FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 nov 2009, 21:25

sarajlija89 je napisao/la:posto se vec par dana ne pise nista konkretno...bicemo malo ozbiljniji ;)

Nakon derbija i prve pobjede na strani ove sezone u subotu nam slijedi domaca utakmica protiv Rudara iz Prijedora. Mec od izuzetne vaznosti jer se s nova 3 boda aBd ukljucujemo skroz u sami vrh tabele i onda u BL idemo na pozitivan rezultat sto bi nas ubacilo u samu trku za titulu.

Trenutno se nalazimo na 5. poziciji na tabeli sa 22 boda, dok nam se naredni gost nalazi na 10. mjestu za 17 bodova.

Subota, 21.11.2009. u 13.30h
SVI NA KOSEVO !

rudar bi trebali pobijediti bez puno problema, nek bude 3:0 i ja zadovoljan 8-)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 nov 2009, 12:03

rudar je primio najmanje golova u ligi ;) i sa sugavice su odnijeli bod...al mislim da ce na kosevu dozivit tezak poraz aBd...treba istaci da zbog kartona ne igraju hame,jahovic i muminovic :roll: sto ce biti otezavajuce okolnosti
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 nov 2009, 12:15

sarajlija89 je napisao/la:rudar je primio najmanje golova u ligi ;) i sa sugavice su odnijeli bod...al mislim da ce na kosevu dozivit tezak poraz aBd...treba istaci da zbog kartona ne igraju hame,jahovic i muminovic :roll: sto ce biti otezavajuce okolnosti

treba zanemariti to što su primili najmanje golova u ligi ;) vjerujem da njihova odbrana neće izdržati naše napade tako da će primiti 3-4 gola 8-)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 nov 2009, 12:35

Gerrard je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:rudar je primio najmanje golova u ligi ;) i sa sugavice su odnijeli bod...al mislim da ce na kosevu dozivit tezak poraz aBd...treba istaci da zbog kartona ne igraju hame,jahovic i muminovic :roll: sto ce biti otezavajuce okolnosti
Pa to i nije neko mjerilo ako cemo posteno , kao da je tesko uzeti bod sa Grbavice :D

Ozbiljno vjerujem da cemo ih ubiti na terenu ocekujem najmanje 4 komada , a na tribinama lom kao i uvijek , prva tekma poslije deranja strumfeta , moramo se oduziti igracima za radost koju su nam priredili :D

hahaha...i to sto kazes :P ...ma i ja ocekujem 3-4 ako budu igrali ko u zadnjim tekmama...jos smo se odmorili i idemo lagano ovo odradit a onda banja luka...usput posljednje kolo ce izgleda bit pomjereno jer 28-0g je Bajram pa bi se 25-og trebalo igrati u bl...a to nevalja...radni dan...a ocekujem da ce nas dosta otic u Bl
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 17 nov 2009, 12:43

sarajlija89 je napisao/la:usput posljednje kolo ce izgleda bit pomjereno jer 28-0g je Bajram pa bi se 25-og trebalo igrati u bl...a to nevalja...radni dan...a ocekujem da ce nas dosta otic u Bl
Bajram je 27.11. u petak a 25.11. je neradni dan u FBiH pa sumnjam da ce se igrati taj dan.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 nov 2009, 12:57

nije jos potvrdjeno al procito sam negdje....A bajram je 4 dana pa zato :D u svakom slucaju ocekujem u subotu ili nedelju da se igra

Жика Павловић 2
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић 2 » 17 nov 2009, 13:03

U duhu naše medjuvjerske i međunacionalne netrpeljivosti po kojoj smo nadaleko poznati, poželio bih da vam rudar čestita praznik odnošenjem bodova sa Koševa! :mrgreen:
/ је " $ " &, јер % $ ' $ $ "?

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 nov 2009, 13:06

" ? 2 je napisao/la:U duhu naše medjuvjerske i međunacionalne netrpeljivosti po kojoj smo nadaleko poznati, poželio bih da vam rudar čestita praznik odnošenjem bodova sa Koševa! :mrgreen:

hehe sanjaj, bodove ste odnijeli štrumfovima, nama nećete....a vama će biti praznik ako ne primite više od tri gola :D :D

rudarprijedor
Kontakt:

Re: Re:

Post Postao/la rudarprijedor » 17 nov 2009, 13:20

Mirza_Hordas je napisao/la:
" ? 2 je napisao/la:U duhu naše medjuvjerske i međunacionalne netrpeljivosti po kojoj smo nadaleko poznati, poželio bih da vam rudar čestita praznik odnošenjem bodova sa Koševa! :mrgreen:

hehe sanjaj, bodove ste odnijeli štrumfovima, nama nećete....a vama će biti praznik ako ne primite više od tri gola :D :D
pa dobro nemoj sad biti bezobrezan.... ;) a ja sad vam iskreno kazem imam osjecaj da sarajevo uzima titulu ove godine al ozb.......osim ako vas Siroki ne zjb...pa sve se vidi na tv ko kako igra...ozbiljno zelim vam sve najbolje u nastavku lige....i bar da nam bod poklonite... :lol:
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 17 nov 2009, 13:22

dobit cete baklave i hurmasice, al bod(ove) ne bi dao ni rodjenoj majci da odnese :D :D
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

pravnik
Kontakt:

Post Postao/la pravnik » 18 nov 2009, 12:53

Ljudi jel' neko bio u Begovoj džamiji neki dan? Učio se tevhid na sedminu Želji.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 18 nov 2009, 15:37

Poslje sedam dana bana ponovo sam sa bracom Hordasima :mrgreen: :mrgreen: :D :D
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 19 nov 2009, 13:04

Bordo prijatelji 1946

Sinoć je u prostorijama VIP dvorane u Zetri prvi put javnosti predstavljen projekat Udruženje građana „Bordo prijatelji 1946“. Svečana skupština je rezultirala posjetom velikog broja uspješnih ljudi, poduzetnika i stručnjaka u svojim oblastima kojima je zajednička spona ljubav prema bordo boji.

Udruženje građana nazvano „Bordo prijatelji 1946“ je organizovala grupa entuzijasta i istinskih zaljubljenika u naš klub sa željom da ponudi alternativu postojećem stanju u klubu te da pomogne klubu pružajući mu razne vrste intelektualnih usluga svojih članova, bez naknade, i tako, u granicama svojih mogućnosti, pružati priliku za razvoj kluba u budućnosti.

Trenutna situacija u kojoj se nalazi bosanskohercegovački fudbal negativno se reflektira na poziciju, ime i značaj fudbalskog kluba Sarajevo, a postojeće strukture u klubu očigledno nisu u stanju ponuditi adekvatan odgovor na nastalu situaciju. Najveći problem predstavlja UEFA-ino licenciranje klubova za nastupe u europskim takmičenjima. Naime, kako nijedan bosanskohercegovački klub trenutno ne ispunjava prave kriterije europske kuće fudbala, UEFA je dopustila Fudbalskom savezu BiH da primjenjuje blaže kriterije za klubove sa područja naše države. Kriteriji se postepeno pooštravaju do 2012. godine kada će biti potpuno usklađeni sa UEFA-inim standardima i kada postoji realna opasnost da Sarajevo, u ovakvom stanju, neće moći dobiti licencu i tako pasti na poziciju na kojoj nikad nije bio u svojoj dugogodišnjoj historiji. Gubitak mogućnosti igranja europskih utakmica znači gubitak interesa javnosti, sponzora, a samim tim i prihoda koji mogu omogućiti kvalitetan rad kao preduslov napretku i daljnjem razvoju u željenom smjeru te nastavljanje dosadašnje tradicije.

Samim tim, kao prvi i osnovni zadatak novonastalog udruženja jeste kreacija plana i programa za izbjegavanje takvog sramotnog udarca za naš tim, tj. plana za ostvarenje svih UEFA-inih uslova.

Potrebno je napomenuti da Udruženje građana „Bordo prijatelji 1946“ danas ne bi postojalo da nije bilo inicijative UNFKS-a te da „bordo prijatelji“ imaju punu podršku Udruženja navijača FK Sarajevo.

Napomena: Ovo je samo predstavljanje Udruženja građana „Bordo prijatelji 1946“, dok ćete sve detalje moći saznati u narednom periodu.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 nov 2009, 13:13

i ja jedva cekam vise tu subotu :D .....a sta ce tek biti kad nam zimska pauza dodje :roll:

A svaka cast UNFKS za ovaj potez....dok je nas koji volimo ovaj klub ne treba se brinuti ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 nov 2009, 13:22

Gerrard je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:i ja jedva cekam vise tu subotu :D .....a sta ce tek biti kad nam zimska pauza dodje :roll:

A svaka cast UNFKS za ovaj potez....dok je nas koji volimo ovaj klub ne treba se brinuti ;)
Hajmo se malo baciti na zanimljive slike Sarajeva i velike utakmice , sta god nadjete stavite da podjelimo sretne trenutke jos jednom ;) Sinoc dok gledam repku shvatim , da se nista ne moze mjeriti sa srecom koju mi je donijelo moje Sarajevo svih ovih godina :D

hos mi vjerovat da sam i ja pomislio...sjetim se evrope ove godine i atmosfere.....sta rec SARAJEVO,HORDE,BOG I CARSIJA nema dalje;)

alibi

Post Postao/la alibi » 19 nov 2009, 17:03

Gerrard je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:i ja jedva cekam vise tu subotu :D .....a sta ce tek biti kad nam zimska pauza dodje :roll:

Hajmo se malo baciti na zanimljive slike Sarajeva i velike utakmice , sta god nadjete stavite da podjelimo sretne trenutke jos jednom ;) Sinoc dok gledam repku shvatim , da se nista ne moze mjeriti sa srecom koju mi je donijelo moje Sarajevo svih ovih godina :D
Nikada neces ni osjetiti neki drugi filing vjeruj mi,jer LJUBAV prema nasem klubu ni sa cim se ne moze mjeriti ni blizu.Uz duzno postovanje prema reprezentaciji SAMO JE JEDNA ISTINSKA I ISKRENA LJUBAV.FCS.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 19 nov 2009, 21:38

alibi je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:

Nikada neces ni osjetiti neki drugi filing vjeruj mi,jer LJUBAV prema nasem klubu ni sa cim se ne moze mjeriti ni blizu.Uz duzno postovanje prema reprezentaciji SAMO JE JEDNA ISTINSKA I ISKRENA LJUBAV.FCS.
I ja isto, iako nisam neki navijač koji svake sedmice posjećujem Koševo (zbog udaljenosti i to), ili bolje reći 1-2 ili 3 x godišnje , eto prošle godine sam došao na derbi - Koševo, a ove na Spartak. A nekad nemogu shvatiti onu raju koja živi u SA i neidu na tekme Sarajeva, to mi nikako nije jasno. Pa ja sam potrošio oko 100 KM na tekmi za Spartak. JBG i ja sam napričao o sebi , al šta fali da se zna. ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 nov 2009, 23:56

Joj kad vas vidim da vako pricate srce mi ko dzamija ;) .....................samo tako braco....SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 20 nov 2009, 15:14

Nova tekma,novi izazov!

Sutra svi na sjever!

Tekma je u 13:00,ako bude promjene bit` ce EDIT !

Pocivaj u miru Vedrane !
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 20 nov 2009, 15:20

E vala nek se zavrsi i ova pauza,ovo je prva tekma poslije deranja strumfica u derbiju,vidimo se akoBogda sutra na sjeveru...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: skoJaa i 18 gostiju.