Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Da da pa ako se ne varam on je bio jedna od kljucnih figura za dovodenje Pogbe 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Trequartista
- Kontakt:
Neved želi da vrati Ibrahimovića, već duže vrijeme radi na tome zajedno sa Railom, ali se Marotta tome protivi zbog finansija.
Vjerovatno je to razlog zašto Marotta odlazi jer previše štedi, međutim Conte je njemu jasno dao do znanja da će se na ljeto morati trošiti.
Vjerovatno je to razlog zašto Marotta odlazi jer previše štedi, međutim Conte je njemu jasno dao do znanja da će se na ljeto morati trošiti.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Napad mijenjati podhitno, saradnja nula bodova, sebičnost na nivou, arogancija i bahatost da ne pričam. Ne volim da gledam klošare u svetom dresu!
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
- 10DelPiero
- Kontakt:
Del Piero bi i sa svojih 38 mnogo, mnogo znacio u ova dva duela 

Alessandro Del Piero !
- Trequartista
- Kontakt:
Eh da smo mi i ovom dvomeču imali Trezegueta, druga pjesma bi se pjevala. 

I vezni red treba pojačati bar sa jednim kvalitetnim igračem. Za mene je ovo idealno Asa-Pogba-Vidal ili Pogba-Verratti-Vidal a na klupi Markisio, Pirlo, Draxler, Poli, Marrone.. Ne znam šta se dešava sa Markisiom, jednom utakmicom te naprosto zadivi a u sledećih 10 ga nema nigdje.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Meni Marotta postao drag
, ali ako će Nedved i Paratici preuzeti kormilo jedno veliko DA. Ako tako bude onda će Ibrica doći, jer to je Nedvedova želja.
Ako se nema novca za igrače svjetske klase onda očekujem da se kupuju mladi igrači koji mogu napredovati u karijeri, dosta je bilo Pelusa, Padoina, Đakeriniji i sl.

Ako se nema novca za igrače svjetske klase onda očekujem da se kupuju mladi igrači koji mogu napredovati u karijeri, dosta je bilo Pelusa, Padoina, Đakeriniji i sl.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Trequartista
- Kontakt:
Marottu treba zadržati u klubu, ali ga premjestiti na neko drugo radno mjesto. Čovjek zna s novcem i vrlo je ekonomičan što je jako bitno.
Ma u najgorem slučaju i Zalayeta bi više pomogao od ovih panjeva.Trequartista je napisao/la:Eh da smo mi i ovom dvomeču imali Trezegueta, druga pjesma bi se pjevala.
Sjećaš li se ove akcije protiv Milana: Nedved prema Del Pieru, Del Piero se malo poigrava pokušava da ubaci ali se lopta odbija od odbrambenog igrača Milana (ne sjećam se kojeg), onda ubačaj škaricama i DAVID TREZEGUET skače pored Maldinija i pogađa glavom iza leđa Dide, a poslije toga Scudetto. Naježim se uvijek od same pomisli na ta lijepa vremena. Imali smo ekipu koje smo se čak i mi bojali, a ne neko drugi

Nisam ovo vidio, vidiš, mislimo suprotno oko ovoga, igrači tipa Trezeguet u današnjem fudbalu teško da bi funkcionisali.Trequartista je napisao/la:Eh da smo mi i ovom dvomeču imali Trezegueta, druga pjesma bi se pjevala.
On jeste stroj i uvijek može pogoditi, ali on ti je Matri, ne doslovno naravno, ali Trez ovisi od lopti koje mi ne dajemo u smislu u kojem bi ih on želio.
Trezeguet bi u ovoj postavci dao opet 15-tak golova jer mu za to treba 30 šuteva, a ne 70 kao našim napadačima, ali u mečevima kao što je sinoćnji, Trezeguet bi bio igrač manje jer nikada nije imao posebno građenje, snagu, pas, a pogotovo ne agresivu koju zahtijeva današnji fudbal, on je u drugačijem Juventusu dobijao lopte koje bi pospremao lagano, dok u ovome mora biti neprestano okrenut leđima golu i boriti se da sam nešto uradi, predribla jer na tacni ne bi dobijao lopte kao nekada.
Upravo taj tip napadača našoj igri ne leži nikako i traže se igrači jaki u duelu, koji su agresivni, imaju i defanzivu, a i tehniku, to je Conteov prototip napadača, to možemo dobiti u Llorenteu apsolutno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trezeguet je imao Del Piera, kojeg ovi naši današnji napadači neće nikada imati, ali Trezeguet da dođe u Juve sa onim godinama i formom i bez Del Piera bi bio bolji od Mirka, Quaglie i MatrijaPogba je napisao/la:Nisam ovo vidio, vidiš, mislimo suprotno oko ovoga, igrači tipa Trezeguet u današnjem fudbalu teško da bi funkcionisali.Trequartista je napisao/la:Eh da smo mi i ovom dvomeču imali Trezegueta, druga pjesma bi se pjevala.
On jeste stroj i uvijek može pogoditi, ali on ti je Matri, ne doslovno naravno, ali Trez ovisi od lopti koje mi ne dajemo u smislu u kojem bi ih on želio.
Trezeguet bi u ovoj postavci dao opet 15-tak golova jer mu za to treba 30 šuteva, a ne 70 kao našim napadačima, ali u mečevima kao što je sinoćnji, Trezeguet bi bio igrač manje jer nikada nije imao posebno građenje, snagu, pas, a pogotovo ne agresivu koju zahtijeva današnji fudbal, on je u drugačijem Juventusu dobijao lopte koje bi pospremao lagano, dok u ovome mora biti neprestano okrenut leđima golu i boriti se da sam nešto uradi, predribla jer na tacni ne bi dobijao lopte kao nekada.
Upravo taj tip napadača našoj igri ne leži nikako i traže se igrači jaki u duelu, koji su agresivni, imaju i defanzivu, a i tehniku, to je Conteov prototip napadača, to možemo dobiti u Llorenteu apsolutno.

- Trequartista
- Kontakt:
Trezeguet je najbolji igrač glavom svih vremena uz Bierhoffa, igra jednostavno i na prvu, u skoku ga je rijetko ko uspio dobiti. Zna se dobro pozicinirati i ne komplikuje pred golom, pravi ubica. Fizički nije toliko jak, ali mu je sitnica bila dovoljna da zabije gol.
Zbog navedenih karakteristika njemu bi baš odgovarao ovaj stil igre jer se uglavnom ide na to da se stvori višak na strani pa se lopta ubacuje.
Klasa sam po sebi, mišljenja sam da bi se odlično snašao u ovom Juventusu.
@Amauri
Sjećam se ja svega toga, ali je meni ova ekipa najdraža od svih ranijih generacija Juventusa koje sam ispratio, ako svaka prethodna odskače kvalitetom u odnosu na ovu. Period 2006-2011 normalno ne računam.
Onaj Bonucci, ja znam da nije za Juventusa, ali šta ja mogu kad ga volim i stalno bi mi igrao, volim i Padoina, volim i Islu, Matrija iako su višak i trebaju otići. Buffona kad bih vidio počeo bi plakati. Ova generacija mi je prirasla k srcu kao nijedna do sada, onaj prošlosezonski Scudetto mi je najdraži od svih dosadašnjih 7 kojih se sjećam.
Ova generacija Juventusa ima ono nešto što ranije nemaju, ali isto tako imaju sve predispozicije da postanu i jači od tih nekih ranijih generacija. Pogba je to fino objasnio na na temi Lige šampiona.
Zbog navedenih karakteristika njemu bi baš odgovarao ovaj stil igre jer se uglavnom ide na to da se stvori višak na strani pa se lopta ubacuje.
Klasa sam po sebi, mišljenja sam da bi se odlično snašao u ovom Juventusu.
@Amauri
Sjećam se ja svega toga, ali je meni ova ekipa najdraža od svih ranijih generacija Juventusa koje sam ispratio, ako svaka prethodna odskače kvalitetom u odnosu na ovu. Period 2006-2011 normalno ne računam.
Onaj Bonucci, ja znam da nije za Juventusa, ali šta ja mogu kad ga volim i stalno bi mi igrao, volim i Padoina, volim i Islu, Matrija iako su višak i trebaju otići. Buffona kad bih vidio počeo bi plakati. Ova generacija mi je prirasla k srcu kao nijedna do sada, onaj prošlosezonski Scudetto mi je najdraži od svih dosadašnjih 7 kojih se sjećam.
Ova generacija Juventusa ima ono nešto što ranije nemaju, ali isto tako imaju sve predispozicije da postanu i jači od tih nekih ranijih generacija. Pogba je to fino objasnio na na temi Lige šampiona.
- IlCapitano
- Kontakt:
Trezeguet bi u ovom Juventusu imao bitniju ulogu jedino pred kraj utakmice kad bi se ganjao neki rezultat. Fizički ne bi mogao iznijeti ni 30% ovoga što ovi trenutni napadači rade.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
odlicna stvar bi bila dolazak Nedveda na mjesto Marote jer Nedved se ocigledno ne boji ulagati, vidi gdje su potrebna pojacanja i vidi da su potrebna pojacanja u pravom smislu te rijeci, a ne polovnjaci...Marota je ziheras i bio je dobar da se finansijski stabilizujemo, ali nazalost nije on za velike domete i mega transfere.
iskreno se radujem ovome ako je istina, jer bi to vjerovatno znacilo prestanak dovodjenja Bendtnera, Borijela i slicnih "Padoina".
za narednu sezonu se namece niz problema, posebno u veznom redu. Pirlo je ove sezone katastrofa, prvo smo mislili umor od Eura pa ga treba sacekat, zatim je nesto ko malo krenuo ali opet stao i jasno se vidi zasicenje. Covjek nema motiva ali tesko da ce nasi skupiti hrabrosti da ga prodaju dok on nece pristati da sjedi na klupi. A da nam bude nosioc igre to bi bio put u katastrofu..
Markizio takodjer, strasno smo ga precijenili, prvi ja sam smatrao da je to WC igrac i igrac buducnosti, nazalost previse je nekonzistentan da bi za jednu ozbiljnu ekipu koja zeli daleko u evropi bio nesto vise od backup-a...ali ni on nece pristati da sjedi na klupi, tesko da ce ko imati hrabrosti da ga proda i eto ti belaja. Igrat ce Markizio duh zato sto je nase dijete i buduci kapiten kako ga neki vide, i Pirlo bez ikakvog motiva jer je institucija u Italiji a na klupi ce biti mali Pogba koji mora da igra i koji je objektivno trenutno ispred obojice cak i tokom ove sezone.
treba nam neko za sportskog direktora ko ce imati mu.da da dovede prava pojacanja, da potrosi nesto para i da proda ili na klupu smjesti Pirla i/li Markizija.
iskreno se radujem ovome ako je istina, jer bi to vjerovatno znacilo prestanak dovodjenja Bendtnera, Borijela i slicnih "Padoina".
za narednu sezonu se namece niz problema, posebno u veznom redu. Pirlo je ove sezone katastrofa, prvo smo mislili umor od Eura pa ga treba sacekat, zatim je nesto ko malo krenuo ali opet stao i jasno se vidi zasicenje. Covjek nema motiva ali tesko da ce nasi skupiti hrabrosti da ga prodaju dok on nece pristati da sjedi na klupi. A da nam bude nosioc igre to bi bio put u katastrofu..
Markizio takodjer, strasno smo ga precijenili, prvi ja sam smatrao da je to WC igrac i igrac buducnosti, nazalost previse je nekonzistentan da bi za jednu ozbiljnu ekipu koja zeli daleko u evropi bio nesto vise od backup-a...ali ni on nece pristati da sjedi na klupi, tesko da ce ko imati hrabrosti da ga proda i eto ti belaja. Igrat ce Markizio duh zato sto je nase dijete i buduci kapiten kako ga neki vide, i Pirlo bez ikakvog motiva jer je institucija u Italiji a na klupi ce biti mali Pogba koji mora da igra i koji je objektivno trenutno ispred obojice cak i tokom ove sezone.
treba nam neko za sportskog direktora ko ce imati mu.da da dovede prava pojacanja, da potrosi nesto para i da proda ili na klupu smjesti Pirla i/li Markizija.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pogba je napisao/la:Neka poništava karte na ulazu u Juve arenu.

Druze genijalan si

Rumour sa transfermarketa :
Edin Dzeko to Juventus ?
Assou-Ekotto to Juventus ?
Bendtner to Borussia D. ?
Bendtner to Malaga ?
Bendtner to Swansea ?
Iaquinta to Fulham ?
Al sve su to špekulacije
Edin Dzeko to Juventus ?
Assou-Ekotto to Juventus ?
Bendtner to Borussia D. ?
Bendtner to Malaga ?
Bendtner to Swansea ?
Iaquinta to Fulham ?

Al sve su to špekulacije
Ja te volim, volim Željo..
- Burberry46
- Kontakt:
Bayern je realno jaci i potpuno zasluzeno idu dalje, za nesto vise trebaju nam pravi igraci na nekoliko pozicija prije svih napad. Cestitke Bayernu
Imamo kostur ekipe samo treba dovesti sta nam fali! Treba nam lijevi bek, play, napadac + Lorente
Prva sezona u Lp poslije dugo vremena i odmah do cetvrtfinala, ja sam zadovoljan, nemojte zaboraviti da u 1/4 nije bio Man utd, city, chelsea koji svaki prelazni rok trose ogromne pare!
Idemo sad odbraniti titulu, spremiti se sljedece godine za LP!
Super vijest da Nedved zamijeni Marottu, to sam prizeljkivao
Forza JUVE!
Imamo kostur ekipe samo treba dovesti sta nam fali! Treba nam lijevi bek, play, napadac + Lorente
Prva sezona u Lp poslije dugo vremena i odmah do cetvrtfinala, ja sam zadovoljan, nemojte zaboraviti da u 1/4 nije bio Man utd, city, chelsea koji svaki prelazni rok trose ogromne pare!
Idemo sad odbraniti titulu, spremiti se sljedece godine za LP!
Super vijest da Nedved zamijeni Marottu, to sam prizeljkivao
Forza JUVE!
1946
- anton 1983
- Kontakt:
Došo sam samo zapiknut svoju zastavicu!

Pozz...

Pozz...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Levata nikad dosta!anton 1983 je napisao/la:Došo sam samo zapiknut svoju zastavicu!
Pozz...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.