Evo provjerio sam... Nazalost, ovi u HS-u nemaju nikakvih informacija o tome... Jbg... Sada nam jedino ostane, da nam neko stream napravi...pintol_TM87 je napisao/la:Nazovi svog operatera i pitaj..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Fakat dobri moji ljudi dajte stream molim vas,ako nekome nije mrsko 

SLOBODA NAVIJAČIMA
ŽELJEZNIČAR: Antolović, E. Čolić, Kerla, Adilović, Stanić, Hodžić, B. Čolić, Ćutuk, Tomić, Hasanović, Urdinov.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Antolovic
Benjo Kerla Cutuk Urdinov
Tomic Hasanovic
Stanic Hodzic Becks
Adilovic
Benjo Kerla Cutuk Urdinov
Tomic Hasanovic
Stanic Hodzic Becks
Adilovic
ZELJEZNICAR 1921!
- pintol_TM87
- Kontakt:
---------------------Antolovic
Colic -----Kerla----Cutuk----Urdinov
-----Tomic------Hasanovic----
E.Colic-------Hodzic-------Stanic
------------Adilovic-------
To je to!!Igrajte za ZOLU !!
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- katzenbrummen
- Kontakt:
likusa je napisao/la:AKO IMA STREAM MOLIM VAS ! MOLIM VAS !
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
- storm_raider
- Kontakt:
E moj Aide ti si dokaz kolika je ova nasa armija.katzenbrummen je napisao/la:likusa je napisao/la:AKO IMA STREAM MOLIM VAS ! MOLIM VAS !

Sport je lijek za tijelo i duh.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@Pintol - Samo bez tog bezpotrebnog pritiska igrajte za ovog, igrajte za onog. Pitari to rade svojim uvijek protiv Sirokog, a znamo si dobro poznati razlog, pa nabiju igracima toliko komplex da ne mogu dva pasa sastaviti. Dakle, igrajte srcem i ostavi dusu na terenu, a za rezultat se onda nemojte brinuti..pintol_TM87 je napisao/la:---------------------Antolovic
Mozemo ovdje dobar rezultat ostvariti.. Samo opusteno...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sad ce oni svi na zagrijavanju pred tekmu uci i vidjeti na forumu ss.ba da je napisao da igraju za Zolu, pa ce im to biti pritisak...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
katzenbrummen je napisao/la:likusa je napisao/la:AKO IMA STREAM MOLIM VAS ! MOLIM VAS !
1921
Predpostavljam da je klupa: Bukvic, Gacan, Sadikovic, Smajic, Bajic, Pehilj
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
ja pomislim podrignuh kad ti vidim nicktheprodigy je napisao/la:grohotom se smijem![]()

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
I Selimovic ?sajo10 je napisao/la:Predpostavljam da je klupa: Bukvic, Gacan, Sadikovic, Smajic, Bajic, Pehilj
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- katzenbrummen
- Kontakt:
Hehe, Denize prijatelju.. Nisam sinoch mog'o zaspati od kalkulacija u glavi.. Prva kalkulacija, hoche li biti stream.. Druga, prvih 11.. Trecha, mozhemo li dobiti.. A, da stvar josh bude gora.. U sred ispita sam..storm_raider je napisao/la:E moj Aide ti si dokaz kolika je ova nasa armija.katzenbrummen je napisao/la:likusa je napisao/la:AKO IMA STREAM MOLIM VAS ! MOLIM VAS !

Al' opet ponavljam.. SAMO JE JEDAN, SVEGA (GRIJEHA) VRIJEDAN

Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
Pricalo je se da je on povrijedjen kao i Bogi?ceze je napisao/la:I Selimovic ?sajo10 je napisao/la:Predpostavljam da je klupa: Bukvic, Gacan, Sadikovic, Smajic, Bajic, Pehilj

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Selimovic i bogicevic nisu ni otputovali u bijeljinusajo10 je napisao/la:Pricalo je se da je on povrijedjen kao i Bogi?ceze je napisao/la:I Selimovic ?sajo10 je napisao/la:Predpostavljam da je klupa: Bukvic, Gacan, Sadikovic, Smajic, Bajic, PehiljInace bi me cudilo da Elvir ide prije njega.
http://4fudbal.com/radnik-zeljeznicar-1 ... 013-prenos" onclick="window.open(this.href);return false;
Radnik - Zeljeznicar 13.4.2013 PRENOS | 4FUDBAL
4fudbal.com
Radnik - Zeljeznicar 13.4.2013 DIREKTAN TV PRENOS LIVE PRENOS BIH MOZETE BESPLATNO ONLINE GLEDATI NA NASEM KANALU SA DOMACIM I STRANIM KOMENTATORIMA.
4fudbal.com
Radnik - Zeljeznicar 13.4.2013 DIREKTAN TV PRENOS LIVE PRENOS BIH MOZETE BESPLATNO ONLINE GLEDATI NA NASEM KANALU SA DOMACIM I STRANIM KOMENTATORIMA.
SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN
**** i tebe i reklame .papagaj je napisao/la:http://4fudbal.com/radnik-zeljeznicar-1 ... 013-prenos
4fudbal.com
Ima li tog linka

ZELJEZNICAR 1921!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.