FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 10 apr 2013, 23:34

proFCB je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ima ti nešto nejasno u vezi Robbena ?
Meni nema, meni je sve kristalno jasno, poslije Ribery-a nas najbolji igrac ;)
Još kad bi počeo koristiti silne šanse gdje bi nam kraj bio. ;)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 10 apr 2013, 23:34

Nadam se da ce te osvojiti LP , vreme je i zasluzili ste , evo 3-4 godina zaredom igrate skoro pa do finala :!:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 10 apr 2013, 23:36

Sta ce reci tek zutalji za kolosalne prilike koje je promasio Götze??? Koje su da se nije zabio 3.go kostale bvb lige prvaka
Stern des Südens

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 10 apr 2013, 23:37

proFCB je napisao/la:Sta ce reci tek zutalji za kolosalne prilike koje je promasio Götze??? Koje su da se nije zabio 3.go kostale bvb lige prvaka
Robben već dvije sezone promašuje kao na traci, a ne samo ove dvije utakmice.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 apr 2013, 23:38

Želim što jačeg protivnika.

Ako želimo ti titulu onda želim da to i zaslužimo u potpunosti te da igramo protiv najjačih ekipa Evrope. Nema biranja, šta bude neka bude s tim se nadam samo uzvratu u Minhenu. Dosadilo je igrati polufinala gdje je uzvrat na strani. Domaći teren je ogromna prednost.

Dante i Lahm se moraju čuvati !!!!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 apr 2013, 23:38

Mora se POPRAVITI realizacija pred utakmice 1/2 ili ćemo opet izvisiti kao prošle godine.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 10 apr 2013, 23:40

Andrej je napisao/la:Nadam se da ce te osvojiti LP , vreme je i zasluzili ste , evo 3-4 godina zaredom igrate skoro pa do finala :!:
Svakako da je tako, sretno u nastavku..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 apr 2013, 23:43

Prezadovoljan sam, baš prezadovoljan. :D :D
Ekipi kao što je Juve dati 4 gola, a ne primiti niti jedan je veliki uspjeh.
Juve koji dere sve redom po Italiji, Juve sa ovakvom odbranom, Pirlom, Buffonom, Juve koji je nogama zgazio Chelsea ( evropskog prvaka) je izdominiran.
Svi su odigrali sjajno, sve je bilo super.
Jedino sto mi se ne svidja je sto Mandzukic nece igrati. Ovakav igrac kao Mandzukic nam je potreban protiv jakih ekipa, igrac koji vrsi pritisak sve vrijeme na zadnju liniju.
Ali sta je tu je :D

Bayern je beton i to armirani beton !!!

slika

slika

slika
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 10 apr 2013, 23:43

Neutral je napisao/la:Želim što jačeg protivnika.

Ako želimo ti titulu onda želim da to i zaslužimo u potpunosti te da igramo protiv najjačih ekipa Evrope. Nema biranja, šta bude neka bude s tim se nadam samo uzvratu u Minhenu. Dosadilo je igrati polufinala gdje je uzvrat na strani. Domaći teren je ogromna prednost.

Zasto? Brisu se kartoni druze(ako na to mislis). ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 apr 2013, 23:44

Zaslužen prolaz dalje, jednostavno nama se nije dalo. Možda je i malo prevelik rezultat, ali bolja ekipa u ovom trenutku ide dalje.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 apr 2013, 23:45

A ne znam prvo sam bio ubjeđen da se brišu, pa me onda svi redom napadoše da se ne brišu pa evo sada mi govoriš da se brišu :mrgreen:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 10 apr 2013, 23:46

slika

Nas vjerni navijac Asmir Begovic :D

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 10 apr 2013, 23:50

NYKnicks Fan je napisao/la: Neutral je napisao/la:Želim što jačeg protivnika.

Zasto? Brisu se kartoni druze(ak

Nema brisanja nazalost.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 10 apr 2013, 23:51

nema brisanja, ali valjda se moze ulozit zalba ;)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 10 apr 2013, 23:53

GAL je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la: Neutral je napisao/la:Želim što jačeg protivnika.

Zasto? Brisu se kartoni druze(ak

Nema brisanja nazalost.
Otkud sad to? :?

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 apr 2013, 23:55

Evo nekih zanimljivi stvari koje su mi prošle kroz glavu, od kako je Jupp na klupi mi ne znamo izgubit protiv talijanski ekipa. Prošle sezone: pobjeda i remi protiv Napolija, a ove sezone: dvije pobjede protiv Juvea.

Inače ovo su prva dva poraza Pirlu protiv Bayerna. Pirlo je s večerašnjom utakmicom protiv njemački ekipa izgubio 3 utakmice, prije ove dvije jedini poraz je doživio protiv BVB-a koji je tad nakantao Milan u Kupu UEFA. Pirlo je još jednom ispao protiv njemačke ekipe , bilo je to protiv Werdera mislim u Kupu Uefa, ali tad je oba puta bilo neriješeno, ali zbog više golova u gostima prošao Werder.
Ovde sam naravno računao utakmice svih njemački ekipa, uključukući i repku.

Ova pobjeda u cijelom duelu je od ogromne važnosti za našu ekipu pa čak ravna trofeju, jer kao prvo za igrače koji su izgubili od Italije na EURO-u ovo bi bio ogroman šok i nekako su savladali tu neku psihološku barijeru.

Kao drugo od doba Van Gaala smo imali dosta uspješni utakmica protiv talijanski ekipa, ali smo protiv Intera imali traumatična iskustva, s finalom pa onda osminomfinala. A ostale utakmice smo većinom dobijali u grupi (Napoli, Fiorentina, Roma, Juventus), s tim da smo Fiorentinu dobili i u K.O. fazi.

Interesantno Jupp i Sammer za sad imaju sjajna iskustva s Juventusom, Jupp dobio finale s Realom protiv Juvea kao trener, a Sammer isto finale s Borussijom kao igrač, te obojica ovaj duel sada s Juveom.

Klubski i reprezentativni fudbal ne treba poredit, ali mislim da je Jupp održao lekciju Jogiju...Jupp bi ono polufinale dobio i ne bi napravio onakve amaterske greške. Ali to je prošlost..... ;)
Zadnja izmjena: effe_sa, dana/u 11 apr 2013, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 apr 2013, 23:56

proFCB je napisao/la: Meni nema, meni je sve kristalno jasno, poslije Ribery-a nas najbolji igrac ;)
Na papiru druže. Hartija je to. :mrgreen:
Nema nam bez Schweinsteigera ništa, bez njega smo kao auto bez točkova, bazen bez vode, roša bez hašima :lol:

Bez ćelavca se može i nikad neću reći da nam je on jedan od najboljih igrača.

Juve u početku impulsivan i baš je iskazao želju da večeras nešto napravi. Nakon pola sata igra Bayerna se popravila i onda mnoge stvare dolaze na svoje mjesto.

Nastavak (poslije Mandzukićevog gola) je već postao rutina i dalje odvijanje je išlo na našu ruku, tako da je Juve na vrijeme smiren jer su mu sve nade pokopane.

Na kraju se ipak mora priznati da je ovaj okršaj prošao lakše od očekivanog.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 apr 2013, 23:57

I to bi bilo to, ponovi se jos jednom ona stara izreka koja kaze da Nijemci uvijek na kraju pobjedjuju.

Dosta smo dominantno izgledali na terenu uz strasan presing s vremena na vrijeme i to onda kada je isti najvise bio potreban.

Ohladimo glave i cekajmo protivnika za polufinale a onda u boj :!:

AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 11 apr 2013, 00:01

Ovdje uglavnom dijelim mišljenje sa Omerom i Saurmanom, a isakovich i SYLAR su također ispravnog mišljenja, samo slabo pišu. :?

A ostalo je čisto trabunjanje u prazno. ;)

Evo recimo effe me iznenadio tražeći dlaku u jajetu kod Robbena. :(
Činjenica jeste da je to najslabiji igrač koji igra
effe_sa je napisao/la:Prema Robbenu ste prestrogi, pa ebemu čovjek pogodi stativu i vi ga kritikujete
Situacija je bila bolja od penala, poniženje je iz onoga stativu pogoditi,
a da ne pričamo o 5 upropaštenih napada 10 metara preko gola, iz gužve se ne šuta,
u protkle dvije godine je imao preko 100 takvih šuteva, a realizacija je nekih 2,1%,
katastrofalnije ne može,
možda da mu neko nacrta, usadi u taj mozak da ima i solucija odigravanja pasa malo unazad. :roll:
effe_sa je napisao/la:zamalo asistencija ali Muller zakuca preko
E moj effe šta si ti gled'o, ni tebi nije baš jasno.
Pogledaj tu akciju, yebenih 5 sekundi prije je imao skroz otvorenu stranu za Milera,
no on je to vukao sa igračem na leđima dok ga ostali nisu sustigli i onaj stigao gore da omete i zatvori Milera koji je to jedva nekako iz kontakta uspio opaliti.

Jadni mi s ovakvim Robenom, ukopaće nas ponovo. :evil:
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 11 apr 2013, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 apr 2013, 00:03

geronimo je napisao/la: Na papiru druže. Hartija je to. :mrgreen:
Nema nam bez Schweinsteigera ništa, bez njega smo kao auto bez točkova, bazen bez vode, roša bez hašima :lol:
On je pravi motor, mislim on i Ribery su dva kotača bez kojih se ne može protiv jačih ekipa. Mislim možemo mi sve, ali mi smo tad upola slabiji.
geronimo je napisao/la: Na kraju se ipak mora priznati da je ovaj okršaj prošao lakše od očekivanog.
Razlozi: Predobro odigrano u prvoj utakmici, borbeno, igrački, taktkički sjajno, najbolja partija sezone uz onu protiv Bvb-a. 2. NEUER....Da je ušla ona koja lopta, posebno Pirlov slobodnjak, do kraja bi bilo vode do grla, postoji vjerovatnoća da bi se iščupali, ali to bi tad grotlo bilo i pakao.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.