Premijer je bio u posjeti iz istih razloga kao sto bi ja ili ti bili u posjeti,covjek je zeljovac (teski) sasvim normalno da je bio gore i hvala mu za to...reks je napisao/la:Gledam na drugom portalu već su i političari počeli da ga obilaze i slikaju sa njim.Pa što im se stranka za ovih 20 godina nije sjetila da prave normalne uslove za trening i igru i Želji i Sarajevu kad su već tako duševni.Pokvariće nam dijete.Jad i bijeda.Izvinjavam se na off-u
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zeljo4life
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Amare hvala ti...
Evo nadam se da sam te prosvijetlio.Oxidenks je napisao/la:@klasik
Molim te prosvijetli nas da i mi znamo kojem je to igracu ovako ili slicno slomljena noga u nasoj ligi??? i kad???
Tarik Okanovic, prije mozda 2-3 sezone, zadnja utakmica prvenstva ne treba ni nama ni njima, na njega u 5 minut startuje Salihovic cini mi se tad igrac Veleza.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
@zrinjskimostar
gdje si ti druže izmišljo pravila? čuj nema prednosti u 16??? imaš primjer od nedavno kada je levandowski zabio gol za dortmund u bundesligi - prije toga je bio čist penal za borusiju, ali sudija je pustio prednost (nije zaboravio da svira penal već je baš pokazao da pušta prednost). onda imaš primjer i od ranije kada je sudija pustio prednost u 16 manchesteru u ligi prvaka (tandem york-cole).
dugo sam se konto da li da komentarišem suđenje. mislim da je i amar osim previše korektan po tom pitanju. nas **** ko stigne, a mi sve fol korektni. sad mi je ovaj snimak jamaka kap koja je prelila čašu.
u mostaru, prva utakmica polufinala kupa, lik je na bekrića startovao oštrije nego ovaj sinoć na zolotića. sreća je da je bekrić iskusniji i da je mogao skočiti pa je izbjegao zolotićevu sudbinu. udaranje bez lopte je crveni karton. da je sudija tada dao crveni, možda se sinoć zolotić ne bi ni desio. bekrić će srećom kraće pauzirati, ali to ne umanjuje sudijsku grešku.
gledam poslije ligu prvaka i vidim ogromnu razliku. ne u kvalitetu, nego u tome da igrač npr barcelone trči s loptom i pazi samo na loptu, dok naši igrači moraju paziti i na loptu i na svoje noge. uvijek me je bilo strah zoline hrabre igre gdje se nije nimalo štedio. nažalost to ga je sinoć koštalo.
ova liga i jest u qrcu zato što je bitnije imati mesara u ekipi nego fudbalera. da sudije zaštite mlade igrače mi bismo imali super ligu. ovako treneri ne znaju šta je gore, ubaciti mladog igrača u vatru pa da mu neki divljak noge polomi ili ga ostaviti na klupi da truhne. zato kod nas i igraju samo prdonje koje ne mogu nigdje drugo. godinama seoski šerifi vladaju ovom ligom.
možemo sada pokušavati popraviti situaciju time što se igrač zrinjskog sjbo i što se izvinjava i što je dobio crveni karton. on je o tome trebao misliti puno ranije. kao nije bilo namjere, a lopta (ima snimak i slika) nije bilu ni bilzu zolotića u trenutku kada mu ovaj lomi nogu. da to nije slučajno, pokazuje i "igra" igrača zrinjskog u ove tri utakmice.
pričao sam sinoć sa kolegama na tribini i kao imamo varijantu "trebali smo im zabiti 2 gola u prvom poluvremenu pa nas ne bi udarali". pa šta će nam onda sudija? hajmo onda igrati bez sudije kao na terminu. u tom slučaju nismo ravnopravni (a spočitava nam se da imamo protekcije u savezu). mi kao treba da zabijemo 2 gola u prvih 15 minuta da nam neko ne bi noge polomio?!
najveće umjeće u PLBIH je udaranje i valjanje. dok god je tako bićemo jedna velika **** u evropi, jer takve gluposti nikome u ozbiljnim takmičenjima ne trebaju. dok god to sudije tolerišu, mi ćemo biti na dnu. kada sudije počnu štititi igrače kao što su zolotić i kvesić, onda ćemo imati perspektivu.
gdje si ti druže izmišljo pravila? čuj nema prednosti u 16??? imaš primjer od nedavno kada je levandowski zabio gol za dortmund u bundesligi - prije toga je bio čist penal za borusiju, ali sudija je pustio prednost (nije zaboravio da svira penal već je baš pokazao da pušta prednost). onda imaš primjer i od ranije kada je sudija pustio prednost u 16 manchesteru u ligi prvaka (tandem york-cole).
dugo sam se konto da li da komentarišem suđenje. mislim da je i amar osim previše korektan po tom pitanju. nas **** ko stigne, a mi sve fol korektni. sad mi je ovaj snimak jamaka kap koja je prelila čašu.
u mostaru, prva utakmica polufinala kupa, lik je na bekrića startovao oštrije nego ovaj sinoć na zolotića. sreća je da je bekrić iskusniji i da je mogao skočiti pa je izbjegao zolotićevu sudbinu. udaranje bez lopte je crveni karton. da je sudija tada dao crveni, možda se sinoć zolotić ne bi ni desio. bekrić će srećom kraće pauzirati, ali to ne umanjuje sudijsku grešku.
gledam poslije ligu prvaka i vidim ogromnu razliku. ne u kvalitetu, nego u tome da igrač npr barcelone trči s loptom i pazi samo na loptu, dok naši igrači moraju paziti i na loptu i na svoje noge. uvijek me je bilo strah zoline hrabre igre gdje se nije nimalo štedio. nažalost to ga je sinoć koštalo.
ova liga i jest u qrcu zato što je bitnije imati mesara u ekipi nego fudbalera. da sudije zaštite mlade igrače mi bismo imali super ligu. ovako treneri ne znaju šta je gore, ubaciti mladog igrača u vatru pa da mu neki divljak noge polomi ili ga ostaviti na klupi da truhne. zato kod nas i igraju samo prdonje koje ne mogu nigdje drugo. godinama seoski šerifi vladaju ovom ligom.
možemo sada pokušavati popraviti situaciju time što se igrač zrinjskog sjbo i što se izvinjava i što je dobio crveni karton. on je o tome trebao misliti puno ranije. kao nije bilo namjere, a lopta (ima snimak i slika) nije bilu ni bilzu zolotića u trenutku kada mu ovaj lomi nogu. da to nije slučajno, pokazuje i "igra" igrača zrinjskog u ove tri utakmice.
pričao sam sinoć sa kolegama na tribini i kao imamo varijantu "trebali smo im zabiti 2 gola u prvom poluvremenu pa nas ne bi udarali". pa šta će nam onda sudija? hajmo onda igrati bez sudije kao na terminu. u tom slučaju nismo ravnopravni (a spočitava nam se da imamo protekcije u savezu). mi kao treba da zabijemo 2 gola u prvih 15 minuta da nam neko ne bi noge polomio?!
najveće umjeće u PLBIH je udaranje i valjanje. dok god je tako bićemo jedna velika **** u evropi, jer takve gluposti nikome u ozbiljnim takmičenjima ne trebaju. dok god to sudije tolerišu, mi ćemo biti na dnu. kada sudije počnu štititi igrače kao što su zolotić i kvesić, onda ćemo imati perspektivu.
Ako je istina za Bogija i Selimovića i u slučaju da ne budu igrali naših prvih 11 je sljedećih: Antolović, Urdinov, Kerla, Ćutke, Benjo, Tomić, Hasanović, Čolić, Stanić, Hodžić, Adilović. Znam da ovaj sastav niko nije priželjkivao ni u snu ali ovim momcima se treba dati podrška jer siguran sam da oni mogu izboriti povoljan rezultat!
SAMO HRABRO!
SAMO HRABRO!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
I ti poredis ovo s Zolom.Uporedi ova dva snimka pa ces skontati sta si napisao. Ovom idiotu zabraniti da igra fudbal.
Daj ba sta sad poredite povrede i vagate cija je teza..Glupost..
Ja sam misljenja da ovaj momak iz Zrinjskog ovo nije uradio namjerno,ali da je bio neoprezan-jeste..I zato ce vjerovatno biti suspendovan jedno 6-7 utakmica,mozda i do kraja polusezone..Sto se tice Zolotica sta reci osim tuga brate..Mlad,perspektivan momak i da mu se desi ovako teska povreda..Tuzno..
Ali vjerujmo svi da ce uz podrsku svih onih koji vole njega i Zelju uspijeti da se vrati i nastavi tamo gdje je stao..
Sto se tice igrackog kadra u nastavku bice tesko..Usli smo u ovu polusezonu knap i sad svaka povreda ili suspenzija vaznijeg igraca je veliki problem..Nadam se da ce se Svraka i Bekric vratiti sto prije,Kerla je sad bio na klupi znaci i on bi mogao jako brzo na teren..Sve u svemu sad moramo biti jedinstveni,max podrzati ekipu i nadati se da nece vise biti povreda ili suspenzija.. Idemo po duplu aBd,samo hrabro..

Sto se tice igrackog kadra u nastavku bice tesko..Usli smo u ovu polusezonu knap i sad svaka povreda ili suspenzija vaznijeg igraca je veliki problem..Nadam se da ce se Svraka i Bekric vratiti sto prije,Kerla je sad bio na klupi znaci i on bi mogao jako brzo na teren..Sve u svemu sad moramo biti jedinstveni,max podrzati ekipu i nadati se da nece vise biti povreda ili suspenzija.. Idemo po duplu aBd,samo hrabro..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Taj veliki željovac je trebao obici npr naše svlačionice,da vidi ima li tople vode to dijeteitd da ne nabrajam.Neka ga obidje ali bez slikanjazeljo4life je napisao/la:Premijer je bio u posjeti iz istih razloga kao sto bi ja ili ti bili u posjeti,covjek je zeljovac (teski) sasvim normalno da je bio gore i hvala mu za to...reks je napisao/la:Gledam na drugom portalu već su i političari počeli da ga obilaze i slikaju sa njim.Pa što im se stranka za ovih 20 godina nije sjetila da prave normalne uslove za trening i igru i Želji i Sarajevu kad su već tako duševni.Pokvariće nam dijete.Jad i bijeda.Izvinjavam se na off-u
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Vidite nesto, trojica nasih nosioca igre su povrijedana.Kvesic, Svraka i Zolotic. Dakle, sve sto vrijedi nekih dobrih para je van terena radi povreda. Jednom, eventualno dva puta se moze dogoditi slucajno, treci put ni u matematickim racunicama se to ne moze dogoditi. Vise je cinjenica poslata da se ide namjerno jako, ostro i bezobrazno (posebno klevetom) protiv Zelje.. Mi sada ako ne ustanemo protiv toga, nikada necemo.....
Ja cu opet istaci, nama trebaju doslovno kostolomci u ekipi, radi ovakvih stvari. Culum je vise nego dobro dosao, samo da klepa i kada treba i kada ne treba. Imali smo i Nyemu koji je to veoma dobro radio samo dosta blaze od Culuma, ali opet bilo je efekta. Milan je godinama drzao Gattusa zato sto je frajer lomio utakmice kada je trebalo i nije dozvoljavao da se lomi njegovi igraci vec protivnicki. Uvijek je bolje slomiti protivnika nego on tebe. Izgleda da mi idemo vise nego posteno, i eto platismo ceh sa ovim povredama....
Ja cu opet istaci, nama trebaju doslovno kostolomci u ekipi, radi ovakvih stvari. Culum je vise nego dobro dosao, samo da klepa i kada treba i kada ne treba. Imali smo i Nyemu koji je to veoma dobro radio samo dosta blaze od Culuma, ali opet bilo je efekta. Milan je godinama drzao Gattusa zato sto je frajer lomio utakmice kada je trebalo i nije dozvoljavao da se lomi njegovi igraci vec protivnicki. Uvijek je bolje slomiti protivnika nego on tebe. Izgleda da mi idemo vise nego posteno, i eto platismo ceh sa ovim povredama....
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 11 apr 2013, 18:05, ukupno mijenjano 3 puta.
- SarajlijaTM
I prva nam izmjena Smajić,druga Pehilj,a treci bi jedino Amar mogao da udje u igru il eventualno Muharemovića posalje na zagrijavanje. To je to,od kluba sa najjacom klupom smo dosli do toga da nemamo trece izmjene.DooVe je napisao/la:Ako je istina za Bogija i Selimovića i u slučaju da ne budu igrali naših prvih 11 je sljedećih: Antolović, Urdinov, Kerla, Ćutke, Benjo, Tomić, Hasanović, Čolić, Stanić, Hodžić, Adilović. Znam da ovaj sastav niko nije priželjkivao ni u snu ali ovim momcima se treba dati podrška jer siguran sam da oni mogu izboriti povoljan rezultat!
SAMO HRABRO!
Samo jos da cujem nekoga da sta govori igracima na utakmici,il da kune,ili sta slicno,hebe me se za muriju i zastitare,nisam konfliktan,al cu da mu objasnim par stvari
A ovom savezu i sudijama treba maximalno sve po spisku,jer nas hebu iz tekme u tekmu,svi zmire,mi dobijamo crvene,igraci nam treniraju po intenzivnim njegama,a krivci se otsetaju lagano. A pri tome nas i dalje optuzuju za stimanje.
Amara izgleda hebe to sto je gradsko djete medju gomilom seljadije koja gazi đonom,a da pri tom ne prlja obraz,a on naivac "sve ce to narod pozlatiti"
Zato sam i pitao koju poziciju igra Sadiković, htjeli mi to ili ne ovdje će trebati zvati i neke junioreSarajlijaTM je napisao/la:I prva nam izmjena Smajić,druga Pehilj,a treci bi jedino Amar mogao da udje u igru il eventualno Muharemovića posalje na zagrijavanje. To je to,od kluba sa najjacom klupom smo dosli do toga da nemamo trece izmjene.DooVe je napisao/la:Ako je istina za Bogija i Selimovića i u slučaju da ne budu igrali naših prvih 11 je sljedećih: Antolović, Urdinov, Kerla, Ćutke, Benjo, Tomić, Hasanović, Čolić, Stanić, Hodžić, Adilović. Znam da ovaj sastav niko nije priželjkivao ni u snu ali ovim momcima se treba dati podrška jer siguran sam da oni mogu izboriti povoljan rezultat!
SAMO HRABRO!
Samo jos da cujem nekoga da sta govori igracima na utakmici,il da kune,ili sta slicno,hebe me se za muriju i zastitare,nisam konfliktan,al cu da mu objasnim par stvari
A ovom savezu i sudijama treba maximalno sve po spisku,jer nas hebu iz tekme u tekmu,svi zmire,mi dobijamo crvene,igraci nam treniraju po intenzivnim njegama,a krivci se otsetaju lagano. A pri tome nas i dalje optuzuju za stimanje.
Amara izgleda hebe to sto je gradsko djete medju gomilom seljadije koja gazi đonom,a da pri tom ne prlja obraz,a on naivac "sve ce to narod pozlatiti"
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ne znam cemu sada te rasprave ko je jos imao lom noge, ciji je gori i sl. Ono sto se sinoc desilo ne desilo se nikome, pogotvo ne mladim momcima, poput Nermina, koji imaju sansu da naprave veliku karijeru. Nije bitno ciji je igrac, nije bitno ko je startovao na njega, nista nije bitno, osim zdravlja i buducnosti mladica. Bilo je sokantno ono gledati, nevjerica, pa i suze na sjeveru, muk, ali opet smo smogli snage da pruzimo podrsku nasem djetetu. Momak iz Zrinjskog je postupio kranje nekorektno, ne bih bas da ulazim u to, ali mora se reci da nije imao namjeru. Nije jednostavno onako nesto uraditi s namjerom, i on je to sam poslije shvatio. Kazna ? Mislim da bi trebao dobiti neku kaznu, mozda sto vecu, ne jer ga mrzim, ne jer nije nas igrac, ne jer mislim da je imao namjeru, samo zato da se posalje poruka, svi znamo da ima i gorih mesara od onog mladica.
Sudije su krive za ovo, a najvise mi sami, zbog branjenja onog naseg i to slijepo. Sinoc je bio jedan ostar start Urdinova, cini mi se prije ovoga sto se desilo Nerminu, mozda nije bio start za crvrni, necu reci ni da ga je trebao dobiti, ali jednostavno sudije moraju zauzeti stav, moraju pokazati autoritet, i svaki ostar start koji moze povrijediti nekoga odmah sankcionisati, kao upozorenje za ostale aktere. Tu mora djelovati i savez, svaki start u kojem ima i najmanje namjere da se udari protivnik kazniti suspenzijom.
Zasto kazem da smo mi krivi ? Da sudija kazni crvenim kartonom pokusaj sakacenja drugog igraca, nastala bi prica da ga nije ni dohvatio, u zaru borbe i slicno. "Znam ja nas, **** nas" takav smo mi narod. Tek kada se nesto ovako desi hvatamo se za glavu, i to samo ako je u nasoj avliji. Nismo znali za ovog npr. igraca celika, za mnoge druge, ali sada se tice nas i saznali smo. Ovo se mora zaustaviti, ako nista, valjda imamo vojsku, da stiti tog sudiju na utakmici, da bude siguran da nece neki primitivci uci u teren i izlemat ga jer ne sudi kako njima odgovara, da ga nece sami igraci pretuci, sto nam i nije strano.
Na kraju mogu reci da me je to sve pogodilo, prije nekoliko dana sam ovdje pisao da ocekujem veliku karijeru Nermina Zolotica, sada je sve pod upitnikom, nazalost. Ne desilo se nikome, nigdje, nije vazno ciji je igrac. Sada moramo svi pruziti podrsku Nerminu, Josipu, ali i cijeloj ekipi, i moramo uciniti sve da se ovo vise ne ponovi.
IZDRZI NERMINE
Sudije su krive za ovo, a najvise mi sami, zbog branjenja onog naseg i to slijepo. Sinoc je bio jedan ostar start Urdinova, cini mi se prije ovoga sto se desilo Nerminu, mozda nije bio start za crvrni, necu reci ni da ga je trebao dobiti, ali jednostavno sudije moraju zauzeti stav, moraju pokazati autoritet, i svaki ostar start koji moze povrijediti nekoga odmah sankcionisati, kao upozorenje za ostale aktere. Tu mora djelovati i savez, svaki start u kojem ima i najmanje namjere da se udari protivnik kazniti suspenzijom.
Zasto kazem da smo mi krivi ? Da sudija kazni crvenim kartonom pokusaj sakacenja drugog igraca, nastala bi prica da ga nije ni dohvatio, u zaru borbe i slicno. "Znam ja nas, **** nas" takav smo mi narod. Tek kada se nesto ovako desi hvatamo se za glavu, i to samo ako je u nasoj avliji. Nismo znali za ovog npr. igraca celika, za mnoge druge, ali sada se tice nas i saznali smo. Ovo se mora zaustaviti, ako nista, valjda imamo vojsku, da stiti tog sudiju na utakmici, da bude siguran da nece neki primitivci uci u teren i izlemat ga jer ne sudi kako njima odgovara, da ga nece sami igraci pretuci, sto nam i nije strano.
Na kraju mogu reci da me je to sve pogodilo, prije nekoliko dana sam ovdje pisao da ocekujem veliku karijeru Nermina Zolotica, sada je sve pod upitnikom, nazalost. Ne desilo se nikome, nigdje, nije vazno ciji je igrac. Sada moramo svi pruziti podrsku Nerminu, Josipu, ali i cijeloj ekipi, i moramo uciniti sve da se ovo vise ne ponovi.
IZDRZI NERMINE
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---
- zeljo4life
- Kontakt:
Sta bi sa Okanovicem,za kolko se vratio na teren (ako se vratio)? Zaista slicna povreda...klasik je napisao/la:Evo nadam se da sam te prosvijetlio.Oxidenks je napisao/la:@klasik
Molim te prosvijetli nas da i mi znamo kojem je to igracu ovako ili slicno slomljena noga u nasoj ligi??? i kad???
Tarik Okanovic, prije mozda 2-3 sezone, zadnja utakmica prvenstva ne treba ni nama ni njima, na njega u 5 minut startuje Salihovic cini mi se tad igrac Veleza.
Amare hvala ti...
Vijest postala internacionalna!
19-year-old Nermin Zolotić breaks leg in Bosnia-Herzegovina league match
http://sports.yahoo.com/blogs/soccer-di ... --sow.html

19-year-old Nermin Zolotić breaks leg in Bosnia-Herzegovina league match
http://sports.yahoo.com/blogs/soccer-di ... --sow.html

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- SarajlijaTM

E hajmo sad u bijeljinu da igramo...
Iako sam veliki kriticar necete mi zamjerit sad sam Zeljovac ko nikad sto sam bio i sad osjetim u ovim mukama sta znaci Zeljo,kazu dok nestisne i neznas kolko sta vrjedi.Dakle za Zelju do smrti juce mal nisam srcani fasovo jos se ne osjecam dobro ali bice bolje.Ovako dzuturum se mozda i netreba nervirat ali ljubav prema Zelji je veca.Volicu te dok znam za sebe.Bicemo mi opet jaki izdrzo je Zeljo i gore trenutke.
Manijaci, dolazite li u Bijeljinu? pozz..
Klub kažnjen sa 1.500 KM
http://fkzeljeznicar.ba/klub-kaznjen-sa-1-500-km/5183/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/klub-kaznjen-sa-1-500-km/5183/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- zeljo4life
- Kontakt:
Zar smo palili baklje protiv Slavije? Znam za zrinjski...i tu nam ne gine po dzepu
Amare hvala ti...
Vjerovatno će na klupi za rezerve biti Bajić i Sadiković.
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 45 gostiju.