Nema Stubera do juna,Kross isto tako otpao do kraja sezone.Cautinho je napisao/la:FCB line-up vs Nürnberg:
Starke - Rafinha, van Buyten, Boateng, Contento - Tymoshchuk, Can - Shaqiri, Pizarro, Ribéry - Gomez.
Do kada je Badstuber odsutan? Imali jos netko da je out i kada se vraća?
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Rekordmeister
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ja tebi opet kazem da je Juve ekipa koja je u vrhu. 4-5 ekipa su u vrhu evropskog fudbala, a i medju njima nijanse odlucuju.hule_barca je napisao/la:Hmm. Zanimljivo nema šta. Sad opet krećemo poređivati sa prošlim rezultatima. Svi vide kakav je sad Chelsea, i svi znaju kako je Chelsea osvojio. Sigurno ne zato što su bili bolji protivnik. Juve jeste u vrhu, to niko ne spori, ali reći da je Juve u rangu Barce, Reala, Manche meni je smiješno. Ako sam rekao da su nivo niže, nisam mislio da su 5 galaksija iza, nego jednostavno da nisu još dorasli tom kvalitetu što je i Conte sam rekao.ceze je napisao/la: Ako ces vec mak na konac, taj isti Juve je nogama zgazio Chelsea, kojeg Barca nije mogla proci u 2 tekme.
Igrom slucaja nisu mogli proci, slazem se, ali tako ispada.
Reci da Juventus nije ekipa koja je u vrhu je, uz duzno postovanje, velika glupost.
Te 3 nabrojane ekipe plus Juve i BvB, mozda i PSG, su ekipe koje su trenutno u vrhu evropskog fudbala.
Bayern kad je dobio Juve, bio je samo blagi favorit, sto je dokaz da je Juve ekipa iz evropskog vrha.
Lako je sad pricati o tome kad su ispali.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- hule_barca
- Kontakt:
Pa da. Lahko je pričati kad se ispadne, ali to je realnost, dvomeč koji je pokazao da Juve nije još ta klasa. Pratio sam uzvrat koliko sam mogao i stekao utisak da Juve ne može dati gola do jutra da su igrali. Kako će dati kad u napadu imaju mega zvijezde poput Vučinića, Kvaljarele ili ti Matrija.ceze je napisao/la:Ja tebi opet kazem da je Juve ekipa koja je u vrhu. 4-5 ekipa su u vrhu evropskog fudbala, a i medju njima nijanse odlucuju.hule_barca je napisao/la:Hmm. Zanimljivo nema šta. Sad opet krećemo poređivati sa prošlim rezultatima. Svi vide kakav je sad Chelsea, i svi znaju kako je Chelsea osvojio. Sigurno ne zato što su bili bolji protivnik. Juve jeste u vrhu, to niko ne spori, ali reći da je Juve u rangu Barce, Reala, Manche meni je smiješno. Ako sam rekao da su nivo niže, nisam mislio da su 5 galaksija iza, nego jednostavno da nisu još dorasli tom kvalitetu što je i Conte sam rekao.ceze je napisao/la: Ako ces vec mak na konac, taj isti Juve je nogama zgazio Chelsea, kojeg Barca nije mogla proci u 2 tekme.
Igrom slucaja nisu mogli proci, slazem se, ali tako ispada.
Reci da Juventus nije ekipa koja je u vrhu je, uz duzno postovanje, velika glupost.
Te 3 nabrojane ekipe plus Juve i BvB, mozda i PSG, su ekipe koje su trenutno u vrhu evropskog fudbala.
Bayern kad je dobio Juve, bio je samo blagi favorit, sto je dokaz da je Juve ekipa iz evropskog vrha.
Mes Que Un Club
Ja ti opet kazem da je Juventus ekipa iz vrha evropskog fudbala, a ti misli sta hoces.hule_barca je napisao/la:Pa da. Lahko je pričati kad se ispadne, ali to je realnost, dvomeč koji je pokazao da Juve nije još ta klasa. Pratio sam uzvrat koliko sam mogao i stekao utisak da Juve ne može dati gola do jutra da su igrali. Kako će dati kad u napadu imaju mega zvijezde poput Vučinića, Kvaljarele ili ti Matrija.ceze je napisao/la:Ja tebi opet kazem da je Juve ekipa koja je u vrhu. 4-5 ekipa su u vrhu evropskog fudbala, a i medju njima nijanse odlucuju.hule_barca je napisao/la: Hmm. Zanimljivo nema šta. Sad opet krećemo poređivati sa prošlim rezultatima. Svi vide kakav je sad Chelsea, i svi znaju kako je Chelsea osvojio. Sigurno ne zato što su bili bolji protivnik. Juve jeste u vrhu, to niko ne spori, ali reći da je Juve u rangu Barce, Reala, Manche meni je smiješno. Ako sam rekao da su nivo niže, nisam mislio da su 5 galaksija iza, nego jednostavno da nisu još dorasli tom kvalitetu što je i Conte sam rekao.
Blagi al' u qurcu, blagi za one što pojma o ovom ne znaju.ceze je napisao/la:Bayern kad je dobio Juve, bio je samo blagi favorit, sto je dokaz da je Juve ekipa iz evropskog vrha.

Bayern je tu bio apsolutni favorit, a više puta sam nagovještavao siguran prolaz,
a sad što su vas Talijani zatrovali pričama o mega jakoj Seriji A i Juventusu, to je vaša stvar.
Toliko o Juveu i njegovoj snazi, rezultat 4:0 uz apsolutnu kontrolu govori sam za sebe,
govori o tom da se radi o drugorazrednoj ekipi.

To je sve istina, isto kao što je istina da će Pizdelona opasno fasovati po turu

istina da Bayern u ovaj okršaj ulazi kao mega favorit, kao gazda koji će Barci diktirati šta da radi,
i došlo je vrijeme kada će se u budućnosti govoriti kako je Barca pogažena od Bayerna,
a ne Bayern od Barce(onih 4:0 iz 2009).

ako nekom treba dobar sopcast link evo
sop://broker.sopcast.com:3912/141883" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/141883" onclick="window.open(this.href);return false;
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
Nijedna ekipa na svijetu ne moze diktirati Barcin tempo, igru, bilo šta...pa tako ni Bayern.Klare je napisao/la: istina da Bayern u ovaj okršaj ulazi kao mega favorit, kao gazda koji će Barci diktirati šta da radi,

- Omerbavarac
- Kontakt:
Boateng
Woow, kakav udarac.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
#miasanmia
Jürgen Klopp ubijeđen
"Kladio bih se u život da će Guardiola savjetovati Bavarce"
Pep prodana dušo !
zayebavam se
neka pomaže svom klubu, to je sasvim normalno.
Maršal Tito ce ih sviju prevariti
"Kladio bih se u život da će Guardiola savjetovati Bavarce"
Pep prodana dušo !
zayebavam se

Maršal Tito ce ih sviju prevariti

- schweinsteiger
- Kontakt:
Da hoce Gomez uci u golgetersku formu prije Barce, bilo bi super.
Ovo izleda sasvim dobro na terenu, s obzirom da je samo Ribery uvijek prvotimac
U nastavku bi bilo dobro da izvede i Roberya i da sansu dobije Hojbjerg ( koliko vidim na klupi je ).
Ovo izleda sasvim dobro na terenu, s obzirom da je samo Ribery uvijek prvotimac

U nastavku bi bilo dobro da izvede i Roberya i da sansu dobije Hojbjerg ( koliko vidim na klupi je ).
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jaooo.
Kakva asistencija Cana, njegov prvi ucinak u Bundesligi.

Kakva asistencija Cana, njegov prvi ucinak u Bundesligi.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
3:0 lagano, do kraja ocekujem jos jedno 4 komada i dosta.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ova jedanaestorka kao da igra zadnja 2-3 mjeseca zajedno
Kao da mi igramo s prvim timom,a Nurnberg s drugim...
Nadam se da ce Jupp odmah sad ostaviti Riberya na klupi i ubaciti Robbena.
Shaqiri masina,taj ce da procvjeta cim mu se dadne vise prilike da igra.

Kao da mi igramo s prvim timom,a Nurnberg s drugim...
Nadam se da ce Jupp odmah sad ostaviti Riberya na klupi i ubaciti Robbena.
Shaqiri masina,taj ce da procvjeta cim mu se dadne vise prilike da igra.
#miasanmia
Gledam BvB, ali igraš sa b sastavom i vodiš 3:0
Napišite poslije utakmice kako je Can odigrao. Ionako će kasnije biti aBd svi golove na Eurosportu II.

Napišite poslije utakmice kako je Can odigrao. Ionako će kasnije biti aBd svi golove na Eurosportu II.
Koja dominacija Bayerna...Tek sada covjek ima predstavu kakvu je ekipu UH potpomognut Sammerom napravio u ljetnom prelaznom roku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Za sad solidan, dobra asistencijaNeutral je napisao/la:Gledam BvB, ali igraš sa b sastavom i vodiš 3:0![]()

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Šačir 4:0, Ribery asistent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.