FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 apr 2013, 13:15

Ako je ovo prvih jedanaest u Bijeljini, koga onda imamo od dostupnih igraca kao rezerve?
Samo da napomenem, ne forsira Amar dzaba ove prijateljske susrete gdje igraju vecinom rezerve. Evo im sada zivotne prilike. Bolje realno, nisu mogli ni dobiti...

EDIT: Molim samo navijaca za jedno, a to je bez stvaranja pritiska igracima. Zao je nama svima Zolotica, ali nemojte ljudima na nos nabijati. Ginut ce oni za svog Zelju, a Zola je clan istog. Mi smo tu da njima damo ogromnu podrsku.

Nemojte samo kao pitari sto svojima komplex u glavu usadili radi pokojnog Vedrana, pa se ljudi tresu kada igraju protiv Sirokog...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 apr 2013, 13:19

DzoleZeljo je napisao/la:Ako je ovo prvih jedanaest u Bijeljini, koga onda imamo od dostupnih igraca kao rezerve?
Samo da napomenem, ne forsira Amar dzaba ove prijateljske susrete gdje igraju vecinom rezerve. Evo im sada zivotne prilike. Bolje realno, nisu mogli ni dobiti...

EDIT: Molim samo navijaca za jedno, a to je bez stvaranja pritiska igracima. Zao je nama svima Zolotica, ali nemojte ljudima na nos nabijati. Ginut ce oni za svog Zelju, a Zola je clan istog. Mi smo tu da njima damo ogromnu podrsku.

Nemojte samo kao pitari sto svojima komplex u glavu usadili radi pokojnog Vedrana, pa se ljudi tresu kada igraju protiv Sirokog...
Smajica, Cutuka i E.Colica.. Vjerovatno ce i Bekric, ako nista, bar biti na klupi spreman da odigra neki period.. Vjerovatno ce sef povuci neke juniore da popune klupu..
BUDI ŽELJO !!!

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 11 apr 2013, 13:23

pa dobro,ima i Cutuk,Pehilj uz nabrojane Smajica,Colica i vjerovatno dva juniora,jednog stopera i veznjaka...a imamo i strasnog japanca :D
Amare hvala ti...

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 11 apr 2013, 13:25

Ne znam što odugovlače sa Bučanom, nek objave hoće li potpisati sa njim ili neće. Lično bi volio da zaigra za nas, jer u ovim teškim trenucima punim povreda i suspenzija, Sejo nam je potreban!
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 11 apr 2013, 13:26

kako se zove onaj mali stoper sto je,cini mi se, u V.Bosni? moze li se on povuci sa posudbe?
Amare hvala ti...

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 11 apr 2013, 13:29

zeljo4life je napisao/la:kako se zove onaj mali stoper sto je,cini mi se, u V.Bosni? moze li se on povuci sa posudbe?
Da nije Emir Hodžurda?

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 apr 2013, 13:29

zeljo4life je napisao/la:pa dobro,ima i Cutuk,Pehilj uz nabrojane Smajica,Colica i vjerovatno dva juniora,jednog stopera i veznjaka...a imamo i strasnog japanca :D
Zaboravih Sabana :) .. A kada smo vec kod Josia, jeli iko odgonetnuo zbog ceka je doveden u klub?

Stoper na posudbi u V.Bosni se zove Emrah Hasanhodzic.. Dok sam ga pratio jedno vrijeme bio je sasvim solidan..
BUDI ŽELJO !!!

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 11 apr 2013, 13:31

champions1921 je napisao/la:
zeljo4life je napisao/la:pa dobro,ima i Cutuk,Pehilj uz nabrojane Smajica,Colica i vjerovatno dva juniora,jednog stopera i veznjaka...a imamo i strasnog japanca :D
Zaboravih Sabana :) .. A kada smo vec kod Josia, jeli iko odgonetnuo zbog ceka je doveden u klub?

Stoper na posudbi u V.Bosni se zove Emrah Hasanhodzic.. Dok sam pratio jedno vrijeme bio je sasvim solidan..
Ni meni nije jasno zašto je doveden, ali eto možda sad dobije priliku ko zna.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 11 apr 2013, 13:33

kljuc uspjeha je imat malo rize u ekipi (ferguson ;) )

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 11 apr 2013, 13:36

champions1921 je napisao/la:

Stoper na posudbi u V.Bosni se zove Emrah Hasanhodzic.. Dok sam ga pratio jedno vrijeme bio je sasvim solidan..
ma nije ni cudo sto si ga zaboravio ;) e bravo,Emrah je taj,samo ne znam kakav je ugovor i klauzule te posudbe...mozda je bolje njega nego nekog bas zeleno juniora,jer se Hasanhodzic vec vrtio tu negdje oko prvog tima...cini mi se da je bio i na nekom djelu priprema...
Amare hvala ti...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 apr 2013, 13:55

Emrah je prosle godine izasao iz juniora.. Probavan je u nekim tekmama i na zadnjem veznom ali se nije snalazio pretjerano dobro.. Dok je igrao za juniore licio je na pravog modernog stopera.. Znao povuci kontru, bio opasan u prekidima i imao solidan sut.. Bio kapiten i igrao kapitenski vecinu tekmi.. Ne znam kako bi izgledao u prvom timu jer je PL par nivoa zahtjevnija od takmicenja u kojima je on nastupao..

p.s. Da juniori mogu sasvim konkretno odigrati i namuciti najbolju ekipu u ligi pokazali su jucer juniori koji su odigrali za Zrinjski.. Odredjeni nasi omladinci su za klasu bolji od pomenutih sto dokazuju i njihovi rezultati u juniorskom prvenstvu.. Treba imati vjere u tu djecu i na vrijeme ih vezati za klub.. Zola nam je iz tekme u tekmu dokazivao sta se moze kada se voli klub i ima ispravan pristup zivotu i igri, bez obzira na cinjenicu da je bio najmladji prvotimac u ovoj sezoni..
BUDI ŽELJO !!!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 11 apr 2013, 14:02

Vratice se Zola jaci nego ikad :!: zapamtite to

Amar je bio kod njega i kaže da je pozitivno raspoložen i da nije klonuo duhom ;)

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 11 apr 2013, 14:09

slika
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 11 apr 2013, 14:17

Meni je petobanka, ali još ne mogu doći sebi. Igrač Zrinjskog, nakon što je bio svjestan da mu je slomio nogu, nije morao po istoj nozi nastaviti da ga gazi. Mogao je pasti, ništa mu se ne bi desilo. Lom bi bio daleko lakši.

Ljut sam na ljude iz Želje, trebaju podnijeti žalbu i predstaviti argumente, jer po meni Jamak ne treba pauzirati ni jednu utakmicu. Osim što je povučen za dres, frajer ga je nagazio ma stajnu nogu i nije mogao dalje nije Supermen i to u punom prodoru. Sudija je pogriješio, ali će pogriješiti i Željo ukoliko se ne bude žalio na ovu odluku sudije.

Ovo je katastrofa. Umjesto da damo gol iz penala /eventualno/, sudija nam isključuje igrača zbog navodnog simuliranja.

Ovom utakmicom je prvenstvo trebalo biti, skoro, pa riješeno.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 11 apr 2013, 14:31

avlami97 je napisao/la:Meni je petobanka, ali još ne mogu doći sebi. Igrač Zrinjskog, nakon što je bio svjestan da mu je slomio nogu, nije morao po istoj nozi nastaviti da ga gazi. Mogao je pasti, ništa mu se ne bi desilo. Lom bi bio daleko lakši.

Ljut sam na ljude iz Želje, trebaju podnijeti žalbu i predstaviti argumente, jer po meni Jamak ne treba pauzirati ni jednu utakmicu. Osim što je povučen za dres, frajer ga je nagazio ma stajnu nogu i nije mogao dalje nije Supermen i to u punom prodoru. Sudija je pogriješio, ali će pogriješiti i Željo ukoliko se ne bude žalio na ovu odluku sudije.

Ovo je katastrofa. Umjesto da damo gol iz penala /eventualno/, sudija nam isključuje igrača zbog navodnog simuliranja.

Ovom utakmicom je prvenstvo trebalo biti, skoro, pa riješeno.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 apr 2013, 14:34

Kome ono neki navijač govori kada je Jamak dobio crveni karton mrš idi popij pivu,jeli Jamaku? :D
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 11 apr 2013, 14:40

Sratan i brz oporovak želim Zolotiću i da se što prije vrati na naše terene! Vidim diže se hajka protiv sudija i to a gdje ste bili kad smo vas vodili 2:3 prošle godine pa nam sudija isključi stopera Šunjića da bi onda u 90 penal ne postojeci svirao! Prebrojte kolko ste utakmica rješili ove sezone u 90 minuti pa nemože pobogu vazda da vas netko gura!
Što se Amra nije oglasio u prvoj kup utakmici što nije penal svirao i dao opomenu igraču Želje ??? Da je rezultat bio prvu utakmicu drugaciji pitanje je šta bi bilo u uzvratu ali sada je kasno kukati...Pitam se još jeli se itko od vas upitao ili očitovao za tešku ozljedu gležnja kod Damira Dzidica koji je godinu dana pauzirao a bolje bi bilo da je lom jer bi bio podvrgnut operativnim putem i možda bi bio kraci oporovak !!! Naravno da vaki događaji nisu u uredu i ne opravdaam ovaka dešavanja ali mi je krivo kada se sve u ovoj državi iz politizira i ode na nešto van domena sporta..
Vama je isto kao i nama u dosta situacja kad slabo igrate kriv sudija,vrijeme, datum igranja , termin itd. a najmanje igrači ako željo nije bio u stanju pobjediti jučerašnjeg Zrinjskog sa juniorima koj je napravio u prvom poluvremenu više šansi nego vi u ove sve utakmice što su se igrali ali relano imali ste i dosta srece koja vam je bila naklonjena...
Nemojte ovo shvatiti kao provokaciju nego moje normalno razmišljanje!

Pozdrav!
Zadnja izmjena: ZrinjskiMostar, dana/u 11 apr 2013, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 11 apr 2013, 14:42

Bogi(koljeno) i Selimović(zglob) upitni za Bijeljinu :o
Einigkeit und Recht und Freiheit

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 11 apr 2013, 14:43

Očitovanje o suđenju

http://fkzeljeznicar.ba/ocitovanje-o-sudenju/5179/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 11 apr 2013, 14:45

ipetm je napisao/la:Očitovanje o suđenju

http://fkzeljeznicar.ba/ocitovanje-o-sudenju/5179/" onclick="window.open(this.href);return false;
stvarno smijesno sudije vam pomognu 10 utakmica i onda vas jednu zakinu i to ste samo vi vidjeli da vas je zakino i odma hampu dizete

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 44 gosta.