Pitanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Pitanja
ja imam direktno pitanje vezano za sport, a tice se ovog plejofa u sportovima tipa košarka, odbojka... zbog cega se to ne igra kao fudbal i ko bude najbolji u sezoni uzme titulu, a ne da postoji mogucnost da si najbolji cijele godine i da ti se onda desi neka nesretna okolnost tipa neke povrede i izgubiš titulu
Koji je tacno razlog sto se igra plejof u evropi, u nba je opcenito sport samo biznis i to razumijem, više utakmica, pare i tako dalje. dal je isti razlog i ovde u evropi il je neki drugi baš bi volio cuti razna misljenja

nema potpisa
Često razmišljam šta bi se desilo kad bi svi ljudi na svijetu u istom momentu(naravno kad bi bilo moguce) iz banaka povukli svoje pare i držali ih kod sebe?Da li bi se desilo da nestane novaca i da li bi bilo dovoljno za sve? i kolika je cifra sve ukupnog novca na svijetu?

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Freddy Krueger
- Kontakt:
Plocice(navlake) na zubima, kažu traju 25 godina, zubi se samo malo izbruse i stavi navlaka. Mogu da se prevlace i krivi zubi. da li je neko radio i kakvi su utisci? koliko kosta?
"Welcome to prime time, bitch!"
200 km po kljovi,barem u Tz.Freddy Krueger je napisao/la:Plocice(navlake) na zubima, kažu traju 25 godina, zubi se samo malo izbruse i stavi navlaka. Mogu da se prevlace i krivi zubi. da li je neko radio i kakvi su utisci? koliko kosta?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ne bi bilo ni recesije nit kojeg vraga...Banka je koruptivno sredstvo koje su osmislili bogati ljudi kako bi se jos vise obogatili.samocelik je napisao/la:Često razmišljam šta bi se desilo kad bi svi ljudi na svijetu u istom momentu(naravno kad bi bilo moguce) iz banaka povukli svoje pare i držali ih kod sebe?Da li bi se desilo da nestane novaca i da li bi bilo dovoljno za sve? i kolika je cifra sve ukupnog novca na svijetu?![]()
![]()
e raja treba mi vasa pomoc. imam za maturski temu pilates i u uvodu trebam da kazem zbog cega sam se odlucio za tu temu. molim vas raja ako neko od vas moze da kaze zasto bi se odlucio za tu temu. i zna li neko neku knjigu ili bilo sta sto ima na netu o pilatesu ? 

- zato što ti je tema zanimljiva (zar to nije dovoljan razlog sam po sebi?)
- zato što sve više ljudi koristi pilates tehniku i to je dobar razlog da pobliže predstaviš pilates
- zato što ljudi općenito ne znaju šta sve podrazumijeva pilates
- zato što u svom radu želiš prikazat kakvi su učinci pilatesa
jednostavno probaj nać nekog ko koristi tehniku pilatesa, popričaj s tim osobama i te informacije će ti uz wikipediu bit dovoljne za maturski rad
- zato što sve više ljudi koristi pilates tehniku i to je dobar razlog da pobliže predstaviš pilates
jednostavno probaj nać nekog ko koristi tehniku pilatesa, popričaj s tim osobama i te informacije će ti uz wikipediu bit dovoljne za maturski rad
e hvala ti kralju.azTer je napisao/la:- zato što ti je tema zanimljiva (zar to nije dovoljan razlog sam po sebi?)

-
- Kontakt:
Kada kažu na utakmici : korner sa lijeve strane. Je l' sa lijeve gledajući na gol , ili sa gola

Beli sa gola.bavarian_bk je napisao/la:Kada kažu na utakmici : korner sa lijeve strane. Je l' sa lijeve gledajući na gol , ili sa gola![]()
Imam i ja pitanje.
Kupio sam LED TV Samsung i ima opciju PIP (slika u slici). E sad mi recite kako se to koristi. Ja kad odem na tu opciju veli mi kako je nije moguće koristiti jer nema dodatnog izvora.

Sta je bilo sa Dvoranskim prvenstvom Hrvatske?
Ono nogometno,pravo interesantno bilo za pogledat
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ukinuto. radi raznih stvari - fianancije i umor kod igraca. a i događale su se ozbiljne povrede.Otelo je napisao/la:Sta je bilo sa Dvoranskim prvenstvom Hrvatske?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Aha,hvala na odgovoru
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
dobar si majstore.kada se sjetim kada sam ja trebao raditi maturski ja bio sabrao pare da mi neko uradi kad jedan moj komsija koji je profesor pozvao me kuci i ovako mi napisao jedno pet sest crtica i ja sam uradio sam .kasnije sve islo dobroazTer je napisao/la:- zato što ti je tema zanimljiva (zar to nije dovoljan razlog sam po sebi?)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
šta znači ono u tekstovima op.a. ?
opaska autoraZekoo je napisao/la:šta znači ono u tekstovima op.a. ?
zna li iko dobru online radionicu za pravljenje vlastitih grbova i dresova 

Another hero - another mindless crime.
Jel se stvarno je** oni kad snimaju takve scene u nekom filmu,seriji ? 

-
- Kontakt:
99,99% neZekoo je napisao/la:Jel se stvarno je** oni kad snimaju takve scene u nekom filmu,seriji ?
raja zna li neko da li na netu ima neka knjiga o pilatesu da uradim ovaj maturski vise
moram ga predati najkasnije do prekosutra a nisam ga ni poceo