FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jao, jao. boli me qrac ba za ostale i za ta vremena hotica i samira, ne treba ih vise ni spominjati! ako nisi shvatio poruku, nastavi i dalje pametovati iz fotelje, vjerujem da ima dovoljno onih koji jesu shvatili i koji ce se pojaviti na grbavici! imamo haman 10 igraca povrijedjenih, ne uspijevam ih vise skoro sve ni nabrojati, ako ovo za tebe nije teska situacija, ne znam sta jest!
radmilo, pitaru, napusi mi se qrca!
radmilo, pitaru, napusi mi se qrca!
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Radmilo majke ti kako imas srca da pises takvo nesto. Nula si i od covjeka i navijaca.
Izvini sto ovo izadje iz mene, ali stvarno jesi.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- zeljo4life
- Kontakt:
dobar ce biti Urdinov samo malo da snage skupi i da se adaptira,vec juce dva puta bolji nego protiv slavije...
Amare hvala ti...
Ma brinemo se mi svi, i na jugu i u foteljama u u invalidskim kolicima, ali polako, prvo skočit' pa reći hopSB90 je napisao/la:jao, jao. boli me qrac ba za ostale i za ta vremena hotica i samira, ne treba ih vise ni spominjati! ako nisi shvatio poruku, nastavi i dalje pametovati iz fotelje, vjerujem da ima dovoljno onih koji jesu shvatili i koji ce se pojaviti na grbavici! imamo haman 10 igraca povrijedjenih, ne uspijevam ih vise skoro sve ni nabrojati, ako ovo za tebe nije teska situacija, ne znam sta jest!
aj kad ti tako kažeš da se riješila utakmica u prvom poluvremenu nebi bilo ni povrede jer bi naši igrači igrali opuštenije bez srkleta nek si ti pravi navijač kad realno sagledavaš situaciju.Avanes je napisao/la:Radmilo majke ti kako imas srca da pises takvo nesto. Nula si i od covjeka i navijaca.
a da je tebe stari izbacio na ruke umjesto napravio, mi sad ne bismo čitali ove gluposti i ne bi nas hvatao srklet.
onako kad realno sagledamo situaciju.
onako kad realno sagledamo situaciju.
Ljudi ja sam se sinoć rasplako ko malo dijete. Nevjerovatno je da su teško nastradala dvojica naših najuzornijih i najperspektivnijih igrača, mislim na Zolu i Kvesu naravno i ne mislim samo na Želju već na BH nogomet sveukupno gledajući.
Što se tiče Zoline povrede ona je dugoročno gledano lakša od Kvesine, kost kada zaraste više ne puca a kad ti ode križni ligament onda svaki put prije tekme moraš otići do 7 braće.
Svejedno, Zola će imati veliku pauzu u momentu kada je karijera bila u nezaustavljivom napretku i veliki je udarac za njega ali iza sve nas, manijake i navijače repke.
Još uvijek moramo vjerovati u duplu iako je to realno teško očekivati, Željo i igrači u narednom peridu trebaju našu podršku kao rijetko kada!
Što se tiče Zoline povrede ona je dugoročno gledano lakša od Kvesine, kost kada zaraste više ne puca a kad ti ode križni ligament onda svaki put prije tekme moraš otići do 7 braće.
Svejedno, Zola će imati veliku pauzu u momentu kada je karijera bila u nezaustavljivom napretku i veliki je udarac za njega ali iza sve nas, manijake i navijače repke.
Još uvijek moramo vjerovati u duplu iako je to realno teško očekivati, Željo i igrači u narednom peridu trebaju našu podršku kao rijetko kada!
BEKRIC,SVRAKA,ZEBA,BESLIJA,ZOLOTIC,SMAJIC,BRKOVIC,KVESIC pa tek sada vidim kako smo imali jaku ekipu nije ni cudo sto smo osvojili DUPLU bez ikakvih problema toliko mi je zao Zole da to nije normalno uopste mi rezultat nije bio bitan nakon onoga sto se desilo treba vjerovati u TITULU ali ce biti jako tesko i ja sam pesimista ne znam sto ali se sve okrenulo protiv nas realno u Bijeljini ocekujem maks jedan bod
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Jucerasnji press...
" onclick="window.open(this.href);return false;
EDITI: Ovako momci, ispod dole je nas i njihov raspored preostalih utakmici. TREBA NAM PODRSKA VISE NEGO IKAD. Da li mozemo napuniti Grbavicu u ovim domacim utakmicama? Meni nesto nije strah ovih gostujucih, koliko domacimah utakmica. Sa ovakvom postavom sto igramo, imamo perfektnu igru za gostovanja. Kada igramo kao domacini, trebamo ranije pritisak poceti vrsiti, znatno ranije. Kao nekaada sto se to radilo, prvih 15 do 20 min da budu kobne za protivnika.
13/04/2013, Bosnian-Herzegovinian Premier League
Radnik vs. Željezničar
21/04/2013, Bosnian-Herzegovinian Premier League
Željezničar vs. Čelik
24/04/2013, Bosnian-Herzegovinian Premier League
Prijedor vs. Željezničar
27/04/2013, Bosnian-Herzegovinian Premier League
Željezničar vs. Gradina
01/05,2013, Bosnian-Herzegovinian Cup, Final, 1st game
Željezničar vs. Siroki Brijeg
04/05/2013, Bosnian-Herzegovinian Premier League
Olimpik Sarajevo vs. Željezničar
08/05/2013, Bosnian-Herzegovinian Premier League
Željezničar vs. Sarajevo
11/05/2013, Bosnian-Herzegovinian Premier League
Velež vs. Željezničar
15/05,2013, Bosnian-Herzegovinian Cup, Final, 2nd game
Siroki Brijeg vs. Zeljeznicar
18/05/2013, Bosnian-Herzegovinian Premier League
Željezničar vs. Leotar
26/05/2013, Bosnian-Herzegovinian Premier League
Široki Brijeg vs. Željezničar
Sarajevo vs. Leotar
Široki Brijeg vs. Sarajevo
Sarajevo vs. Travnik
Borac vs. Sarajevo
Sarajevo vs. Zvijezda
Željezničar vs. Sarajevo
Sarajevo vs. Slavija
Zrinjski vs. Sarajevo
Sarajevo vs. Radnik
Bosnian-Herzegovinian Premier League 2012/13
Clubs
1 FK Željezničar 48
2 FK Sarajevo 44
3 FK Borac Banja Luka 38
4 NK Široki Brijeg 34
5 FK Olimpik Sarajevo 34
6 FK Slavija Sarajevo 33
7 FK Leotar 32
8 NK Čelik Zenica 30
9 HŠK Zrinjski 30
10 FK Rudar Prijedor 27
11 FK Radnik Bijeljina 26
12 FK Velež 23
13 NK Zvijezda 23
14 NK Travnik 20
15 NK GOŠK Gabela 16
16 NK Gradina 5
" onclick="window.open(this.href);return false;
EDITI: Ovako momci, ispod dole je nas i njihov raspored preostalih utakmici. TREBA NAM PODRSKA VISE NEGO IKAD. Da li mozemo napuniti Grbavicu u ovim domacim utakmicama? Meni nesto nije strah ovih gostujucih, koliko domacimah utakmica. Sa ovakvom postavom sto igramo, imamo perfektnu igru za gostovanja. Kada igramo kao domacini, trebamo ranije pritisak poceti vrsiti, znatno ranije. Kao nekaada sto se to radilo, prvih 15 do 20 min da budu kobne za protivnika.
Radnik vs. Željezničar
Željezničar vs. Čelik
Prijedor vs. Željezničar
Željezničar vs. Gradina
01/05,2013, Bosnian-Herzegovinian Cup, Final, 1st game
Željezničar vs. Siroki Brijeg
Olimpik Sarajevo vs. Željezničar
Željezničar vs. Sarajevo
Velež vs. Željezničar
15/05,2013, Bosnian-Herzegovinian Cup, Final, 2nd game
Siroki Brijeg vs. Zeljeznicar
Željezničar vs. Leotar
Široki Brijeg vs. Željezničar
Sarajevo vs. Leotar
Široki Brijeg vs. Sarajevo
Sarajevo vs. Travnik
Borac vs. Sarajevo
Sarajevo vs. Zvijezda
Željezničar vs. Sarajevo
Sarajevo vs. Slavija
Zrinjski vs. Sarajevo
Sarajevo vs. Radnik
Bosnian-Herzegovinian Premier League 2012/13
Clubs
1 FK Željezničar 48
2 FK Sarajevo 44
3 FK Borac Banja Luka 38
4 NK Široki Brijeg 34
5 FK Olimpik Sarajevo 34
6 FK Slavija Sarajevo 33
7 FK Leotar 32
8 NK Čelik Zenica 30
9 HŠK Zrinjski 30
10 FK Rudar Prijedor 27
11 FK Radnik Bijeljina 26
12 FK Velež 23
13 NK Zvijezda 23
14 NK Travnik 20
15 NK GOŠK Gabela 16
16 NK Gradina 5
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 11 apr 2013, 11:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Subota s Radnikom u pola 5. Hoce li bit kakav prijenos, moja tv.. ?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ne znam trebali smo poslati zahtjev da igramo nedjeljuexbabilon je napisao/la:Subota s Radnikom u pola 5. Hoce li bit kakav prijenos, moja tv.. ?
- Ultras1921
- Kontakt:
„Igrači koji su najspremniji i najzdraviji, tu mislim na Kvesića i Zolotića, koji ne propuštaju nikada trening, koji žive apsolutno sportski, koji su oličenje sportiste u smislu kako se ponašaju prema svome poslu, i da ih to zadesi, valjda je tako trebalo biti“, kazao je menadžer Željezničara, Amar Osim.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
IBogi je povrijeđen, upitan je za utakmicu s Radnikom, jutros nije trenirao.
Bekrić jutros trenirao, trebao bi biti na raspolaganju u subotu.
Bekrić jutros trenirao, trebao bi biti na raspolaganju u subotu.
Ne znam, nakon što me popustila malo tuga i bijes, imam neki jak osjećaj da ćemo se sad svi skupiti što se kaže i biti mnogo jači i kompaktniji kao jedna velika porodica jer smo na udaru svega i svačega, ali uz Božiju pomoć ćemo izaći mnogo jači!
- zeljo4life
- Kontakt:
Misli da ce biti vrlo tesko igracima da se povrate od soka i da se vrate u svakodnevnicu poslije svega ovoga...
Amare hvala ti...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Majstore, kao sto Amar kaze, ne smijemo se prepustati sudbini. Sada je vrijeme, da pokazemo zube. Ko smo i sta smo? Ako uspijemo prebroditi sve moguce prepreke ispred nas, ovi igraci, ama bas kompletni, zasluzuju jedan veliki spomenik ispred stadiona...zeljo4life je napisao/la:Misli da ce biti vrlo tesko igracima da se povrate od soka i da se vrate u svakodnevnicu poslije svega ovoga...
Alarmirajte svoje prijatelje, kolege, zene, djecu, itd... Vrijeme je da pokazu koliko svi volimo naseg ZELJU....
LJUDI TREBA NAM DOZA PODRSKE VISE NEGO IKADA. Klanovi na jugu, sada se ujediniti, imate svi istu LJUBAV, pa prema toj ljubavi doslo je vrijeme da se pokaze koliko je VOLITE...

!!!DzoleZeljo je napisao/la:Majstore, kao sto Amar kaze, ne smijemo se prepustati sudbini. Sada je vrijeme, da pokazemo zube. Ko smo i sta smo? Ako uspijemo prebroditi sve moguce prepreke ispred nas, ovi igraci, ama bas kompletni, zasluzuju jedan veliki spomenik ispred stadiona...zeljo4life je napisao/la:Misli da ce biti vrlo tesko igracima da se povrate od soka i da se vrate u svakodnevnicu poslije svega ovoga...
Alarmirajte svoje prijatelje, kolege, zene, djecu, itd... Vrijeme je da pokazu koliko svi volimo naseg ZELJU....
LJUDI TREBA NAM DOZA PODRSKE VISE NEGO IKADA. Klanovi na jugu, sada se ujediniti, imate svi istu LJUBAV, pa prema toj ljubavi doslo je vrijeme da se pokaze koliko je VOLITE...
- zeljo4life
- Kontakt:
suti **** te,rasplakat cu se...ako nastavis odoh sada pred grbavicuDzoleZeljo je napisao/la:Majstore, kao sto Amar kaze, ne smijemo se prepustati sudbini. Sada je vrijeme, da pokazemo zube. Ko smo i sta smo? Ako uspijemo prebroditi sve moguce prepreke ispred nas, ovi igraci, ama bas kompletni, zasluzuju jedan veliki spomenik ispred stadiona...zeljo4life je napisao/la:Misli da ce biti vrlo tesko igracima da se povrate od soka i da se vrate u svakodnevnicu poslije svega ovoga...

Amare hvala ti...
Ja se već ježim i od same pomisli da i ovako teška situacija sa igračkim fondom bude dodatno usložnjena.očito nam je potrebna totalna prekompozicija i adaptacija igrača na moguće nove pozicije.Neko će morai preuzeti ulogu radilice.destruktivca ili će to biti zadatak kompletne odbrane tipa neke zone ako je to uopšte moguće.Radnik će biti dodatno naložen jer zaboga dolazi šampion .Skinuli su skalp konama i Širokom a Borac je čini mi se izvukao bod ,još samo fali veliki Željo da fešta bude kompletna.Možda nam je i važnija tekma sa Čelikom jer tu moramo dobiti a očito imamo problema sa takvim domaćim utakmicama .Možda čak i odmoriti Adilovića,promijeniti stil .pojačati sredinu ma koliko to čudno zvučalo kad se sagleda trenutna situacija sa igračkim fondom
Koliko ce utakmica suspenzije dobiti Jamak i Vasilci radi crvenih kartona.
Oslabljeni smo igraci za naredni period.
Oslabljeni smo igraci za naredni period.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.