FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

roy_makaay
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la roy_makaay » 12 apr 2013, 13:15

U dvije sezone kada samo igrali finale Barcu smo izbjegavali i teoretski je tek mogli dobit u finalu,u finalu smo gubili od uslovno slabijih protivnika.Vrijeme je da štafeta najdominantnije ekipe u Evropi pređe iz Katalonije u Bavarsku i da uđemo u eru u kojoj Bayern vlada svjetskim fudbalom.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 apr 2013, 13:16

anelbavarac je napisao/la:Znaci Uefalona :)

Ovde nema favorita to je jasno,za nas je hendikep sto prvu igramo kod kuce mislim da je bolje po nas bilo da smo prvu tekmu gosti, ali sta je tu je.moramo vjerovati u ovu ekipu i ako odigramo sa 100% svojuh mogucnosti uvjeren sam da mozemo proci
Pobjedimo prvu, i odemo tamo, odigramo ko PSG(i bolje) i prodjemo et. :lol:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 apr 2013, 13:18

Kakvo je stanje sa povredama u Bayernu? Ima par dana sam čitao ovdje kako je Badstuber povrijeđen, te još neko čini mi se...
Ko neće moć' igrat protiv Barce, osim Mandžukića. :mrgreen:

Inače, čekam komentar @secer-a, što se tiče ovog meča. :twisted:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 apr 2013, 13:23

mandraX je napisao/la:Kakvo je stanje sa povredama u Bayernu? Ima par dana sam čitao ovdje kako je Badstuber povrijeđen, te još neko čini mi se...
Ko neće moć' igrat protiv Barce, osim Mandžukića. :mrgreen:

Inače, čekam komentar @secer-a, što se tiče ovog meča. :twisted:
Stuber i Kroos, ostali igraju (Osim Mandze, zbog zutih).

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 12 apr 2013, 13:24

Sta reci Clash of Titans trenutno dva najaca tima na planeti def.Sanse za prolaz tesko je zaista reci 50:50 s tim da najmanje stvari i sitnice mogu odluciti ishod ovoga duela .Drago mi je sto cemo gledati veliku tekmu ljepoticu,ovo je jedinstvena prilika da vidimo gdje smo i sta smo ,da li je konacno ovaj bayern sazrio za taj veliki trofej.Obzirom da prvu tekmu igramo doma ocekujem max ekipe ,bilo kakva pobjeda bez primljenog gola daje nam velike sanse u revansu na n.kampu tako da bice sevega.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 12 apr 2013, 13:30

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
konacno :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ima da im yebemo milu maaajku :twisted:

sanse za prolaz :? 97:3 u korist bayerna.
dajem im ova 3 procenta zato sto dominator mandzo propusta prvi mec.
mandraX je napisao/la:Inače, čekam komentar @secer-a, što se tiče ovog meča.
ta je mandrle, ta hos da cujes :twisted:
barca je poput potrosenog kurdoma: nekad bijase dobra i korisna, danas je sam za bacit.
bayo ce izdominirati i izrazbijati uefino cedo koje se provuklo do polufinala.

riberi vs. alves - mmmmmmmmm 8-)
roben vs. alba - mmmmmmmmm 8-)
bayina kompletna navala vs. barcina smijesna odbrana - ffffaaaaakkkk jeeeeeeeaaaaaaa :twisted:
ps.
sve osim prolaza bez primljenog gola rvno je porazu :twisted:
dakle, 1:0 u minhenu i 2:0 u njihovom kokosinjcu 8-)
Zadnja izmjena: secer, dana/u 12 apr 2013, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 12 apr 2013, 13:31

secer je napisao/la::twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

barca je poput potrosenog kurdoma: nekad bijase dobra i korisna, danas je sam za bacit.

bayina kompletna navala vs. barcina smijesna odbrana - ffffaaaaakkkk jeeeeeeeaaaaaaa :twisted:
mmmmmmmmmmmm Mesiiiiiiiiii mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 apr 2013, 13:34

secer je napisao/la: ta je mandrle, ta hos da cujes :twisted:
Nisam očekivao da ćeš doći pod dozom neke dobre vutre na forum. :mrgreen:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 12 apr 2013, 13:35

secer je napisao/la::twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ps.
sve osim prolaza bez primljenog gola rvno je porazu :twisted:
dakle, 1:0 u minhenu i 2:0 u njihovom kokosinjcu 8-)

amidza ti si kralj u najpozitivnijem smislu :lol: ,ohani malo daj nesto realnije more da se ne ljute ovi katalonci ;) :D

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 12 apr 2013, 14:02

Znaci ovako Messi glavni adut Barce, al odbrana im nije na nivou i to nas Bayo mora vidjet svoju sansu.

Kad Barcelona izgubi loptu, ona svim svojim snagama poleti da tu istu loptu vrati u svoj posjed, vidjeli ste i protiv Psg i kda god nisu uspjeli doci do te lopte odmah, kad bi je odbrana PSG-a iznjela sa svoje polovice, odmah bi dosla dobra akacija Parizana i gol sansa :)

Uz prekide naravno tu lezi nasa sansa, da samo dobro iznesemo loptu iz odbrane .. i bice prilika..

Vidjecemo kak ce Javi reagirat na svoje Spance hhehe .. bice prejaka tekma :) neka bolji prodje bez sudija:)
FC Bayern !!!!!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 12 apr 2013, 14:09

Iskreno receno, nisam nimalo zadovoljan žrijebom jer je Bayern najgori moguci protivnik Barce :?
Mislim da ste favoriti u ovom dvomecu, možda 60/40....ima i Barca svoje adute svakako u vidu Messija, Inieste, Xavia itd...ali odbrana je jako ranjiva, igrat ce Bartra koji je apsolutno neiskusan za ovako važne i bitne utakmice.
Neka prođe bolji, nece mi biti krivo ako ispadnemo od Bayerna.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 12 apr 2013, 14:12

Koji dobar osjecaj kad cak i u duel sa Barcom te ljudi ne smatraju autsajderom nego priznaju da su sanse jednake a pojedinii cak nas favoritem smatraju :D

Osjecak kad te svi postuju i znaju da ce morat propisat krv da prodju,radujem se duelu i neka bolji prodje,bit ce hebeno da ne moze hebenije ali sam optimistican :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 12 apr 2013, 14:14

schweinsteiger je napisao/la:Pazite ovo:

Arsenal -> Juventus -> Barcelona -> ??

Kakva ce ovo titula da bude !!! :D
Ja cu samo nastaviti niz i napisati, BvB -> TITULA :D

Vidim vecina pise bolje ispasti u polufinalu od Barcelone nego izgubiti u finalu od nekog drugog, slazem se u potpunosti.

Sto se tice prve utakmice sto igramo kod kuce, mislim da je samo protiv Barcelone to nasa prednost. Ukoliko podjemo u Katalunju bez primljenog gola, pa makar bilo i 0-0 onda mislim da nam je to super. Jer da je prva utakmica u Barceloni i tamo izgubimo morali bi se kod kuce otvoriti i svim silama krenuti naprijed sto bi sigurno bilo puno teze nego ovaj prvi scenario.

Nasa snaga najvise lezi u njihovoj odbrani, sigurno je da nemaju kvalitetniju odbranu, a sa Robbery-em i Schweiniem mislim da Alba, Alves i co ce da imaju ogromne probleme.

Da li cemo moci mi odoliti njihovoj navali to ostaje da vidimo. Ja da se pitam u sredinu terena Martineza, Gustava i Schweinia, a gore Ribery i Robben sa Gomezom.

Samo imajte na umu da se nasa uzvratna utakmica igra za 1. Maj!!!

Ja samo cekam Romaria sa svojim postom!!!
Stern des Südens

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 12 apr 2013, 14:19

Tačno ovakav raspored sam i očekivao,namješta se el clasico od početka, vide u Bayernu najvecu mogucu opasnost da to pokvare,pa su im dali Barcelonu, ali nisu ni stim bilo toliko sigurni pa su odlucili da se uzvrat igra na camp nou, eto što se mene tiče nek im bude, ali ako SUDIJA napravi grešku kakvu koja će Bayern koštati finala, onda su Liga prvaka ne treba više igrati, nema smisla.
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 12 apr 2013, 14:21

Pozdrav Bavarci moji iz Zenice :) :) :) mislim da je konačno vrijeme da se sudarimo s trenutno najjacom ekipom na svijetu kako je vicina smatra i da bi to preoteli jednostavno morali smo se s njima sudariti jer da nismo njih dobili i prosli u finale i osvojili ne bi bilo to TO, opet bi dosta njih Barcu stavljali ispred nas ovako dvomeč ranije sam se bojao Barce i molio Boga da ih izbjegnemo zbog nase zadnje linije koja mi je bila SPORA za Barcu. Mislim da je ova ekipa konacko dostigla taj nivo da bude iznad Barce i da to pokaze u ovom sudaru divova, vidim neki KUKAJU sto je prvi mec kod nas a ja vidim tu prednost nasu i godi nam bilo kakva pobjeda jer ne znam da li pratite al pogledajte unazad kada smo god igrali prvu kuci prosli smo 2010 mancester fiorentina prosle godine real a 2011 Inter smo tukli u gostima i nismo znali da zavrsimo kod kuce sada Arsenal igrali se s njima u Londonu da bi se izvlacili doma i znojili se do zadnje sekunde da kakva frljoka ne uleti. U svakom slucaju Bayern bolje igra dvomec kada je prva kuci to je misljenje i vidjenje i nek pobjedimo prvu bar 2-1 idemo dalje u finale i konacno da dignemo KLEMPU jer to smo zasluzili kad saberes ove 4 godine unazad najvise i igrac odluke bit ce ROOBEN kojeg mnogi ovdje kritikuju on nam je uzeo titule prosle godine ON CE IH I VRATITI SADA

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 apr 2013, 14:22

amel10071988 je napisao/la:Tačno ovakav raspored sam i očekivao,namješta se el clasico od početka, vide u Bayernu najvecu mogucu opasnost da to pokvare,pa su im dali Barcelonu, ali nisu ni stim bilo toliko sigurni pa su odlucili da se uzvrat igra na camp nou, eto što se mene tiče nek im bude, ali ako SUDIJA napravi grešku kakvu koja će Bayern koštati finala, onda su Liga prvaka ne treba više igrati, nema smisla.
A koga si ti ocekivao u polufinalu lige prvaka, Augsburg ili Greuter Furth?

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 12 apr 2013, 14:30

calcio je napisao/la:
amel10071988 je napisao/la:Tačno ovakav raspored sam i očekivao,namješta se el clasico od početka, vide u Bayernu najvecu mogucu opasnost da to pokvare,pa su im dali Barcelonu, ali nisu ni stim bilo toliko sigurni pa su odlucili da se uzvrat igra na camp nou, eto što se mene tiče nek im bude, ali ako SUDIJA napravi grešku kakvu koja će Bayern koštati finala, onda su Liga prvaka ne treba više igrati, nema smisla.
A koga si ti ocekivao u polufinalu lige prvaka, Augsburg ili Greuter Furth?
Pa napisao sam koga sam očekivao, nije na odmet da još koji put pročitaš ako ti nije jasno
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 apr 2013, 14:32

Urotili su se protiv tebe jarane. Mislim da Bayern prolazi.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 12 apr 2013, 14:34

Sretno, i da izbacite cigane koji su se do polufinala provlačili kroz iglene uši. Sa onakvom igrom kao protiv nas, finale je vaše ;)
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

Klare

Post Postao/la Klare » 12 apr 2013, 14:37

Meni bilo svejedno, doduše htio sam Dortmund izbjeći...

A Barca je jedina ekipa protiv koje sam htio revanš u Minhenu, no dobro, na kraju krajeva malehna je to razlika,
a često i ovaj revanš u gostima zna donijeti prevagu nabolje, tako da su to amo osjećaji,
a ti osjećaji svakako da varaju.

Bayern je u prednosti i od toga ne treba bježati,
ja sam optimista, ponovo sam optimista, a pogotovo sam optimista kad vidim tu Barcinu odbranu,
definitivno nisu u stanju zadržati najjaču navalu na svijetu, ma kakvi. ;)

Kao što znamo Badstuber i Kroos su out za ovaj dvomeč,
Mandžo zbog kartona, ali tu smo još jači, jer u Minhenu će se napadati,
a tu je Mariano nepogrešiv, a onda Mandžo sa lanca na Kamp da zaganja.
Ovi kartoni su nešto najbolje što se moglo dogoditi,
a nemojte se varati da Gomo ne zna vršiti presing, u tom je samo malo slabiji od rvata. ;)

Bujto se malo žalio, izgleda da je spreman :? ,
svakako pojačanje posebno nakon prekida, a u odbrani je sa Danteom i najsigurniji kojeg imamo.

Odsustvo Badstubera je također nama donijela nivo više.
Nemojte pogrešno shvatiti odličan je igrač,
ali stvar je u tome što bi Hejko uz Dantea njega forsirao, a njih dvojica se ne uklapaju,
isto kao i Boa-Bujto, mix između ova dva para je najbolje rješenje.

Ovo su utakmice gdje bi kroos poželjan bio, nedostatak je jedino to, ali malehni skroz.

Barcelona
Puyol, Mascherano out za ove okršaje, Adriano prvu propušta,
Abidal je bolestan cijelu godinu, tek prošle subote prve minutice zabilježio, sigurno da neće biti u kombinacijama, jer je daleko i od psihičkog, a i fizičkog nivoa.
i onda im za te stopere ostanu Pique, Bartra, Song i Busquets :oops: ,
žalosnije ne može, a na golu linijaš Valdes. :lol:

Bekovi već lagano potrošeni Alves, te mlađahni Alba,
a zna se da su defanzivno lošiji.

Sredina terena je i dalje jako moćna, te uz Messija predstavljaju stalnu opasnost,
ostali napadači su u padu forme, udaljeni od onog levela gdje su nekad bili.

Činjenica je da ova Barcelona nema faktor X gdje bi nas mogli iznenaditi,
iz prekida smo primali, ali ovi sumnjam da su ga ikad na takav način i dali. :mrgreen:

Ovo se prolazi. 8-)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.