secer je napisao/la:ma sve na belo tj. real.![]()
dakle, ti biras, amidza poklapa.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
secer je napisao/la:ma sve na belo tj. real.![]()
dakle, ti biras, amidza poklapa.
Kako ćut i naplaćivat kad para nemaš? Takvima se danak ne može naplatit....Romariooo je napisao/la:
effe se ponasa kao da je ova tema njegova 1/1 heh, sve kontam kad ce mi poceti pisati da trebam i placati marku po postu koji napisem na ovu temu
Eto ti ces nekome reci ima li pojma o fudbalu ili zivotu.Romariooo je napisao/la: heh, zucker, cijenim te i ko forumasa i ko covjeka, pravi sagovornik, a nazaloost vecian drugih forumasa nema pojma o fudbalu kao i zivotu uopste, evo recimo effe sad ko fol nece da me prijavi zbog rijeci trabunjanje, pa prijavi majstore zaboli mene, al smijesno je to, pored svih epiteta koje drugi pisu o meni licno i personalno i o barci kao o ciganiji i sl sto podlijezi cak i krivicnom zakonu jer se vrijedjaju prava manjina, sejdic-finci i to, prijaviti organima gonjenja na ovom forumu nekoga ko koristi rijec trabunjanje je smijesno do bola hah, al sto se mene tice prijavljuj, a administracija nek radi sta hoce,
Tebe treba upisati u SOŠ.Romariooo je napisao/la:zadnji susret ova dva protivnika obiljezilo je demoliranje bayern u prvih pola sata kad su kobasicari popili 4 komada, sto je jedna od najvecih poderochina u modernoj istoriji lige prvaka
i to je jedan od razlog zbog kojih bi se bavarci trebali s postovanjem odnosti prema hegemoniji
a price da ce sammer pitati pepa za slabosti barce su nebuloze, prvo nekorektno prema sjajnom heykensu, a drugo pep jos uvijek nije uposlenik bayerna i smijesno je ocekivati da bi radio nesto nekorektno prema klubu u kojem je poceo kao djecak, od donosenja lopti, preko igara u omladinskim kategorijama, prvom timu, kapitenska traka, pa onda i trener, klub mu je sve dao, i sad ce ono sve to popljuvati zbog nekog zutalja sammera
Zanimljivo je to sto si ti sve postove od izvlacenja danas, napisao na temi Bayerna, niti slova nisi napisao na temi Barcelone.Romariooo je napisao/la:zadnji susret ova dva protivnika obiljezilo je demoliranje bayern u prvih pola sata kad su kobasicari popili 4 komada, sto je jedna od najvecih poderochina u modernoj istoriji lige prvaka
i to je jedan od razlog zbog kojih bi se bavarci trebali s postovanjem odnosti prema hegemoniji
a price da ce sammer pitati pepa za slabosti barce su nebuloze, prvo nekorektno prema sjajnom heykensu, a drugo pep jos uvijek nije uposlenik bayerna i smijesno je ocekivati da bi radio nesto nekorektno prema klubu u kojem je poceo kao djecak, od donosenja lopti, preko igara u omladinskim kategorijama, prvom timu, kapitenska traka, pa onda i trener, klub mu je sve dao, i sad ce ono sve to popljuvati zbog nekog zutalja sammera
Ma znam brate, eno uletim na temu Barce, fkt normala svi, raspituju se za Bayern, povrede i slicno.Lillard je napisao/la:pustite ovog @romaria![]()
![]()
nismo svi takvi
Ja ne znam sta je tebi sa tom hegemonijom?Romariooo je napisao/la:zadnji susret ova dva protivnika obiljezilo je demoliranje bayern u prvih pola sata kad su kobasicari popili 4 komada, sto je jedna od najvecih poderochina u modernoj istoriji lige prvaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.