farinelli123 je napisao/la:
Svasta sam ja pisao, a priznajem da sam mislio da cemo da ispadnemo od HUVENTUSA, iako nisam odlgedao 3 njihove utakmice ove sezone.
Svasta mi je prolazilo kroz glavu, ali kad sam video kako su ocajno odigrali u prvoj utakmici, znao sam da ispadaju.
Nisu oni loša ekipa, nego smo mi bili predobri...A ja mislim da onog ranog gola nije bilo, da bi se mi itekako namučili u onoj uktamici protiv Juvea, koja bi možda tada završila 1:0 nekim golom u drugom poluvremenu ili bi završila 0:0. A ja iskreno nisam želio da bude 1:1, nešto sam najviše naginjao ka rezultatu 2:1, a 1:0 sam smatrao idealnim, tako da me ono 2:0 već bilo diglo u nebo....
farinelli123 je napisao/la:I da, sinoc sam pogodio tacan rezultat. Ima tamo na nekoj strani, ne znam tacno, negde uoci utakmice, tamo tipa 2007. strana.
Evo, sad da se iskupim.

Zar nisi tipovao 1:2, ustvari to je onaj neki čovjek tipovao, što ga znaš, jel tako? A moguće da si ti 1:2, pogledat ću evo još.
Još nešto Juve bi nas prošle sezone vjerovatno i izbacio da smo se sreli, jer protiv dobro defanzivno postavljenih ekipa, mi smo prošle sezone imali strašne probleme. Tako da smo i na Chelsea naletili u polufinalu, možda bi isto ispali.
Stvar je u tome, što smo mi u tom rotiranju pozicija tokom utakmice, izmjeni pozicija i kretanju bez lopte, te presingu se podigli stepenicu više, zato smo mi onako prelomili Juve u prvoj utakmici.
farinelli123 je napisao/la:
Polufinale igramo sa Barselonom, posto sam vec napisao da Platinija i Djani Infantina interesuje El klasiko u finalu. Stoga, ne smeju da nas ubace sa Prusijom, iako bi po tom scenariju imali 2 El klasika izmedju Barselone i Reala u polufinalu. S Realom nece da nas stave u polufinalu, boje se da se ne opeku kao prosle sezone, kad smo ih nadigrali u dvomecu.
A Prusija ce opet da nadigra Real, posto njih i nije tesko nadigrati, pola onih igraca da su iole bolji, ne bi igrali u Realu.
Dakle, Murinjo ce opet biti nadigran, ali ce ovog puta da prodje "murinjovski".
A Bajern, prvo nam stavili Juventus, jer su oni kao i ja smatrali da je Huventus jedini koji moze da nas izbaci.
A, sad, nekako nam se sve poklapa za Barselonu, dosao je i taj trenutak da Evropa vidi kako se izacuje Barselona.
Ekipa nam je manje vise cista, povredio se van Bujten koji nam i ne bi odgovarao za polufinalne utakmice.
Znaci Klaudio Bosio u napad, Zerom na stopera i teraj silu.
I onda gubimo trece finale

i teraj.
Ti ako si mene pratio, znaš da u određene namještaljke i zavjere vjerujem. E sad ovo sve što si pisao već prije ovog duela i što sad nastavljaš o ovoj zavjeri, u tome svemu imam neka pitanja.
Kao prvo, što bi njima bio zanimljiviji El Clasico nego jedan klasik evropskog fudbala Bayern-Real u finalu?
Zašto ne bi onda htjeli finale Bayern-Barca? Mnogi žele da vide kako bi se ove dvije ekipe obračunale, a u finalu je i to poslastica.
Zar El clasico se nije malo izlizao ili misliš da im je poslastica da to naprave još u finalu kao šlag na tortu?
Što nas sudije nisu osakatile tako što su mogle pokazat crveni Riberyju i sinoć Lahmu žuti, zbog faula kod slobodnjaka, kad ga je Pirlo izveo? Lahm da je dobio žuti bio bi suspendovan za prvi susret polufinala, a njega nam najteže zamijenit.
Znači ovim pitanjima hoću da vidim jel samo imaš osjećaj, ili su tvrdnje zasnovane na nekoj podlozi , argumentima...
I još jedno, koliko je jak Bayernov lobi u UEFA-i po tvom mišljenju?? Eto nadam se da ćeš ponudit zanimljive odgovore, jer ovim nisam rekao ni da se mogu složit, niti da ovo osporavam što si naveo. Samo je zanimljiva tema za diskusiju, s brojnim začkoljicama...

A možda i ja onda kažem koga očekujem da ćemo dobit u polufinalu...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland