FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

champions1921

Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 11 apr 2013, 20:33

DzoleZeljo je napisao/la:Vidite nesto, trojica nasih nosioca igre su povrijedana.Kvesic, Svraka i Zolotic. Dakle, sve sto vrijedi nekih dobrih para je van terena radi povreda. Jednom, eventualno dva puta se moze dogoditi slucajno, treci put ni u matematickim racunicama se to ne moze dogoditi. Vise je cinjenica poslata da se ide namjerno jako, ostro i bezobrazno (posebno klevetom) protiv Zelje.. Mi sada ako ne ustanemo protiv toga, nikada necemo.....
I ti poceo paranoisati :) .. Kvesa se povrijedio jos na pripremama, Svraka udario glavom od teren i na taj nacin se povrijedio.. Nemojte molim vas glupih prica i teorija zavjere.. Pocinjemo zvucati kao anamo oni..

Da je nama predeverati Bijeljinu pa se malo presabrati iduce sedmice.. Ako dobijemo kako u Bijeljini prvenstvo je gotovo rijeseno a ako zijanimo bice borba do zadnjeg kola.. Hoce li do Celika biti spremni Svraka i Bekric??
BUDI ŽELJO !!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 11 apr 2013, 20:54

vatreni je napisao/la:Gledam ove crvene kartone,povrede kod vas......da toga nije mogli bi Radnik dobiti dva,tri gola razlike.mada i ovako niste daleko od pobjede jer u srijedu nisam gledao na Banji losiju ekipu od Radnika.Da smo mi imali Adilovića jučer četiri,pet golova bi im utrpali,al jbg. nemas ni sreće.Mislim da ih mozete i oslabljeni dobiti. ;)
Da Bog da, tesko je razmisljati uopce o iducoj utakmici u ovom trenutku, al moramo dalje. Sa ovom ekipom je bod odlican, al to stvarno mislim. Radnik je u posljednje vrijeme napravio par dobrih rezultata, bit ce motivisani da skalp skinu i sampionu, ne moze covjek bit optimista nikako. Nadam se da cemo imat srece i da ce ekipa odigrat na nivou pa da uzmemo 3 boda koja bi nas bez obzira na sve bitno priblizila tituli.

EDIT: Tek sad vidim da Radnik nema poraza na domacem terenu, a u Bijeljinu su dolazili Sarajevo, Siroki, Celik.. Ekipa koja ce otic tamo sigurno kvalitetom nije na nivou recimo Sirokog i Sarajeva, al valjda ce se neke stvari poklpit.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 11 apr 2013, 21:03

Predstavnici Kluba posjetili Zolotića

http://fkzeljeznicar.ba/predstavnici-kl ... tica/5190/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 11 apr 2013, 22:24

http://www.historija.ba/d/283-otvoren-stadion-grbavica/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.historija.ba/d/730-izgorjela ... -grbavica/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 11 apr 2013, 22:57

storm_raider je napisao/la:Ma taj post nije ni vrijedan komentarisanja. Napisao sam prije pa cu i opet, decko se za glavu uhvatio nakon sto je vidio sta je uradio. Sada kome odgovara da vjeruje da je to neka hrvatsko-ustasko-katolicka zavjera protiv nas budala je. Taj post je samo tu zbog provokacije i nicega vise. Ja nisam vidio ni trunku namjere da se slomi noga. Desilo se nazalost, i to je ono sto je najbitnije. Decko se izvinuo, obici ce sutra Zolu i znaju se, kako sam rece, odavno. Taj post je izvor teskih frustracija i kompleksa, u koje necu niti zelim ulaziti, ali nista pametno ni dobro nema tu napisano. Idiotizam cisti. Pretpostavljam da taj nije ni bio na utakmici. Napunite Grbavicu, ostavite neku paru gore, pa onda s nekim pravom komentarisite. Kada sam sinoc dosao ovdje nakon utakmice, vidim milion postova o nasoj igri, a sve za vrijeme utakmice i onda se pitam sto je sinoc bilo 2500-3000 ljudi (ako je i toliko). Eto, gledajte Bayern i Barcu i nadajte se da Bekam nece Messiju slomiti nogu, ali ne komentarisite sa nekim zatrovanim komentarima onaj nesretan slucaj. Jer eto "komentator Arene je prenio atmosferu, haman kao da si na jugu." FUJ!

Zar ne vidite covjek da baci kosku, onda cita nase komentare i vjerovatno u nekom mracnom kutku se smije? Ne nasjedajte na halitozni zrak iz njegovog maljavog mozga. Bilo bi tu sigurno i par idiotskih komentara navijaca Zrinjskog, da je obrnuta situacija, ali tako je kako je. Izdrzi ZOLA!
Niko nekaže da je u startu postojala namjera da se slomi noga, ali je start bio nepromišljen, jednako kao i start Bešlije nekad davno protiv Borca kada je dobio 5 utakmica. Nemožeš bez razmišljanja o protivniku igrati fudbal i ja očekujem sa Savez povuče mjere koje će ojačati svijest igrača prema protivniku da bi se stvari od sinoć izbjegle. Čuo sam priču da je frajer sletio sa ceste u privatnu bašću i usmrtio žensku osobu koja se nalazila u bašti. Nije bilo namjere, nesretan slučaj, ali nemožeš slegnut ramenima i reći jbg desilo se. Svako mora snosit svoj dio odgovornosti.

rexxona
Kontakt:

Post Postao/la rexxona » 11 apr 2013, 22:59

Prosto nevjerovatno je da neko može uspoređivati te dvije stvari.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 11 apr 2013, 23:01

rexxona je napisao/la:Prosto nevjerovatno je da neko može uspoređivati te dvije stvari.
Neuspoređujem dvije stvari nego odnos prema nesretnom slučaju. Razmišljaj malo.

rexxona
Kontakt:

Post Postao/la rexxona » 11 apr 2013, 23:04

Da ali ovdje su obojica išli u duel, Milicevicu je prešla noga preko lopte izgubio ravnotežu i nazalost uradio ono što je uradio. Ne kažem da ga se ne treba kazniti, naravno da mora, ali one price da je ovo jednako zatvoru i dozivotnoj zabrani igranja nogometa su smješne. Pa ovakve stvari se dešavaju kostantno u Engleskoj ... Ja se iskreno nadam da će se Zolotic vratiti još bolji jer stvarno bi bila šteta da propadne ovakav talenat, malo je ovakih igraca u BiH ligi.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 apr 2013, 23:10

rexxona je napisao/la:Prosto nevjerovatno je da neko može uspoređivati te dvije stvari.
normalno lafe,taj neko ce dobiti 5g murije,otstetu koju mora da plati ukoliko ga familija tuzi, Bešlija je dobio 5 utakmica zabrane sto je ogrebao igraca kopackom po ledjima, a onaj vas punoglavac ce abd da prodje sa jedno 10 tekmi ne igranja,pa kad se vrati da ga doceka zola u top formi.

i jeste,uhvatio se za glavu,al nakon sto mu je sudija pokazao crveni,hebla vas vise vasa prica,idite dignite mu spomenik,ljubite ga u q ,a od nas lagano u skokovima od.ebite s tom vasom demagogijom i ti i onaj "Sent from my tablet od 150 markica"

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 11 apr 2013, 23:20

rexxona je napisao/la:Da ali ovdje su obojica išli u duel, Milicevicu je prešla noga preko lopte izgubio ravnotežu i nazalost uradio ono što je uradio. Ne kažem da ga se ne treba kazniti, naravno da mora, ali one price da je ovo jednako zatvoru i dozivotnoj zabrani igranja nogometa su smješne. Pa ovakve stvari se dešavaju kostantno u Engleskoj ... Ja se iskreno nadam da će se Zolotic vratiti još bolji jer stvarno bi bila šteta da propadne ovakav talenat, malo je ovakih igraca u BiH ligi.
Niko nije spominajo doživotnu zabranu. 15 utakmica sasvim dovoljno. Ali kazna mora biti značajno teža od uobičajenih. Zrinjskom hvala na saopštenju i Branku na riječima podrške tokom konferencije za štampu.

Ja se nebih složio da je konstanta ovo za Englesku, a tamo je bio prijedlog da igrač koji slomije nogu protivniku, se vrati na teren kad i povrijeđeni protivnički igrač.

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 11 apr 2013, 23:30

vozdra svima kojima je plava boja u srcu .
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 11 apr 2013, 23:37

ciza je napisao/la:zadnjih godina najvise teorja zavjera i nekih ribarskih prica dolazi iz plavog dijela sarajeva,ali i dalje mislim da je to jedna manjina koja dodje medijskog prostora
zavjera ustasko dzihadska i u glavi foluska
Koji si ti.pacenik,idi ba kod svojih mrlja i pricajte o urotama i namjestajkama sve dok vama ne ide,prozivaj te ljude,sudije,savez,jovica i ostale pendreke,i naravno sto bi vi rekli "slagiranog",da i njega prozivajte...ovom prilikom bi se zahvalio moderatoru ovog foruma na korektnosti i NE banovanju istih smradova koji su pisali ovakve i slicne stvari za jednu ljudsku gromadu...hvala jos jednom
Amare hvala ti...

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 11 apr 2013, 23:40

zeljo4life je napisao/la:
ciza je napisao/la:zadnjih godina najvise teorja zavjera i nekih ribarskih prica dolazi iz plavog dijela sarajeva,ali i dalje mislim da je to jedna manjina koja dodje medijskog prostora
Koji si ti.pacenik,idi ba kod svojih mrlja i pricajte o urotama i namjestajkama sve dok vama ne ide,prozivaj te ljude,sudije,savez,jovica i ostale pendreke,i naravno sto bi vi rekli "slagiranog",da i njega prozivajte...ovom prilikom bi se zahvalio moderatoru ovog foruma na korektnosti i NE banovanju istih smradova koji su pisali ovakve i slicne stvari za jednu ljudsku gromadu...hvala jos jednom
Ma pusti kokošare, kompleks je čudo - i ti da nemaš sex sa djevojkom 7 godina, kakav bi bio? I gladni su i žedni, pa buncaju ;)
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 apr 2013, 23:48

fsdghdsfs je napisao/la:vozdra svima kojima je plava boja u srcu .
Vozdra brate i tebi.

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 11 apr 2013, 23:53

Amauri je napisao/la:
zeljo4life je napisao/la:
Ma pusti kokošare, kompleks je čudo - i ti da nemaš sex sa djevojkom 7 godina, kakav bi bio? I gladni su i žedni, pa buncaju ;)
ma nema on vise od 7. godina,kakav sex ba .
ignorisite ih ,ne kontam kako vam se da raspravljati sa njima !?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 11 apr 2013, 23:57

Rade Paprica 9 je napisao/la:
Niko nije spominajo doživotnu zabranu. 15 utakmica sasvim dovoljno. Ali kazna mora biti značajno teža od uobičajenih. Zrinjskom hvala na saopštenju i Branku na riječima podrške tokom konferencije za štampu.

Ja se nebih složio da je konstanta ovo za Englesku, a tamo je bio prijedlog da igrač koji slomije nogu protivniku, se vrati na teren kad i povrijeđeni protivnički igrač.
zašto? zato što je u pitanju Željin igrač,jel?? ako se u jednoj Engleskoj daje 3 utakmica suspenzije za ovakve,prije svega nesretne startove bez namjere, zašto bi kod nas igrač trebao dobiti 15 utakmica??

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 apr 2013, 00:00

Kad je Bešlija za onakav start dobio 5 utakmica kazne, onda za lom noge treba minimalno isto toliko.Zašto sve najrigoroznije kazne moraju ići preko Želje ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 12 apr 2013, 00:07

maximusdecimus je napisao/la:

zašto? zato što je u pitanju Željin igrač,jel?? ako se u jednoj Engleskoj daje 3 utakmica suspenzije za ovakve,prije svega nesretne startove bez namjere, zašto bi kod nas igrač trebao dobiti 15 utakmica??

U pravu si Miličevića treba pohvaliti, jbg mlad dečko, nije htio, neće više nikad.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 12 apr 2013, 00:13

bagrcavi je napisao/la:Kad je Bešlija za onakav start dobio 5 utakmica kazne, onda za lom noge treba minimalno isto toliko.Zašto sve najrigoroznije kazne moraju ići preko Želje ?
Pa i s bakljama ti je tako. Ovdje neko ravnopravnost dokazuje preko ledja Zelje. I onda nas guraju, nama stele... Samo se covjek nervira bezveze majke mi. Ko vele nekom ce bit lakse trpit dominaciju Zelje ako nas kazne i budu rigorozni prema nema... I ovaj istup je na mjestu. Na pola terena bi onaj faul nad Jamakom bio sankcionisan kao penal, na pola bi proslo bez kartona. Samo na Grbavici je sudija imao potrebu da pokaze i zuti karton(crveni).
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 12 apr 2013, 00:14

maximusdecimus je napisao/la:

U pravu si Miličevića treba pohvaliti, jbg mlad dečko, nije htio, neće više nikad.
ne kontam ove što tvrde da nije bilo namjere?!?!? ima slika gdje je lopta iza miličevića, a zolotić ispred njega i ovaj ga gazi po nozi. nenamjerno?!

izgleda da je dovoljno samo da neko naže "nisam namjerno" i da mu se povjeruje. bože budala. šta bi onda bilo namjerno? da ga iz okreta nogom u glavu spuca?
Zadnja izmjena: fczeljo, dana/u 12 apr 2013, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921, Orvel i 42 gosta.