FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pintol_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pintol_TM87 » 12 apr 2013, 00:14

Mozete vi ovdje laprdat o toj kazni ali nikakvog vi uticaja nemate isto kao sto laprdate ispred svojih monitora dok se momci znoje a vi im preko tastature psujete i u vasim ocima su oni najgori...dobro vas je vise...
izdvojite 3 sata svog dragocjenog vremena i 5 markica i pogledajte te najgore momke na planeti zemlji kako se bore za "tog" Želju u kojeg se vi kunete...

SVI NA GRBAVICU !!!
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 apr 2013, 00:21

Treba biti malo realan. Citam gore dozivotna zabrana Milicevicu, pa citam onda godina dana, pa se evo smanji na 15 utakmica. :roll: :roll:
Lomili su i pre Zolotica noge fudbaleri, lomi ce na zalost i posle njega, sastavni deo fudbala treba biti spreman na takvo nesta,ali majku mu jbm kao da niko nije pre Zolotica poceo da prati fudbal. Naravno treba zastiti maksimalno svakog fudbalera, ali sto je najvaznije treba disciplinska detaljno pogledati snimak i odrediti kaznu, ali ja ne ocekujem vise od 5 utakmica,cak mi je i 5 vrlo klimavo. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 12 apr 2013, 00:26

Devil je napisao/la:Treba biti malo realan. Citam gore dozivotna zabrana Milicevicu, pa citam onda godina dana, pa se evo smanji na 15 utakmica. :roll: :roll:
Lomili su i pre Zolotica noge fudbaleri, lomi ce na zalost i posle njega, sastavni deo fudbala treba biti spreman na takvo nesta,ali majku mu jbm kao da niko nije pre Zolotica poceo da prati fudbal. Naravno treba zastiti maksimalno svakog fudbalera, ali sto je najvaznije treba disciplinska detaljno pogledati snimak i odrediti kaznu, ali ja ne ocekujem vise od 5 utakmica,cak mi je i 5 vrlo klimavo. ;)
Ja bih rađe razgovarao o tome da li je ta praksa normalna. Slomiš nogu, dobiješ (možda) 5 utakmica, a onaj čija je noga slomljena propusti minimum pola godine. Ako je tako, onda hajmo svi lomit' noge prije nego doživimo da nam noga bude slomljena. To je poruka koja se šalje tim smiješnim kaznama.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 12 apr 2013, 00:29

Rade Paprica 9 je napisao/la:

U pravu si Miličevića treba pohvaliti, jbg mlad dečko, nije htio, neće više nikad.
pusti to,objasni zašto kazna treba biti veća od uobičajenih u ovakvim situacijama???jel to za Želju vrijede neka druga pravila. startova je hiljadu svako kolo, da ga hebeš jedan mora poći po zlu.fudbal je takav sport,gledaj plivanje ako ti je ovo pregrubo.
namjeran start?? ajd neka mi samo neko objasni kakve koristi ima igrač Zrinjskog od toga što će Zolotiću slomiti nogu,zaraditi crveni kad njegov tim ima odličan rezultat i ostaviti svoje suigrače na cjedilu??? valjda dobiju premije po slomljenoj kosti protivničkog igrača,šta li :?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 apr 2013, 00:29

DukeOfWellington je napisao/la:
Devil je napisao/la:Treba biti malo realan. Citam gore dozivotna zabrana Milicevicu, pa citam onda godina dana, pa se evo smanji na 15 utakmica. :roll: :roll:
Ja bih rađe razgovarao o tome da li je ta praksa normalna. Slomiš nogu, dobiješ (možda) 5 utakmica, a onaj čija je noga slomljena propusti minimum pola godine. Ako je tako, onda hajmo svi lomit' noge prije nego doživimo da nam noga bude slomljena. To je poruka koja se šalje tim smiješnim kaznama.
O tome da li je normalno se vec moze raspravljati i to je jedna vrlo zanimljiva tema za koju sada i nemamo previse vremena. Posmatrano sa stanovista dosadasnjih lomova noge kada protivnik povredi fudbalera ne secam se da je neko za ovakav slican start dobio vise od 5 utakmica kazne,i sa te strane ocekujem da to bude i maksimalna kazna za Milicevica.

edit: Glede ovih sto govore da je start nameran samo bih se smejao kada bi se Zolotic vec u subotu mogao vratiti na teren,ovako necu. :roll:
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 12 apr 2013, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 12 apr 2013, 00:31

DukeOfWellington je napisao/la:
A da si ti na mjestu ovog što je načinio to slučajno, bilo bi ti okej da te kazne doživotno?
Daj ba, svi ste lafo neki "prijatelji" Zole s ovim.. Da vas čuje momak, posl'o bi vas momentalno u p... lijepe matere...
Niko profesionalno fudbala nije igr'o (osim ako nisu u ovim omladinskim...) i neke zabrane spominjete...Nije ni čudo gdje smo.
Šta su trebali Bartona u zatvor zbog Eduarda jel?
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 12 apr 2013, 00:31

Cuj namjerno ga zgazio, jbt ko da nikad niste igrali fudbala. Nama kad se nesto lose desi sve je sa nekom namjerom bilo.

pintol_TM87 je napisao/la:Mozete vi ovdje laprdat o toj kazni ali nikakvog vi uticaja nemate isto kao sto laprdate ispred svojih monitora dok se momci znoje a vi im preko tastature psujete i u vasim ocima su oni najgori...dobro vas je vise...
izdvojite 3 sata svog dragocjenog vremena i 5 markica i pogledajte te najgore momke na planeti zemlji kako se bore za "tog" Želju u kojeg se vi kunete...

SVI NA GRBAVICU !!!
Gostujemo
NO PYRO NO PARTY

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 12 apr 2013, 00:33

SarajlijaTM je napisao/la:
rexxona je napisao/la:Prosto nevjerovatno je da neko može uspoređivati te dvije stvari.
normalno lafe,taj neko ce dobiti 5g murije,otstetu koju mora da plati ukoliko ga familija tuzi, Bešlija je dobio 5 utakmica zabrane sto je ogrebao igraca kopackom po ledjima, a onaj vas punoglavac ce abd da prodje sa jedno 10 tekmi ne igranja,pa kad se vrati da ga doceka zola u top formi.

i jeste,uhvatio se za glavu,al nakon sto mu je sudija pokazao crveni,hebla vas vise vasa prica,idite dignite mu spomenik,ljubite ga u q ,a od nas lagano u skokovima od.ebite s tom vasom demagogijom i ti i onaj "Sent from my tablet od 150 markica"
Hahaha idi bola umoci cunu u nesto vidis da si nasekiran previse. Tupsone

Sent from my PMP5580C od 150 markica

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 12 apr 2013, 00:34

Amoxicillin je napisao/la:
A da si ti na mjestu ovog što je načinio to slučajno, bilo bi ti okej da te kazne doživotno?
Daj ba, svi ste lafo neki "prijatelji" Zole s ovim.. Da vas čuje momak, posl'o bi vas momentalno u p... lijepe matere...
Niko profesionalno fudbala nije igr'o (osim ako nisu u ovim omladinskim...) i neke zabrane spominjete...Nije ni čudo gdje smo.
Šta su trebali Bartona u zatvor zbog Eduarda jel?
Ti si prvi koji je to predlagao. Nemam namjeru da raspravljam s tobom o bilo čemu.

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 12 apr 2013, 00:37

[youtube][/youtube]

i iz ovog primjera se vidi da se ovakve stvari desavaju puno lakse nego sto mnogi mogu zamisliti.
sam zola je rekao da namjere nije bilo. i dalje se ne mogu skoncentrisati na nista drugo nakon ove povrede, dusa me boli, ali i ja sam i dalje misljenja da namjere nije bilo.
normalna kazna bi bila 5 utakmica, ako se uzme u obzir da ni drugi nisu dobijali vise za slicne stvari.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 12 apr 2013, 00:40

Buu je napisao/la:Cuj namjerno ga zgazio, jbt ko da nikad niste igrali fudbala. Nama kad se nesto lose desi sve je sa nekom namjerom bilo.

pintol_TM87 je napisao/la:Mozete vi ovdje laprdat o toj kazni ali nikakvog vi uticaja nemate isto kao sto laprdate ispred svojih monitora dok se momci znoje a vi im preko tastature psujete i u vasim ocima su oni najgori...dobro vas je vise...

SVI NA GRBAVICU !!!
Gostujemo
Mi u zadnje vrijeme i kuci GOSTUJEMO.Znam ja dobro gdje igramo.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 12 apr 2013, 01:39

desilo se sto se desilo i daBogda se nikad ne ponovilo ovo sa Zoloticem, Kvesicem i ovo da imamo samo Antolovica kako treba spremnim za utakmicu da nije suspendovan ili povrijedjen... ali dajte da sad se okrenemo i nastavku sezone i pruzimo maximalnu podrsku nasim momcima koji nas sad trebaju slobodno cu reci vise nego ikad, dajte da napunimo tu Grbavicu da se vidi sta znaci Zeljo da pruzamo maximalnu podrsku i Zoloticu i Kvesicu u njihovom dugom oporavku da nam se aBd sto jaci vrate na teren... Duzni smo im mnogo su nam radosti donijeli, a pogledajte kakva nam je posjeta... molim vas dajte da se potrudimo da Grbavica bude puna slijedecu tekmu na njoj i da svima pruzimo podrsku jer oni to zasluzuju i nas Sef Amar Osim koji nam je takodjer donio mnogo radosti zasluzili su i mnogo vise...

slika
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 12 apr 2013, 01:51

Neko je u komentarima spomenu sudije da trebaju da zastite igrače čim krenu oštriji startovi ali kod nas bi onda "svaka" utakmica bila neregularna jer ne bi mogao da završi potreban broj igrača sobzirom da laktovi frcaju na sve strane,a da ne spominjemo ostale prljavosti..
Nego NAni u mancheseteru dobio crveni sudija ČAkir zbog visoke noge na tijelu igrača,Benzema za sličnu nogu protiv Galate na Bernabeu mislim da ni žuti nije dobio znači sve je relativno..

Jedino rješenje za igrače je da se čuvaju maksimalno pogotovo mlađi igrači bolje i propustit neku loptu nego fasovat i ono što je važno su pripreme,zagrijavanje,mišićna muskulatura..imam prijatelja koji je fasovo operaciju prepona ušao sa klupe na utakmici nije se dobro zagrijo i belaj..Mislim da je ove sezone jedan SLobodin momak otišao u Vojvodinu i na pripremama slomio nogu,dešavaju se takve stvari i kad nije borba za bodove..

samozeljo1921
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1921 » 12 apr 2013, 02:23

Sad vratiti Besliju iz penzije, kad Man Utd. moze Skolsa, mozemo i mi Mirsu :D
1921

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 apr 2013, 02:35

samozeljo1921 je napisao/la:Sad vratiti Besliju iz penzije, kad Man Utd. moze Skolsa, mozemo i mi Mirsu :D
Dobra ideja :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 12 apr 2013, 09:07

Ne postoji lagani suparnik kada igrate svaka tri dana. Težak je to ritam i treba to pratiti. - Lampard

Cisto da neki ne misle da su pokupili svu pamet svijeta jer su nekad ko djeca igrali svaki dan lopte, profesionalni sport je zahtjevan, put, pripreme, treninzi, i valja svaku tekmu dobiti da bi zadovoljio apetite publike... Nadam se da dobijamo u Bijeljini, jer poslije toga stidljive komsinice idu Sirokom, pa bi se mogla i napraviti neka razlika do derbija, cisto da udjemo bez briga i da ih cijelu tekmu lozimo kako nista ne osvajaju... :mrgreen:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 12 apr 2013, 09:10

A zašto ga uopšte kažnjavati?

Kad slušam tebe i druge vjerovatno Zrinjevce pitam se zašto svi onda idete na 3 ili 5 utakmica.

Ko da je bitno je li namjerno. Start je neoprezan, nije razmišljao i nije poštovao protivnika. Sasvim dovoljno razloga.

Ali ok netreba ga kaznit uopšte, treba mu poništiti i ovaj crveni. Ako će ga kažnjavati sa 3 ili 5 utakmica nemoraj ga nikako kaznit.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 12 apr 2013, 09:14

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne postoji lagani suparnik kada igrate svaka tri dana. Težak je to ritam i treba to pratiti. - Lampard

Cisto da neki ne misle da su pokupili svu pamet svijeta jer su nekad ko djeca igrali svaki dan lopte, profesionalni sport je zahtjevan, put, pripreme, treninzi, i valja svaku tekmu dobiti da bi zadovoljio apetite publike... Nadam se da dobijamo u Bijeljini, jer poslije toga stidljive komsinice idu Sirokom, pa bi se mogla i napraviti neka razlika do derbija, cisto da udjemo bez briga i da ih cijelu tekmu lozimo kako nista ne osvajaju... :mrgreen:
Drug sad ja nisam optimisticna :? ..ali ako dobijemo u Bjeljini titula je nasa smijem glavu stavit ;) mada ko ce da nam igra ..
Željeznicar za život cijeli !

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 12 apr 2013, 09:15

maximusdecimus je napisao/la:
Rade Paprica 9 je napisao/la:

U pravu si Miličevića treba pohvaliti, jbg mlad dečko, nije htio, neće više nikad.
pusti to,objasni zašto kazna treba biti veća od uobičajenih u ovakvim situacijama???jel to za Želju vrijede neka druga pravila. startova je hiljadu svako kolo, da ga hebeš jedan mora poći po zlu.fudbal je takav sport,gledaj plivanje ako ti je ovo pregrubo.
namjeran start?? ajd neka mi samo neko objasni kakve koristi ima igrač Zrinjskog od toga što će Zolotiću slomiti nogu,zaraditi crveni kad njegov tim ima odličan rezultat i ostaviti svoje suigrače na cjedilu??? valjda dobiju premije po slomljenoj kosti protivničkog igrača,šta li :?
Mene ne zanima je li on to uradio namjerno, niti kažem da je imao motiv. Neoprezan, nepromišljen start svakako jeste ili čak osporavaš i to.

Savez ima dva putića, pustiti igrače da ne razmišljaju o protivniku ili zaštiti igrače.

Svi se pozivate na Engleze, gdje u toku utakmice između vrhunskih klubova bude jedva 2 ili 3 starta ili gruba kontakta. Ista stvar je u Španiji.

Ja ne govorim o Želji nego o odnosu igrača jedan prema drugom.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 12 apr 2013, 09:17

Ako je Bešlija dobio 5 utakmica zbog gazenja igraca i ogrebotina po ledjima,koliko onda treba da dobije ovaj punoglavac koji je momka prikovao za krevet 3 mjeseca i odstranio sa terena godinu dana minimalno?
Hajd' strucnjaci,da vas cujem

p.s.- neko spomenu,nisu ista pravila za zelju,pa i nisu,pola ekipe su nam poslali u bolnicu,dobijamo crvene i produzene kazne nakon,ko niko,nisu naravno da nisu.Nas handre u zdrav mozak ovo proljece,treba stati tome u kraj!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Manijakdolopate, Napaceni87, strucnjak9 i 65 gostiju.