FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Rekordmeister
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Rekordmeister » 13 apr 2013, 14:35

Cautinho je napisao/la:FCB line-up vs Nürnberg:
Starke - Rafinha, van Buyten, Boateng, Contento - Tymoshchuk, Can - Shaqiri, Pizarro, Ribéry - Gomez.

Do kada je Badstuber odsutan? Imali jos netko da je out i kada se vraća?
Nema Stubera do juna,Kross isto tako otpao do kraja sezone.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 apr 2013, 14:40

hule_barca je napisao/la:
ceze je napisao/la: Ako ces vec mak na konac, taj isti Juve je nogama zgazio Chelsea, kojeg Barca nije mogla proci u 2 tekme.
Igrom slucaja nisu mogli proci, slazem se, ali tako ispada.

Reci da Juventus nije ekipa koja je u vrhu je, uz duzno postovanje, velika glupost.
Te 3 nabrojane ekipe plus Juve i BvB, mozda i PSG, su ekipe koje su trenutno u vrhu evropskog fudbala.
Hmm. Zanimljivo nema šta. Sad opet krećemo poređivati sa prošlim rezultatima. Svi vide kakav je sad Chelsea, i svi znaju kako je Chelsea osvojio. Sigurno ne zato što su bili bolji protivnik. Juve jeste u vrhu, to niko ne spori, ali reći da je Juve u rangu Barce, Reala, Manche meni je smiješno. Ako sam rekao da su nivo niže, nisam mislio da su 5 galaksija iza, nego jednostavno da nisu još dorasli tom kvalitetu što je i Conte sam rekao.
Ja tebi opet kazem da je Juve ekipa koja je u vrhu. 4-5 ekipa su u vrhu evropskog fudbala, a i medju njima nijanse odlucuju.
Bayern kad je dobio Juve, bio je samo blagi favorit, sto je dokaz da je Juve ekipa iz evropskog vrha.
Lako je sad pricati o tome kad su ispali.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 13 apr 2013, 14:43

ceze je napisao/la:
ceze je napisao/la: Ako ces vec mak na konac, taj isti Juve je nogama zgazio Chelsea, kojeg Barca nije mogla proci u 2 tekme.
Igrom slucaja nisu mogli proci, slazem se, ali tako ispada.

Reci da Juventus nije ekipa koja je u vrhu je, uz duzno postovanje, velika glupost.
Te 3 nabrojane ekipe plus Juve i BvB, mozda i PSG, su ekipe koje su trenutno u vrhu evropskog fudbala.
Hmm. Zanimljivo nema šta. Sad opet krećemo poređivati sa prošlim rezultatima. Svi vide kakav je sad Chelsea, i svi znaju kako je Chelsea osvojio. Sigurno ne zato što su bili bolji protivnik. Juve jeste u vrhu, to niko ne spori, ali reći da je Juve u rangu Barce, Reala, Manche meni je smiješno. Ako sam rekao da su nivo niže, nisam mislio da su 5 galaksija iza, nego jednostavno da nisu još dorasli tom kvalitetu što je i Conte sam rekao.
Ja tebi opet kazem da je Juve ekipa koja je u vrhu. 4-5 ekipa su u vrhu evropskog fudbala, a i medju njima nijanse odlucuju.
Bayern kad je dobio Juve, bio je samo blagi favorit, sto je dokaz da je Juve ekipa iz evropskog vrha.
Pa da. Lahko je pričati kad se ispadne, ali to je realnost, dvomeč koji je pokazao da Juve nije još ta klasa. Pratio sam uzvrat koliko sam mogao i stekao utisak da Juve ne može dati gola do jutra da su igrali. Kako će dati kad u napadu imaju mega zvijezde poput Vučinića, Kvaljarele ili ti Matrija.
Mes Que Un Club

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 apr 2013, 14:53

ceze je napisao/la:
hule_barca je napisao/la: Hmm. Zanimljivo nema šta. Sad opet krećemo poređivati sa prošlim rezultatima. Svi vide kakav je sad Chelsea, i svi znaju kako je Chelsea osvojio. Sigurno ne zato što su bili bolji protivnik. Juve jeste u vrhu, to niko ne spori, ali reći da je Juve u rangu Barce, Reala, Manche meni je smiješno. Ako sam rekao da su nivo niže, nisam mislio da su 5 galaksija iza, nego jednostavno da nisu još dorasli tom kvalitetu što je i Conte sam rekao.
Pa da. Lahko je pričati kad se ispadne, ali to je realnost, dvomeč koji je pokazao da Juve nije još ta klasa. Pratio sam uzvrat koliko sam mogao i stekao utisak da Juve ne može dati gola do jutra da su igrali. Kako će dati kad u napadu imaju mega zvijezde poput Vučinića, Kvaljarele ili ti Matrija.
Ja ti opet kazem da je Juventus ekipa iz vrha evropskog fudbala, a ti misli sta hoces.

Klare

Post Postao/la Klare » 13 apr 2013, 15:25

ceze je napisao/la:Bayern kad je dobio Juve, bio je samo blagi favorit, sto je dokaz da je Juve ekipa iz evropskog vrha.
Blagi al' u qurcu, blagi za one što pojma o ovom ne znaju. ;)
Bayern je tu bio apsolutni favorit, a više puta sam nagovještavao siguran prolaz,
a sad što su vas Talijani zatrovali pričama o mega jakoj Seriji A i Juventusu, to je vaša stvar.

Toliko o Juveu i njegovoj snazi, rezultat 4:0 uz apsolutnu kontrolu govori sam za sebe,
govori o tom da se radi o drugorazrednoj ekipi. 8-)

To je sve istina, isto kao što je istina da će Pizdelona opasno fasovati po turu 8-) ,
istina da Bayern u ovaj okršaj ulazi kao mega favorit, kao gazda koji će Barci diktirati šta da radi,
i došlo je vrijeme kada će se u budućnosti govoriti kako je Barca pogažena od Bayerna,
a ne Bayern od Barce(onih 4:0 iz 2009). ;)

shaqiri11
Kontakt:

Post Postao/la shaqiri11 » 13 apr 2013, 15:31

ako nekom treba dobar sopcast link evo

sop://broker.sopcast.com:3912/141883" onclick="window.open(this.href);return false;
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 apr 2013, 15:35

Klare je napisao/la: istina da Bayern u ovaj okršaj ulazi kao mega favorit, kao gazda koji će Barci diktirati šta da radi,
Nijedna ekipa na svijetu ne moze diktirati Barcin tempo, igru, bilo šta...pa tako ni Bayern. ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 apr 2013, 15:36

Boateng :o Woow, kakav udarac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 13 apr 2013, 15:38

Jürgen Klopp ubijeđen
"Kladio bih se u život da će Guardiola savjetovati Bavarce"

Pep prodana dušo !

zayebavam se ;) :mrgreen: neka pomaže svom klubu, to je sasvim normalno.
Maršal Tito ce ih sviju prevariti :P

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 13 apr 2013, 15:49

Super fakin MARIO,kako je zavuce...
#miasanmia

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 apr 2013, 15:53

Da hoce Gomez uci u golgetersku formu prije Barce, bilo bi super.
Ovo izleda sasvim dobro na terenu, s obzirom da je samo Ribery uvijek prvotimac :D
U nastavku bi bilo dobro da izvede i Roberya i da sansu dobije Hojbjerg ( koliko vidim na klupi je ).

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 apr 2013, 15:54

Jaooo. :(

Kakva asistencija Cana, njegov prvi ucinak u Bundesligi. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 apr 2013, 15:56

Sa drugom postavom rešetamo. 8-) :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 13 apr 2013, 15:57

3:0 lagano, do kraja ocekujem jos jedno 4 komada i dosta.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 13 apr 2013, 16:19

Ova jedanaestorka kao da igra zadnja 2-3 mjeseca zajedno :lol:
Kao da mi igramo s prvim timom,a Nurnberg s drugim...

Nadam se da ce Jupp odmah sad ostaviti Riberya na klupi i ubaciti Robbena.
Shaqiri masina,taj ce da procvjeta cim mu se dadne vise prilike da igra.
#miasanmia

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 apr 2013, 16:22

Gledam BvB, ali igraš sa b sastavom i vodiš 3:0 8-)

Napišite poslije utakmice kako je Can odigrao. Ionako će kasnije biti aBd svi golove na Eurosportu II.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 apr 2013, 16:24

Koja dominacija Bayerna...Tek sada covjek ima predstavu kakvu je ekipu UH potpomognut Sammerom napravio u ljetnom prelaznom roku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 apr 2013, 16:24

Neutral je napisao/la:Gledam BvB, ali igraš sa b sastavom i vodiš 3:0 8-)

Napišite poslije utakmice kako je Can odigrao. Ionako će kasnije biti aBd svi golove na Eurosportu II.
Za sad solidan, dobra asistencija :)

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 13 apr 2013, 16:44

Šačir 4:0, Ribery asistent.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Rosicky i 9 gostiju.