SportSport.ba - Termin u fudbalu
Re: SportSport.ba - Termin u fudbalu
Samo da javim da necu doci u nedjelju.Gripa ljudi me skopala pravo.Jedino da dodjem da vam virus prenesem 

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ako je ova HN-ovska nemoj123456 je napisao/la:Samo da javim da necu doci u nedjelju.Gripa ljudi me skopala pravo.Jedino da dodjem da vam virus prenesem

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
idrizinho i benio su tu 100%idrizinho je napisao/la:sta je s ovom ekipom
EKIPA 1
MontO
nevjernik
idrizinho
EnZo_85
benio

Meni neodgovaraju ti termini u jutarnjim satima, samo iza podne od 16:00DR.HOUSE je napisao/la:u jedva cekam,valjda ce se jos javiti raje sto su se prijavila....hajmo ekipa br.4 javljaj se![]()
miki_hz
kenoo
SINE
adnan24
SAMO ŽELJO
Vec sam pisao da mozda necu moci doci u nedjelju radi utakmice koju igra Velez sa Slobodom, ali sada sam 95% siguran da moram doci
Stoga cu naletiti i lopte da bacimo malo, moze?
Ko se javlja da me saceka i povede do mjesta odigravanja? 

Support Velez, It's logical! ★
Valjda dolaze u nedjelju svi ovi što su se javili u zadnjih par dana...ne bi valjalo da ovo propadne.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
E samo da javim da necu moc sutra na termin ,jer sam se razbolio...
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ako cete igrati napolju onda nece niko dobiti H1N1 jedino ako cete biti u zatvorenom prostoruscorpion je napisao/la:ako je ova HN-ovska nemoj123456 je napisao/la:Samo da javim da necu doci u nedjelju.Gripa ljudi me skopala pravo.Jedino da dodjem da vam virus prenesem

Kada bude u Zenici recite...

A C A B !
Ja koliko vidim od ovoga nema nista
A na pocetku se prijavilo 30 ljudi,a sada se sve svelo na 10...ali to smo ti mi bosancerosi

A na pocetku se prijavilo 30 ljudi,a sada se sve svelo na 10...ali to smo ti mi bosancerosi
ajde nek neko sastavi taj spisak, ocel bit makar 10 ljudi da se igrascorpion je napisao/la:Ja koliko vidim od ovoga nema nista![]()
![]()
scorpion
benio
idriznho
kosewsko hill
adnan24
DR.House
kinone
71000
BlueSharks
eliminator
neOX
Ovo su sada za sad ti sigurno ja mislim,ali opet niko nije siguran dok ne dodje sutra u pola 11 na Kosevo.
P.S.Ako bude zafalilo neka svako pokusa da povede barem po jednog jarana.
benio
idriznho
kosewsko hill
adnan24
DR.House
kinone
71000
BlueSharks
eliminator
neOX
Ovo su sada za sad ti sigurno ja mislim,ali opet niko nije siguran dok ne dodje sutra u pola 11 na Kosevo.
- kosewsko hill
- Kontakt:
Ja mislim da smo previše očekivali od svega ovoga, da dođe 30 ljudi i slično al eto, ja bi bio zadovoljan da sutra budu dvije ekipe da možemo normalno igrati...pozzscorpion je napisao/la:scorpion
benio
idriznho
kosewsko hill
adnan24
DR.House
kinone
71000
BlueSharks
eliminator
neOX
Željo - My first love!!!
Eee dolazim i ja bio danas na putu evo maloprije udjoh u kucu ja bio i zaboravio na ovo ja sam gore 100%
pozz
pozz
FK Sarajevo
- kosewsko hill
- Kontakt:
Scorpion, čekamo tu sliku
hahahaha...da vidim kako sam ispo' 

Željo - My first love!!!
IZVJEŠTAJ SA PRVOG TERMINA
Desio se i taj dan. U nedjelju u 10:50 sati rezervisan je prvi termin članova ovog foruma koji su bili raspoloženi da odigraju,da se upoznaju,druže itd. U nekom optimalnom vremenu,10-ak minuta prije početka,organizator uzima ključ od svlačionice i izlazi ispred da sačeka ostale učesnike.
U periodu od 10 minuta pridružuje nam se ukupno 8 ljudi, što činu brojku od 9, tako da nam po nekoj logičnoj računici fali još jedan igrač.
Snalazeći se, jedan od članova poziva svog prijatelja koji živi u komšiluku da dođe,dok se ostatak ekipe upućuje prema svlačionici,a nakon toga prema suncem obasjanom terenu. U uvodu,ispitivanje snaga
Nakon dolaska još jednog člana ekipe,utakmica počinje. U obostrano žustroj, ali iznad svega fer i korektnoj utakmici, rezultat je bio u drugom planu,dok je prevashodno bilo druženje i upoznavanje članova.
Nešto vise od sat vremena je brzo prošlo, a u toku termina pao je dogovor da sve ovo postane tradicija svakih 15 dana,možda ne na istoj lokaciji, ali lokacija je najmanje bitna.
I ono što treba podvući jeste poražavajuće mali broj ljudi koji su se odazvali,a u početku je bili više od 30 prijavljenih.
Nažalost, to je naš mentalitet i neozbiljnost,ali svaka čast svim onim koji su došli i izdvojili nedjelju prijepodne za relaksaaciju.
Sa nadom da se u budućnosti može očekivati više ljudi,evo i jedne slike sa današnjeg druženja

Desio se i taj dan. U nedjelju u 10:50 sati rezervisan je prvi termin članova ovog foruma koji su bili raspoloženi da odigraju,da se upoznaju,druže itd. U nekom optimalnom vremenu,10-ak minuta prije početka,organizator uzima ključ od svlačionice i izlazi ispred da sačeka ostale učesnike.
U periodu od 10 minuta pridružuje nam se ukupno 8 ljudi, što činu brojku od 9, tako da nam po nekoj logičnoj računici fali još jedan igrač.
Snalazeći se, jedan od članova poziva svog prijatelja koji živi u komšiluku da dođe,dok se ostatak ekipe upućuje prema svlačionici,a nakon toga prema suncem obasjanom terenu. U uvodu,ispitivanje snaga

Nakon dolaska još jednog člana ekipe,utakmica počinje. U obostrano žustroj, ali iznad svega fer i korektnoj utakmici, rezultat je bio u drugom planu,dok je prevashodno bilo druženje i upoznavanje članova.
Nešto vise od sat vremena je brzo prošlo, a u toku termina pao je dogovor da sve ovo postane tradicija svakih 15 dana,možda ne na istoj lokaciji, ali lokacija je najmanje bitna.
I ono što treba podvući jeste poražavajuće mali broj ljudi koji su se odazvali,a u početku je bili više od 30 prijavljenih.
Nažalost, to je naš mentalitet i neozbiljnost,ali svaka čast svim onim koji su došli i izdvojili nedjelju prijepodne za relaksaaciju.
Sa nadom da se u budućnosti može očekivati više ljudi,evo i jedne slike sa današnjeg druženja

Zadnja izmjena: scorpion, dana/u 23 nov 2009, 19:51, ukupno mijenjano 6 puta.
- samir_tm87
- Kontakt:
jbg mala vam je slika , a ne mogu ja kad imam 16 godina 
moci cu sljedece godine
EDIT: JES TO IZGUBIO PA NE SPOMINJES REZULTAT NI SASTAVE NI NISTA CCCC

moci cu sljedece godine

EDIT: JES TO IZGUBIO PA NE SPOMINJES REZULTAT NI SASTAVE NI NISTA CCCC
dobar termin... bilo je svega, stativa, neki su pogadjali precku i sa metar od gola
, ali **** desi se. Jos da dodam da je bilo i odlicnih akcija, poteza, golova, odbrana. 

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Nista, ja priznam gresku sto sam skoro pa obecao da cu doci na prvo okupljanje, sjeba me tekma u nedjelju, sve sam ostalo mogao odgoditi, to se ja ne pitam
Tekmi vise nema, jos jedno kolo, koje se igra u narednu subotu ako se ne varam, iskljuceno i to da me zezne, nedjeljom od sada mogu najvjerovatnije, i ja se ozbiljno lozim na to
Znaci, za 15 dana aBd, +1
P.S. Jel bio iko iz moje ekipe

Znaci, za 15 dana aBd, +1

P.S. Jel bio iko iz moje ekipe

Support Velez, It's logical! ★
prije svega odlicnih odbrana,a i dobrih akcija tako da je rezultat u drugom planukinone je napisao/la:dobar termin... bilo je svega, stativa, neki su pogadjali precku i sa metar od gola, ali **** desi se. Jos da dodam da je bilo i odlicnih akcija, poteza, golova, odbrana.

ma kakav rezultat dok ne budu barem 4 ekipe...ovako smo se samo dovodili u formu,jel tako buffonDR.HOUSE je napisao/la:prije svega odlicnih odbrana,a i dobrih akcija tako da je rezultat u drugom planukinone je napisao/la:dobar termin... bilo je svega, stativa, neki su pogadjali precku i sa metar od gola, ali **** desi se. Jos da dodam da je bilo i odlicnih akcija, poteza, golova, odbrana.
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.