FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 12 apr 2013, 22:30

Sutra ce Željo Radnika tuci ;)
Željeznicar za život cijeli !

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 12 apr 2013, 22:38

Devil je napisao/la:
Rade Paprica 9 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Treba biti malo realan. Citam gore dozivotna zabrana Milicevicu, pa citam onda godina dana, pa se evo smanji na 15 utakmica. :roll: :roll:
Lomili su i pre Zolotica noge fudbaleri, lomi ce na zalost i posle njega, sastavni deo fudbala treba biti spreman na takvo nesta,ali majku mu jbm kao da niko nije pre Zolotica poceo da prati fudbal. Naravno treba zastiti maksimalno svakog fudbalera, ali sto je najvaznije treba disciplinska detaljno pogledati snimak i odrediti kaznu, ali ja ne ocekujem vise od 5 utakmica,cak mi je i 5 vrlo klimavo. ;)
A zašto ga uopšte kažnjavati?

Kad slušam tebe i druge vjerovatno Zrinjevce pitam se zašto svi onda idete na 3 ili 5 utakmica.

Ko da je bitno je li namjerno. Start je neoprezan, nije razmišljao i nije poštovao protivnika. Sasvim dovoljno razloga.

Ali ok netreba ga kaznit uopšte, treba mu poništiti i ovaj crveni. Ako će ga kažnjavati sa 3 ili 5 utakmica nemoraj ga nikako kaznit.
Vidi se da ne pratis fudbal koliko mislis da pratis. :roll: ;)
Hajde nadji mi da se za neki ovakav start dobilo 15-ak utakmice kazne ili jos gore cela sezone ili cuh negde dozivotno. Ma daaaajjj.Pa to je u rangu najlosih viceva. :roll:
Eto samo to trazim od tebe,da dokazima podupres tu tvoju tvrdnju da je pet utakmica premalo i da se u ostalim delovima sveta gde se igra najvisi rang takmicenja dobije vise od 5 pa cak i 10 utakmica. Eto 10 neka bude. :roll:

edit: Vidim Milicevic posetio Zolotica u bolnici. Ma da sigurno je namerno to uradio na terenu,pa ono sto nije uspeo tamo da sada zavrsi u bolnici. :roll:
Ja uopšte nepratim puno fudbal, samo Željezničar i našu ligu. Rijetko gledam i Ligu prvaka.
Ali da se vratimo na tvoje pitanje.
11 utakmica kazne izrekao je francuski savez Valentinu Ajzeriku nakon što je slomio nogu Žeremiju Klemonu, baš prije mjesec dana. UEFA je dala smjernice savezima da se ovakve stvari više nemogu tolerisati i da se igrači moraju štiti. Prošla su vremena kad su se za ovakve startove dobijale kazne 3-5 utakmica poput Taylora koji je uništio Eduardovu karijeru (samo smiješnih 3 utakmice) ili Roja Kina (simboličnih 5 utakmica) koji je Halanda poslao u vječna fudbalska lovišta.
I da rasčistimo nešto, ja nekažem da je Miličević to uradio namjerno, uopšte nemislim tako, ali se jednom mora početi misliti na zdravlje igrača. Njegova neopreznost nije opravdanje i očekuejm od Saveza da pošalje jasnu poruku svima.

Živio

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 apr 2013, 23:13

Sreca pa ne pratis vise fudbal moram ti priznati. ;)
Ti jedan divljacki start Eysserica koji je omasio loptu za istu velicinu kolika je ona u visinu poredis sa ovim. Pa ti si jedan veliki doktor. E za ono nije malo dati godinu dana kazne. Ono je tipican primer divljastva pre nego sto je covek krenuo da se emancipuje. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 12 apr 2013, 23:16

Sad gledam raspored utakmica komšinica i msm da nam je ovo najbitnija utakmica. Ako kojom srećom (s obzirom na sutrašnji sastav) uspijemo pobjediti onda titula gotovo sigurno ostaje na Grbavici, u suprotnom zakuhat' će se pravo. Čak bi se i Borac u slučaju sutrašnje pobjede mogao ukljuciti u borbu za titulu s obzirom kakav tim imaju i kakvi su pehovi nas snašli, a i kone gostuju u BL za par kola. ccc
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 apr 2013, 23:19

Da se ja pitam, onaj ko ozlijedi nekog igrača treba dobiti kaznu dok se ozlijeđeni ne oporavi :mrgreen:

Zola izdrži,sretno ti u oporavku i da nam se vratiš još bolji.

Pred nama je utakmica koja može prelomiti sezonu, sa toliko izostanaka, sutrašnjom pobjedom se približavamo tituli na samo nekoliko malih koraka, to će sigurno igrači imati na umu i vjerujem da će ginuti i ostaviti srce na terenu :)
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 12 apr 2013, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 12 apr 2013, 23:32

Sretno sutra i nafilujte dobro ove kupusare
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 12 apr 2013, 23:54

Devil je napisao/la:Sreca pa ne pratis vise fudbal moram ti priznati. ;)
Ti jedan divljacki start Eysserica koji je omasio loptu za istu velicinu kolika je ona u visinu poredis sa ovim. Pa ti si jedan veliki doktor. E za ono nije malo dati godinu dana kazne. Ono je tipican primer divljastva pre nego sto je covek krenuo da se emancipuje. ;)
Đe si vještak šta ima?
Nije namjerno, u žaru borbe, jbg događa se, sport. Samo jedna od praznih fraza s kojom nas maltretirate.
Al eto za đon s leđa u punom trku je puno dat i crveni karton kako se ovde moglo pročitati. Možda i ne bi bilo da se neradi o Željinom igraču na kojeg je cijela liga natakarena pa je ok da su nam u zadnje 2 utakmice 2 igrača završila u bolnici.

Šta hoćeš ti , tražiš dokaze da nepostoje tolike kazne, pa kad se ponudi dokaz da se za faul može dati tolika kazna, onda se još baviš i vještačenjem. Koji genijalac.
Po čemu je to Kinov start bio benigniji od Eysserica pa je fasovao 3 utakmice.

Poštujem da ne dijeliš mišljenje i da imaš svoj subjektivan stav, kojeg nesmatram nimalo dobronamjernim za fudbal u BiH.
Zadnja izmjena: Rade Paprica 9, dana/u 12 apr 2013, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 12 apr 2013, 23:58

Ja da se pitam sutra bih kupio utakmicu,a posto se ja ne pitam nadam se da onaj koji se pita misli isto kao ja :D salim se.
Sutra se zatvoriti igrati na kontre i cekati sansu ali nigdje ne srljati.
Sutra bih igrao s jednim zadnjim veznim i tri stopera,a gore probati sa Smajicem od pocetka zbog kontri.Vrijeme je da nam i on donese malo srece i proigra nakon toliko godina.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 apr 2013, 00:01

Đe si vještak šta ima?
Nije namjerno, u žaru borbe, jbg događa se, sport. Samo jedna od praznih fraza s kojim nas maltretirate.
Al eto za đon s leđa u punom trku je puno dat i crveni karton kako se ovde moglo pročitati. Možda i ne bi bilo da se neradi o Željinom igraču na kojeg je cijela liga natakarena pa je ok da su nam u zadnje 2 utakmice 2 igrača završila u bolnici.

Šta hoćeš ti , tražiš dokaze da nepostoje tolike kazne, pa kad se ponudi dokaz da se za faul može dati tolika kazna, onda se još baviš i vještačenjem. Koji genijalac.

Poštujem da ne dijeliš mišljenje i da imaš svoj subjektivan stav, kojeg nesmatram nimalo dobronamjernim za fudbal u BiH.
Ja ne zelim nista osim normalne diskusija,a nikako da covek dodje malo da poprica pa da onda trpi svakakve epitete od pojedinaca, al' zanemarimo to nije da nisam navikao,odraz kulture.
Ti si samo ovim postom dokazao koliko apsolutno nisi procitao od pocetka sta sam napisao,sto mi izuzetno smeta ali sto izuzetno i potvrdjuje moje misljenje da vecina ovde ne zna o cemu prica ali daje sebi za pravo da udje u diskusiju. ;) Meni je najsmesnije da ti pored klizeci gde igrac nije imao sansu da se odbrani i duel koji je sam Zolotic okarakterisao kao 50-50 sansu da se nekome noga polomi. Je li ti vidis negde kod klizeceg Eysserica da igrac na koga je "nasrnuo" moze da se odbrani. Jedino da ima reflekse boli glava pa da se momentalno odrazi na 2 metra visine. :roll: I ti ocekujes da za ovo bude ista kazna kao i za Milicevica. :lol: :lol: :lol: Nesta mi je veceras raja na forumu poprilicno inspirisana za provaljivanje.

Posto nisi procitao a pokusavas da ispadnes pametan rekao sam i ponavljam.Start kao onaj u sredu ili priblizno slican tome, a to klizeci start definitivno nije moj Focaku. ;)

p.s Oni koji su ovde od ranije znaju da sam ja zbog slicne stvari i zavrsio svoje bavljenje fudbalom tako da itekako znam kakav je to osecaj i donkle kakav je osecaj kod momka koji je to uradio i koji se i dan danas bavi fudbalom. ;)
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 13 apr 2013, 00:03, ukupno mijenjano 2 puta.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 13 apr 2013, 00:16

Devil je napisao/la:
Đe si vještak šta ima?
Nije namjerno, u žaru borbe, jbg događa se, sport. Samo jedna od praznih fraza s kojim nas maltretirate.

Ja ne zelim nista osim normalne diskusija,a nikako da covek dodje malo da poprica pa da onda trpi svakakve epitete od pojedinaca, al' zanemarimo to nije da nisam navikao,odraz kulture.
Ti si samo ovim postom dokazao koliko apsolutno nisi procitao od pocetka sta sam napisao,sto mi izuzetno smeta ali sto izuzetno i potvrdjuje moje misljenje da vecina ovde ne zna o cemu prica ali daje sebi za pravo da udje u diskusiju. ;) Meni je najsmesnije da ti pored klizeci gde igrac nije imao sansu da se odbrani i duel koji je sam Zolotic okarakterisao kao 50-50 sansu da se nekome noga polomi. Je li ti vidis negde kod klizeceg Eysserica da igrac na koga je "nasrnuo" moze da se odbrani. Jedino da ima reflekse boli glava pa da se momentalno odrazi na 2 metra visine. :roll: I ti ocekujes da za ovo bude ista kazna kao i za Milicevica. :lol: :lol: :lol: Nesta mi je veceras raja na forumu poprilicno inspirisana za provaljivanje.

Posto nisi procitao a pokusavas da ispadnes pametan rekao sam i ponavljam.Start kao onaj u sredu ili priblizno slican tome, a to klizeci start definitivno nije moj Focaku. ;)

Oni koji su ovde od ranije znaju da sam ja zbog slicne stvari i zavrsio svoje bavljenje fudbalom tako da itekako znam kakav je to osecaj i donkle kakav je osecaj kod momka koji je to uradio i koji se i dan danas bavi fudbalom. ;)
Ti si počeo sa epitetima "doktore", pa ne vidim što se buniš na epitet vještak. Šta malo si se iznervirao pa te ponijelo. I ja bih kao trebalo da budem fin što moderator na forumu koji treba da održi neki nivo diskusije gubi kompas.

Usput suviše si uporan za nekoga tko pokušava tek malo da popriča, pa s pravom držim rezervu u tvoj krajnji motiv. Očekujem da poštuješ da nisam ni ja vidio mogučnost da se Zolotić odbrani od nasrtaja sa leđa. Hvala ti što si nam ponudio svoje stručno viđenje.

Tvoj Gusinjac!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 apr 2013, 00:19

Nema na cemu,uvek na raspolaganju da pojasnim neke stvari onome ko ne prati a misli da zna. Zeljno iscekujem tu odluku da vidimo koliko ce da ga kazne, a nekada kada zaigras fudbala ili ga malo i pogledas na telki za promenu i shvatis kakve su to stvari. ;)

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 13 apr 2013, 00:26

Devil je napisao/la:Nema na cemu,uvek na raspolaganju da pojasnim neke stvari onome ko ne prati a misli da zna. Zeljno iscekujem tu odluku da vidimo koliko ce da ga kazne, a nekada kada zaigras fudbala ili ga malo i pogledas na telki za promenu i shvatis kakve su to stvari. ;)
Pa nažalost nisi se proslavio u objašnjavanju, ali potpuno mogu da shvatim tvoj sportski duh koji se vodi motivom "Važno je učestovati".

Sportsko iskustvo nema nikakve veze sa organizacijom takmičenja i izgradnjom normalnih uslova za održavanje istog.

Miličević će dobiti 3 utakmice. Ali to nema veze sa težinom starta nego sa politikanstvom struktura koje upravljaju našom ligom.

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 13 apr 2013, 00:27

Ja kolko pratim fudbal nikad nisam vidio da pravi fudbaler u pravom smislu te recenice koji je primjer izvan fudbalskih terena nekad slomio nogu nekom igraci. Vecinom su to bili obicni idioti poput Taylora i drugih koji su poznati samo po kretenizmima, silovanjima i slicnim stvarima. Jako je bitno iz kakvog okruzenja dolazis a svi znamo kakav je ovaj dio Mostara.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 13 apr 2013, 00:32

Oxidenks je napisao/la:Ja kolko pratim fudbal nikad nisam vidio da pravi fudbaler u pravom smislu te recenice koji je primjer izvan fudbalskih terena nekad slomio nogu nekom igraci. Vecinom su to bili obicni idioti poput Taylora i drugih koji su poznati samo po kretenizmima, silovanjima i slicnim stvarima. Jako je bitno iz kakvog okruzenja dolazis a svi znamo kakav je ovaj dio Mostara.
kaznit ga treba st ovise,ali poistovjecivat ove sitacije s ratnim dogadjajima i huskanjem je smijesno,mozda je povampireni dosao i u bolnicu da ga dokrajci,a taj dio mostara nije nista drugaciji od ovog drugog koji je jednako nacionalistcki i ni pocemu se ne razlikuje smo neko vidi one druge a ove ne vidi i ne zeli da vide,samo je drugom bojom obojen

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 apr 2013, 00:41

Danas samo hrabro krenut ipak smo mi Zeljeznicar i toga treba da su svjesni i igraci i svi mi. Bez obzira sto igramo sa drugim timom mozemo i sa njim sa svakim u ligi igrati siguran sam.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 apr 2013, 00:48

Aleksandre veliki ako si živ daj nam neki znak :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 13 apr 2013, 00:53

bagrcavi je napisao/la:Aleksandre veliki ako si živ daj nam neki znak :mrgreen:
+1

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 13 apr 2013, 00:56

Bio bi zadovoljan i bodom, koliko god to izgledalo smiješno, bit će teško sutra ali vjerujem u naše momke.

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 13 apr 2013, 01:01

samozeljo1987 je napisao/la:Bio bi zadovoljan i bodom, koliko god to izgledalo smiješno, bit će teško sutra ali vjerujem u naše momke.
bice tesko, al imam neki osjecaj i vjerujem u mlade momke da mozemo do 3 boda.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 13 apr 2013, 01:50

dva razlike za nas, jer mi smo ŽELJO.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 102 gosta.