FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ukoliko danas kojim cudom dodjemo do pobjede (u sta ja licno ne vjerujem i ocekujem poraz, jer vecina faktora na to ukazuje) mislim da ce titula biti rijesena, jer cemo ostatak lige onda ubiti psihicki i to bi nasim protivnicima uvijek bilo u podsvijesti...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
to je to potpisujem ! sretno namamerosm je napisao/la:Ukoliko danas kojim cudom dodjemo do pobjede (u sta ja licno ne vjerujem i ocekujem poraz, jer vecina faktora na to ukazuje) mislim da ce titula biti rijesena, jer cemo ostatak lige onda ubiti psihicki i to bi nasim protivnicima uvijek bilo u podsvijesti...
Željeznicar za život cijeli !
Najvažnija utakmica ove sezone
Ajde Željo zabij gooooool

Ajde Željo zabij gooooool

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Ultras1921
- Kontakt:
SLAVIT' CE SE SAMPIONSKA TITULA!
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
-
- Kontakt:
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8853_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Bijeljina je prelijep grad mi desetkovani bio bi zadovoljan bodom jer su i sami igrači u šoku zbog povrede, druga stvar pravi grb FK Radnika izgleda ovako i prije rata je to izgledalo ovako:

to dovoljno govori o ovim koji su sada smeta im latinica, meni ne smeta čirilica ali to je da se zatre sve što je živjelo tu nekad.

to dovoljno govori o ovim koji su sada smeta im latinica, meni ne smeta čirilica ali to je da se zatre sve što je živjelo tu nekad.
-
- Kontakt:
Pa recimo Radmilo da si u pravu,ali pitas se ti da li je sve sto je bilo FK moralo da postane NK ili kao primjer dajem grb Celika koji umjesto zvijezde sada imia ljiljan,i mnogih drugih klubova!Tu naravno ne spada Zeljo koji je ostao ono sto jeste a to je FK Zeljeznicar Sarajevo a ne nikakav NK.Radmilo je napisao/la:Bijeljina je prelijep grad mi desetkovani bio bi zadovoljan bodom jer su i sami igrači u šoku zbog povrede, druga stvar pravi grb FK Radnika izgleda ovako i prije rata je to izgledalo ovako:
bio drug i on NK,treba biti posten,pa bili su i ljiljani na grbu i sta sve ne,dok se nadodje,treba vremena,nekom vise nekom manje 

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
-
- Kontakt:
Posteno receno!deyo je napisao/la:bio drug i on NK,treba biti posten,pa bili su i ljiljani na grbu i sta sve ne,dok se nadodje,treba vremena,nekom vise nekom manje
jesu poništili karton Jamaku pošto su se naši oglasili ?
Ja koliko znam Čelik, Iskra Bugojno, Bosna iz Visokog, Zvijezda Gradačac, Jedinstvo Bihać, Travnik itd. itd..... i prije rata su, a i sada bili NK i ostali NKBijeljina055 je napisao/la:Pa recimo Radmilo da si u pravu,ali pitas se ti da li je sve sto je bilo FK moralo da postane NK ili kao primjer dajem grb Celika koji umjesto zvijezde sada imia ljiljan,i mnogih drugih klubova!Tu naravno ne spada Zeljo koji je ostao ono sto jeste a to je FK Zeljeznicar Sarajevo a ne nikakav NK.Radmilo je napisao/la:Bijeljina je prelijep grad mi desetkovani bio bi zadovoljan bodom jer su i sami igrači u šoku zbog povrede, druga stvar pravi grb FK Radnika izgleda ovako i prije rata je to izgledalo ovako:

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
Za Celik znam 1000% da je bio FK ,Travnik je bi FK Borac Travnik a za ostale nisan siguran.avlami97 je napisao/la:Ja koliko znam Čelik, Iskra Bugojno, Bosna iz Visokog, Zvijezda Gradačac, Jedinstvo Bihać, Travnik itd. itd..... i prije rata su, a i sada bili NK i ostali NKBijeljina055 je napisao/la:Pa recimo Radmilo da si u pravu,ali pitas se ti da li je sve sto je bilo FK moralo da postane NK ili kao primjer dajem grb Celika koji umjesto zvijezde sada imia ljiljan,i mnogih drugih klubova!Tu naravno ne spada Zeljo koji je ostao ono sto jeste a to je FK Zeljeznicar Sarajevo a ne nikakav NK.Radmilo je napisao/la:Bijeljina je prelijep grad mi desetkovani bio bi zadovoljan bodom jer su i sami igrači u šoku zbog povrede, druga stvar pravi grb FK Radnika izgleda ovako i prije rata je to izgledalo ovako:
Necemo vise teskih tema.Ne daj Boze vise nikom da se ponovi onaj stampedo protiv Veleza i ovaj lom noge, ne daj BOZE vise nikome.
Nadam se da Cviko nije bezveze put pod noge ....
Samo hrabro danas i do pobjede.
Nadam se da Cviko nije bezveze put pod noge ....
Samo hrabro danas i do pobjede.
- SarajlijaTM
Ne znam zasto se mjesam,al upadas mi u oci koliko si uporan da hrvoje dobije 3 tekme kazne npr.Devil je napisao/la:Nema na cemu,uvek na raspolaganju da pojasnim neke stvari onome ko ne prati a misli da zna. Zeljno iscekujem tu odluku da vidimo koliko ce da ga kazne, a nekada kada zaigras fudbala ili ga malo i pogledas na telki za promenu i shvatis kakve su to stvari.
pazi ovako,nasa liga je blago receno "mesarska" i tome se mora stati u kraj,a nece doci do toga bude li se lomnjenje noge kaznjavalo sa 3-5 tekmi. vidi jedan banalan primjer,2 kluba se bore za titulu,u jednom ima extra dobar igrac koji ih vodi i koji im je 50% ekipe,druga ekipa premira mesara iz ekipe pred ispadanjem da mu slomi nogu,sto da ne,bilo je toga i bice,ovaj naravno prihvati za fine pare dobije 3-5 tekmi zabrane i to je to. titula prvaka je 300000km + evropa,pa ti sad racunaj koje su pare u igri,a danas one sve pokrecu.
a ako bude praksa 10-15 tekmi zabrane onda ce "mesari" dobro razmisliti idu li kome kopackom u glavu,laktom,koljenom ili sta sve vec.
Kad navodis nekome da malo zaigra fudbal,onda uzmi u obzir da se sastanu dvije ulicne ekipe u nekom npr dvoristu,pa zaigraju,a jedan prodje sa lomom noge.U mojoj mahali bi to rezultiralo zestokom kaznom za pocinioca koji bi bio na oporavku jednako ko i povrijedjeni. nisam htio ili nisam namjerno,mislim da ne bi upalilo.
I manite se te teorije, "nije mogao" ili "nije namjerno" ,pa pregledao sam i ja klip,vise puta,majka mu stara,ajde,nemoj vise prici za malu djecu... sve i da nije,okrenuo se vidio i otisao,hej otisao,a sad mu fol zao,a kako tek objasniti kako mu je stao drugi put na nogu nakon sto je zola bio na zemlji,a on okrenut prema njemu.
na zoli je da razmislja "ljudski je prastati" ,a na savezu je da opali kaznu hrvoju za primjer!!!
10-15 UTAKMICA ZABRANE ZA HRVOJA!!!
A danas samo hrabro u bijeljini
[youtube][/youtube]
- vidovitadjemila
U pravu si za Travnik i Celik bili su F.K. prije 92...Bijeljina055
Za Celik znam 1000% da je bio FK ,Travnik je bi FK Borac Travnik a za ostale nisan siguran.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
-
- Kontakt:
biće gusto biće 0-2

Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 13 apr 2013, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ja sam jedan od onih koji misli da nije bilo namjere od strane igraca zrinjskog jer niti jedan sportista nema takvu namjeru. Covjek se izivnuo dosao u bolnicu Zoli i to je ono sto je mogao da uradi nakon svega. I to je vec dobrim djelom iza nas...Ali sam isto tako zagovornik toga da bude kaznjen sa 15 utakmica neigranja radi onoga sto se desilo. Radi svih drugih mladih igraca kojima bi neko noge polomio, radi nas koji pratimo ovu ligu sigurno bi gledali bolji nogomet kad nebi bilo krpljenja po nogama i ovih ludih startova, siguran sam da dosta igraca nece ni da dodje u nasu ligu radi grublje igre koju tolerisu nase sudije, primjer Modrica kada je izjavio ko prezivi nasu ligu prezivjece sve...ili kada igraci Travnika naprave 30 faulova u prvih 30 minuta na Grbavici a to kod sudija pije vode a slijep vidi da oni nisu dosli da igraju lopte nego da se brane i udaraju i koriste sva sredstva da bi dosli do boda i onda neko pita sto nema raje na utakmicama e pa bas radi toga. Treba poceti od nekoga radi bolje buducnosti naseg nogometa kazna od 15 utakmica bi bila sadisfakcija za sve klubove u ligi a ne samo za Zelju.Sto se tice Zole vjerujem da mu je vec i oprostio...SarajlijaTM je napisao/la:Ne znam zasto se mjesam,al upadas mi u oci koliko si uporan da hrvoje dobije 3 tekme kazne npr.Devil je napisao/la:Nema na cemu,uvek na raspolaganju da pojasnim neke stvari onome ko ne prati a misli da zna. Zeljno iscekujem tu odluku da vidimo koliko ce da ga kazne, a nekada kada zaigras fudbala ili ga malo i pogledas na telki za promenu i shvatis kakve su to stvari.
pazi ovako,nasa liga je blago receno "mesarska" i tome se mora stati u kraj,a nece doci do toga bude li se lomnjenje noge kaznjavalo sa 3-5 tekmi. vidi jedan banalan primjer,2 kluba se bore za titulu,u jednom ima extra dobar igrac koji ih vodi i koji im je 50% ekipe,druga ekipa premira mesara iz ekipe pred ispadanjem da mu slomi nogu,sto da ne,bilo je toga i bice,ovaj naravno prihvati za fine pare dobije 3-5 tekmi zabrane i to je to. titula prvaka je 300000km + evropa,pa ti sad racunaj koje su pare u igri,a danas one sve pokrecu.
a ako bude praksa 10-15 tekmi zabrane onda ce "mesari" dobro razmisliti idu li kome kopackom u glavu,laktom,koljenom ili sta sve vec.
Kad navodis nekome da malo zaigra fudbal,onda uzmi u obzir da se sastanu dvije ulicne ekipe u nekom npr dvoristu,pa zaigraju,a jedan prodje sa lomom noge.U mojoj mahali bi to rezultiralo zestokom kaznom za pocinioca koji bi bio na oporavku jednako ko i povrijedjeni. nisam htio ili nisam namjerno,mislim da ne bi upalilo.
I manite se te teorije, "nije mogao" ili "nije namjerno" ,pa pregledao sam i ja klip,vise puta,majka mu stara,ajde,nemoj vise prici za malu djecu... sve i da nije,okrenuo se vidio i otisao,hej otisao,a sad mu fol zao,a kako tek objasniti kako mu je stao drugi put na nogu nakon sto je zola bio na zemlji,a on okrenut prema njemu.
na zoli je da razmislja "ljudski je prastati" ,a na savezu je da opali kaznu hrvoju za primjer!!!
10-15 UTAKMICA ZABRANE ZA HRVOJA!!!
A danas samo hrabro u bijeljini
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
83. minut 0-1 i identicno slavlje

NAPRIJED ŽELJO!

NAPRIJED ŽELJO!
Ima li na Grbavici neki kafic da ima Moja Tv i da inace ovako prenosi Zelju?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- storm_raider
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 17 gostiju.