sekac inace ne volim s tobom se raspravljati jer si previse strastven i impulsivno reagujes na neke glupe provokacije pojedinaca...sekac je napisao/la:Hilmo nemoj lupati ni ti koliki broj da ti da? Jesi li nekad bio u zdenki ja jesam i od tad nikad više moja noga na Grbavicu neče kročiti nisam mogao izaći da pišam pa sam pred ljudima pišao uza zid sramota i neljudski uslovi. Ja neču ostali kako vam volja nije ni na Koševu nešto ali bar se ne stoji na jednoj nozi i ima i wc do kojeg se može doći.Podržavcam te za određen broj karata ali oni na mjesto gdje može stati 500 ljudi prodaju 3-4 000 karata pa ti sad vidi je li kenjam, a da se proda koliko na zdenku realno može stati to je minoran broj navijača tako da je svejedno bili ili ne kad je isto kao da nas nema. Brate najpoštenije i jeste i bilo bi da ne bude problema iz sigurnosnih razloga negdje do lj pa može nekako i da se dođe a ovo sve je da vas prave budalama.Jer mi smo iz istog grada ista raja a ti mene guraš da se gnjavim gušim ili ne daj Bože da se desi nešto još gore kakav stampedo bilo bi mrtvih a sutra fol pijemo kahvu i ona šuplja nije do nas do uprave je pa gospodo malo pritiska na upravu-e ne bi bilo zgoreg.Ali dobro da ne smaram ja neču ostali sretno ko god išao.hilmo je napisao/la:Radi duha derbija ne bi trebalo, uprave rade na poboljsanju atmosfere pred najvecu utakmicu u zemlji.DzoleZeljo je napisao/la:Pitari, jedno pitanja. Ako budete dobili samo zdenku, hocete li ovoga puta bojkotovati derbi ili ce te pak doci i popuniti prostor koji vam je rezervisan? Hvala (Nije provokacija, vec mi samo treba info)
Malo mi je nelogicno da se neko buni kad domacin ogranici broj karata samo na ono koliko je predvidjeno pravilnikom, niko nije duzan davati vise nego sto mora.
al ovdje se donekle mogu s tobom sloziti,
istina je da se za zdenku proda oko duplo vise karata nego je inace predvidjeno i to je lose,
ali moras i ti priznati da Grbavica jednostavno ne moze podrzati ovakav jedan spektakl a da svima bude dobro,
znaci mora neko ispastati...i po obicaju ipak radi sigurnosti ostalih lakse je nagurati navijace i tako ih dodatno kontrolisati nego pustiti navijace da se "razmašu"...
jbg. skontaj ti da na sjeveru Grbavice ima zena, djece, starijih... to je "kulturna tribina" i sad kad bi vama dali do "LJ" i samim tim "E" bi bila tampon zona, sta bi ostalo obicnoj raji... dakle ne navijacima, samo "ž",
a pored njih bi bilo 3 000-3500 vatrenih navijaca protivnickog tima.. smijesno.
a to govorim sad samo o mogucim potrebama jednih i drugih.
dakle nisam ni spomenuo eventualne probleme, kidanje stolica, ubacivanje baklji medju obicnu raju ili nedo Bog vece probleme itd.
da se razumijemo, bio sam svjedok svega pa i pokusaja ulijetanja Hz medju obicnu raju, sve zbog nekih debila medju Zeljinim navijacima koji su dosli medju obicnu raju i psovali tamo vama.
elem
u najboljem slucaju mislim da mozete dobiti "O" , s tim da vam ogranice br karata kako se nebi gurali znaci ako na "O" i "zdenku" moze stati 1500 stolica da vam ne daju vise od 2500 karata i to bi bilo krcato, al moglo bi se normalno stajati...
o WC-u nemoj ni razmisljati jer mislim da tamo na onoj strani vama bi pripao samo 1 WC...
i samo jos nesto,
meni se cini da su tebe stigle godine, da si ti 15- 20 god mladji, nebi ti ovdje pricao o WC-u.
ovi sto govore da treba ograniciti br.karata na 5% za Hz, mislim da nisu svjesni o kojoj utakmici pricaju...