FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Neutral » 11 apr 2013, 13:29

Bademluk je napisao/la:Jel ima neko da mi nađe koliko je uspješnost pasova Martineza i Schweinsteigera? Po meni apsolutni vladari sredine terena...;)

Bastian 78%, od 82 pasa 64 je bilo tačnih.
Javi 84%, od 63 pasa 53 tačnih.

Najveći postotak tačnih dodavanja je imao Alaba, procentualno 85%, 65 pasa 55 tačnih.

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 11 apr 2013, 14:43

Neutral je napisao/la:
Bademluk je napisao/la:Jel ima neko da mi nađe koliko je uspješnost pasova Martineza i Schweinsteigera? Po meni apsolutni vladari sredine terena...;)

Bastian 78%, od 82 pasa 64 je bilo tačnih.
Javi 84%, od 63 pasa 53 tačnih.

Najveći postotak tačnih dodavanja je imao Alaba, procentualno 85%, 65 pasa 55 tačnih.
;)

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 11 apr 2013, 15:44

effe_sa je napisao/la:
BayernMunchen31 je napisao/la:

@Farinelli: Hvalio sam te već ko forumaša, ali mi drago (a i tebi sigurno) što si fulio s prognozom da će Juve proć i da će nas Španac osakatit.

.
:)
Svasta sam ja pisao, a priznajem da sam mislio da cemo da ispadnemo od HUVENTUSA, iako nisam odlgedao 3 njihove utakmice ove sezone.
Svasta mi je prolazilo kroz glavu, ali kad sam video kako su ocajno odigrali u prvoj utakmici, znao sam da ispadaju.
I da, sinoc sam pogodio tacan rezultat. Ima tamo na nekoj strani, ne znam tacno, negde uoci utakmice, tamo tipa 2007. strana.
Evo, sad da se iskupim. :D

Polufinale igramo sa Barselonom, posto sam vec napisao da Platinija i Djani Infantina interesuje El klasiko u finalu. Stoga, ne smeju da nas ubace sa Prusijom, iako bi po tom scenariju imali 2 El klasika izmedju Barselone i Reala u polufinalu. S Realom nece da nas stave u polufinalu, boje se da se ne opeku kao prosle sezone, kad smo ih nadigrali u dvomecu.
A Prusija ce opet da nadigra Real, posto njih i nije tesko nadigrati, pola onih igraca da su iole bolji, ne bi igrali u Realu.
Dakle, Murinjo ce opet biti nadigran, ali ce ovog puta da prodje "murinjovski".
A Bajern, prvo nam stavili Juventus, jer su oni kao i ja smatrali da je Huventus jedini koji moze da nas izbaci.
A, sad, nekako nam se sve poklapa za Barselonu, dosao je i taj trenutak da Evropa vidi kako se izacuje Barselona.
Ekipa nam je manje vise cista, povredio se van Bujten koji nam i ne bi odgovarao za polufinalne utakmice.
Znaci Klaudio Bosio u napad, Zerom na stopera i teraj silu.

I onda gubimo trece finale :) i teraj.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 11 apr 2013, 15:47

Cestitke braco Bavarci ,pade Juve bez ispaljenog metka. Najiskrenije bih volio Zutalije u polufinalu jeste da bi to znacilo da opet moram zaratit sa komsijom (jedva smo se pomirili nakon cetvrtfinala DFB kupa) al nema veze.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 11 apr 2013, 16:11

farinelli123 je napisao/la:Polufinale igramo sa Barselonom, posto sam vec napisao da Platinija i Djani Infantina interesuje El klasiko u finalu. Stoga, ne smeju da nas ubace sa Prusijom, iako bi po tom scenariju imali 2 El klasika izmedju Barselone i Reala u polufinalu. S Realom nece da nas stave u polufinalu, boje se da se ne opeku kao prosle sezone, kad smo ih nadigrali u dvomecu.
Ma haj ga znaj ima svega ,nije bas gle kojim slucajem ove sezone po prvi put da se izvlace parovi za polufinale LP :? ,opeklli su se prosle sezone gdje je najverovatnije bilo zacrtano finale reala i barce,ali planove im izjalovise bayo i celski sada idu na sigurice ,dakle cilj opravdava sredstvo sve u cilju velikog repa.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 11 apr 2013, 16:17

GAL je napisao/la:
farinelli123 je napisao/la:Polufinale igramo sa Barselonom, posto sam vec napisao da Platinija i Djani Infantina interesuje El klasiko u finalu. Stoga, ne smeju da nas ubace sa Prusijom, iako bi po tom scenariju imali 2 El klasika izmedju Barselone i Reala u polufinalu. S Realom nece da nas stave u polufinalu, boje se da se ne opeku kao prosle sezone, kad smo ih nadigrali u dvomecu.
Ma haj ga znaj ima svega ,nije bas gle kojim slucajem ove sezone po prvi put da se izvlace parovi za polufinale LP :? ,opeklli su se prosle sezone gdje je najverovatnije bilo zacrtano finale reala i barce,ali planove im izjalovise bayo i celski sada idu na sigurice ,dakle cilj opravdava sredstvo sve u cilju velikog repa.
Ma, to su stari prevaranti. Kakav je to nacin da se izvlaci pred svaku rundu. Mnogo mute. Nek naprave kao za svetsko prvenstvo, da se jos napocetku zna kostur i kraj.
Doduse, tad bi Real verovatno bio u grupi A a Barselona u F.
Opet nece biti klasika u finalu, mora jos da se trude.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 apr 2013, 18:04

Ovdje opet zatišje pred izvlačenje parova za polufinale :lol:

Nadam se žalbi za žuti Mandži, ako je Ibra mogao igrati, što onda ne bi i Mandžo. (iako nije isto crveni karton i žuti ali eto).

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 apr 2013, 18:06

farinelli123 je napisao/la: Svasta sam ja pisao, a priznajem da sam mislio da cemo da ispadnemo od HUVENTUSA, iako nisam odlgedao 3 njihove utakmice ove sezone.
Svasta mi je prolazilo kroz glavu, ali kad sam video kako su ocajno odigrali u prvoj utakmici, znao sam da ispadaju.
Nisu oni loša ekipa, nego smo mi bili predobri...A ja mislim da onog ranog gola nije bilo, da bi se mi itekako namučili u onoj uktamici protiv Juvea, koja bi možda tada završila 1:0 nekim golom u drugom poluvremenu ili bi završila 0:0. A ja iskreno nisam želio da bude 1:1, nešto sam najviše naginjao ka rezultatu 2:1, a 1:0 sam smatrao idealnim, tako da me ono 2:0 već bilo diglo u nebo.... :)
farinelli123 je napisao/la:I da, sinoc sam pogodio tacan rezultat. Ima tamo na nekoj strani, ne znam tacno, negde uoci utakmice, tamo tipa 2007. strana.
Evo, sad da se iskupim. :D
Zar nisi tipovao 1:2, ustvari to je onaj neki čovjek tipovao, što ga znaš, jel tako? A moguće da si ti 1:2, pogledat ću evo još.
Još nešto Juve bi nas prošle sezone vjerovatno i izbacio da smo se sreli, jer protiv dobro defanzivno postavljenih ekipa, mi smo prošle sezone imali strašne probleme. Tako da smo i na Chelsea naletili u polufinalu, možda bi isto ispali.
Stvar je u tome, što smo mi u tom rotiranju pozicija tokom utakmice, izmjeni pozicija i kretanju bez lopte, te presingu se podigli stepenicu više, zato smo mi onako prelomili Juve u prvoj utakmici.
farinelli123 je napisao/la: Polufinale igramo sa Barselonom, posto sam vec napisao da Platinija i Djani Infantina interesuje El klasiko u finalu. Stoga, ne smeju da nas ubace sa Prusijom, iako bi po tom scenariju imali 2 El klasika izmedju Barselone i Reala u polufinalu. S Realom nece da nas stave u polufinalu, boje se da se ne opeku kao prosle sezone, kad smo ih nadigrali u dvomecu.
A Prusija ce opet da nadigra Real, posto njih i nije tesko nadigrati, pola onih igraca da su iole bolji, ne bi igrali u Realu.
Dakle, Murinjo ce opet biti nadigran, ali ce ovog puta da prodje "murinjovski".
A Bajern, prvo nam stavili Juventus, jer su oni kao i ja smatrali da je Huventus jedini koji moze da nas izbaci.
A, sad, nekako nam se sve poklapa za Barselonu, dosao je i taj trenutak da Evropa vidi kako se izacuje Barselona.
Ekipa nam je manje vise cista, povredio se van Bujten koji nam i ne bi odgovarao za polufinalne utakmice.
Znaci Klaudio Bosio u napad, Zerom na stopera i teraj silu.

I onda gubimo trece finale :) i teraj.
Ti ako si mene pratio, znaš da u određene namještaljke i zavjere vjerujem. E sad ovo sve što si pisao već prije ovog duela i što sad nastavljaš o ovoj zavjeri, u tome svemu imam neka pitanja.
Kao prvo, što bi njima bio zanimljiviji El Clasico nego jedan klasik evropskog fudbala Bayern-Real u finalu?
Zašto ne bi onda htjeli finale Bayern-Barca? Mnogi žele da vide kako bi se ove dvije ekipe obračunale, a u finalu je i to poslastica.
Zar El clasico se nije malo izlizao ili misliš da im je poslastica da to naprave još u finalu kao šlag na tortu?
Što nas sudije nisu osakatile tako što su mogle pokazat crveni Riberyju i sinoć Lahmu žuti, zbog faula kod slobodnjaka, kad ga je Pirlo izveo? Lahm da je dobio žuti bio bi suspendovan za prvi susret polufinala, a njega nam najteže zamijenit.
Znači ovim pitanjima hoću da vidim jel samo imaš osjećaj, ili su tvrdnje zasnovane na nekoj podlozi , argumentima...
I još jedno, koliko je jak Bayernov lobi u UEFA-i po tvom mišljenju?? Eto nadam se da ćeš ponudit zanimljive odgovore, jer ovim nisam rekao ni da se mogu složit, niti da ovo osporavam što si naveo. Samo je zanimljiva tema za diskusiju, s brojnim začkoljicama... :) A možda i ja onda kažem koga očekujem da ćemo dobit u polufinalu... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 apr 2013, 18:10

Neutral je napisao/la:
Nadam se žalbi za žuti Mandži, ako je Ibra mogao igrati, što onda ne bi i Mandžo. (iako nije isto crveni karton i žuti ali eto).
Ne može uspjet ta žalba jer je ono Tatsachenentscheidung. Sudija vidio i tako procjenio situaciju.
Kod Ibre druga stvar, na dužinu kazne kod crvenog kartona se možeš žalit, znači on je ipak propustio dvije utakmice.
I ne kukaj Neutral više, nego budi sretan što je po pitanju Riberyja Clattenburg zažmirio i još je srećom u izvještaju napisao da je to sve vidio i tako procjenio situaciju. Da je rekao da nije vidio ono Riberyjevo, mogla ga je UEFA kaznit.

A dobro je Breitner rekao, vidio kaže sudija koliko ga je Vidal nervirao tokom utakmice i onda namjerno zažmirio u onoj situaciji... :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

CroCHEF
Kontakt:

Post Postao/la CroCHEF » 11 apr 2013, 21:42

ŠPEK!

Prava riječ koja može opisati sinoćnju, ali i prošlu utakmicu protiv Bianconera. Zaista sam presretan kada mogu vidjeti ovakvu dominaciju na terenu. Jupp je odlično posložio kockice u sastavu i sa totalnim šmekom eliminisao jednu momčad koja je imala krucijalnu ulogu u grupnoj fazi i koja je glasila za jednog od najvećih favorita za osvajanje ovog elitnog takmičenja. Ovo je zapravo i veliki udarac svim nostalgičarima 'velike' Serie A i talijanskog 'nogometa'.

Koga želim u daljnem nastavku takmičenja? Hm?

Dortmund nas je prošle sezone ponizio u 2 takmičenja. Najbolji način da im vratimo je da ih izbacimo iz svih tekućih takmičenja:
Kup - done
BL - done
LP - I'm ready, you?

Upravo pročitah izjavu Hoeneßa i čovjek se jasno izjasnio kako želi Dortmund:
Novinar: "da li ste ozbiljni?"
Hoeneß: "da li je Dortmund bolji od Madrida i Barcelone?"
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 11 apr 2013, 21:46

Opasan ovaj sportsport.ba :mrgreen: pogledajte šta su našnjušili http://sportsport.ba/blabla/vatrena-kik ... rna/102502" onclick="window.open(this.href);return false;

Sad još nisam siguran da'l oni aludiraju na sinoćni sex ili je ovo nešto novo hahahah
MIA SAN MIA!!!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 11 apr 2013, 23:01

Sudkurve Munchen u Torinu :
slika

A ovo ne treba ni komentarisati:
slika :mrgreen:
#miasanmia

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 12 apr 2013, 00:44

Ako Bayern uzme Klempu hladnokrvno ko Bundesku , zasto navijati vise :lol:
Doci ce do zasicenja :D Sljedeca sezona samo gora moze biti ..
Onda se sjetis da ce doci Josep Pep Guardiola.
Svjetla je buducnost.. 8-)
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

klloni
Kontakt:

Post Postao/la klloni » 12 apr 2013, 10:25

Saurman je napisao/la:U 1/2 mi je sasvim svejedno koga ćemo dobiti samo želim da revanš igramo u Minhenu.
Bolje kad je revans u gostima..

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 12 apr 2013, 11:53

Ostali su sve jaki protivnici. Znaci da ce Bayern, koga god da dobije pruziti maximum tako da je meni sasvim svejedno ko ce to biti. Ova ekipa kada da sve od sebe i udje maximalno skoncentrisano u utakmicu, onda moze pobijediti svakoga. 8-)
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 12 apr 2013, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 12 apr 2013, 11:54

Daj te neki link!!! Da gledam izvlacenje parova!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 apr 2013, 12:30

Barcelona
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 apr 2013, 12:30

Hebiga meni se nikako ne svidja ovaj zrijeb...Prvo Barcelona, a drugo cinjenica da se prva utakmica igra kuci.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 12 apr 2013, 12:30

Barcelona 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 apr 2013, 12:32

Ako vec hocemo da uzmemo klempu, neka to bude sa stilom. 8-)

MIA SAN MIA!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.