RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Mi smo sada 7 bodova ispred Goska.
Uzmemo li ih, imacemo 10 i to ce biti to. Ali oni su od 5 zijanili 4 i samo 1 igrali nerjeseno. Oni ce se klat s Velezom. Bice tu ostro do bola. Ali uzmemo li ih - to je to.
Uzmemo li ih, imacemo 10 i to ce biti to. Ali oni su od 5 zijanili 4 i samo 1 igrali nerjeseno. Oni ce se klat s Velezom. Bice tu ostro do bola. Ali uzmemo li ih - to je to.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Velež .... bio sam na utakmici, s obzirom na prikazano, trebamo na kraju biti zadovoljni sa bodom.
Zvonić me je apsolutno razočarao, kao igrač koji iznosi loptu je par puta pogriješio, i napravio čiste situacije za kontru na 40m Sarajevu od Veležovog gola.
Što se tiče prilika, moglo bi se reći da smo mi ipak imali bolje prilike, ( prilika Vladavića, i Ćemalovića )
A zašto je jedan od najboljih, i itekako koristan Veležu leži u ovoj činjenici :
Zvonić me je apsolutno razočarao, kao igrač koji iznosi loptu je par puta pogriješio, i napravio čiste situacije za kontru na 40m Sarajevu od Veležovog gola.
Što se tiče prilika, moglo bi se reći da smo mi ipak imali bolje prilike, ( prilika Vladavića, i Ćemalovića )
Nije do toga, nego ne želi da doda loptu, vidio je igrača sa desne strane ( njegove ), al je želio slavu za sebe. Čista sebičnost.MostaracVelezovac je napisao/la:Mirza se jos nije oslobodio igrati
Jedini čovjek daje tokom čitavih 90' min 120 % od sebe, što drugi ne žele primjetiti, to je drugi par cipela.Tito_1922 je napisao/la:.I po meni manje forsirati Vladu!!!
A zašto je jedan od najboljih, i itekako koristan Veležu leži u ovoj činjenici :
MostaracVelezovac je napisao/la: Niko nece da vidi da je na njemu uvijek ili najbolji odbranbeni igrac ili 2 igraca. On je nekoliko puta na sebe navukao odbranu ali ovi ostali nisu znali iskoristit.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
sada idu da gostovanja, prvo direktnom konkurentu, a drugo ekipi koja se osigurala (Leotar)...treba pokušati vratiti bodove kontra GOŠK-a, te rasterećenom leotaru bod uzeti, ali vidjet ćemo...
Letic najbolji danas

Mislim da se moze biti zadovoljno I sa ovim bodom. Nemoze se ni gore ni dole, tu su vec otpisana Gradina I Gosk koji izgleda i nema neku zelju da ostane u PL. Plus ide se i u Trebinje
Neznam ovo meni svake sezone lici na isto nemozes ispast a nemozes ni gore onako sto kazu igra se reda radi.

Neznam ovo meni svake sezone lici na isto nemozes ispast a nemozes ni gore onako sto kazu igra se reda radi.
Trebali smo dobiti ovu utakmicu. Čitavo vrijeme smo bili bolji ali opet nas realizacija sputava. Morat će se nešto konkretno dovesti u vrh napada jer ovako neće moći sljedeće sezone. Na borbenosti im treba čestitati i posebne pohvale za Letića i Hebibovića.
Idemo dalje.
Idemo dalje.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
TNT je napisao/la:
Ne liči, nego jeste. Zato, ali i zbog mnogo drugih i većih stvari, od preseravanja i laži uprave(a) je onako bijedna tribina iza gola.
Reče već u jednom od svojih prethodnih postova i ponovit ću.
R.Š.D Rondo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- el-fighter
- Kontakt:
Nisam danas bio na tekmi, a citajuci izvjestaje stice se dojam da smo bili bolja ekipa danas i da nas opet zeza ta realizacija. Ja ne znam u cemu je problem zabiti gol iz neke prilike. Evo ja i nemam bas neko fudbalsko znanje, al kad ides 1 na 1 sa golmanom imas 100 nacina da mu uvalis gol. Ovo me stvarno pocinje nervirati i sve vise postaje ogroman problem. Par utakmica izgledalo je da se taj problem otklonio i on se onda opet vrati. Ne kazem da je bod protiv Sarajeva koje se bori za titulu los, ali ako je tacno sve ono sto sam procitao, danas smo morali pobijediti. Takodjer je lijepo procitati da su igraci opet dali svoj maksimum sto se tice zalaganja, te da je nastavljen niz bez poraza.
Sto se tice opstanka, mislim da ce sljedeca utakmica dati dosta bolju sliku oko toga. Gostovanje GOSK-u bi trebalo biti nasa zadnja briga oko opstanka, jer realno gledajuci jaca smo ekipa i bilo bi "glupo" (svaka cast GOSK-u) da jedan VELEZ ispane iz lige. Takodjer me zanima gdje bih mogao pogledati slike sa tekme, da vidim koliko je raje bilo na stadionu, jer tekma je ipak bila radnim danom i posjeta je zbog toga sigurno umanjena.
FORZA VELEZ
Sto se tice opstanka, mislim da ce sljedeca utakmica dati dosta bolju sliku oko toga. Gostovanje GOSK-u bi trebalo biti nasa zadnja briga oko opstanka, jer realno gledajuci jaca smo ekipa i bilo bi "glupo" (svaka cast GOSK-u) da jedan VELEZ ispane iz lige. Takodjer me zanima gdje bih mogao pogledati slike sa tekme, da vidim koliko je raje bilo na stadionu, jer tekma je ipak bila radnim danom i posjeta je zbog toga sigurno umanjena.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ispadali smo i jedva se vratili tako da ne treba se opuštati. Do kraja ozbiljno i dogodine pokušati nešto više.el-fighter je napisao/la:Nisam danas bio na tekmi, a citajuci izvjestaje stice se dojam da smo bili bolja ekipa danas i da nas opet zeza ta realizacija. Ja ne znam u cemu je problem zabiti gol iz neke prilike. Evo ja i nemam bas neko fudbalsko znanje, al kad ides 1 na 1 sa golmanom imas 100 nacina da mu uvalis gol. Ovo me stvarno pocinje nervirati i sve vise postaje ogroman problem. Par utakmica izgledalo je da se taj problem otklonio i on se onda opet vrati. Ne kazem da je bod protiv Sarajeva koje se bori za titulu los, ali ako je tacno sve ono sto sam procitao, danas smo morali pobijediti. Takodjer je lijepo procitati da su igraci opet dali svoj maksimum sto se tice zalaganja, te da je nastavljen niz bez poraza.
FORZA VELEZ
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Haurdic ce dugo sanjati Letica.vm22 je napisao/la:Letic najbolji danas![]()

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Dobra utakmica jucer , zasluzili smo pobjedu ali sta je tu je 
SVI U GABELU po 3 boda !

SVI U GABELU po 3 boda !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Nadam se da ćemo jučerašnja dva prosuta boda nadoknaditi u Gabeli. Momci su igrali dobro i borili su se do kraja, a publika je to znala nagraditi. Obe tribine su u jednom trenutku pružale podršku našim igračima. Samo jedan od dokaza da možemo sve kad' hoćemo. Neki igrači još traže formu, a neki su je izgubili, sve u svemu bod protiv Sarajeva je dobar s obzirom da je GOŠK zijanio u gostima. Zato ih u Gabeli moramo napasti i uzeti im bodove, a to neće biti nimalo lahko našim momcima bez podrške. Zato svi u Gabeluuuuuuu!
Jedna od pozitivnijih stvari jeste da se raja lagano vraća na tribinu.

Idemo sve jače i jače!
Ništa više nemam, ništa osim tebe u životu mom!
U Gabelu svi, da vodimo naše momke do pobjede!
Jedna od pozitivnijih stvari jeste da se raja lagano vraća na tribinu.

Idemo sve jače i jače!
Ništa više nemam, ništa osim tebe u životu mom!
U Gabelu svi, da vodimo naše momke do pobjede!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Mislim da trebaju i navijači polako da se bude skupa sa igračima,ali je..ga ima tu puno problema.Mnogi koji bi išli ne mogu zbog radnog vremena,ili ovi što ne rade zbog finansija i tako u krug.Džaba moramo biti svjesni u kakvom okruženju živimo,i da je situacija svaki dan teža.Možda nebi loše bilo da neko iz RA ode u upravu pa da pokušamo malo animirati školarce,npr.da se sa direktorom škole nađe termin,uprava obezbjedi prevoz pa da djeca dođu na trening prvog tima a u na dan utakmice da im se obezbijdi prevoz do stadiona i karta da bude simbolična 1KM da se djeca navikavaju dolazit na utakmice.Tim dobijaš lagano nove navijače a i djeca se sklanjaju sa ulice,može jedan prvotimac da ode na čas fizičkog da se druži sa njima i sl.Ma reklama je čudo jedno, a za ovo i ne treba baš puno sredstava.
Što se tiče ove sezone sa ovakvim pristupom nebi trebalo da bude problema sa opstankom u PL.VELEŽ DO GROBA!!!
Što se tiče ove sezone sa ovakvim pristupom nebi trebalo da bude problema sa opstankom u PL.VELEŽ DO GROBA!!!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Definitivno treba uprava obezbjedit autobus. Ja se jedva snadjem svaki put da stignem na utakmicu pogotovo kad je radnim danom.
I to se nekako oko prevoza poboljšalo ali čisto iz navijačke solidarnosti. Oni dedari nisu imali neki vele običaj da kupe i voze raju na tekmu i vraćaju iako i sami idu na nju ( dobar dio, ne većina) dok naše generacije znaju kako je snalaziti se, kentrati prevoze pa i pješačiti do i od stadiona pa sad svaki od nas koji vozimo znamo i 3,4 puta ići od grada do Vrapčića i nazad da bi što više male raje kojoj se ide da gleda Velež došlo na tekme. Nije mi to nikakav problem, provozati se malo a nekome olakšati da gleda i navija za voljeni klub. I ne razumijem ljude koji mogu proći praznog auta kraj nekoga ko stopira i pustiti ga da po kiši pješice ide nazad za Mostar. A dešavalo se to, i meni nekoliko puta između ostaloga kad sam bio mlađi. Ali eto, sad smo solidarniji hvala Bogu.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Drug svaka cast na ovom postu !Goodison je napisao/la:I to se nekako oko prevoza poboljšalo ali čisto iz navijačke solidarnosti. Oni dedari nisu imali neki vele običaj da kupe i voze raju na tekmu i vraćaju iako i sami idu na nju ( dobar dio, ne većina) dok naše generacije znaju kako je snalaziti se, kentrati prevoze pa i pješačiti do i od stadiona pa sad svaki od nas koji vozimo znamo i 3,4 puta ići od grada do Vrapčića i nazad da bi što više male raje kojoj se ide da gleda Velež došlo na tekme. Nije mi to nikakav problem, provozati se malo a nekome olakšati da gleda i navija za voljeni klub. I ne razumijem ljude koji mogu proći praznog auta kraj nekoga ko stopira i pustiti ga da po kiši pješice ide nazad za Mostar. A dešavalo se to, i meni nekoliko puta između ostaloga kad sam bio mlađi. Ali eto, sad smo solidarniji hvala Bogu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Oštraković: Najvažnije da se nastavlja naša serija bez poraza
Senedin Oštraković u redove „Rođenih“ vratio se zimus. Iza njega je epizoda u Kazahstanu, a prethodno godinu i pol provedenih u dresu Veleža. Navijači našeg kluba obzirom na vrijeme provedeno u Veležu, ali i odnos prema dresu, smatraju ga „svojim“. Te činjenice svjestan je i „Oštri“, kako ga zovu praktično svi u Mostaru.
- Bilo bi glupo sada govoriti kako mi se ovaj grad ili klub urezao u srce. To mi dođe kao one izjave na dodjeli nekih nagrada, pa morate nešto radi kurtoazije izjaviti. Činjenica jeste da sam se već udomaćio u Mostaru i da zaista iskreno mislim da ovaj grad mi predstavlja nešto posebno. Kada je u pitanju Velež, definitivno je da je toj moj klub. Rođen sam u Srebreniku, ponikao u Slobodi iz Tuzle, ali u ovom dresu sam se afirmisao i to mi kao čovjeku predstavlja nešto posebno. Život je takav, karijera igrača je kratka i uvijek tražite povoljniji transfer, posebno u inostranstvu, ali Velež je moj prvi klub u Bosni i Hercegovini. To je jednostavno tako i zaista sa ponosom nosim dres sa petokrakom.
Lijepo je čuti kada tako razmišljate. Zanimljiv je podatak da nastavljate tradiciju golmana upravo iz tih krajeva Sjeverne Bosne, koji su postali možda i najomiljeniji igrači u Veležu. Ime Emira Hadžidžulbića još uvijek je na posebnom mjestu među navijačima.
- Ja sam jedno vrijeme bio rezerva „Hadžiji“ i taj momak je svojim odnosom prema Veležu i zaslužio da ga tako smatraju. Drago mi je da sam i ja na tom putu. To mi zaista puno znači. Vjerujte da svaki od momaka koji čine Velež sada na sličan način razmišlja i potrebno je samo vrijeme da to i pokažu. Ja sam tu ipak tri godine, ako računamo onu „epizodu“ u Kazahstanu.
Kada ste spomenuli Kazahstan, na kraju je ispalo zaista upravo tako – epizoda !
- Ma ne mogu da vjerujem da se to dešavalo. U klub sam došao na preporuku nekadašnjeg trenera Veleža Mitrovića i njegovog pomoćnika koji je radio samnom kao trener golmana Kire Radovanovića. Sve je počelo odlično. Pripreme u Antaliji, počeo sam i braniti. Međutim, Kazahstanci mijenjaju i trenere i igrače „kao čarape“ i tu se na relaciji menadžer – klub dešava svašta. Nisam umišljen da za sebe kažem da sam nezamjenjiv, niti da nema boljeg do mene. Normalno je sjesti na klupu, ali da ubrzo nakon što vas sjednu na klupu, pošalju i na tribine i odmah zahtjev za raskid ugovora, e to je već nešto drugo. Novi je trener i za klub kao da ne postoje dosadašnji igrači. Tu priča nije stala, jer kada sam tražio da dobijem priliku da se kroz treninge ponovo nametnem, „neko“ mi je provalio u stan i zamislite od svega odnio samo ugovor !!! Na kraju uspio sam sve to nekako završiti i hvala Bogu otići iz Kazahstana. Ne mogu reći da ne želim braniti ponovo u toj zemlji. Ipak su tu transferi znatno unosniji nego u BiH, ali vjerujte samo ukoliko direktna ponuda od nekog kluba dođe Veležu odlazim. Menadžer ? Uh, samo klub – klub i ništa drugo.
Jučer je odigran prvi od velike serije derbija koji nas očekuju. Kratka analiza jučerašnje utakmice ? Ona parada sredinom prvog poluvremena spasila je naš gol.
- Sarajevo je kvalitetna ekipa, a činjenica je da mi imamo neki grč kada igramo kući. Razlog tome je da ne želimo izgubiti, jer nam trebaju bodovi, ali isto tako najteže je kada želite da pobjedite i tako zadovoljite navijače. Najvažnije je da se naša serija bez poraza nastavlja. Mi smo zaista dobra ekipa, koja ima veliki broj igrača koji u svakom trenutku mogu biti prva jedanaestorka, počev od nas golmana pa do napadača. To je dobro da imamo konkurenciju.
Obzirom da u subotu slavite rođendan, možemo li onako u slavljeničkom raspoloženju očekivati da u nedelju učinite da ostane netaknuta mreža.
- Hahahaa, ne brinite već sam naručio ciglu i malter da zazidam gol u Gabeli. Ta utakmica njima znači „biti ili ne biti“. Sve osim pobjede znači da mogu već računati na niži rang. Zbog toga vjerujem da će učiniti sve da nas pobjede. Na nama je da im to onemogućimo, a to ćemo ponajprije učinit ako budemo organizovani, borbeni i naravno mi zabijemo pogodak. Naravno da ćemo učiniti sve da nam ne postignu pogodak.
Planovi i ambicije u narednom periodu ?
- Ja sam golman Veleža i sve što radio u budućnosti biće u dogovoru sa klubom. Svako od nas želi pokušati u inostranstvu i zaraditi neku marku za budućnost. Mislim da je to normalno, ali ponavljam sve što radio biće u dogovoru sa Veležom.
Senedin Oštraković u redove „Rođenih“ vratio se zimus. Iza njega je epizoda u Kazahstanu, a prethodno godinu i pol provedenih u dresu Veleža. Navijači našeg kluba obzirom na vrijeme provedeno u Veležu, ali i odnos prema dresu, smatraju ga „svojim“. Te činjenice svjestan je i „Oštri“, kako ga zovu praktično svi u Mostaru.
- Bilo bi glupo sada govoriti kako mi se ovaj grad ili klub urezao u srce. To mi dođe kao one izjave na dodjeli nekih nagrada, pa morate nešto radi kurtoazije izjaviti. Činjenica jeste da sam se već udomaćio u Mostaru i da zaista iskreno mislim da ovaj grad mi predstavlja nešto posebno. Kada je u pitanju Velež, definitivno je da je toj moj klub. Rođen sam u Srebreniku, ponikao u Slobodi iz Tuzle, ali u ovom dresu sam se afirmisao i to mi kao čovjeku predstavlja nešto posebno. Život je takav, karijera igrača je kratka i uvijek tražite povoljniji transfer, posebno u inostranstvu, ali Velež je moj prvi klub u Bosni i Hercegovini. To je jednostavno tako i zaista sa ponosom nosim dres sa petokrakom.
Lijepo je čuti kada tako razmišljate. Zanimljiv je podatak da nastavljate tradiciju golmana upravo iz tih krajeva Sjeverne Bosne, koji su postali možda i najomiljeniji igrači u Veležu. Ime Emira Hadžidžulbića još uvijek je na posebnom mjestu među navijačima.
- Ja sam jedno vrijeme bio rezerva „Hadžiji“ i taj momak je svojim odnosom prema Veležu i zaslužio da ga tako smatraju. Drago mi je da sam i ja na tom putu. To mi zaista puno znači. Vjerujte da svaki od momaka koji čine Velež sada na sličan način razmišlja i potrebno je samo vrijeme da to i pokažu. Ja sam tu ipak tri godine, ako računamo onu „epizodu“ u Kazahstanu.
Kada ste spomenuli Kazahstan, na kraju je ispalo zaista upravo tako – epizoda !
- Ma ne mogu da vjerujem da se to dešavalo. U klub sam došao na preporuku nekadašnjeg trenera Veleža Mitrovića i njegovog pomoćnika koji je radio samnom kao trener golmana Kire Radovanovića. Sve je počelo odlično. Pripreme u Antaliji, počeo sam i braniti. Međutim, Kazahstanci mijenjaju i trenere i igrače „kao čarape“ i tu se na relaciji menadžer – klub dešava svašta. Nisam umišljen da za sebe kažem da sam nezamjenjiv, niti da nema boljeg do mene. Normalno je sjesti na klupu, ali da ubrzo nakon što vas sjednu na klupu, pošalju i na tribine i odmah zahtjev za raskid ugovora, e to je već nešto drugo. Novi je trener i za klub kao da ne postoje dosadašnji igrači. Tu priča nije stala, jer kada sam tražio da dobijem priliku da se kroz treninge ponovo nametnem, „neko“ mi je provalio u stan i zamislite od svega odnio samo ugovor !!! Na kraju uspio sam sve to nekako završiti i hvala Bogu otići iz Kazahstana. Ne mogu reći da ne želim braniti ponovo u toj zemlji. Ipak su tu transferi znatno unosniji nego u BiH, ali vjerujte samo ukoliko direktna ponuda od nekog kluba dođe Veležu odlazim. Menadžer ? Uh, samo klub – klub i ništa drugo.
Jučer je odigran prvi od velike serije derbija koji nas očekuju. Kratka analiza jučerašnje utakmice ? Ona parada sredinom prvog poluvremena spasila je naš gol.
- Sarajevo je kvalitetna ekipa, a činjenica je da mi imamo neki grč kada igramo kući. Razlog tome je da ne želimo izgubiti, jer nam trebaju bodovi, ali isto tako najteže je kada želite da pobjedite i tako zadovoljite navijače. Najvažnije je da se naša serija bez poraza nastavlja. Mi smo zaista dobra ekipa, koja ima veliki broj igrača koji u svakom trenutku mogu biti prva jedanaestorka, počev od nas golmana pa do napadača. To je dobro da imamo konkurenciju.
Obzirom da u subotu slavite rođendan, možemo li onako u slavljeničkom raspoloženju očekivati da u nedelju učinite da ostane netaknuta mreža.
- Hahahaa, ne brinite već sam naručio ciglu i malter da zazidam gol u Gabeli. Ta utakmica njima znači „biti ili ne biti“. Sve osim pobjede znači da mogu već računati na niži rang. Zbog toga vjerujem da će učiniti sve da nas pobjede. Na nama je da im to onemogućimo, a to ćemo ponajprije učinit ako budemo organizovani, borbeni i naravno mi zabijemo pogodak. Naravno da ćemo učiniti sve da nam ne postignu pogodak.
Planovi i ambicije u narednom periodu ?
- Ja sam golman Veleža i sve što radio u budućnosti biće u dogovoru sa klubom. Svako od nas želi pokušati u inostranstvu i zaraditi neku marku za budućnost. Mislim da je to normalno, ali ponavljam sve što radio biće u dogovoru sa Veležom.
interesantno ovo u zadnje vrijeme izgleda koda igraci konacno "postuju" klub! stim mislim na odlaske iz kluba i izjave tipa ove ostrakovica necu nigdje sto nece bit dogovor sa klubom i sto i klub nece zaradit! ili su se igraci zasitili raznorazni manedjera koji ih uvijek "dobro" prodaju ili klub jednostavno bolje funkcionise i dobijaju redovne plate i imaju fine uslove! a mozda je i kombinacija ove dvi stvari, uglavnom svakako je fino vidit da igaci konacno imaju taj neki respekt prema klubu koji bi i trebali imat a znamo da ga do nedavno nisu imali i da su odlazili kako i kad im god cefne!
očigledno je da se dobro radi u klubu, i da mic po mic klub sazrijeva u svim aspektima...mikki21 je napisao/la:interesantno ovo u zadnje vrijeme izgleda koda igraci konacno "postuju" klub! stim mislim na odlaske iz kluba i izjave tipa ove ostrakovica necu nigdje sto nece bit dogovor sa klubom i sto i klub nece zaradit! ili su se igraci zasitili raznorazni manedjera koji ih uvijek "dobro" prodaju ili klub jednostavno bolje funkcionise i dobijaju redovne plate i imaju fine uslove! a mozda je i kombinacija ove dvi stvari, uglavnom svakako je fino vidit da igaci konacno imaju taj neki respekt prema klubu koji bi i trebali imat a znamo da ga do nedavno nisu imali i da su odlazili kako i kad im god cefne!
-
- Kontakt:
Ili i igraci nama malo mazu oci. Vidicemo kad odu iz kluba. Da ne bude ko s Bandovicem.mikki21 je napisao/la:interesantno ovo u zadnje vrijeme izgleda koda igraci konacno "postuju" klub! stim mislim na odlaske iz kluba i izjave tipa ove ostrakovica necu nigdje sto nece bit dogovor sa klubom i sto i klub nece zaradit! ili su se igraci zasitili raznorazni manedjera koji ih uvijek "dobro" prodaju ili klub jednostavno bolje funkcionise i dobijaju redovne plate i imaju fine uslove! a mozda je i kombinacija ove dvi stvari, uglavnom svakako je fino vidit da igaci konacno imaju taj neki respekt prema klubu koji bi i trebali imat a znamo da ga do nedavno nisu imali i da su odlazili kako i kad im god cefne!
Respekt verbalni je definitivno dobra stvar, ali onaj pravi respekt je u ponasanju u konkretnim momentima, npr. kad dodje ponuda, kad se odlazi itd... Tad cemo vidjet koliko oni postuju klub.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.