Vasilić 2-3 utakmice, a Jamak propušta samo Radnik.Svaki igrač nam je bitan u ovoj situaciji.Rikardo je napisao/la:Koliko ce utakmica suspenzije dobiti Jamak i Vasilci radi crvenih kartona.
Oslabljeni smo igraci za naredni period.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DRUG NEBI TI PUNCA
- zeljo4life
- Kontakt:
nece valjda tri tekme,ono je klasici crveni,zadnji igrac odbrane,nije grub start...valjda dvije **** gabagrcavi je napisao/la:Vasilić 2-3 utakmice, a Jamak propušta samo Radnik.Svaki igrač nam je bitan u ovoj situaciji.Rikardo je napisao/la:Koliko ce utakmica suspenzije dobiti Jamak i Vasilci radi crvenih kartona.
Amare hvala ti...
- Ultras1921
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Ima da u Bjeljini ostave srce na teren i da igraju za ZOLU!
Nemojte Jamaka kriviti, ovo je čisti penal!
[youtube][/youtube]
Baš me interesuje koju je ocjenu sudija dobio i jedva čekam sjednicu NSBiH...
[youtube][/youtube]
Baš me interesuje koju je ocjenu sudija dobio i jedva čekam sjednicu NSBiH...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Svako povlačenje za dres u šesnaestercu je PENAL, i ovdje je žuti trebao dobiti igrač Zrinjskog.
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
čuj što neko u pozadini viče idi popi pivu 

- zeljo4life
- Kontakt:
pa vidi sudije idiota kako je postavljen na igru,u trenutku mu trojica igraca zaklanjaju vidno polje,i onda, naravno,pravi se pametan i daje drugi zuti,a mogao je samo pustiti igru,ako vec nije mislio da je penal
Amare hvala ti...
- zeljo4life
- Kontakt:
to seru ovi veliki navijaci sa zapada,da se kako moze,sve bi ja to nabio nogom u guzicu sa Grbavice...Radmilo je napisao/la:čuj što neko u pozadini viče idi popi pivu
Amare hvala ti...
Vasilić zaslužen crveni nema šta, ali Jamak nije nikako zaslužio karton!
A ovi dušmani što dobacuju gledaju samo stvari van terena - šatro "gospoda" sa zapada, a najveći primitivci!
A ovi dušmani što dobacuju gledaju samo stvari van terena - šatro "gospoda" sa zapada, a najveći primitivci!
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
Ja koliko znam pravila po jednu utakmicu...zeljo4life je napisao/la:nece valjda tri tekme,ono je klasici crveni,zadnji igrac odbrane,nije grub start...valjda dvije **** gabagrcavi je napisao/la:Vasilić 2-3 utakmice, a Jamak propušta samo Radnik.Svaki igrač nam je bitan u ovoj situaciji.Rikardo je napisao/la:Koliko ce utakmica suspenzije dobiti Jamak i Vasilci radi crvenih kartona.
- zeljo4life
- Kontakt:
Vasilić 2-3 utakmice, a Jamak propušta samo Radnik.Svaki igrač nam je bitan u ovoj situaciji.[/quote]
nece valjda tri tekme,ono je klasici crveni,zadnji igrac odbrane,nije grub start...valjda dvije **** ga[/quote]
Ja koliko znam pravila po jednu utakmicu...[/quote]
ovo je direktan crveni,a to su dvije tekme...
nece valjda tri tekme,ono je klasici crveni,zadnji igrac odbrane,nije grub start...valjda dvije **** ga[/quote]
ovo je direktan crveni,a to su dvije tekme...
Amare hvala ti...
nece valjda tri tekme,ono je klasici crveni,zadnji igrac odbrane,nije grub start...valjda dvije **** ga[/quote]zeljo4life je napisao/la:Vasilić 2-3 utakmice, a Jamak propušta samo Radnik.Svaki igrač nam je bitan u ovoj situaciji.
ovo je direktan crveni,a to su dvije tekme...[/quote]
Nema veze, nije zbog oštrog starta, ja koliko se sjećam bilo je ovakvih situacija milion, recimo golman faulira igrača van 16 i dobije samo jednu utakmicu, ali opet kako su se svi nahorozili protiv nas dobiće 5 utakmica!
Za crveni karton direktni se moze dati i jedna utakmica ovisno o tome kako je zaradjen. Obzirom da se radilo o klasicnom povlacenju za rame i da je crveni dobijen zbog prekrsaja zadnjeg igraca odbrane, a ne zbog grubosti trebala bi biti jedna utakmica.
U kvalfikacijama za SP Tomovic iz srbije je dobio direktni crveni zbog takvog faula protiv Makedonije, dobio je od FIFE jednu utakmicu kazne (nije igrao protv Hrvatske), pa je vec protiv Skotske igrao.
U kvalfikacijama za SP Tomovic iz srbije je dobio direktni crveni zbog takvog faula protiv Makedonije, dobio je od FIFE jednu utakmicu kazne (nije igrao protv Hrvatske), pa je vec protiv Skotske igrao.
HŠK Zrinjski izražava žaljenje zbog povrede Zolotića
http://fkzeljeznicar.ba/hsk-zrinjski-iz ... tica/5176/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/hsk-zrinjski-iz ... tica/5176/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Izgleda da sam ja jedini sto nebi pustio suzu da Vasilic nebude tu iduce dvije (tri) utakmice.
Kerla je za njega i Bogija izmislio fudbal ali eto izgleda neki imaju misljenje da Kerla i Bogi nemogu igrati zajedno kosto su prije govorili to isto za Miralema i Zvjezdana u Reprezentaciji...
Nadam se da ce mo protiv Radnika izaci sa iducim sastavom. Naravno ako Bekric i Svraka ne budu igrali. Inace zamjeni te samo njih dvojicu sa Hasanom i Selimom.
Yebemti povrede... 
Antolovic
B. Colic, Kerla, Bogicevic, Urdinov
Tomic, Hasanovic
Selimovic, Hodzic, Stanic
Adilovic

Nadam se da ce mo protiv Radnika izaci sa iducim sastavom. Naravno ako Bekric i Svraka ne budu igrali. Inace zamjeni te samo njih dvojicu sa Hasanom i Selimom.

Antolovic
B. Colic, Kerla, Bogicevic, Urdinov
Tomic, Hasanovic
Selimovic, Hodzic, Stanic
Adilovic
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
kerla, tomic, bekric i ara bi trebali da pocnu sljedecu, a ako se bogi bude zalio na povredu, onda cutuk...
dobra stvar je sto se svraka vraca za mec protiv celika, kao i jamak...
p.s. nadam se da ce sef angazovati bucana
dobra stvar je sto se svraka vraca za mec protiv celika, kao i jamak...
p.s. nadam se da ce sef angazovati bucana
Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 11 apr 2013, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- champions1921
Meni se cini da cemo ovako morati u subotu:
--------------------------Antolovic--------------------------
B.Colic-------Kerla-------------------Bogi-------Urdinov
-------------------Hasanovic----Tomic--------------------
Selimovic-----------------Hodzic------------------Stanic
--------------------------Adilovic----------------------------
Ako Bekric bude spreman onda njega na poluspica umjesto Are. Moze i Stanic umjesto Urdinova na beka a E.Colic na krilo.. Radnik nece igrati zatvoreno a Beks je jedan od rijetkih nasih igraca koji je brz i koji moze kvalitetno istrcati kontru.. Fali nam pola ekipe ali i ovaj sastav je kvalitetniji od Radnika, bar po mom misljenju stim da nemamo klupe uopste..
Moze li Selimovic igrati ofanzivnog veznog? I mislim da je vrijeme Bajica i Sadikovica prikljuciti prvom timu..
Ako Bekric bude spreman onda njega na poluspica umjesto Are. Moze i Stanic umjesto Urdinova na beka a E.Colic na krilo.. Radnik nece igrati zatvoreno a Beks je jedan od rijetkih nasih igraca koji je brz i koji moze kvalitetno istrcati kontru.. Fali nam pola ekipe ali i ovaj sastav je kvalitetniji od Radnika, bar po mom misljenju stim da nemamo klupe uopste..
Moze li Selimovic igrati ofanzivnog veznog? I mislim da je vrijeme Bajica i Sadikovica prikljuciti prvom timu..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 11 apr 2013, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
NEMA KAKO DRUGACIJE.champions1921 je napisao/la:Meni se cini da cemo ovako morati u subotu:
- zeljo4life
- Kontakt:
ja mislim da ,cim se Vasilic vrati,ce Sef Kerlu staviti na Zolino mjesto,ne bi bio prvi put...
Amare hvala ti...