Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Zenicajesampion
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Bosancima i Hercegovcima ni Bog dragi ne moze udovoljiti hahahahah pogotovo ovim drugima hahahaah
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Zelim momku puno srece i uopste nesumnjam u njegove kvalitete, ali Ciro ga je trebao na klupu malo a Muslimovica pustiti od prve. I nemislim da neko zeli lose Ibisevicu ali raja ima pravo na svoje misljenje i da se nezavaravamo u totalno losoj je formi i nije za prvi 11 bar sto se tice repke.
Zenicajesampion je napisao/la:Pa nisam lud, da mi ovi levati sa foruma suju mamu.vedo & sejo je napisao/la:Kad se pravis tako pametan majmune jedan pa sto ti neigras u Hoffenheimu il za neki drugi klub i sto neigras za repku i dajes golove nego tu gledas i kritikujes covjekaZenicajesampion je napisao/la:ma i onaj gol u Estoniji sto je dao bezveze, i ja bi ga dao..Miske mu dao loptu na tanjiru a golman izisao na 16, mogao je dati svako gol bilo lobom, bili da je zakucao bilo da je presao golmana sa lijeve ili desne strane, svejedno...![]()
..Volim gledati na stadionima ili pored TV...A da sam igrao minutazu kao Ibisevic i pod istim uslovima dao bih minimalno 3-4 gola
zato ti i gras za Real a ibisevic za Hoffenheim...ipak ti si napadac i po...
mislis da Vedo nema volju da zabije zgoditak?? lahko je pametovati...i on bolan zeli najbolje...
a ja mu kluba majko moja koda u real madridu igra daj bolan sta ga dizete u nebesa kad nema pojima al nije on zato kriv krivi su ovi sto su mu dali dvije lijeve kopacke pa covjek nezna da trci nije naviko polako naucicevedo & sejo je napisao/la:Kad se pravis tako pametan majmune jedan pa sto ti neigras u Hoffenheimu il za neki drugi klub i sto neigras za repku i dajes golove nego tu gledas i kritikujes covjekaZenicajesampion je napisao/la:ma i onaj gol u Estoniji sto je dao bezveze, i ja bi ga dao..Miske mu dao loptu na tanjiru a golman izisao na 16, mogao je dati svako gol bilo lobom, bili da je zakucao bilo da je presao golmana sa lijeve ili desne strane, svejedno...
Zenicajesampion je napisao/la:Pa nisam lud, da mi ovi levati sa foruma suju mamu.vedo & sejo je napisao/la:Kad se pravis tako pametan majmune jedan pa sto ti neigras u Hoffenheimu il za neki drugi klub i sto neigras za repku i dajes golove nego tu gledas i kritikujes covjekaZenicajesampion je napisao/la:ma i onaj gol u Estoniji sto je dao bezveze, i ja bi ga dao..Miske mu dao loptu na tanjiru a golman izisao na 16, mogao je dati svako gol bilo lobom, bili da je zakucao bilo da je presao golmana sa lijeve ili desne strane, svejedno...![]()
..Volim gledati na stadionima ili pored TV...A da sam igrao minutazu kao Ibisevic i pod istim uslovima dao bih minimalno 3-4 gola

Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
TNT je napisao/la:Zelim momku puno srece i uopste nesumnjam u njegove kvalitete, ali Ciro ga je trebao na klupu malo a Muslimovica pustiti od prve. I nemislim da neko zeli lose Ibisevicu ali raja ima pravo na svoje misljenje i da se nezavaravamo u totalno losoj je formi i nije za prvi 11 bar sto se tice repke.
ovdje se slazem...mislim da je Muslim trebao otpoceti tekmu...a kasnije da Vedo udje..
- Zenicajesampion
- Kontakt:
Vedad Ibisevic haman nosi kopacke 3 broja vece..Ko da je navuko peraje na noge a ne kopacke....Trci i hoda u njima ko Paja Patak...Sreca da nema vece usi, mogao bi i poletiti...
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Ljudi,svima nam je Vedo drag kao čovjek i kao fudbaler.Sjetimo se samo koliko nas je obradovao svojim golovima u Hoffenheimu,ali činjenica je da to više nije taj Vedad.Realno gledajuću u dvomeču sa Portugalom najlošiji pojedinac. Možda mu treba još vremena,a možda su njegovi golovi bili samo bljesak što bi značilo da je Vedo ustvari obični prosjek.Po meni je jedinu dobru tekmu u dresu BiH odigrao u onoj prijateljskoj sa Slovenijom,e ono je bio pravi Vedo ,bio je u vrhuncu forme i tada se moglo vidjeti da s njim i Džekom imamo ubitačan napad.Međutim kako su kvalifikacije trajale on je bio sve blijeđi i blijeđi...Razumijem vas koji ga branite,ali treba realno gledati i priznati da ne pruža partije u repki kakve bi trebao pružati(čak mislim da bi Zec odigrao bolje ovaj dvomeč da je mogao).Također razumijem ove koji ga napadaju,jer sam i ja sinoc bio iznerviran s njime,ali ne morate ga baš toliko vrijeđati.
hehehehehehheh e ta ti je dobra da je klempaviji mogo bi bar go dat usima ehehheehehehheheheh spic igrac u 600 minuta jedan golZenicajesampion je napisao/la:Vedad Ibisevic haman nosi kopacke 3 broja vece..Ko da je navuko peraje na noge a ne kopacke....Trci i hoda u njima ko Paja Patak...Sreca da nema vece usi, mogao bi i poletiti...
- NoName
- Kontakt:
Rekao si već u 10 komentara svoje mišljenje o Vedadu, jasno nam je, sad malo ohladi.Zenicajesampion je napisao/la:Vedad Ibisevic haman nosi kopacke 3 broja vece..Ko da je navuko peraje na noge a ne kopacke....Trci i hoda u njima ko Paja Patak...Sreca da nema vece usi, mogao bi i poletiti...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- rob do bagro
- Kontakt:
jesmo mi naopak narod...da je kojim slucajem jucer zabio dva gola...onda biste pricali Vedo najbloji,Vedo ovo Vedo ono...daj ba koji vam je vise,sto ste ne zahvalni tako
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
robe brate da je bar sebi dao gol ja bi bio sretan al stvarno kad se gleda kako igra to je smjesnorob do bagro je napisao/la:jesmo mi naopak narod...da je kojim slucajem jucer zabio dva gola...onda biste pricali Vedo najbloji,Vedo ovo Vedo ono...daj ba koji vam je vise,sto ste ne zahvalni tako
- NoName
- Kontakt:
Robe, u pravu si. Ali nije zabio pa onda normalno da pričamo da nije dobar. Na čemu konkretno da mu, kao jednom napadaču, budem zahvalan? Konkretno mi reci molim te.rob do bagro je napisao/la:jesmo mi naopak narod...da je kojim slucajem jucer zabio dva gola...onda biste pricali Vedo najbloji,Vedo ovo Vedo ono...daj ba koji vam je vise,sto ste ne zahvalni tako
- rob do bagro
- Kontakt:
pa dobro jbg sta cete,ne mozete sad tako pricat ko je sinoc igrao dobro
(cast nekim izuzetcima)...mozda mu jos treba vremena,morate i to shvatiti.Onu povredu sto je imao je jedna od najtezih,tako da treba jos vremena...
@No Name...drug moramo biti zahvalno sto imamo Vedu kralja,pa sjecas li se one sezone kad je zabio ko lud,tad smo ga svi volili,gledali kako zabiaj golove kao npr. mom Bayernu
jbg sta cete bice bolje abd 

@No Name...drug moramo biti zahvalno sto imamo Vedu kralja,pa sjecas li se one sezone kad je zabio ko lud,tad smo ga svi volili,gledali kako zabiaj golove kao npr. mom Bayernu

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
na frizuri bar se zna dotjerat manekenNoName je napisao/la:Robe, u pravu si. Ali nije zabio pa onda normalno da pričamo da nije dobar. Na čemu konkretno da mu, kao jednom napadaču, budem zahvalan? Konkretno mi reci molim te.rob do bagro je napisao/la:jesmo mi naopak narod...da je kojim slucajem jucer zabio dva gola...onda biste pricali Vedo najbloji,Vedo ovo Vedo ono...daj ba koji vam je vise,sto ste ne zahvalni tako

Ibisevic je dobar igrac ali ja imam osjecaj da je njeg strah igrat poslije one povrede. Pripazite malo dok prima loptu on ne postavlja tjelo izmedju sebe i lopte vec se nekako izmakne i onda mu svi lahko uzimaju lopte.
- NoName
- Kontakt:
Robe, sve ja to respektujem ali je ključno pitanje i to te i pitam: Na čemu da mu zahvalim kada je u pitanju reprezentacija? Što je zauzeo mjesto nekome ko bi to sigurno uradio bolje od njega? Pa bolan, hajde budi realan i priznaj da bi i Mravac dao makar koji gol da je u napadu proveo 600 i kusur minuta.....Ja Vedu volim zbog Hoffenhaima, što je naš, promoviše i državu, ali u reprezentaciji nije pokazao baš ništa. Moramo biti realni, kad nešto valja trebamo hvaliti, kad nevalja kuditi i to.
- rob do bagro
- Kontakt:
a ko bi to uradio bolje od njega...jedva smo cekali da zaigra za nas,da igra za nasu repku,sad nam odjednom ne treba.Pitas me na cemu mu trebam biti zahvalan...pa ja sam mu zahvalan sto je postigao drugi gol u Estoniji,zahvalan na onom prvijencu protiv Slovenije...uvijek cu mu biti zahvalan pa nek i lose igra,nemamo mi igraca toliko na bacanja pa da sa biramo hocemo ovog hocemo onog...polahko brate ovo je teska povreda bila za njega,treba njemu jos vremena vidio si da se boji uc u duel sa igracem...sabura ako ga imas 

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Principatus
- Kontakt:
Interesantni su ovi sto su se prijavili prije nekoliko dana a vec nagurali preko 100 postova visikog kvaliteta. A medju najboljima su "ljudi" tipa "Zenicajesampion". Covjek naucio upotrebljavati tastaturu i internet, pa da odmah citavom svijetu svoju mudrost prenese.
Komentari o Ibisevicu su posebno jaki. Iz svake recenice kaplje jad i cemer, mozda jedna vrsta kompleksa manje vrijednosti i ljubomore. Pa se pokusava izvaditi sa rijecima kako svako misljenje treba postovati, pa i njegovo. Kakva glupost kada bi se svako misljenje postovalo dokle bi dogurali. Stvarno veoma strucni komentari o Ibisevicu.
Pada mi napamet neki film u kome jedan tip dodje sa jacim, skupim sportskim autom na selo, a seljak strucno pogleda i kaze: "Ma nista ne valja, ne pase mnogo sijena u njega!"
E moj seljundro sjedaj iza konja i vozi kociju.
Komentari o Ibisevicu su posebno jaki. Iz svake recenice kaplje jad i cemer, mozda jedna vrsta kompleksa manje vrijednosti i ljubomore. Pa se pokusava izvaditi sa rijecima kako svako misljenje treba postovati, pa i njegovo. Kakva glupost kada bi se svako misljenje postovalo dokle bi dogurali. Stvarno veoma strucni komentari o Ibisevicu.
Pada mi napamet neki film u kome jedan tip dodje sa jacim, skupim sportskim autom na selo, a seljak strucno pogleda i kaze: "Ma nista ne valja, ne pase mnogo sijena u njega!"

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
PotpisujemPrincipatus je napisao/la:Interesantni su ovi sto su se prijavili prije nekoliko dana a vec nagurali preko 100 postova visikog kvaliteta. A medju najboljima su "ljudi" tipa "Zenicajesampion". Covjek naucio upotrebljavati tastaturu i internet, pa da odmah citavom svijetu svoju mudrost prenese.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], invincible1921 i 15 gostiju.