FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pa majku im **** ! SAVEZ POSTOJI ZBOG KLUBOVA, A NE KLUBOVI ZBOG VAS, MAJKU VAM ****!
zapaljena cini mi se jedna baklja, jednom skandirano cetnicke picke, i nekoliko puta **** vam mater u picku. sokolovi napravili bakljadu, dvije zastave VOJSKA RS i noz zica srebrenica na kraju - ISTA KAZNA. mater vam ****!
ima li neko da trazi detaljan izvjestaj delegata? dzelo, radis li ista, nece jos kampanja!
zapaljena cini mi se jedna baklja, jednom skandirano cetnicke picke, i nekoliko puta **** vam mater u picku. sokolovi napravili bakljadu, dvije zastave VOJSKA RS i noz zica srebrenica na kraju - ISTA KAZNA. mater vam ****!
ima li neko da trazi detaljan izvjestaj delegata? dzelo, radis li ista, nece jos kampanja!
Sasa Kajkut pitarima tabut!
ne sjećam se koliko je odsustvovao, ali, pamtim da ga baš dugo nije bilo, odigrao je još par utakmica, vidio da nije to to i završio karijeruzeljo4life je napisao/la:Sta bi sa Okanovicem,za kolko se vratio na teren (ako se vratio)? Zaista slicna povreda...
naravnoIB2000 je napisao/la:Manijaci, dolazite li u Bijeljinu? pozz..

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sad sam na Areni pogledao start nad nasim Zolom, napokon na velikom ekranu. Onaj start je namjeran! Gazi nam Zolu jednom, pa onda pomjera nogu i gazi ga drugi put. Ne prilazi mu da ga potapse, da se izvine, da nesto eto..., jos tersa sto je dobio crveni. FUJ!
Jedina primjerena kazna bi bila da se suspenduje sve dok Zola ne zaigra, akvih 5-6 utakmica.
FUJ!
Jedina primjerena kazna bi bila da se suspenduje sve dok Zola ne zaigra, akvih 5-6 utakmica.
FUJ!
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 11 apr 2013, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Okanovicu je bilo teza povreda dosta... njemu je u zglobu pukla nekakve mu plocice ugradili...operisali mu skocni zglob... uglavnom njemu je teza od zoline 5 puta.
Kod Zole pukla noga na sredini... postavili sipku, zarast ce za 3 mjeseca i poslije toga rehabilitacija... bice spreman za sljedecu sezonu ako Bog da.... malo pomalo ce da dobija minute i nakon 5-6 utakmica eto starog Nermina
Kod Zole pukla noga na sredini... postavili sipku, zarast ce za 3 mjeseca i poslije toga rehabilitacija... bice spreman za sljedecu sezonu ako Bog da.... malo pomalo ce da dobija minute i nakon 5-6 utakmica eto starog Nermina
- storm_raider
- Kontakt:
2 baklje zapaljene, 1 cetnicke pi*cke i 1 Merlinova "Da te nije Alija". Navijaci Slavije zapalili 3-4 baklje i spominjali Srebrenicu nakon utakmice. Plus par pozivanja na rat i klanja za zapada - par izolovanih idiota. Cisto da se zna.zeljo4life je napisao/la:Zar smo palili baklje protiv Slavije? Znam za zrinjski...i tu nam ne gine po dzepu
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ja stvarno nemogu da shvatim ove ljude koji tvrde da start nije bio namjeran...ko imalo poznaje mentalitet koji vlada u skutoriji I mrznju koju prema nama gaji 95 posto njih bice mu jasno ovo sto tvrdim...odkud bas najboljeg I kljucnog igraca da ciljaju I to bas da ga onesposobe pred finale kupa protiv takodzer skutorskog tima...nemojte biti slijepi...to je isto da tvrdite da ubica vedrana puljica nije namjerno pucao I ubio vedrana ili da onaj mile pehar nije namjerno pokusavao da pocini ubistvo nad igracem veleza...sva 3 slucaja su vodzeni jednim te istim motivom a to je sizofrenom mrznjom I prezirom prema svemu sto voli bosnu I hercegovinu...daje neki zeljin igrac slomio nekom njihovom nogu odma bi pocela prica o ugrozenosti I preglasavanju ...onog dana kad budemo uzvracali istom mjerom teroristicki napadi na nas poput ovog jucer ce se desavati I dalje a kazne ce biti smjesne ...
Mene kao Zeljovca briga sta drugi pjevaju i rade, interesuje me moj klub. Sto mi moramo biti glupi i paliti baklje i stetiti klubu, sto mi moramo spominjati alije, cetnike i ostala sranja, zar ne znamo navijati i pjevati nase pjesme kojih imamo pravo puno i koje su bas dobre. S ovakvim postupcima se spustamo na isti nivo kao sto su i drugi i nikako se ne izdizemo, sve vise mislim da sam umislio da smo iznad toga i da smo drugaciji po tom pitanju, sve vise pokazujemo da smo kao i ostali, sto se navijanja i vrijedjanja tice.storm_raider je napisao/la:2 baklje zapaljene, 1 cetnicke pi*cke i 1 Merlinova "Da te nije Alija". Navijaci Slavije zapalili 3-4 baklje i spominjali Srebrenicu nakon utakmice. Plus par pozivanja na rat i klanja za zapada - par izolovanih idiota. Cisto da se zna.zeljo4life je napisao/la:Zar smo palili baklje protiv Slavije? Znam za zrinjski...i tu nam ne gine po dzepu

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Start je namjeran 100%, ali ne radi tih stvari koje ti navodis. Zrnjski-Siroki ti je slicna mrznja kao zenica-sarajevo. i start nije sigurno na politickoj osnovi, nego je jednostavno frajer debil i nesportista i namjerno ga nagaziogruezi je napisao/la:Ja stvarno nemogu da shvatim ove ljude koji tvrde da start nije bio namjeran...ko imalo poznaje mentalitet koji vlada u skutoriji I mrznju koju prema nama gaji 95 posto njih bice mu jasno ovo sto tvrdim...odkud bas najboljeg I kljucnog igraca da ciljaju I to bas da ga onesposobe pred finale kupa protiv takodzer skutorskog tima...nemojte biti slijepi...to je isto da tvrdite da ubica vedrana puljica nije namjerno pucao I ubio vedrana ili da onaj mile pehar nije namjerno pokusavao da pocini ubistvo nad igracem veleza...sva 3 slucaja su vodzeni jednim te istim motivom a to je sizofrenom mrznjom I prezirom prema svemu sto voli bosnu I hercegovinu...daje neki zeljin igrac slomio nekom njihovom nogu odma bi pocela prica o ugrozenosti I preglasavanju ...onog dana kad budemo uzvracali istom mjerom teroristicki napadi na nas poput ovog jucer ce se desavati I dalje a kazne ce biti smjesne ...
Vi ste stvarno bolesni, eto.
mi smo bolesni, a ti si debil sto visis na nasoj temi, eno ti zrinjskog pa tamo tipkajrexxona je napisao/la:Vi ste stvarno bolesni, eto.
Koji vam je **** pa u engleskoj se ovo desi a ne kod nas.Ne stvarajte teorije zavjere, kad ih nema, nemojte ko pitari...Izvinuo se i zrinjski i njihov igrac... Volio bi da smo izgubli tekmu i prvenstvo a da se ovo nije desilo Zoli.gruezi je napisao/la:Ja stvarno nemogu da shvatim ove ljude koji tvrde da start nije bio namjeran...ko imalo poznaje mentalitet koji vlada u skutoriji I mrznju koju prema nama gaji 95 posto njih bice mu jasno ovo sto tvrdim...odkud bas najboljeg I kljucnog igraca da ciljaju I to bas da ga onesposobe pred finale kupa protiv takodzer skutorskog tima...nemojte biti slijepi...to je isto da tvrdite da ubica vedrana puljica nije namjerno pucao I ubio vedrana ili da onaj mile pehar nije namjerno pokusavao da pocini ubistvo nad igracem veleza...sva 3 slucaja su vodzeni jednim te istim motivom a to je sizofrenom mrznjom I prezirom prema svemu sto voli bosnu I hercegovinu...daje neki zeljin igrac slomio nekom njihovom nogu odma bi pocela prica o ugrozenosti I preglasavanju ...onog dana kad budemo uzvracali istom mjerom teroristicki napadi na nas poput ovog jucer ce se desavati I dalje a kazne ce biti smjesne ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ušao sam ovdje da vidim šta je sa Zolotićem koliko će biti ozljeđen, i onda vidim ovake komentare. Nemoguce je da neko imalo normalan napiše ono. Milicevic i Zolotic se već dugo poznaju i prijatelji su valjda ti je jasno da ono nikad ne bi namjerno uradio. I razumio bi brate da niste vidili video pa da mislite da je namjeran start bio, ali se na videu vidi da nije bilo nikakve namjere da je jednostavno nesreca bila.Argentina je napisao/la:mi smo bolesni, a ti si debil sto visis na nasoj temi, eno ti zrinjskog pa tamo tipkajrexxona je napisao/la:Vi ste stvarno bolesni, eto.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/milicevi ... sio/102452" onclick="window.open(this.href);return false;
Pusti bola indijance ima ovdje puno vise normalnih navijaca zelje s kojima se moze razgovarati.rexxona je napisao/la:Ušao sam ovdje da vidim šta je sa Zolotićem koliko će biti ozljeđen, i onda vidim ovake komentare. Nemoguce je da neko imalo normalan napiše ono. Milicevic i Zolotic se već dugo poznaju i prijatelji su valjda ti je jasno da ono nikad ne bi namjerno uradio. I razumio bi brate da niste vidili video pa da mislite da je namjeran start bio, ali se na videu vidi da nije bilo nikakve namjere da je jednostavno nesreca bila.Argentina je napisao/la:mi smo bolesni, a ti si debil sto visis na nasoj temi, eno ti zrinjskog pa tamo tipkajrexxona je napisao/la:Vi ste stvarno bolesni, eto.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/milicevi ... sio/102452" onclick="window.open(this.href);return false;
Sent from my PMP5580C
- storm_raider
- Kontakt:
Ma taj post nije ni vrijedan komentarisanja. Napisao sam prije pa cu i opet, decko se za glavu uhvatio nakon sto je vidio sta je uradio. Sada kome odgovara da vjeruje da je to neka hrvatsko-ustasko-katolicka zavjera protiv nas budala je. Taj post je samo tu zbog provokacije i nicega vise. Ja nisam vidio ni trunku namjere da se slomi noga. Desilo se nazalost, i to je ono sto je najbitnije. Decko se izvinuo, obici ce sutra Zolu i znaju se, kako sam rece, odavno. Taj post je izvor teskih frustracija i kompleksa, u koje necu niti zelim ulaziti, ali nista pametno ni dobro nema tu napisano. Idiotizam cisti. Pretpostavljam da taj nije ni bio na utakmici. Napunite Grbavicu, ostavite neku paru gore, pa onda s nekim pravom komentarisite. Kada sam sinoc dosao ovdje nakon utakmice, vidim milion postova o nasoj igri, a sve za vrijeme utakmice i onda se pitam sto je sinoc bilo 2500-3000 ljudi (ako je i toliko). Eto, gledajte Bayern i Barcu i nadajte se da Bekam nece Messiju slomiti nogu, ali ne komentarisite sa nekim zatrovanim komentarima onaj nesretan slucaj. Jer eto "komentator Arene je prenio atmosferu, haman kao da si na jugu." FUJ!
Zar ne vidite covjek da baci kosku, onda cita nase komentare i vjerovatno u nekom mracnom kutku se smije? Ne nasjedajte na halitozni zrak iz njegovog maljavog mozga. Bilo bi tu sigurno i par idiotskih komentara navijaca Zrinjskog, da je obrnuta situacija, ali tako je kako je. Izdrzi ZOLA!
Zar ne vidite covjek da baci kosku, onda cita nase komentare i vjerovatno u nekom mracnom kutku se smije? Ne nasjedajte na halitozni zrak iz njegovog maljavog mozga. Bilo bi tu sigurno i par idiotskih komentara navijaca Zrinjskog, da je obrnuta situacija, ali tako je kako je. Izdrzi ZOLA!
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 11 apr 2013, 20:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Postajete dosadni, idite na svoju temu i tamo razmjenjujte komentare. Namjerno ili ne, liku je nogu prepolovio na pola! Doveo mu karijeru u pitanje i žestoko oštetio Želju kojem preostaje teška borba da odbrani ono što je gradio cijelu sezonu. Volio bih tebe i ostale vidjeti kako bi se ponašali u obrnutom slučaju.rexxona je napisao/la:Ušao sam ovdje da vidim šta je sa Zolotićem koliko će biti ozljeđen, i onda vidim ovake komentare. Nemoguce je da neko imalo normalan napiše ono. Milicevic i Zolotic se već dugo poznaju i prijatelji su valjda ti je jasno da ono nikad ne bi namjerno uradio. I razumio bi brate da niste vidili video pa da mislite da je namjeran start bio, ali se na videu vidi da nije bilo nikakve namjere da je jednostavno nesreca bila.Argentina je napisao/la:mi smo bolesni, a ti si debil sto visis na nasoj temi, eno ti zrinjskog pa tamo tipkajrexxona je napisao/la:Vi ste stvarno bolesni, eto.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
zadnjih godina najvise teorja zavjera i nekih ribarskih prica dolazi iz plavog dijela sarajeva,ali i dalje mislim da je to jedna manjina koja dodje medijskog prostora
zavjera ustasko dzihadska i u glavi foluska
Sad vise nego ikad treba momcima podrska da pokazemo dusmanima zasto smo najveci
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
ciza je napisao/la:zadnjih godina najvise teorja zavjera i nekih ribarskih prica dolazi iz plavog dijela sarajeva,ali i dalje mislim da je to jedna manjina koja dodje medijskog prostora

DRUG NEBI TI PUNCA
Gledam ove crvene kartone,povrede kod vas......da toga nije mogli bi Radnik dobiti dva,tri gola razlike.mada i ovako niste daleko od pobjede jer u srijedu nisam gledao na Banji losiju ekipu od Radnika.Da smo mi imali Adilovića jučer četiri,pet golova bi im utrpali,al jbg. nemas ni sreće.Mislim da ih mozete i oslabljeni dobiti. 

Trenutno korisnika/ca: imekorisnicko, TefalTava i 66 gostiju.