor koliki on hoće!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 28 nov 2008, 16:41

U lepezi ponuda za problematičnog Interova Brazilca, Adriana, pojavilo se novo ime. Prema talijanskom internet izdanju Tuttomercata novi ponuđač je njemački div Bayern. U posljednje vrijeme Adriana se povezivalo s mnogim klubovima, a kao zainteresirani javljali su se Milan, Lyon, Chelsea, Manchester City i Palermo. Kako će Bayern u siječnju najvjerojatnije ostati bez nezadovoljnog Podolskog, Adriana vide kao više no odličnu zamjenu za njemačkog reprezentativca.

Preuzeto s 24sata.hr
Nisu valjda budale da uzmu ovog kloca. Cisto bacanje para, kada bi nam ga besplatno nudili, da se ja pitam-odbio bih.
I jos jedan jako zanimljiv tekst, o Riberyu, sa dnevnik.hr
Nema sumnje da je najbolji Bayernov igrač Franck Ribery sjajan igrač, krilo, paker. Neki čak idu toliko daleko da ga stavljaju u istu rečenicu s njegovim kraljevstvom Zinedineom Zidaneom.

Prema istraživanjima od početka sezone i praćenju igara osam velikih svjetskih zvijezda Chelseaja, Milana, Liverpoola, Barcelone, Manchester Uniteda i Real Madrida, statistika je pokazala neke frapantne podatke.

Ribery po utakmici ima preko 100 dodira s loptom! 102 u prosjeku, Messi skoro upola manje 53, Lampard 59, Gerrard 39, Kaka 34, C. Ronaldo 63, Ronaldinho 48, Van der Vaart 64.
Sam sebi priredi čak 46 posto prilika, Messi 23 posto, Ronaldo 25 posto, Kaka samo 13 posto. I onda podatak koji je zaista raritet – čak 77 posto Riberyevih udaraca završi untar okvira gola. U tom segmentu su mu najbliži C. Ronaldo sa 63 posto, Lampard sa 59 posto i Messi sa 53 posto.
Bayernova zvijezda može se hvaliti i onom 'jedino me faulom mogu zaustaviti' jer je i najviše faulirana od ostalih velikana. Gotovo pet puta u prosjeku po utakmici fauliraju Riberya, iza njega su Messi sa prosjekom od 3,6 faula po utakmici i C. Ronaldo sa ravno tri faula po utakmici.

U prilog Riberyu ide i činjenica da je kao i Cristiano Ronaldo nakon Eura završio na štakama jer je imao operaciju koljena. Ono što mu ne ide u prilog je Vedad Ibišević i njegova družina. Hoffenheim je bavarskom Hollywoodu i dalje trn u oku i gleda mu u leđa u bundesligaškoj koloni.
U svakom slučaju, možda izbor najboljeg nogometaša svijeta o kojem se toliko priča u zadnje vrijeme završi velikim iznenađenjem. Možda je Riberyeva tajna u rozim kopačkama? A sprdali su se s njim…

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 nov 2008, 17:04

ribery je napisao/la:
U lepezi ponuda za problematičnog Interova Brazilca, Adriana, pojavilo se novo ime. Prema talijanskom internet izdanju Tuttomercata novi ponuđač je njemački div Bayern. U posljednje vrijeme Adriana se povezivalo s mnogim klubovima, a kao zainteresirani javljali su se Milan, Lyon, Chelsea, Manchester City i Palermo. Kako će Bayern u siječnju najvjerojatnije ostati bez nezadovoljnog Podolskog, Adriana vide kao više no odličnu zamjenu za njemačkog reprezentativca.

Preuzeto s 24sata.hr
Nisu valjda budale da uzmu ovog kloca. Cisto bacanje para, kada bi nam ga besplatno nudili, da se ja pitam-odbio bih.
I jos jedan jako zanimljiv tekst, o Riberyu, sa dnevnik.hr
Nema sumnje da je najbolji Bayernov igrač Franck Ribery sjajan igrač, krilo, paker. Neki čak idu toliko daleko da ga stavljaju u istu rečenicu s njegovim kraljevstvom Zinedineom Zidaneom.

Prema istraživanjima od početka sezone i praćenju igara osam velikih svjetskih zvijezda Chelseaja, Milana, Liverpoola, Barcelone, Manchester Uniteda i Real Madrida, statistika je pokazala neke frapantne podatke.

Ribery po utakmici ima preko 100 dodira s loptom! 102 u prosjeku, Messi skoro upola manje 53, Lampard 59, Gerrard 39, Kaka 34, C. Ronaldo 63, Ronaldinho 48, Van der Vaart 64.
Sam sebi priredi čak 46 posto prilika, Messi 23 posto, Ronaldo 25 posto, Kaka samo 13 posto. I onda podatak koji je zaista raritet – čak 77 posto Riberyevih udaraca završi untar okvira gola. U tom segmentu su mu najbliži C. Ronaldo sa 63 posto, Lampard sa 59 posto i Messi sa 53 posto.
Bayernova zvijezda može se hvaliti i onom 'jedino me faulom mogu zaustaviti' jer je i najviše faulirana od ostalih velikana. Gotovo pet puta u prosjeku po utakmici fauliraju Riberya, iza njega su Messi sa prosjekom od 3,6 faula po utakmici i C. Ronaldo sa ravno tri faula po utakmici.

U prilog Riberyu ide i činjenica da je kao i Cristiano Ronaldo nakon Eura završio na štakama jer je imao operaciju koljena. Ono što mu ne ide u prilog je Vedad Ibišević i njegova družina. Hoffenheim je bavarskom Hollywoodu i dalje trn u oku i gleda mu u leđa u bundesligaškoj koloni.
U svakom slučaju, možda izbor najboljeg nogometaša svijeta o kojem se toliko priča u zadnje vrijeme završi velikim iznenađenjem. Možda je Riberyeva tajna u rozim kopačkama? A sprdali su se s njim…
nije henes taj tip managera da dovede ovako problematicnog igraca 8-)
A da je ribery no.1 to smo znali i sami bez ovih testiranja i analiza :D
poldi i demichelis nece igrati protiv bayera...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.