Kao igrač svakako.effe_sa je napisao/la: a Sammer isto finale s Borussijom kao trener

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Kao igrač svakako.effe_sa je napisao/la: a Sammer isto finale s Borussijom kao trener
geronimo je napisao/la:Kao igrač svakako.effe_sa je napisao/la: a Sammer isto finale s Borussijom kao trener
Sad ovo i nije toliki problem koliko mu je realizacija katastrofalana.Šteta za Kroosa, inače on ne bi igrao od prve minute.thulkazal je napisao/la:
Toliko o Robenovom dodavanju ...
Saurman je napisao/la:Sad ovo i nije toliki problem koliko mu je realizacija katastrofalana.Šteta za Kroosa, inače on ne bi igrao od prve minute.
Ja fakat ne znam šta je sa njim, nekad je imao najbolji šut u Europi ta ljevica je sahranjivala mnoge protivnike a vidi ga sad.Ne kontam.thulkazal je napisao/la:Saurman je napisao/la:Sad ovo i nije toliki problem koliko mu je realizacija katastrofalana.Šteta za Kroosa, inače on ne bi igrao od prve minute.
ne brini Kocka mu je zaglavljena tako da kada puca uvijek ode previše.... samo to tu nije pokazano tj. ne vidi se, ali eto zamisli
Veći nam hendikep što igra Roben, nego što fali Kroos.Saurman je napisao/la:Sad ovo i nije toliki problem koliko mu je realizacija katastrofalana.Šteta za Kroosa, inače on ne bi igrao od prve minute.
I meni drago. Treba njega staviti u 1/2 od prve minute.effe_sa je napisao/la:Al ljudi Pizarro, da ga on zabije još, pa to je sjajna priča ove večeri...Zaslužio je.....
Posustaješ lave.Klare je napisao/la: Inače, Mandžukić je odličan igrač,
autogol je napisao/la:nesto mi naumpade,otvorim photoshop i ev...![]()
Zbog čega se nadaš?Neutral je napisao/la: Nadam se da će se Kroos vratiti prije od očekivanog mitte Mai.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.